A+ A A-
22 Mai
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Baconschi – de la limba îngerilor la limbi în parc

Baconschi este un om de mare spectacol. Spectacol de varieteu, de cancan, un fel de sport al rochiţelor ridicate peste chiloţei. Recent, chiar de Cancan a devenit episodul unui show erotic fulgurant al limbilor în parc cu o puştoaică bine făcută mamelită zdravăn pe o bancă de fantele fanat şi durduliu.

Baconschi a mai oferit şi în trecut spectacole. Celebru a rămas show-ul umed din jacuzzi, cu o vulpe cam deşelata din coteţul MAE. Alt spectacol aparte l-a oferit Baconschi la o sindrofie de partid dedicată lui Udrea, cea care a îngropat ca morcovul în pământ defunctul PDL. Diplomatul, teolog la bază, aspirant la şefia creştin democraţiei în România este (şi) un fel de specialist în limba îngerilor şi râsul patriarhilor – a scris câte ceva pe teme din astea, specioase, ca şi Pleşu, concurentul lui Udrea. Nu Pleșu însă ci Ea şi numai ea i-a oferit ocazia lui Baconschi să dea totul din el, dovedindu-se a fi un mare specialist în limbile mundane şi oferind un spectacol fascinant prin grotesc, al slugărniciei artificiale şi josnice, al adulaţiei ipocrite sub forma unei jalnice prosternări publice la adresa Elenei Udrea.
"Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii romaneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare şi PDL are probabil nevoie de acest lucru", aşa glăsuia din guriţa-i jilava şi ochişorii galeşi expertul Baconschi, acu câţiva anişori.
Mai mult ca sigur Udrea chiar are o anduranţă de neegalat
și că n-avea nevoie de nimeni să-i pupe poala rochiei, ea a ajuns la nivelul în care adulaţia umedă a unuia ca Baconschi o lasă perfect uscată mai ales că pe fond Udrea este higroscopică ca nimeni alta, se vede după textură. Absoarbe oricât, ca o cârpă din acelea speciale - mop-ul folosit pentru pardoseala din veceurile publice mereu umedă de la stropii bărbaţilor cu probleme la prostată, cam de vârsta lui Baconschi, care ştie atât de multe despre umezeală. Deoarece ca un adevărat teolog versatil şcolit la Vatican Baconschi este expert şi în teme igrasioase.
Cu ceva vreme în urmă pentru a arăta cât de prompt este el, cât de câine de pază aprig vărsătoriu de sânge, a sărit la gâtul unei colege, Raluca Ţurcan, despre care a afirmat că ar fi “egeria lui Stolojan, so
ția fostului purtător de cuvânt de la Cotroceni și, mai nou, adulatoarea umedă a lui Vasile Blaga”. Raluca Ţurcan este de ani de zile ţinta unor porcărioare ventilate prin partidul acela de ţoape, insinuându-se măscări la adresa sa şi a lui Stolojan, căruia i s-a creat un renume de mare berbant deşi oricine-l vede, vede clar un robocap, care nu poate umezi nici o bujie, d-apoi o femeie cu carburatorul încins.
Desigur creştineşte ar fi fost din partea lui Baconschi să nu ridice piatra – doar nu degeaba se pretinde creştin democrat deşi se trage dintr-un proletcultist. Cum însă instinctul slugarnic a fost mai puternic, teologul şi diplomatul şi ce mai pretinde Baconschi că ar fi a ridicat piatra şi a dat în Robocap şi în egeria sa, femeie măritată şi cu copil mic. I-a venit egeria cu ricoşeu în scăfârlie, acum.
Spre deosebire de Baconschi Stolojan n-a fost prins cu vreo puştoaică lingându-se în parc, cum a fost surprins ilustrul expert în limba şi râsul îngerilor, ajuns de râsul curcilor.

