A+ A A-
03 Nov
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Necromaniacul VadimTudor se hrăneşte din cadavre şi excremente

Corneliu Vadim Tudor este promovat, în ultima vreme, furibund, de către Antenele viitorului puşcăriaş Dan Voiculescu, şi de RTV, transformând spaţiul public într-un tomberon plin de zoaie fetide, revărsate zi de zi peste capetele telespectatorilor.

Recent Vadim a fost chemat să-şi dea cu părerea şi despre moartea fostei arhitecte a Casei Poporului, Anca Petrescu, despre care susţinea că ar fi murit în urma unui virus contractat în spital. Afirmaţie falsă desigur, arhitecta Anca Petrescu, fost deputat PRM în perioada 2004 – 2008 a murit în urma unui accident de circulaţie, produs pe data de 5 august, după care arhitecta a intrat în comă. Vadim a generat o întreagă isterie, pretinzâncd că deţine el probe irefutabile că moartea arhitectei s-ar fi datorat unor tenebroase conspiraţii spitaliceşti. Ca urmare IML a ridicat trupul Ancăi Petrescu pentru a stabili cauza decesului, pentru a rispi suspiciunile – lansate via Vadim Tudor - potrivit cărora ea ar fi murit din cauza unui virus foarte periculos luat din spital.
În martie, la emisiunea de la Antena 1 unde de la o vreme îşi face veacul pe post de maimuţoi, Vadim a afirmat că Florin Bogardo, celebru compozitor mort cu trei ani în urmă, ar fi fost candva închis de comunişti fiindcă ar fi fost homosexual. Scandalizată soţia regretatului compozitor, Stela Enache, a explodat: “Doamne, iartă-mă, cum să fie adevărat?! Vadim e din ce în ce mai nebun”.
Despre Sergiu Nicolaescu, nebunul a pretins că ştie el ca avea cancer dar de fapt nu avea, avea o peritonita care s-a complicat.
Despre copilul mort în urma muşcăturilor unei haite de caini, nebunul a spus că a fost violat. Evident o minciună ordinară.
Despre Băsescu, nebunul spunea în 2010 că e pe moarte, că are el probe că are cancer generalizat şi că el îşi dă demisia şi se autoexclude din politică dacă nu moare Băsescu până la sfârşitul anului. Nu şi-a dat demisia dimpotrivă acum ridică în jur de 23 000 de euro pe lună ca europarlamentar, deoarece el ne reprezintă nu-i aşa?
Vadim îşi atrage audienţă vorbind măscări despre morţi, ca un necrofil dement ce se hrăneşte din cadavre. Pe lângă pasiunea necrofilică pentru morţi Vadim manifestă mai nou şi o patimă delirantă pentru teme sexuale, pretinzând ba că a mătrăşit peste 2000 de femei, în ritmul de 4 pe zi, cu al său mădular special în formă de cheie franceză cu clape, ba că visează la noi scene de amor sălbatic, deşi este la andropauză, cu Israela şi Sulfina Barbu.
Când nu bate câmpii despre sex înjură cu stropi femeile cu care se întâlneşte pe platourile televiziunilor, de la Mariana Moculescu căreia i se adresa duios cu “hai sictir pe mă-ta, curva dracului” , la Zăvoranca pe care o făcea târfă, zdreanţă, ţigancă borâtă etc samd
O mostră similară de registru lexical specific, a la Vadim Tudor, se găseşte într-un Rechizitoriu prin care a fost deferit justiţiei Vadim Tudor pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti şi ultraj. Vadim se adresa la modul următor executoarei deciziei judecătoreşti de eliberare a sediului PRM ocupat abuziv de Tribunul homosexualilor: „Cine eşti tu, fă proasto, taci... din gură... vită încălţată! sunt demnitar european... căţea turbată“.
La adresa Alianţei Familiilor din România, organizaţia care a protestat public faţă de votul acordat în forul european în beneficiul lobby-ului homosexualilor de către Vadim alături de alţi parlamentari români de stânga, Tribunul homosexualilor s-a exprimat astfel: “Aţi luat muie şi acum nu mai ştiţi ce să faceţi, deşi cel mai simplu e să scuipaţi sau să înghiţiţi”. Se vede treaba că Vadim, coriful sodomiţilor de pripas este expert în lins, scuipat şi înghiţit, abilitate demonstrată pe parcursul întregii vieţi.

