A+ A A-
31 Dec
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Adevărul trebuie știut, vinovații trebuie pedepsiți!

Am citat din Tismăneanu, titlul este un apel sforăitor adresat lui Băsescu, pe tema Lustrației, a eliminării komuniștilor, în afară de el însuși și de cei din stirpea sa, din poziții de control ale statului român. Rezonabil ca idee, însă în primul și în primul rând trebuie început cu Tismăneanu și toată Haita sa de acoperiți, cei fără nume. Să le dăm numele, conspirativilor ăștia, cu șapte identități, agenți tripli. Cine sunt ei, cum îi cheamă de fapt pe toți demonii ăștia cu nume de mănăstiri? Gen Tismăneanu

Același indignados de Tismăneanu ce vituperează la adresa lui Octav Bjoza, acum doi ani, îl cita extensiv pe propriul blog. În data de 18/02/2012.
Atunci nu îi puțea “legionarul”. Atunci îi folosea, că avea interes să-l propulseze pe securistoidul mârșavului general Dan Voinea, Doru Mărieș, pseudo grevistul foamei, candidat pe la te miri ce formațiuni, și pe vremuri, când de asemenea candida, intens elogiat de...Ilie Neacșu, scîrnăvia lui Măgureanu și Vadim, în mizerabila foaie intitulată la mișto Europa, poate mai abjectă decât dejecțiile media ale lui Vadim.

 

(http://tismaneanu.wordpress.com/2012/02/18/nimic-nu-valoreaza-cat-o-viata-de-om-solidaritate-cu-doru-maries-si-colegii-sai/)

 

Astăzi, chiar astăzi, același Tismănean scrie că îi este scârbă de josnicia celor care l-au puricat oleacă, ca pe un păduche mizerabil kominternist ce se află, pentru jegosul atac la adresa celui pe care îl elogia și prelua la el pe blog, în 2012.
Iată ce-l afectează pe el, pe Tismănean, maximorum, citez:
"incapacitatea de a ințelege ce-a fost secolul XX si de ce nu e bine să ne jucăm cu focul cand vine vorba de totalitarisme. Dintre toate animalele, cel mai tare mi-e scârbă de rinoceri."
...carevasăzică el este Unicul cu capacitate din asta, circumflexă, de a înțelege ce-a fost cu secolu' ăla damnat în care tovărășeii săi au ucis ca niciodată de când există omenire pe planetă. Sute de milioane de cadavre. O hecatombă.
Adevaratul Holocaust.
Neamuri întregi exterminate, pe mai bine de juma de glob.
După care vine tot el să ne zică care-i treaba cu Diavolul din istorie, el, "expertu' multilateral" - deoarece era și expert la "Ștefan Gheorghiu" îndrumător ideologic al cadrelor, iar acum este și medicul de la capul națiunii române, bolnave desigur după ce tătucul și mamușka sa au ucis au ucis au ucis întreaga elita a României, sosiți ca turiști pe tancurile rusești...După care s-au dus în Primăverii, a șmanglit casele altora, s-au instalat ei, călcând pe covoarele burghezilor cu bocancii încă plini de sânge și de atunci au tot dictat. Iar juniorul vine acu peste noi cu patalama americănească, obținută via o domană nefericită și bătută de soartă, cocoșatăm luată de nevastă deoarece avea cetățenie americană, după ce o perioada a trăit bine mersi dincolo de granița SUA, cu suportul agenturii KGB din Venezuela, unchiul său fiind chiar general KGB motiv serios pentru a fi respins de SUA la prima încercare de intrare frauduloasă.
Și ce ne mai zice acum Juniorul? Că cică nu-i plac rinocerii, făpturi vânate intensiv de impotenți, cu speranța că le ajută praful obținut din corn. Din motive greu de înțeles, Tismăneanu urăște toate făpturile, până și sărmanii rinoceri, Lui îi plac doar Diavolii... citiți-i cărțoiul, plătită tot de români.
_____

