A+ A A-
28 Nov
Voteaza acest articol
(8 voturi)

PSD-ul lui Naumovici (Ponta) cuibusor al KGB

 

...un raspuns unei doamne din Israel cu privire la Ponta Naumovici a starnit zilele trecute o discutie cu privire la evreii cu nume schimbate de pe la noi. aici:


https://www.facebook.com/george.roncea/posts/112119652287730

‎...iata ca am ocazia sa apreciez pozitiv o atitudine a purtatorului de cuvant al glorioasei Armatei israeliene (care s-a fardat gen Hussein Barack Obama, chelnerul negru cu prompter)
Israel Official in 'Obama' Black Face
news.yahoo.com
CAIRO – One of the Israeli military’s most visible spokesmen is under fire for a photo he posted on his Facebook page captioned “Obama style” in which his face is smeared with mud. Sacha Dratwa posted the photo in late September, but since the furor...

cum doamna si-a manifestat curiozitatea cu privire la ascendenta evreieasca si kaghebistica a lui Ponta, reiau mai jos cateva date.

poate inteleg si basarabenii mai ales, chemati sa voteze acum un rusoi, pe numele sau Alexeiev, ce fel de poame sunt astia de la PSD.

poame ruso-jidanesti, plus poponari cat cuprinde, daca avem in vedere dezvaluirile lui Iorgovan “parintele Constitutiei”, care a aratat cu degetul catre alaiul din jurul lui Nastase, “suicidarul”, format in intregime din homosexuali.
http://www.civicmedia.ro/in-memoriam-antonie-iorgovan-psd-o-gasca-de-homosexuali-masoni-si-infractori/

cine sunt respectivii este usor de inteles, daca ne amintim gasca din jurul lui Bombonel: Bejinariu, Ponta, Curlateanu, Sova, Negoita, Banicioiu, sobolanul de Rizea, cu totii cu agenda sexuala dubla, adica pentru acoperire merg si la tarfe, fetele de la TSD, gen Intotero, crescute ca la bordel in sanul haitei tineretului pesedist. tarfele insa se plang ca astora nu prea li se scoala.

numele asa zisilor lideri ai PSD de teapa lui Rizea apar in dosarele scandaloase de prostitutie cu minore din ultima vreme: http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/irina-popescu-politicieni-usl-printre-clientii-prostituatelor-din-reteaua-andreei-marta/
Perversul de Cristian Rizea, seful lui Alexeiev, militianul rus la lui Voronin, care candideaza cu sprijinul activistilor PPCD de la Chisinau apare in mai multe dosare: http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012021568725/Actualitate/Strategie-politica-PSD-Diaspora-scoate-pitipoancele-la-inaintare-pentru-voturile-romanilor-basarabeni.html

metrosexualii astia din tagma beizadelelor lui Nastase, cu preferinte dosnice isi fac unghiutele cu lac, se canesc la par, se pomadeaza, au cu totii curul mare si format corporal tipic femeilor, sunt ca biscutii in dunga la umeri si au soldurile late si bucile tresaltate.

KGB-ul indeosebi a folosit homosexualii deseori deoarece acestia au deja un tip de organizare in retea, au coduri de comunicare si au obisnuinta conspirativitatii. nu intamplator multi dintre liderii aparuti dupa “rivolutie” pe scena politica erau (si sunt) homosexuali, cu neveste de acoperire cel mai adesea.

printre acesti “noi” lideri iata-l si pe Ponta Naumovici la “rivolutie” ca din intamplare de mana cu un general GRU. putina lume stie insa ca familia lui Ponta are radacini bine infipte in URSS. asa se si explica ascensiunea politica a tantalaului crescut intre fustele lui Nastase.
http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/139-victor-ponta-si-papusarii-din-israel

• spre re-aducere aminte, si mai ales spre buna informare a basarabenilor, momiti de un rusoi pervers ca Alexeiev, sustinut din spate de activisti de frunte ai PPCD, reiau aici cateva date din Dosarul Ponta Naumovici – liberca kominternista a KGB

