A+ A A-
20 Ian
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Uraaa, finally Dan Badea mă ucide cu mâna sa și mă dă Parchetului!

Delirantul Dan Badea, matrioșca lui Volodea Tismăneanu, revine în forță la început de an, anunțând (iar) că mă dă pe mâna procurorilor (brr) dar și că îmi va lua carotida cu mâna lui (dublu brrrr). Toată lumea știe cât de tare îi tremură mâinile lu' săracu' Badea. Așadar mă așteaptă un supliciu chinuitor și, mă tem, executat cam în zig-zagu carotidei. Până atunci însă Badea face eforturi să (nu) dea de mine.

Azi am aflat ca  Badea că a dat ture prin jurul noii noastre redacții, pe Dorobanți, încercând să se asigure că nu sunt la serviciu. Evident la ora aia n-aveam cum să fiu că nu-s genu' matinal, ceea ce știe și el.
A pândit pe lângă benzinăria din Doroban
ți alături de care se află redacția până a ieșit doamna de la publicitate – ieșită cu treabă pe unde are ea treabă. A abordat-o spunând că face pipi pe el și caută și el un loc adecvat depunerii de ud, chestie care a lăsat-o mască pe duduie, după care a întrebat dacă ar putea să își ia cartea de muncă de la redacție și dacă există vreun risc să ia bătaie dacă vine la locul meu de muncă. Doamna a rămas perplexă – ea nu are treabă cu cărțile de muncă, și nu știa niciun loc unde ar putea să-și lepede Badea bășica udului, după care l-a asigurat, nevinovată, că nu ia bătaie (io nu eram la muncă cum spuneam) după care s-a dus la treaba ei. Probabil emoția i-a pricinuit lui Badea o irepresibilă nevoie de pipilică, cert e că s-a grăbit să urce la sediul redacției, nu înainte de a se asigura încă odată, că nu sunt acolo – Mădălin tocmai ieșea din redacție și a dat de Badea, precaut, care și-a revenit cumva din frisoane, după ce și Mădălin l-a asigurat că n-am venit încă la redacție. Ușurat Badea a intrat pe ușa redacției, și-a luat cartea de muncă, cu mâinile mai tremurânde ca oricând și a încropit un fel de speach adresat colegilor mei, cărora le-a comunicat plin de elan că mă va da în judecată că l-am făcut securist și că, de asemenea, îmi va lua carotida cu mâna sa cea vibratilă. Apoi s-a cărăbanit urgent, ca să nu dea de mine.
Io l-am făcut turnător nu securist.
Și nu doar eu am ajuns la concluzia asta citindu-i dosarul.
De o vreme Badea desfă
șoară o isterică activitate de disculpare, înjurând de mamă pe toți cei care râd de el și de pretențiile sale de „dizident” și-i aruncă în față calificativul de șobolan al Securității, de turnător. Recent, după o astfel de confruntare, cu oameni care l-au dibuit, și-a șters toate postările pe acest subiect. Memoria internetului funcționează și capturi ale conversației de zilele trecute care l-a adus pe Badea la o stare furie paroxistică mi-au parvenit. Le repostez io parțial că sunt amuzante.
Mai ales că zice
și de mine (a căpătat o obsesie pentru persoana mea, chestie pentru care nevastă-sa l-a gonit din casă vreo două luni).
Badea l-a spurcat pe un nene care a lucrat la Europa Liberă, Dan Alexa, un gagiu ce stăpâne
ște vreo 14 limbi și dialecte (pe bune) și l-a făcut analfabet – ceea ce e cu adevărat tare funny dacă ne gândim de câte ori a rămas Badea repetent – primind apoi totuși via Secu, repartiție și apartament...

