A+ A A-
03 Feb
Voteaza acest articol
(3 voturi)

Guvernul Victor Ponta celebreaza iesirea lui Nastase din parnaie printr-o orgie de partzari

Cu ocazia apropiatei iesiri din puscarie a tiganului homosexual, jefuitorul Adrian Nastase, sugiucul acestuia Victor Viorel Ponta Naumovici, din neam de jidan bolsevic, ofera homalailor, pedofililor, transexualilor, zoofililor, Muzeul Taranului Roman, pentru a spurca pe indelete si ce-a mai ramas nespurcata: amintirea romanilor din vechime.

Guvernul Romaniei, prin Ministerul Culturii, respectiv prin institutia subordonata – Muzeul Taranului Roman este partener oficial al manifestarilor pidosnicilor din luna februarie – organizate de organizatia fanion a homalailor. Asociatia Accept va organiza in februarie 2013, in al 2-lea an consecutiv, grotescul festival intitulat “Luna Istoriei LGBT (homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transexualilor). Luna Istoriei LGBT este organizata cu sprijinul financiar al Ministerului de Externe al Olandei, ERSTE Foundation si Ambasada S.U.A la Bucuresti.
Parteneri: Muzeul Taranului Roman, Institutul Francez, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Aiurart, ARDOR, Militia Spirituala, Facultatea de Istorie, Lords of the Boards, A.R.T Fusion, Atelier 35, Revista de povestiri, Dianei 4, Asociatia Translucid, Chestionabil, Club Modern, Club Purple Voyage.”
Proiectul din care festivalul face parte a fost initiat de tineretul homosexual din
Scotia, cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul – Fundamental Rights and Citizenship. Partzarii din Scotia iubesc mult taranul roman drept care si-au dorit – si au primit prompt ce si-au dorit – sa-si expuna carcotelile pidosnice la Muzeul Taranului Roman.
Muzeu infiintat de Horia Bernea, important reper al culturii romanesti, care s-a exprimat foarte transant pe tema homosexualitatii:
„Prohibirea prozelitismului homosexual din articolul 200 al Codului Penal este un lucru folositor in incercarea de a bara putin calea ridicolului existential al unor dezvoltari recente din societatea occidentala. Stiu ca lumea e condusa, in buna masura, de o mafie homosexuala, dar asta nu trebuie sa ne impresioneze prea tare. A merge «in ton cu spiritul vremii» este un lucru pozitiv, dar e un act in care trebuie sa domine discernamantul.”


In 1996, Horia Bernea aducea Romaniei o mare victorie europeana in plan cultural – poate prima dupa 1990: obtinerea premiului „Museum of The Year” pentru cel mai bun muzeu european al anului acordat unei tari din estul Europei, intr-o competitie care a reunit atunci muzee de pe intreg continentul european. Daca Horia Bernea a fost omul care a sfintit locul, urmasul sau de astazi fostul secretar general al Ministerului Culturii in perioada Iorgulescu este omul care a spurcat locul.

Protestul intelectualilor si organizatiilor de cultura si crestin ortodoxe
Virgil Stefan Nitulescu, actualul director al Muzeului, in loc de a-si asuma datoria de a proteja si cultiva specificitatea si coerenta acestui muzeu cu totul special ofera poponarilor sansa de a ocupa un spatiu de referinta pentru identitatea si traditia romaneasca. Muzeul National al Taranului Roman, ca urmare a nominalizarii ca institutie partener la manifestarile „Lunii Istoriei LGBT”, va fi spatiul de proiectie a trei filme despre “lupta si eroii” homalailor. Lupta cu dosul. Printre “eroi”, cunoscutii pedofili.