Tanarul Ponta si generalul GRU Stefan Kostyal

...haideti sa vedem cu ce se ocupa tanarul Victor Ponta in zilele de 20-22 decembrie 1989.
http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012110779701/Actualitate/Victor-Ponta-si-un-agent-GRU-au-participat-la-arestarea-Ceausestilor-la-Revolutie.html

Multi ar zice ca era doar un adolescent ascuns prin dormitorul parintilor, speriat de gloantele care suiera prin centrul Capitalei, nu departe de locul unde a crescut. Numai ca tanarul Ponta juca, la cei 17 ani si trei luni, rolul vietii sale, care avea sa-l duca departe peste 20 de ani. Un rol jucat alaturi de un agent GRU (spionajul militar rusesc – n.r.) cu misiunea de a schimba fata Romaniei si de a-i indeparta de la putere pe Ceausesti. Acest lucru era recunoscut, ca o ultima spovedanie, de catre generalul-maior Stefan Kostyal.

Un comunist fervent, adulator al modelul sovietic si un om pregatit in detaliu de Moscova. Concret, aflat pe patul de spital, generalul Kostyal a povestit in cadrul unui interviu luat de jurnalistul Toma Roman jr. ca in zilele fierbinti ale Revolutiei, a contribuit la arestarea lui Ilie Ceausescu si a lui Nicolae Andruta Ceausescu, ambii frati ai lui Nicolae Ceausescu, unul general de Armata iar celalalt general de Securitate. Totul este descris de autor in cartea „Ceausescu vazut de aproape“, editata in 2008.

In ziua arestarii celor doi Ceausesti, Kostyal povesteste cum dupa ce a plecat de la Scoala de ofiteri din Baneasa de unde il arestase pe Andruta Ceausescu a luat cu masina doi tineri si au mers spre Comandamentul Apararii Antiaeriene a Teritoriului (CAAT). Numai ca unul dintre cei doi tineri revolutionari, luati de un veritabil agent GRU era nimeni altul decat Victor Ponta, cel care avea sa devina 20 de ani mai tarziu liderul PSD si premierul Romaniei.

„L-am arestat tot eu pe Nicolae Andruta Ceausescu, la Baneasa, dupa care m-am dus sa coordonez Coman­da­mentul Apararii Antiaeriene a Terito­riului. Sa va zic ceva interesant. Luasem cu mine-n masina spre CAAT si doi tineri revolutionari. Unul dintre ei era Victor Ponta. Eu fusesem la un moment dat loctiitor al comandamentului CAAT, cunosteam ofiterii de acolo si am crezut ca pot sa ii ajut“. Dezvaluirea a trecut aproape neobservata in 2008, atunci cand a aparut cartea de interviuri cu personaje-cheie ale Revolutiei scrisa de Toma Roman jr. „Ceausescu vazut de aproape“.

Asta deoarece, in 2008, Victor Ponta nu era tocmai in lumina reflectoarelor, fiind doar secretar si apoi vicepresedinte al Biroului Permanent al PSD. O problema de imagine pentru un om din esalonul secund al PSD pe care nimeni nu a aprofundat-o, desi impor­tanta ei este deosebita, in contexul in care Victor Ponta a pasit incet dar sigur spre varful PSD. „Nu am niciun fel de problema de a ma intalni cu oricine din Timisoara si de a vorbi despre Revolutie. Aveam 17 ani atunci.“, declara Victor Ponta in martie 2010, in incercarea de a convinge ca noua conducere a PSD este rupta de nomenclatura PCR.

Interesant este ca Victor Ponta desi a spus ca a fost in strada si la Revolutie si la Mineriada din 1990 nu a suflat niciun cuvant despre ce a facut el in zilele fierbinti din decembrie 1989 sau din iunie 1990. Ne-a spus insa Kostyal despre cum s-a intalnit el cu Ponta tocmai in zona Baneasa, in decembrie 1989 si l-a luat cu el in masina.

Cine este generalul Kostyal?

Generalul Stefan Kostyal a fost unul dintre personajele-cheie in jurul carora au gravitat interesele sovietice legate de Revolutia din Romania. Un comunist convins pana in maduva oaselor, care nu incetat sa lupte niciodata pentru impunerea in Romania a modelul sovietic. Dupa cum singur povesteste, inchis inca din adolescenta la Gherla, propovaduia comunismul in randul prostituatelor si a hotilor. In 1941, Kostyal povesteste cum a trecut singur granita spre Ucraina in scopul de a gasi „paradisul comunist“.