N-am nicio treabă și legătură directă cu Dan Alexa, avem însă câțiva prieteni comuni, dar nu am băut împreună (chestie de bază în aprecierea reciprocă a oamenilor). În schimb, am fost la o vizionare a unui film realizat de el, prezentat la București cu ceva vreme în urmă. Documentarul era profi. O bună parte din vederile și opiniile lui Dan Alexa (cred că e cumva de stânga) sunt total opuse opiniilor mele – dar omul este interesant, știe carte, are verb, este acid și scandalizează, ceea ce probabil că și urmărește, însă chiar dacă nu poți fi de acord cu stilul său de abordare a unor teme, n-ai cum să nu iei în considerare damful specific al inteligenței și izul bibliotecilor din spatele său.
Nu
știam că a fost anchetat de Securitate înainte de '89 și că a fost colaborator la Europa Liberă.
L-a mirosit
și catalogat pe Badea fără drept de apel.

Mai mult au apărut și alte informații ale altor comentatori, legate de nevastă-sa, altă șobo-turnătoare.

Nu știam că a lucrat (și) după '89 tot pentru Secu, respectiv pentru gașca Șandor. Și ea și Badea îl căcau pe Mihai Botez la organe. Badea și acum se ia de profesorul Botez, deși omu' e mort și nu se poate apăra.
În turbarea sa ridicolă Badea îmi lansează tot felul de fumigene. Și anul trecut trâmbița nevricos că mă dă în judecată, după ce și-a postat niște poze cu el și Tismăneanu – înțelegându-se cumva că are backup de la Stăpânire (ca pe vremuri). Anul ăsta a reluat melodia. Aștept cu nerăbdare ingenuuă. Și sper să se țină de cuvânt și în privința carotidei, că și așa mă cam plictisește așteptarea debutului campaniei electorale, când anticipez că se vor înghesui buluc din aștia, care îmi tot trimit amenințări neonorate de atâta vreme.
Badea fii bărbată...

mai jos câteva file din Dosarul abjecției – șobolanii Badea::

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/518-file-din-dosarul-abjectiei-dosarul-sobolanilor-turnatori-badea

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/516-dan-badea-dosarul-unui-cuib-de-sobolani

Comentarii:

 • Diane ChicNu stiu povestea, nici cine e tipul, dar ar trebui depusa plângere penala pt amenintari cu moartea ...

 • Catalin SuceveanuMi-a plăcut articolul ăsta. Exact pe sufletul meu, ca o adiere caldă de primăvară.

 • George RonceaOmu' e sandilau saracu', n-am cunoscut personaj mai tembel si mai fricos in viata mea. Este reprezentativ pentru categoria de sobolani de hazna ce turnau pe vremuri la Secu, pentru a obtine o repartitie, o casa, niste bistari. Refolosit, dupa "evenimentele din '89" ca si Nistorescu, Bacanu si multi altii, de aceeasi gasca securistica ce a otravit ani de-a randul spatiul public din Romania...

 • Catalin SuceveanuNoi știm asta, la fel știe și trustul care l-a aservit... Sau a fost aservit?... Cine mai poate spune cine pe cine ia pe la spate???

 • Catalin SuceveanuPentru mine rămâne un măscărici care se crede un al doilea Moise ce vrea să scoată poporul din întunericul necunoștinței, papagal jumulit ce-i el. Pastor de oi tâmpe...

 • George RonceaMascariciul e de ras, ca orice maimutzoi din asta de circoteca. Se bazeaza pe lipsa memoriei celor din jur. In anii '90 ii lua partea, in scris, generalului GRU Nicolae Militaru, incercand sa-i "justifice" crimele - respectiv uciderea echipei lui Trosca, acum se bate cu caramida in piept pe aceeasi tema insa exact pe invers. peste tot pe unde s-a preumblat a lasat o dara de limax. a scuipat si apoi a lins si apoi iar a scuipat, in functie de cum batea Vintu ...Sorin Ovidiu Vintu..."relocat" in functie de interesele Gastii. un vierme de galbeaza, cacacios si plangacios (si pisharcos)