Kabbala crimei instituţionalizate şi Diavolul Tismăneanu (cu ai săi draci pe lângă)
- mică trecere în revistă a lucrării de căpătâi a expertului în Diavoli, Volodea - un diavol de komisar ideologic la Ştefan Gheorghiu, urmaş de criminali bolşevici care au ucis, au ucis, au ucis (romani) se destăinuie, bagă flecăreală kaghebista la greu şi totuşi... dă în vileag ceva teribil de interesant.
Ambele para pseudo religii caricaturale ce au produs ravagii devastatoare în secolul trecut - cea comunistă şi cea nazistă/fascistă - întemeiate pe revolvo - revoluţie, adică întoarcere pe dos, cum explică Soljeniţân, au o origine comună - pe Dracu’, iar Diavolul, după cum rezultă cu o limpezime de cristal, este aglutinat din seva lui mamușca, Hermina şi a lui Tismenensky tatăl, precum şi ale neamurilor acestora, evrei ciudați, dintr-o sectă aparte fără de Dumnezeu, adică antievrei de fapt, lepădați de evreitate, porniţi pe crimă, pe ucidere în masă şi care au izbândit să adauge peste 150 de milioane de victime pe răbojul crimelor săvârşite în istorie de dracii ăştia nesătui de sânge.
Patapievici, alt trivial urmaş de criminal NKVD-ist, face o analiză a cărţii celuilalat urmaş de criminal şi spune ceva pe drept cuvânt antologic (practic îi dă în vileag pe ai săi):
"teologia mincinoasă a religiilor seculare e redusă în chip necruţător la miezul ei cel mai hâd şi mai respingător: uciderea în mai puţin de şaptezeci de ani a aproape o sută cincizeci de milioane de oameni. O crimă pe care nu o mai poate justifica nici cel mai pervers dintre avocaţii răului."
Foarte tare. Macabră socoteala.
Ei între ei se dau în fapt. de ce oare?
Pentru că li se rupe de destăinuiri.
Ei ştiu prea bine ca nimeni nu are cum să-i pedepsească (deocamdată).
O să şi citez, ca să nu se zică că bat câmpii, din lucrarea drăcescului Tismăneanu, fiul Diavolului Tismenensky:
"Într-un toast ţinut pe 7 noiembrie 1937, referindu-se la duşmanii Uniunii Sovietice, Stalin spunea: „... noi vom distruge fiecare astfel de inamic, chiar dacă a fost un vechi bolşevic, îi vom distruge toate rubedeniile, familia. Vom distruge fără milă pe oricine care, prin faptele sau gândurile lui – da, gândurile lui – ameninţă unitatea statului socialist. Pentru nimicirea completă a tuturor duşmanilor şi a rubedeniilor lor!”
Cam tot pe atunci, sinistrul procuror Vâşinski, cel care a dus la perfecţiune tehnică prin care acuzaţii mărturiseau vini imaginare, îndemna şi el la suprimarea fără milă a adversarilor: „Împuşcaţi câinii turbaţi! Daţi morţii această bandă care ascunde maselor populare colţii ei de fiară, dinţii ei de prădătoare! (...) Să se termine odată cu aceşti greţoşi hibrizi de vulpi şi porci, cu aceste hoituri împuţite. Să nu se mai audă grohăiturile lor porcine! Să fie exterminaţi câinii înrăiţi ai capitalismului care vor să-i sfâşie în bucăţi pe cei mai buni oameni ai ţării noastre sovietice!”
În 1918, Grigori Zinoviev, care două decenii mai târziu urma să fie una din victimele lui Stalin, enunţa cu un cinism absolut un program de exterminare în masă a duşmanilor potenţiali: „Trebuie să aducem alături de noi 90 de milioane din totalul de 100 de milioane de locuitori ai Rusiei sovietice. Cât despre restul, nu avem nimic a le spune. Ei trebuie nimiciţi”. În acelaşi an, Lenin însuşi îi desemna pe „duşmanii de clasă” prin termeni ca lipitori, păianjeni, ploşniţe, paraziţi. Hitler, la rândul lui, îi va numi pe adversarii politici şi pe evrei „insecte dăunătoare” care trebuie stârpite.
Am extras citatele de mai sus din cartea lui Vladimir Tismăneanu - Diavolul în istorie. Comunism, fascism şi câteva lecţii ale secolului XX.
Şi acum câteva precizări:
- Zinoviev (Apfelbaum) era amantul homosexualului Lenin, cel care îi scria acestuia nişte antologice răvaşe comuniste - "te sărut pe curul tău marxist". Evreu Zinoviev - despre tovarăşul Lenin nu se știe.
- Stalin (Koba) Djugasvili (în georgiană, fiul evreului) - vorbea ivrit în casă cu ambele sale soţii evreice.
Vâşinski, procurorul lui Stalin, pumnul lui Stalin în România - se numea pe numele său adevărat Abraham Januarevin.
Mai sunt de luat la puricat sute de nume. Au făcut-o deja alții, e simplu de căutat și găsit.
Tismăneanu i-a dat în vileag pe toţi aceşti canibali ai unei caste hrăpareţe şi avide de sânge de om (desigur cu omisiunea ascendentei lor ceea ce îmi revine mie să completez).
Bravo Diavolului Tismăneanu, iată că şi Necuratul poate fi de folos uneori.
____