In schimb, rusii l-au luat drept spion roman si l-au aruncat in lagarul de la Vorkuta, aproape de cercul polar arctic. Dupa terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial avea sa revina in Romania via Ungaria, el provenind dintr-o familie de etnici unguri comunisti din Timisoara. Dupa studiile la Academia Superioara Militara din Moscova (1956-1958), Kostyal avea sa devina general al Armatei Romane iar in anii 80 a facut parte din grupul care planuia debarcarea lui Ceausescu, alaturi de generalul Nicolae Militaru. Kostyal nu s-a jenat sa vorbeasca despre cum tinea legatura cu rusii prin intermediul Ambasadei de la Bucuresti iar sotia sa rusoaica ii mijlocea intalnirile acolo.

Kostyal mai spune, in interviul citat, ca in grupul respectiv s-au mai aflat si Ion Iliescu si Virgil Magureanu, care ar trebui sa se ocupe de partea politica a miscarii anti-Ceausescu, in timp ce sarcinile militare le reveneau lui Kostyal si Militaru. Kostyal il prezinta pe Iliescu ca pe un timp lipsit de curaj si foarte sovaielnic, in timp ce Magureanu este caracterizat drept un turnator la Securitate. Totusi cei doi din urma aveau sa acapareze puterea dupa momentul 1989. Dupa ce s-a aflat de planul lor, Kostyal a fost aruncat in inchisoare in anii 80 cu nimeni altul decat Sorin Ovidiu Vantu, inchis pentru mici gainarii administrative.

exista si explicatii din trecut ce explica legatura dintree batrana cartita a GRU si mai tanarul paduche Ponta Naumovici.

bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul-rus Naumovici (ulterior mama Premierului si-a scurtat numele in ”Naum”). La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci Romania, bunicul lui Ponta este trimis la studii in URSS . Acolo dupa absolvirea Academiei Militare ” Frunze”, revine in Bucuresti, este avansat ”colonel cu stea” – unul din gradele introduse de sovietici dupa ocupatia militara a Romaniei si desfiintat in 1963 .

Proaspatul colonel Naumovici este incadrat la D I A – Directia de Informatii a Armatei , care in acea perioada era condusa de general- locotenent Serghei Nicolau (pe adevaratul sau nume Seghei NIKONOV - nascut la 22 septembrie 1905 in Basarabia, pe atunci ” gubernie tarista ”). Reteaua NKVD din Basarabia mai cuprindea pe atunci si cadre de varf cum ar fi cei doi Tismenensky, parintii limbicului lui Iliescu si oxiurul lui Basescu – ati ghicit Volodea Tismaneanu.

NIKONOV era un vechi agent al NKVD-ului cu studii la Iasi dar este exmatriculat de Universitate pt ” activitate comunista ” si pleaca sa-si continue studiile la Bruxelles . Aici este reperat de Siguranta belgiana iar Serghei Nikonov fuge la Marsilia unde se inscrie in Partidul Comunist Francez . Este adus de sovietici la Bucuresti si devine Director General al SSI-ului in perioada ianuarie 1947 – 1951. (SSI-ul era in perioada interbelica si pana in 1951 , SSIAR – Serviciul Special de Informatii al Armatei Romane, restructurat in 1940 cand a luat denumirea de SSI – Serviciul Special de Informatii ).

Serghei Nikonov semneaza practic desfiintarea in 1951 a SSI-ului, cel mai redutabil serviciu de informatii si contrainformatii militare si nu numai al Romaniei interbelice si care a si reusit in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial sa produca pierderi grele Armatei Rosii si prin infiltrarea a sute de agenti cu statii portabile de emisie – receptie in spatele trupelor sovietice , SSI-ul a procurat informatiile militare atat de necesare Marelui Stat Major al Armatei Romane si a executat sute de operatii de sabotaj si diversiune pe teritoriul URSS pana departe in Caucaz .