 • Catalin SuceveanuPăi de aia l-am numit papagal, că repetă ca un papagal și recită pe de rost toate elucubrațiile învățate la școala de partid pe care a frecventat-o cu atâta pasiune. Ăștia sunt emanații din 89: toate gunoaiele și scursurile adunate la un loc și formând „clasa politică” (deși nu văd câte clase sau ce fel de clasă poate avea o astfel de lepădătură a umanității). La ăștia latră de zor cei de alde Badea, care n-a reușit să pună gura lui băloasă pe nici o ureche porc groasă de ros. El, scârnavul, nu face decât să latre după partea lui de lături cuvenite din trădările succesive. Și parcă ce, poți să-l condamni?!

 • George RonceaSi-a primit partea de laturi, inca de dinainte de '89. Apartament via Secu, repartitie, salariu cu sporuri plus desigur retributia de turnator. Dupa '89 s-au ingrijit mereu cei din Gasca sa-si primeasca in continuare portia de laturi. a prmiti de-a gata diverse materiale, slujind ba o aripa ba o aripioara a Sistemului, insurubat prin toate redactiile, cu "sarcini specifice". de condamnat nu vad cine l-ar condamna, mai sunt o gramada ca el. deconspirarea celor ca el este insa o distractie savuroasa si se merita. arata ca un gandac rapgiugos de bucatarie ajuns din alunecare cu cracii in sus...si nu mai e nici saracu' Vintu in bani, ca altadata, sa-i trimita cosuri cu flori, pentru a-i inmiresma duhoarea.

 • Catalin SuceveanuDa, ai dreptate. Dar vezi tu, pentru ăștia ca el nu-i niciodată destul/suficient, mai ales dacă-i vede pe ăia cu aceleași origini ca ale sale că se lăfăie în mai mult de un salariu infim la o tembeliziune de scandal. Dacă mâine ar fi înscăunat cu aprobarea lui Băsescu pe un fotoliu de parlamentar, ăsta ar fi în stare să-i cadă în genunchi și să-i ceară iertare tovarășului președinte.

  Și apropo de origini, ăsta chiar e țigan sau mi se pare mie???

 • George Ronceanu cred ca-i tigan - este doar imbecil, parerea mea. si disperat ca ai lui l-au lasat cu curu'n balta - sunt pensionari si ei acu, fostii sai sefi de la Secu si li se rupe de limaxu' cu tremurici. In fond s-au folosit de el aproape trei decenii la ce le-ar mai fi util astazi, cand Gasca s-a stabilizat pentru inca vreo cinci anisori, cel putin. Badea isi pune acum poze cu Base, cu Wodrea, cu Tismaneanu, dupa ce la Gardianul lui SOV il injura cu spume pe Marinar. De la Tismaneanu spera probabil sa obtina introducerea sa pe asa lista de dizidenti, in care a fost introdus via...Voiculescu. iar pe Udrea se lauda ca o fute de-i rupe noada, mi-a timis niste scarbosenii de pervers sonat cum rar am vazut.

 • Catalin SuceveanuTocmai scârboșeniile alea ar fi bune de făcut publice, dacă mă-nțelegi. Schimbul se face întotdeauna în aceeași monedă!

 • George Ronceaomu' e obsedat sexual si atins probabil de impotenta, mereu vorbea de scula lui, cu care probabil nu mai poa' sa faca altceva decat sa-si stropeasca pantofii ca are tremurici la maini, de la cat le-a utilizat impropriu, mereu se freca si unele colege de redactie i-au si depus plangere pentru hartuire sexuala. omu' dadea mereu din gura, asa hartuia el si isi utiliza pozitia pentru a incerca sa obtina oarece favoruri din partea vreuneia mai slaba de inger. la Gardianul facea crize de isterie la adresa secretarei, care nu-i arunca nici macar o privire, pur si simplu gandacul stropsit nu exista pentru ea. tipa avea nervii tari. nu toate colegele din redactiile pe unde s-a pripasit aveau insa nervii tari. nimic nu era mai scabros decat sa-l auzi pe Badea povestind cum io trage el cu ceasu' in mana grasunei de nevasta-sa, turnatoarea - un sfert de ceas pe orar saptamanal...bleah...iar la Udrea facea bale pur si simplu, dupa ce si-a facut o poza cu ea a frisonat luni in sir. mi-a trimis asta:

 

 

   

 • Veronica Popavai ce frica v-a este de acest ......