Pentru cei mai tineri, mai fără acces la îndemână, am selectat din miile de lucrări istorice despre Diavolii bolșevici, doar una, a unui contemporan al Haitei de Diavoli ai lui Tismăneanu.
Spre deosebire de Tismăneanu, care a scris așa zisa sa lucrare științifică cu scopul de a oculta adevărul, că doar pentru asta sunt plățiți dracii ca el, autorul citat a făcut efortul de a dezvălui și cum îi cheamă pe numele lor adevărate pe cei ca Tismăneanu.
____

Robert Wilton - The Last Days of the Romanovs
The following lists of persons in the Bolshevik Party and Soviet administration during this period, which Wilton compiled on the basis of official reports and original documents, underscore the crucial Jewish role in these bodies.
These lists first appeared in the rare French edition of Wilton's book, published in Paris in 1921 under the title Les Derniers Jours des Romanoffs.
They did not appear in either the American or British editions of The Last Days of the Romanors published in 1920.
Wilton wrote in his foreword to Les Derniers Jours des Romanoffs. "In order not to leave myself open to any accusation of prejudice, I am giving the list of the members of the [Bolshevik Party' s] Central Committee, of the Extraordinary Commission [Cheka or secret police], and of the Council of Commissars functioning at the time of the assassination of the Imperial family.

"The 62 members of the [Central] Committee were composed of five Russians, one Ukrainian, six Letts [Latvians], two Germans, one Czech, two Armenians, three Georgians, one Karaim [Karaite] (a Jewish sect), and 41 Jews.
"The Extraordinary Commission [Cheka or Vecheka] of Moscow was composed of 36 members, including one German, one Pole, one Armenian, two Russians, eight Latvians, and 23 Jews.

"The Council of the People's Commissars [the Soviet government] numbered two Armenians, three Russians, and 17 Jews.
"According to data furnished by the Soviet press, out of 556 important functionaries of the Bolshevik state, including the above-mentioned, in 1918-1919 there were: 17 Russians, two Ukrainians, eleven Armenians, 35 Letts [Latvians], 15 Germans, one Hungarian, ten Georgians, three Poles, three Finns, one Czech, one Karaim, and 457 Jews."
"If the reader is astonished to find the Jewish hand everywhere in the affair of the assassination of the Russian Imperial family, he must bear in mind the formidable numerical preponderance of Jews in the Soviet administration," Wilton went on to write.
Effective governmental power, Wilton continued (on pages 136-138 of the same edition) is in the Central Committee of the Bolshevik party. In 1918, he reported, this body had twelve members, of whom nine were of Jewish origin, and three were of Russian ancestry. The nine Jews were: Bronstein (Trotsky), Apfelbaum (Zinoviev), Lurie (Larine), Uritsky, Volodarski, Rosenfeld (Kamenev), Smidovich, Sverdlov (Yankel), and Nakhamkes (Steklov). The three Russians were: Ulyanov (Lenin), Krylenko, and Lunacharsky.
"The other Russian Socialist parties are similar in composition," Wilton went on. "Their Central Committees are made up as follows:"
Mensheviks (Social Democrats): Eleven members, all of whom are Jewish.
Communists of the People: Six members, of whom five are Jews and one is a Russian.
Social Revolutionaries (Right Wing): Fifteen members, of whom 13 are Jews and two are Russians (Kerenski, who may be of Jewish origin, and Tchaikovski).
Social Revolutionaries (Left Wing): Twelve members, of whom ten are Jews and two are Russians.

Committee of the Anarchists of Moscow: Five members, of whom four are Jews and one is a Russian.
Polish Communist Party: Twelve members, all of whom are Jews, including Sobelson (Radek), Krokhenal (Zagonski), and Schwartz (Goltz).
"These parties," commented Wilton, "in appearance opposed to the Bolsheviks, play the Bolsheviks' game on the sly, more or less, by preventing the Russians from pulling themselves together. Out of 61 individuals at the head of these parties, there are six Russians and 55 Jews. No matter what may be the name adopted, a revolutionary government will be Jewish."
[Although the Bolsheviks permitted these leftist political groups to operate for a time under close supervision and narrow limits, even these pitiful remnants of organized opposition were thoroughly eliminated by the end of the 1921 .]
The Soviet government, or "Council of People's Commissars' (also known as the "Sovnarkom") was made up of the following, Wilton reported:

Peoples Commissariat (Ministry) Name Nationality Chairman V.I. Ulyanov (Lenin) Russian Foreign Affairs G.V. Chicherin Russian Nationalities J. Dzhugashvili [Stalin] Georgian Agriculture Protian Armenian Economic Council Lourie (Larin) Jew Food Supply A.G. Schlikhter Jew Army and Navy [Military] L.D. Bronstein (Trotski) Jew State Control K.I. Lander Jew State Lands Kaufmann Jew Works [Labor] V. Schmidt Jew Social Relief E. Lilina (Knigissen) Jew Education A. Lunacharsky Russian Religion Spitzberg Jew Interior Apfelbaum [Radomyslski] (Zinoviev) Jew .Hygiene Anvelt Jew Finance I. E. Gukovs [and G. Sokolnikov] Jew Press Voldarski [Goldstein] Jew Elections M.S. Uritsky Jew Justice I.Z. Shteinberg Jew Refugees Fenigstein Jew Refugees Savitch (Assistant) Jew Refugees Zaslovski (Assistant) Jew
Out of these 22 "Sovnarkom" members, Wilton summed'up, there were three Russians, one Georgian, one Armenian, and 17 Jews.

The Central Executive Committee, Wilton continues, was made up of the following members:
Y. M. Sverdlov [Solomon] (Chairman) Jew Avanesov (Secretary) Armenian Bruno Latvian Breslau Latvian [?] Babtchinski Jew N. I. Bukharin Russian Weinberg Jew Gailiss Jew Ganzberg [Ganzburg ] Jew Danichevski Jew Starck German Sachs Jew Scheinmann Jew Erdling Jew Landauer Jew Linder Jew Wolach Czech S. Dimanshtein Jew Encukidze Georgian Ermann Jew A. A. Ioffe Jew Karkhline Jew Knigissen Jew Rosenfeld (Kamenev) Jew Apfelbaum (Zinoviev) Jew N. Krylenko Russian Krassikov Jew Kaprik Jew Kaoul Latvian Ulyanov (Lenin) Russian Latsis Jew Lander Jew Lunacharsky Russian Peterson Latvian Peters Latvian Roudzoutas Jew Rosine Jew Smidovitch Jew Stoutchka Latvian Nakhamkes (Steklov) Jew Sosnovski Jew Skrytnik Jew L. Bronstein (Trotsky) Jew Teodorovitch Jew [?] Terian Armenian Uritsky Jew Telechkine Russian Feldmann Jew Fromkin Jew Souriupa Ukrainian Tchavtchevadze Georgian Scheikmann Jew Rosental Jew Achkinazi Imeretian [?] Karakhane Karaim [Karaite] Rose Jew Sobelson (Radek) Jew Schlichter Jew Schikolini Jew Chklianski Jew Levine-(Pravdine) Jew

Thus, concluded Wilton, out of 61 members, five were Russians, six were Latvians, one was a German, two were Armenians, one was a Czech, one was an Imeretian, two were Georgians, one was a Karaim, one. was a Ukrainian, and 41 were Jews.

The Extraordinary Commission of Moscow (Cheka) 'the Soviet secret police and predecessor of the GPU, the NKVD and the KGB was made up of the following:
F. Dzerzhinsky (Chairman) Pole Y. Peters (Deputy Chairman) Latvian Chklovski Jew Kheifiss Jew Zeistine Jew Razmirovitch Jew Kronberg Jew Khaikina Jew Karlson Latvian Schaumann Latvian Leontovitch Jew Jacob Goldine Jew Galperstein Jew Kniggisen Jew Katzis Latvian Schillenkuss Jew Janson Latvian Rivkine Jew Antonof Russian Delafabre Jew Tsitkine Jew Roskirovitch Jew G. Sverdlov (Brother of president of the Central Executive Committee) Jew Biesenski Jew J. Blumkin (Count Mirbach's assassin) Jew Alexandrovitch (Blumkin's accomplice) Russian I. Model Jew Routenberg Jew Pines Jew Sachs Jew Daybol Latvian Saissoune Armenian Deylkenen Latvian Liebert Jew Vogel German Zakiss Latvian

Of these 36 Cheka officials, one was a Pole, one a German, one an Armenian, two were Russians, eight were Latvians, and 23 were Jews.
__

...și așa mai departe, lista e nesfârșită și include și familia de criminali NKVD ai lui Tismăneanu, neaoșul nostru expert multilateral...

Comentarii:

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.