Vadim şi patologia discursului excremenţial
Evident în circul ăsta scârbos cu maimuţoi ca Vadim şi panarame, piţipoance şi zdrenţe iese la iveală un numitor comun: de fapt toţi se potrivesc perfect unii cu alţii. Şi cei care se holbează ca proştii, aducând audienţă şi bani mogulilor mass-media care dau drumul la astfel de mizerii, şi protagoniştii circului, care sunt de altfel şi ei plătiţi pentru a-şi da poalele peste cap. Circul naţional aduce totuşi o bucată umedă de pâine unora, mânjită cu flegme şi slobozi.
În sfera patologiei politice, Vadim Tudor este de nedepăşit la incontinenţă verbală şi delir după ce de ani de zile pe toate canalale media posibile, a împuiat capul telespectatorilor cu elucubraţii de tot felul. Nu este însă de capul său invitat necontenit pe scenă.
Intelectualul Vadim a fost lansat în viaţa publică şi politică de Ion Iliescu, Petre Roman şi Andrei Pleşu, în urmă cu două decenii, cu o miză precisă – compromiterea, "prăfuirea" şi ridiculizarea mesajului naţionalist, pentru transformarea numelui România Mare într-o efigie de hazna.
Ilici, cârpa kaghebistă, a ales pentru anihilarea simbolului României Mari un poltron becisnic, marcat de o eternă emblemă scatologica şi libidinală, expert în tehnica ordurii, ventilator de dejec
ții, ignar şi grobian, o canalie atinsă de demenţă degenerativă care exprimă pestilenţa flatulenţei unui mediu comunistoid format din mase degenerate şi decerebrate, crescute în mahalaua lumpen-proletariatului.
Injuriile, defăimarile şi blasfemiile, impreca
țiile, șarjele patriotarde la mişto, bălăcăreala şi gângăvelile delirante a la Vadim Tudor au devenit mărci ale discursului aşa zis rromânesc, întreaga zonă de orientare cât de cât naţională fiind molipsită de aerul fetid şi de miasmele exhalate de sectantul scopit al Securităţii de orientare kaghebistă.
Un sondaj de opinie de acum fix şapte ani, realizat pe un eşantion reprezentativ, arăta că în preferinţele românilor, în topul încrederii pe palierul situat intre 30 si 20% se aflau Ion Iliescu, Corneliu Vadim Tudor. Comparativ, la vremea aceea în topul încrederii se aflau un Traian Băsescu şi Theodor Stolojan (40-43%), Mona Musca (39%), Gigi Becali (36%), Emil Boc si Mircea Geoana (căte 34%).
Nu mai ştiu ce fel de sondaje se fac acum, însă un lucru este clar: prezenţa lui Vadim în viaţa publică arată că romanii n-au inca anticorpi la petardele şi aberaţiile eternului delirant de bâlci care se pretează de atâţia ani la o circotecă infectă şi rudimentară. Nu ştiu ce electorat mai are partidul România Mare, dacă mai există acest partid, cred că practic nu mai contează din punct de vedere politic formaţiunea lui Vadim, însă un lucru este cert, gaşca ticăloasă care l-a promovat şi îl promovează şi acum pe tribunul excremenţial şi-a atins scopul, resepctiv a obţinut aruncarea în derizoriu şi penibil a numelui sacru al României Mari.
Acum este o evidenţă miza lansării lui Vadim pentru oricine mai avea vreun dubiu până acum în privinţa rolului care i-a fost conferit dementului de demonicul Ion Iliescu, ghidat de manualul de psihopolitică al NKVD, scris de Lavrenti Pavlovici Beria, georgian de origine evreiească, ca şi tovarăşul Stalin, ajuns comisar general al Securită
ții URSS şi apoi mareşal al Armatei Roşii.
Rămâne de neuitat pentru cei care înţeleg relevanţa simbolică a unor gesturi momentul de acum nişte ani, când Vadim şi-a pus kipa pe creştet, tichiuţă sau scufia ce este accesoriul de acoperământ al evreilor.
Însă la evrei purtarea kipei a început ca un obicei hasidic menit să trezească respectul omului în faţa lui Dumnezeu, iar kipa simbolizează un fel de limită a omului menită să-i amintească faptul că există cineva deasupra lui.
În ce-l priveşte pe Vadim, n-am nicio îndoială că deasupra sa se află însuşi Scaraoţchi rânjind şi stuchind.

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013110492975/Actualitate/Necromaniacul-Vadim-Tudor-isi-face-imagine-batjocorind-cadavre.html

Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.