A+ A A-
11 Aug
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Departamentul de Stat al USA crede ca Ponta o are mica. Democratia.

SUA: “Sîntem îngrijorați de recentele evoluții care amenință echilibrul democratic din Romania” - iulie 2012....

Pozitia Statelor Unite fata de guvernarea USL este constanta, rece, reticenta si critica. Firma Podesta Group, platita la greu din banii lui Voiculescu pentru a cosmetiza USL-ul l-a angajat pe post de umeras de haine pe Wesley Clark, un slujbas al lui Soros, pentru a-i da o “fatza americaneasca” ruso-filipinezului Ponta.
N-a avut niciun fel de efect vrajeala. Desi Ponta a incercat din rasputeri sa puna o cireasa
americana peste tortul otravit oferit publicului, blatul rusesc a iesit la iveala, cu tot cu putoarea sa imputzita si culoarea cacanie.

Prima iesire publica a Statelor Unite ce critica dur guvernul Ponta a avut loc in data de 6 iulie 2012
                                                  *************
Departamentul de stat american este îngrijorat de evolu
țiile din România
Declara
ția oficială a putătoarei de cuvînt Victoria Nuland.

„Sîntem îngrijora
ți de recentele evoluții care au loc în România, partenerul şi aliatul nostru în NATO. evoluții care amenință echilibrul democratic şi slăbeşte instituții, cum ar fi tribunalele.

Cum guvernul ia în considerare măsura gravă de înlăturare a şefului statului, cerem ca procesul să fie aplicat în cea mai onestă şi transparentă manieră, cu respectarea scrupuloasă a statului de drept şi a idealurilor democratice.

Statele Unite stau alături de alia
ții lor din Uniunea Europeană şi cer României să susțină şi să protejeze valorile comune şi principiile care unesc comunitatea europeană şi trans-Atlantică a națiunilor.”

Concerns over Political Developments in Romania

Press Statement
Victoria Nuland
Department Spokesperson, Office of the Spokesperson
Washington, DC
July 6, 2012
________________________________________
We are concerned about recent developments occurring in Romania, our NATO Ally and partner, which threaten democratic checks and balances and weaken independent institutions, such as the courts. As the government contemplates the serious step of removing
Romania’s head of state, we urge that the process be conducted in a fully fair and transparent manner, with scrupulous respect for the rule of law and democratic ideals. The United States stands with our EU partners and urges that Romania uphold and protect the common values and principles that unite the European and trans-Atlantic community of nations.

Comentarii:

 

  • 12 hours ago ·
  • 12 hours ago · · 1
  • Cris Petrov si apucaturi de tzatza,el pleaca si isi lasa dulaii sa latre pe coclaurile romanesti
   12 hours ago ·
  • George Roncea mi-a placut exclamatia doamnei...ele inteleg cel mai bine disconfortul unei asemenea situatii
   11 hours ago · · 2
  • Cris Petrov bine ca latra la luna...mai nou la perseide
   11 hours ago ·
  • Cris Petrov si nu o are mica Mao...cred ca nu o mai are pe cea mica:))) din moment ce actiunile lui sunt cam feminine
   11 hours ago · · 2
  • Buda Dorin e mica,dar ce mult conteaza!
   11 hours ago ·
  • Alain Jva
   Mult le-a mai luat sa trimita emisari sa le traga una peste bot pucistilor. Noi fierbem de 2 luni in suc propriu iar ei acum constata ca treaba-i groasa.
   Cred ca robotul proaspat ajuns pe Marte le-a trimis informatii via planeta Venus cum c
   a 2 putoi din satul Romania, planeta Pamant s-au urcat intr-un buldozer ''destept", l-au pornit darama tot in cale si nu mai stiu cum sa-l opreasca. Explicatii date de putoi:
   - buldozerul era pe pilot automat, softul e scris de sovietici, sistemul de operare e scris de o firma privata americana dar mai exista si niscaiva troieni scrisi de programatorii altor natii ce traiesc in zone de conflict.
   Nelasand gluma la o parte putoii pot rezuma in darea de seama cam asa:
   - am incercat sa inlocuim statul de drept cu statul de stang insa am intampinat o rezistenta de netrecut din partea partizanilor inarmati cu vorbe din muntii faisbuc, din partea parchetelor, din partea opozitiei foarte vocale si din partea societatii civile fara uniforma asa ca deal-ul a cazut. In consecinta asteptam barosso-ul american sa ne dea o smetie sa ne cumintim.
   Cu respect my dear friend.
   11 hours ago · · 3
  • Cris Petrov trb e ca au opus rezistenta strumphii presedintelui -capt base si cu astia nu te pui...gagii au tehnica moderna si stiu ca exista si goagle translate..ba mai mult,mai au si pretenari prin toate colturile lumii si le mai place si respectarea legilor tarii...ba inca au mai si boicotat referendumul fara sens ,circoteca de numaratoare a stangii ...e razboiul nostru modern ,dealtfel ...iar de data asta minerii vor pierde .
   5 hours ago ·

 

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.