 • George Ronceatremur de spaima, mi-am legat un fular baban de kevlar in jurul karotidei, asa merg de acum la munca, ca-s terminat de spaima, Badea asta, se stie de catre o lume intreaga, cunoaste o taietura secreta a piticilor Shaolin, iti ia carotida din mers nici n-apuci sa-ti dai seama ce ti intampla si pa pa pa, ajungi ca Petre Roman vecinul de cartier si bunul amic al lui Tismaneanu, el insusi un fel de pitic komunist chino-rusesc, care l-a invatat multe pe Badea, mai ales contorsionismul - este printre putinele persoane din Orientul Mijlociu si Cartierul Primaverii capabil sa-si atinga simultan ambele buci cu nasul - ale sale sau ale lui Ilici (ori Base, ori care-o mai veni)...

 • Dan ChicagoanDan alexa e obsedat de lingvistica punand explicatii lingvistice la baza unor fenomene ce au cu totul alt miez...e normal pt ca omul e lingvist...

 • George Ronceao fi Alexa lingvist, dar in cazu de fatza nu cred ca a deslusit miezu' lu' Badea pe baza de lingvistica aplicata ci pe baza bunului simt elementar. cand in Dosarul lui Badea scrie negru pe alb ca organele de securitate au intervenit pentru ca acesta sa primeasca apartament, nu cred ca mai ai nevoie de cine stie ce fler detectivistic ca sa intelegi cheia de interpretare a intregii maculaturi.

 • Dan ChicagoanDe acord. Nu ma refeream la cazul asta ci la unele comentarii si explicatii istorice ale lui alexa in care pur si simplu orbit fiind de cunostintele lingvistice nu mai vede esenta, adevaratele explicatii...
 • George Ronceae posibil si ca Alexa sa mai joace si ceva commedie, nu prea cred ca-i genu care orbeste bagandu-si din greseala, singurel, deshtele in ochi. e nevoiie mereu si de un avocat/avocati ai diavolului. nu sunt un specialist pe domeniul Alexa, apreciez de la distanta doar faptu ca are opnii convergente cu opiniile mele pe tema bauturii si femeilor - chestii de interes major, in rest faptul ca e om de stanga, ca e anisemit mascat in retorica sa anticapitalista ori ca e de fapt el este insusi un evreu ce-si uraste originille, ori un simplu paysan, bastinas genuine, ajuns la buricul Evropei nu ma preocupa catusi de putin. ma mira cum de are un asa talent fantastic la limbi straine si cum de isi mentine un anume soi de umor, cand e clar ca totul prin jur nu prea iti (mai) ofera acrosh pentru a te mai rade de ceva, de orice, fie si de Dan Badea...
 • Ady SurryBoss ,tu stii ca nu intervin sa pup in cur pe nimeni,si ca urasc jigodiile ,pe tine insa TE RESPECT! Daca Romania ar avea mai multi oameni capabili sa te scuipe sau te pupe dupa cum te-ai purtat ar duce-o mai bine! Inca o data RESPECT!

 • George Ronceamersi Ady Surry...cu scuipatu' se pare ca o duc binisor, sunt niste organizatii care ma au in vizor de multisor. cu pupatu' cam slaba miscarea, da si cand vine cate-un pupat mai aparte, cate un gest asa, de hat hat tocma de prin Australia sa zicem, parca imi salta inima...

 • Ady SurryPai atunci,la cat mai multe saltari de inima din alea de-ti plac!:)*

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.