SSI -ul a reusit cu un urias efort uman in doar doua luni dupa ocuparea Romaniei la 23 august 1944 sa puna la adapost de urgia sovietica zeci si zeci de tone de arhive militare si civile. Asa au mai ramas pana azi cateva arhive care altfel ar fi fost indiscutabl transportate in Rusia . Serghei Nikonov alias Serghei Nikolau devine intre 1951 si martie 1954 Seful Directiei I de Informatii Externe a M.A.I.

Dar si aici procedeaza identic ca si in cazul SSI si anume desfiinteaza si aceasta directie si o incorporeaza in Departamentul Secuitatii Statului, conform indicatiilor consilierilor sovietici de a Bucuresti - a luat Serviciul de spionaj extern si l-a inglobat in Securitate…Adevarul e ca si SSI-ul si Directia I de Informatii Externe erau fostele servicii romane care se opusesera cu suucces NKVD -ului si GRU in perioada interbelica si in timpul razboiului si rusii abia asteptau sa le desfiinteze .

Plus ca SSI-ul era cel care a inarmat pe partizanii din Bucovina, Moldova si Transilvania si le-a asigurat arme , munitii si bani gratie carora unii partizani au rezistat in munti pana in 1955. Printre acesti partizani s-a numarat si bunicul bun al lui Vladimir Voronin, Isidor Sarbu, evadat din Siberia, din lagar. Isidor Sarbu i-a blestemat pe acei membri ai familiei care ar ajunge sa dea mana cu rusoii bolsevici. Nepotul sau, Voronin, un mancurt perfid si ticalos este blestemat chiar de bunelul sau, cel care a cazut luptand cu arma in mana in muntii Romaniei.

Nu toti partizanii lucrau pentru SSI ci numai sefii acestor partizani erau ofiteri sau rezidenti SSI. Dar sa revenim la Serghei Nikonov. Din martie 1954 si pana in 26 noiembrie 1960 Nikonov ocupa functia de Sef al Directiei Militare a Marelui Stat Major al Armatei . Exact in perioda asta colonelul Naumovici devine mana dreapta a generalului Serghei Nikonov .

Apoi din noiembrie 1960 si pana in decembrie 1963 Nikonov indplineste functia de Sef al Directiei de Control din Ministerul Fortelor Armate, unde il ia si pe protejatul sau , colonelul Naumovici . In decembrie 1963 cei doi sunt scosi la pensie . In acea perioada Niconov si Naumovici colaborau excelent cu generalul-maior Alexandru Sergheevici NICOLSCHI din Directia Generala a Securitatii Poporului (pe adevaratul nume Boris GRUNBERG , vechi agent NKVD ” condamnat in 1941 la munca silnica pe viata pentru crima de spionaj in favoarea URSS si decedat in 1992 ) , dar cei doi colaborau excelent si cu celebrul ” PANTIUSA ”, general-locotenent Ghe PINTILIE ( pe adevaratul nume Pantelei Bodnarenko, nascut la Tiaspol la 09.11. 1902 si decedat la Bucuresti la 11 august 1985 , fost ofiter NKVD la Tiraspol inca din 1920) care devenise Seful Securitatii Statului la data de 15 august 1948 ( Director General al Directiei Generale a Securitatii Poporului ). ” PANTIUSA ” vorbea prost romaneste dar in schimb era cunoscut ” drept omul de mare incredere al tovarasei Ana PAUKER (nascuta Hanna RABINSOHN) .

• cam atata, pentru inceput, despre conexiunile KGB-iste ale familiei Ponta.

mai departe, vom cita un cunoscut lider al PSD, un apropiat al lui Ion Iliescu, actual lider al gastii uslinosilor, Eugen Nicolicea, fost sef al Camerei Deputatilor, fost mare smecher in tot felul de comisii. Conform acestui proeminent lider al gastii uslinosilor, Eugen Nicolicea, “Victor Ponta era in tinerete un aurolac mizerabil, care a trait mancand din gunoaie”

Nicolicea a iesit public sa demaste viata de hazna dusa de Ponta, pana sa apuce sa fure o casa a unor fosti prieteni de familie, pacaliti prin tertipuri avocatesti. Astfel, la tribuna Parlamentului reunit, Eugen Nicolicea l-a atacat dur pe liderul PSD Victor Ponta, despre care a afirmat ca “a dus o viata de aurolac la Paris, dormind in gara, spalandu-se in fantanile arteziene si traind din banii din carucioarele din gara".