La “festivalul” poponarilor urmau sa participe si doua facultati ale Universitatii Bucuresti, care au anunat ca se retraga de la “evenimente” – dupa protestul public al organizatiilor stutentesti si ale fondatorilor Ligii Stiudentilor din vremea Pietei Universitatii. Printre semnatari si fostul vicepresedinte al Ligii Studentilor, Mihai Gheorghiu, (fost camarad alaturi de care am facut greva foamei candva). In textul mesajului public se spune:
“Am luat nota de faptul ca Muzeul Taranului Roman urmeaza sa gazduiasca, in cursul lunii februarie a.c., manifestari legate de „Luna Istoriei LGBT”. Asistam la o nefasta propaganda homosexuala, care doreste sa se impuna ca normalitate in opinia publica. Este, in fond, un act de reeducare publica a tinerilor mai ales, semanand in mod flagrant cu modul de propaganda totalitara, folosind doar expresii modificate, cum este aceea a „discriminarii pozitive”; a acuzatiilor de „instigare la ura” etc. In acelasi timp se diabolizeaza cei care nu sunt in acord cu ideologia acestor minoritati sexuale care isi promoveaza fortat in societate pseudo-valorile (...)
Pentru noi, ideea de “taran” si de “roman” are o semnificatie profunda, pe care am inteles-o si datorita celui care a fondat muzeul dupa anii comunismului, regimul in care se dorea desfiintarea satului tocmai ca depozitar al unor valori incompatibile cu ideologia. Prin alaturarea impura intre propaganda homosexuala si MTR, se doreste o maculare simbolica a imaginii acestuia si prin continut – incompatibil cu viziunea traditionala a romanului – si prin folosirea salii cu numele fondatorului, studioul Horia Bernea. (...)
Atata vreme cat o institutie publica cu valoare simbolica – MTR – este pusa in slujba acestei ideologii, este atins chiar nucleul tare al acestui muzeu conceput de Horia Bernea: legatura permanenta a omului traditional cu Hristos.”

Nitulescu se pisa pe regulamentul de functionare al Muzeului Taranului Roman
Conform ROF al MTR se specifica faptul ca "Muzeul este o institutie publica de cultura, fara scop lucrativ, aflata in serviciul societatii si deschisa publicului, care are ca obiective cercetarea, colectionarea de bunuri culturale, evidenta, conservarea, restaurarea acestora, precum si valorificarea patrimoniului cultural detinut, prin expozitii, publicatii si orice alte forme ale comunicarii catre public." De asemenea, art. 6 al ROF specifica urmatoarele:
Muzeul are urmatorul obiect de activitate:
– Constituirea stiintifica, dezvoltarea si administrarea patrimoniului muzeal;
– Evidenta stiintifica a patrimoniului cultural detinut;
– Cercetarea, prin metodele etnologiei, a culturii taranesti trecute si recente;
– Documentarea in vederea depistarii, cunoasterii si, dupa caz, a achizitionarii de obiecte de patrimoniu pentru completarea si imbogatirea colectiilor sale;
– Conservarea si restaurarea obiectelor de patrimoniu potrivit dispozitiilor legale in vigoare;
– Protejarea patrimoniului muzeal;
– Expunerea si prezentarea, in expozitia permanenta si in expozitii temporare, la sediul central, in celelalte imobile pe care le are in administrare, precum si in alte spatii, a patrimoniului pe care il detine;
– Punerea in valoare si comunicarea publica prin expozitii – nationale si internationale, publicatii si comunicari, a rezultatelor cercetarilor stiintifice muzeografice si etnologice."
Nicaieri nu este precizata in regulamentul de functionare al Muzeului genul de activitate promovata de actualul director.