“Săruturi disperate şi atingeri pofticioase în zone intime!”
Reportajul din Cancan este unul antologic şi merită citat cuvânt cu cuvânt, fie şi pentru uzul minorilor din SIE care se pregătesc cu avânt pionieresc pentru diplomaţie: “Nici paparazzilor, nici camerelor de filmat nu le-a venit să creadă că un fost ministru de Externe poate să-şi plimbe presupusa amantă pe la restaurant, pe trotuarele Capitalei şi prin parc unde au făcut lucruri pe care n-ar trebui să le vadă minorii.
În parc, Baconschi şi bruneta au ochit o bancă afundată în întuneric, ferită de ochii lumii, şi s-au aşezat crezând că nimeni nu-i poate observa. Imediat, au început să-şi împartă unul celuilalt gesturi fierbinţi de tandreţe ca doi adolescenţi “loviţi” de prima dragoste!
Săruturi disperate şi atingeri pofticioase în zone intime!
La asta şi-a supus politicianul partenera mult mai tânără. Atmosfera a devenit atât de fierbinte, încât fostul ministru de externe nu a mai rezistat tentaţiei şi şi-a aplecat nasul între sânii presupusei amante. Dar nu, nu s-au oprit aici!
Între cei doi au continuat hârjonelile, el plimbându-şi mâna peste picioarele sexy ale ei. Totul a durat aproape o oră. Mult ar spune unii sau unele!
La capătul partidei de... tandreţuri, politicianul, probabil epuizat de atâta “joacă”, şi-a aprins o pipă acolo, pe bancă, ca să-şi mai revină.
Din filmările celor de la Cancan se observă că duduita bine făcută, deşi aparent minoră, era complet dezinhibata, şi ar fi fost gata să devină pe loc egeria umedă a lui Baconschi. La cât o manevrase manual distinsul creştin democrat puştoaica se vedea că avea rochiţa, dealtfel extrem de scurtă, fleaşcă, ca un prosop căzut în jacuzzi-ul lui Manuela Vulpe, diplomata noastră atât de abilă în ale manevrelor în spa
ții mici – gen cadă sau jacuzzi. Manuela care-l cunoştea bine de tot pe Baconschi de vreme ce îi scria în mesajele erotice despre amorul său propriu elevat până la robinetul jacuzzi-ului şi menţiona înțelept că-l caracteriza “cochetăria masculină”. Femeia, combinată parţial cu un expert în ale combinaţiunilor dubioase, Stamen Stancev, cel cu dosarul de spionaj, îl “citise” bine pe Baconschi şi l-a definit perfect: un fel de cocotă masculină.

„Lumea de azi e teribil de nesăbuită “
O platformă online, care monitorizează comportamentul politic al candidaţilor la alegerile parlamentare l-a încadrat pe Baconschi în seria politicienilor misogini, cu ieşiri mitocăneşti, de bădăran cu gură bogată. Eu nu cred că Baconschi este misogin, adică urăşte femeile şi prefera amorul cu bărbaţii. Episodul din parc de zilele acestea, în care se vede clar că o smotoceşte pe puştoaica nurlie cu un real patos creştin democrat şi libidino
șenie iezuită ar putea fi o dovadă că Baconschi este orice alteceva decât misogin – eventual pedofil.
Problema sa şi a apariţiilor sale în spaţiul public este că nu mai ştie să facă distincţia între ce poţi face în spaţiul privat şi ce î
ți permiți să faci în spaţiul public, mai ales când ești persoană publică. În filmele americane la fazele în care apar adolescenţi cu coşuri care se freacă şi se ling în parcuri de regulă comentariul câte unui trecător la adresa puberilor înflăcăraţi este “go get a room”. Ministrul are desigur un apartament cu mai multe camere dar acolo stă (şi) nevasta sa. Dilema serioasă, numai bună de analizat în Dilema veche a ductilului Pleșu, pe unde scrie sulfurosul Baconschi. Sau pe blogul său unde însă de regulă în loc să trateze probleme serioase, cum ar fi pedofilia, Baconschi înjura femei, colegi de partid, protestatari, de regulă oameni care nu-i pot provoca daune la salariu.
Însă de aici i s-a şi tras, de la guriţa jilavă, nu degeaba o vorbă românească spune că gura bate dosul. Abilul Baconschi este primul şi probabil singurul ministru din istoria recentă a României demis prin sms, de către inteligentul Boc, imediat după ce şi-a dat drumul la gura – ghiolbăne
ște - la adresa protestatarilor din iarna trecută.
„Lumea de azi e teribil de nesăbuită “declara gomos şi plin de ifose inteleftuale, într-un interviu publicitar, Teodor Baconschi. Nu putem decât să-i dăm dreptate, gura păcătosului adevăr grăieşte.

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013052286761/Actualitate/Baconschi-de-la-limba-ingerilor-la-limbi-in-parc.html

Pagina Facebook 'George Roncea': https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.