“Si ati reusit sa ne faceti de rasul Europei pentru ca in momentul in care francezii faceau pe unii paduchiosi si ca au fost prin legiunea straina argumentele lor erau din blogul domnului Ponta care spune ca a dus o viata de aurolac la Paris, dormind in gara, spalandu-se in fantanile arteziene si traind din banii din carucioarele din gara", a afirmat Eugen Nicolicea in plenul Parlamentului reunit.

Nicolicea l-a ironizat in acelasi timp pe liderul social-democrat pentru absentele din Parlament care, in opinia sa, demosntreaza ca sufera de “ubicuitate". “A reusit performanta sa chiuleasca de la sedinte (...) cel putin un mandat si, totodata, sa ia diurna de deplasare si banii cuveniti de ca si cum ar fi prezent. Aceasta se numeste ubicuitate si anume caracteristica unui om de a fi in mai multe locuri simultan. De aceeasi proprietate s-a bucurat domnul Ponta cand dadea interviuri la Cotroceni in timp ce cartela lui vota linistit", a spus Nicolicea.

Pe langa aceste date, “pe surse” au aparut in presa informatii ce poarta aceeasi semnatura, a lui Nicolicea. Spre exemplificare, iata un astfel de material, care il descrie pe Ponta exact ca pe o curva de centura.

“Who the fuck is Ponta?

Cine este acest avorton, chefliu notoriu, consumator de manele licentioase si dansator din buric pe mesele tovarasesti, din tara si din strainatate care a imprumutat de la mentorul sau, Nastase, aroganta si neam-prostia, ajungand sa exprime tot poate fi mai rau, mai respingator, dezgustator si daunator la un asa zis reprezentant al unui tineret pesedist oricum cretinizat?

Ponta a fost implicat, inca de la 18 ani, in furtul Vilei Patrascanu de la Busteni (Poiana Tapului), iar, mai tarziu, il gasim amestecat, ca sef al corpului de control al primului-ministru, in toate afacerile murdare ale Guvernului Nastase.

Iata cum s-au petrecut lucrurile in cazul furtului Vilei Patrascanu (casa de patrimoniu, construita de D.D. Patrascanu, in care a locuit apoi multi ani fiul sau, Lucretiu Patrascanu).

Ponta a plecat, in vara anului 1990, la Paris si a locuit atunci la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui carturar Petre Pandrea si nepoata de sora a lui Lucretiu Patrascanu. Nadia Pandrea a parasit tara in 1988 si s-a stabilit in Franta, ca refugiat politic. Prietena de familie cu mama lui Ponta (Cornelia Naum) si cu matusa sa - Veronica Nacea, ea i-a oferit lui Ponta adapost. Pentru a-l proteja de chemarile la Politie, Nadia Pandrea il declara nepotul ei.

Nadia Pandrea era mostenitoarea de drept, cu acte-n regula, a Vilei Lucretiu Patrascanu, de la Busteni (Poiana Tapului) si intocmise pentru aceasta cladire un contract de inchiriere, pe o durata de 3 ani, cu matusa lui Ponta, excroaca (cum se va dovedi mai tarziu) Veronica Nacea. Prinzand drag de bunul incredintat spre pastrare si folosinta gratuita, ca-ntre prieteni, surorile Nacea-Naum (deci matusa si mama lui Ponta, evreice) pun la cale o lovitura marsava si ii scriu Nadiei Pandrea, imbrobodind-o ca vila ei de la Busteni este in pericol de a fi confiscata de neo-comunistii lui Iliescu (exista aceste scrisori la dosarul cauzei!) si ca singura solutie era trecerea fictiva a acesteia pe numele lor.