Stefan Nitulescu, directorul Muzeului Taranului Roman - apologetul partzarilor
Contactat telefonic de digi24.ro, Virgil Nitulescu a declarat ca reactia organizatiilor semnatare ale protestelor la adresa ciudatei manifestati in spatiul Muzeului – unde se afla si o biserica traditionala romaneasca! - drept una discriminatorie si a sustinut ca n-are contract cu poponautii:
„Nu exista acest contract intre muzeu si organizatia Accept, deci nu avem la ce contract sa renuntam. In ceea ce priveste formularile din scrisoarea deschisa, le consider discriminatorii”, a precizat Virgil Nitulescu. Nitulescu a fost ridicat in slavi cu entuziasm de catre curlingaul lui SOV, Mircea Toma care a emis urmatorul comunicat: „Salutam initiativa Muzeului Taranului Roman de a gazdui evenimentele culturale din cadrul programului „Luna Istoriei LGBT”, organizate de ACCEPT Romania. Noi suntem alaturi de aceasta echipa de gaozari!”
Este evident ca acest eveniment, fara precedent, va duce la deteriorarea imaginii si a prestigiului muzeului, un mare numar de organizatii si oameni de cultura iesind public pentru a condamna dracia dubioasei asocieri a Muzeului Tranului Roman cu pedofilii – combinatiune care a produs daune incomensurabile prestigiului institutiei si care arunca in derizoriu mostenirea lui Horia Bernea.
Muzeul sub comenduirea actualului Guvern USL a devenit un loc al confuziei culturale, al lipsei de tinuta intelectuala, al smenurilor stranii, al lipsei de respect fata de mostenirea primita de catre inaintasi de mare anvergura intelectuala.
La deschiderea oficiala a Muzeului din 1993 Horia Bernea spunea ca” Stramosii celebri sunt o povara”... referindu-se la un fondator ilustru al Muzeului, Tzigara Samurcas. Ce a gandit Samurcas, a definitivat Bernea.” Samurcas cerea separarea obiectelor de cult crestine din Muzeul de antichitati de idolii egipteni si inscriptiile greco-romane, ca si includerea grabnica a artei religioase in” muzeul neamului romanesc”. Imagina chiar o sala boltita in care sa se ridice o catapeteasma intocmai ca intr-o biserica.” Bernea a dus mai departe proiectul lui Samurcas si a transformat muzeul in singura institutie muzeala romaneasca ce a luat un premiu prestigios -
EuropeanMuseum of The Year in 1996.
De la acel moment si pana astazi Muzeul Taranului Roman a ajuns spatiu de desfasurare al unor jalnice manifestari promovate de niste eunuci profanatori ai memoriei lui Horia Bernea. In ce priveste participarea guvernarii Ponta la aceasta penibila manifestare nu putem decat sa-i uram un vechi indemn romanesc:MCTL...mai ales ca se confirma astazi zvonurile despre orientarea pidosnica a “nestematelor” lui Nasty Boy – Ponta, Sova, Banicioiu, Negoita, bisexuali cunoscuti in mediile scarbavnice ale septelului tineretului pesedist, cei care-i lingeau ouale zi de zi lui Nastase.
Desigur pederastii si lesbienele trebuie lasati in legea lor, sa se pipaie si sa se linga cat vor ei, acolo unde le place lor sa se linga – doar nu degeaba exista pentru nevoile lor speciale si un Tribun al homosexualilor - Vadim Tudor. Si necrofilii ar trebuie sa primeasca ce-si doresc cel mai mult respectiv sex liber in cimitire. Si zoofilii amorezati de gaini, capre, vaci, soparle, trebuie sa primeasca acces liber – daca nu in fermele zootehnice, ca au fost distruse, macar la Gradina Zologica, fara dar si poate.
Dar nu ar trebui lasati sa-si faca mendrele la Muzeul Taranului Roman, nu de alta dar pana si eu, urban de vreo trei generatii simt ca-mi vine asa un gand de-o furca si-o coasa cum rar am simtit in ultima vreme, de la Mineriada incoace.

George Roncea

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013020482753/Actualitate/Guvernul-Ponta-partenerul-homosexualilor-si-transsexualilor.html

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

1 comment

  • Comment Link eli postat de eli

    poponarii dracului, baga-le-as cate-o sticla-n cur

    Duminică, 03 Februarie 2013 20:03

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.