Caz tipic de inselaciune (asa cum s-au pronuntat doua prime instante de judecata). La scrisorile lor se adauga si insistentele in acest sens ale tanarului parsiv Victor Ponta, care arata inca de pe atunci, la frageda varsta de 18 ani, stofa de escroc. Cornelia Naum, mama lui Ponta, vine la Paris pentru a convinge pe doamna Pandrea sa-i dea o procura pentru instrainarea fictiva a Vilei de la Busteni (Poiana Tapului).

Cu procura in mina, escroaca nu se mai opreste decat la notariatul din Campina, unde intocmeste nu un act fictiv, ci unul autentic, de vanzare-cumparare, prin care trece proprietatea cu pricina pe numele celeilalte escroace, sora ei, Veronica Nacea.

Si, pentru ca totul sa para-n cea mai perfecta ordine, se trece si o suma oarecare – 71 mii lei – cu care, in noiembrie 1990, cand s-au intocmit aceste acte, nu mai puteai sa-ti cumperi nici un cotet. Dar, dupa cum avea sa se dovedeasca ulterior, inclusiv cu probe administrative in instanta, nici macar acesti bani nu fusesera inmanati vreodata Nadiei Pandrea. Asadar, jaf in toata regula! Si, pentru ca pagubita sa nu se trezeasca la realitate in urmatorii 3 ani, cand i-ar fi fost mai usor sa conteste legalitatea tranzactiei, surorile escroace Naum-Nacea trimit spre Paris cele mai mieroase depese.

Asigurand-o pe victima jafului lor murdar ca, in fond, nu este vorba decat despre o simpla stratagema, pentru a-i duce de nas pe “alde Iliescu”, care pusesera gand rau Vilei Patrascanu si coplesind-o cu multumiri pentru sejururile lor la Paris. Cand familia lui Pandrea a intentat actiune in instanta, peste cativa ani, era deja asezat in pozitie Victor Ponta, crescut de mic pe pulpele grase al lui Nastase.

Mamica viitorului procuror, controlor guvernamental, si sef de partid de hoti, PSD-ul a dat alaturi de Micul Titulescu proba maiestriei de hoti la drumul mare.

Iata, de exemplu, cateva randuri din scrisoarea pe care Cornelia Naum mama escrocului Ponta, i-o trimite Nadiei Pandrea la Paris, la 17 martie 1991: “Si mi-am amintit cu o imensa placere si bucurie de seara de la Montparnasse si am simtit nevoia de a-ti trimite sentimentele mele de recunostinta pt. usa pe care mi-ai deschis-o, oferindu-mi de doua ori sansa de a fi la Paris”.

Pentru ca, mai la vale, sa incerce sa justifice disparitia neasteptata a magadaului Ponta din casa in care fusese gazduit la Paris si din care plecase ca din gara, cu doua geamantane pline cu lucruri furate de la cei care-i oferisera ospitalitate. Zice, deci, plina de candoare, escroaca Cornelia Naumovici (Bebi), mama ciorditorului Ponta: “Cred ca este momentul de a cere cele mai sincere scuze familiei Georgescu (gazda pariziana a doamnei Nadia Pandrea) si chiar si tie pentru plecarea neanuntata a lui Victor, insa va rog sa ma credeti ca s-a hotarat f. brusc (in ciuda repetatelor apeluri) si a actionat f. rapid, parca cu teama (!!!) sa nu-l determine ceva sa se razgandeasca”.

Avea de ce sa se grabeasca, pramatia! Daca l-ar fi reclamat chiar Nadia Pandrea, pentru lucrurile furate din casa, cine l-ar mai fi salvat pe springarul Ponta din mainile Politiei franceze? Pe de alta parte, insasi matusa delincventului Ponta, profesoara universitara agramata Veronica Nacea, incerca sa adoarma suspiciunile pariziene, punandu-i un diagnostic cat mai apropiat de realitate netrebnicului nepot, cu care ea insasi colaborase la furtul Vilei Patrascanu.

Iata ce-i scrie ea la Paris Nadiei Pandrea, la 22 octombrie 1991: “Bebi (mama lui Victor Ponta) cu afacerile si cu necazurile, Ninel (tatal lui Victor Ponta) bolnav de cancer si cu un picior in ghips (...) cel putin perspectiva de a lasa casa lui Victor e clara (mereu obsesia caselor de chilipir). Victor este foarte dur. Bebi se lupta cu viata pe fondul zilelor numarate (la propriu) ale lui Ninel si al sadismului (exact cum scriu) lui Victor fata de taica-sau...”.

Iata, deci, portretul pitecantropului penal Ponta: hot de drumul mare, sarlatan de anvergura internationala (jaful Vilei Patrascanu, la care a contribuit din plin, a fost pus la cale la Paris!) si, pe deasupra, sadic cu propriul tata, aflat pe patul de moarte, caruia el ii grabeste sfarsitul, pentru a-i mosteni apartamentul!

Pentru a intregi profilul lui Ponta, si pentru a-l descrie ca pe un personaj cu adevarat odios s-a mai mentionat si contributia sa in sinuciderea, in cardasie cu alti mafioti din justitie, fostului sau coleg si prieten din Procuratura Generala, Cristian Panait.

Marturia matusii celui disparut, despre ultimele cuvinte ale sinucigasului, inainte de a se arunca in gol (“Cainele Ponta m-a ucis”), este un fapt pe cat de notoriu, pe atat de revoltator. Ca si adulterul, in vazul intregii lumi, cu Daciana Sarbu.

Ca si manifestarile lui de om nebun, care se-mbata si face ca porcul, topaind cu maru-n gura pe la orgiile septelului pesedist. Dar cine sa ia act de toate acestea, cand marul – nu cel din gura declasatului Ponta, ci acela din fruntea partidului-stat PSD – e putred pana-n ultima lui samanta? Acest derbedeu, acest hot de apartament, acest escroc transfrontalier, acest partas la rapt si la crima, acest decazut moral, acest impostor si, nu in ultimul rand, acest avorton uman, cu gena raului inscrisa pe fata lui de mongoloid span, este bagat tocmai acum in fata, ca lider al PSD, cand se vorbeste mai mult ca oricand despre curmarea jafului national si instaurarea domniei legii.

Cine sa faca asta? Banditul Ponta? Sadicul Ponta? Penalul Ponta - o monstruozitate umana, un individ lombrozian, care batjocoreste ideea de inalt demnitar in slujba tarii, de aparator al drepturilor si al libertatilor lor, de garant al intrarii noastre in randul popoarelor civilizate...”
__________________

asta-i liderul gastii care cerseste acum voturile basarabenilor, pe care acum cateva luni ii infiera din rasputeri, considerandu-i cetateani de mana a doua, care nu-si merita cetatenia, pozitie sustinuta si de Cristian Rizea, seful lui Alexeiev, militianul lui Voronin candidat al USL pe “diaspora”.
http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012103079380/Special/USL-nu-da-doi-bani-pe-romanii-din-jurul-granitelor.html

Comentarii:

 

4 comments

 • Comment Link ion postat de ion

  Minciuna rusa a interzis libera circulatie in Soci a popoarelor din Caucaz. Libertatea nu se da dar se cucereste.

  Marți, 07 Ianuarie 2014 18:55
 • Comment Link Nicolae postat de Nicolae

  Asta este România de azi:jidani, tigani, PCeristi, UTC-isti, UTM-isti, pioneri, activisti, securisti si alti derbedei si criminali din timpul lui Dej si Ceausescu!

  Marți, 18 Iunie 2013 18:12
 • Comment Link Vasile postat de Vasile

  Draga Dle Roncea,

  Aplicam dubla masura ?

  Ce ne spune numele evreului basarabean Basescu - Braunovici ???

  Nenea ala care zice ca ''Romania nu are nevoie de autostrazi''...

  Miercuri, 01 Mai 2013 21:11
 • Comment Link Florin Croitoru postat de Florin Croitoru

  ha-ha-ha! iata ca scrierile lui Tesu Solomovici prind.Evreilor le intra in cap ca au drepturi istorice in Romania.Dna derfler aici spune ca ea stie ca evreii sint mai vechi ca romanii aici! Ce tupeu!Doamne!! Fereste Romania de evrei.Ia, uite ce pregatesc astia.

  Luni, 28 Ianuarie 2013 21:06

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.