A+ A A-
27 Mar
Voteaza acest articol
(4 voturi)

Gura păcătosului adevăr grăiește: spălarea românilor pe creier, principala activitate a lui Ponta

Ponta a recunoscut la BBC că actuala conducere a statului român are ca principală ţintă spălarea pe creiere – adică distrugerea circuitelor mintale ale românilor. În emisiunea Hard Talk a BBC World Service din 20 martie, Victor Ponta a afirmat că „Principala preocupare a României este spălarea pe creier (brainwash)”. După două secunde a rectificat susţinând că a vrut să spună de fapt braindrain - „migraţia creierelor”.

De asemenea, posesorul de doctorat confirmat recent de Ministerul Educației condus de prietenul său Remus Pricopie, nu numai că se bâlbâie în interviu, dar inventează și cuvinte noi, neauzite și inexistente în limba engleză, cum ar fi  „disemployment” pentru „şomaj”, în loc de „unemployment”.

Ponta s-a scăpat fără să vrea, recunoscând public ceea ce-l preocupă de fapt cel mai intens, pe el şi pe gaşca din care face parte: cretinizarea populaţiei. Membrii găştii din care face parte Ponta trag din toate poziţiile direct în creierii cretinilor de românaşi hipnotizaţi -  brainwashed - cu secvenţe fierbinţi, cu sex, manele și dezbateri sterile.
„Brainwashing“ este un termen ce se referă la „mind control“ şi persuasiune manipulativă sistematică aplicată asupra grupurilor sau indivizilor, în detrimentul acestora. Este o metodologie standard de idiotizare, experimentată de Tataia Ilici, „profesorul“ tuturor şi masculul Alfa al haitei. Iar unele trusturi media au fost şi sunt doar mijloace de presiune politică, instrumente de propagandă pentru PSD.
În timp ce oferea naţiunii hipnotizate, la televizor, pove
ști despre Revoluţie, apoi povestiri cu sex la corturile greviștilor foamei sau povești de groază cu legionarii Pieţei Universităţii care dau lovituri de stat, în timp ce FSN-ul salva România și nu ne vindea Ţara, Ion Iliescu, Petre Roman și Silviu Brucan, troika lichidatorilor avuţiei românești, promova Legea 10, instrumentul de destructurare a sistemului agricol românesc, și Legea 15 a societăţilor comerciale care a dus la lichidarea patrimoniului și al avutului creat de români în două generaţii.
Ga
șca feseniștilor moscoviţi, haitele de nesătui ale lui Voiculescu, Patriciu, Vîntu, Copos, Urdăreanu și alţi câţiva „profesori „de același calibru erau beneficiarii decretelor semnate pe bandă rulantă de Iliescu, șeful CFSN, ce priveau tranzacţiile imobiliare, cursul valutar, importurile, construcţiile, proprietatea agricolă, regimul terenurilor, patrimoniul cultural și naţional. Nici nu se răcise încă Ceaușescu, se trăgea încă pe străzi, pe data de 27 decembrie 1989, și, povestește Dumitru Mazilu, alt securist de omenie, Iliescu atribuia locuinţe de top și clădiri în zone ultracentrale lui Petre Roman, Brucan, GDS-ului și restului Găștii de kominterniști căţăraţi pe cârca morţilor, pe mormanul de cadavre de pe străzi, la Putere.
Toţi „miliardarii“ de carton, toţi mafioţii, toţi escrocii cu
șorţuleţe masonice și toţi mogulii României au fost implicaţi în distrugerea României ca Stat Naţional Unitar, dar și a neamului românesc - spălat pe creier, inima și minte, nu prin reeducarea de la Pitești sau prin închisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violenta,  prin impunerea ca „modele“ morale, naţionale a celor mai josnice boarfe, prostituate etc... - intr-un cuvant, a tuturor gunoaielor societăţii romanești.
Iliescu a fost un zombie perfect, un agent tinut in conservare pâna când i-a venit ceasul – de la Moscova, să învie, dupa ce si-a lichidat familia - pentru cine nu
știe Elena și Nicolae Ceaușescu i-au fost ca niște părinţi adoptivi, fiind crescut de de mic de cuplul Ceaușescu.  Întregul Sistem, adus de ruși la conducerea statului român a fost controlat strict via Moscova,  iar Iliescu, folosindu-se de reţeaua din servicii a manarit nu doar alegerile, încă din 1992 ci și mai toate procesele politice, fie la modul vizibil, brutal și grosier, aducând minerii/ ciomăgari când a fost nevoie fie prin alte acţiuni tipice manualului NKVD. Alaturi de Iliescu au contribuit la distrugerea Romaniei cadre de vârf al SRI-ului, care au jucat pe lângă fișa postului mulţi ani de zile, contribuind nu doar la Marele Jaf Naţional ci și la manipularea și intoxicarea opiniei publice având un aport important la proiectul Marii Tâmpiri Naţionale.

Mind control... Marea Tâmpire Naţională
«Cine stăpâne
ște trecutul stăpânește prezentul, cine stăpânește prezentul stăpânește viitorul» - așa spunea Orwell în celebra sa carte „1984“. Ca fost comunist la bază știa el ce știa. E un război informaţional în toată legea care are că miză ocuparea hearts and minds – captarea opiniei publice și înlăturarea oricărui factor sau vector de informare care ar putea, fie și din greșeală să scoată pe masă, la vedere, Adevărul. Pe săraca opinie publică s-au făcut experimente care mai de care mai dubioase deoarece Reţeaua a avut și are un interes enorm în captarea « hearts and minds », în « mind control » și brainwashing », în bătălia pentru opinia publică. Bătălie pe termen lung, care include toate mijloacele dezinformării, căci miza se întinde pe generaţii.
Este o operaţiune foarte scârboasă tipic kaghebistă iar membrii acestui Centru ideologic falsificator au ca sarcina, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei“ noastre recente, printr-o a
șa zisa „normare“ a temelor istorice inclusiv a temei cea mai arzătoare: tema comunismului. Normativ impus de ei, și de grupul lor care are target ascuns. Ascuns pentru marele public și mai ales pentru noile generaţii, deoarece copiii, noile generaţii, nu trebuie să afle (își doresc ei), cine a construit de fapt premisele hecatombei comuniste, cine a distrus popoare întregi, cine a golit de resurse pământul celor invadaţi.
România a fost invadată încă odată de ru
și în 1989 și îngenunchiată de niște trădători de neam și de ţară și apoi jefuită sistematic pe calea asa zisului capitalism de cumetrie de către membrii Rotativei. Întreg patrimoniul creat prin munca sclavagistă a românilor sub comuniști a fost risipit – de fapt împărţit între Ei, de către securiștii/kaghebisti care au mirosit „Schimbarea“ și activiștii Reţelei kominterniste. O halcă consistenţă a patrimoniului românesc a fost aruncată și Străinătăţii, ca să-și asigure hienele autohtone liniștea devorării hălcilor rămase din Romanika. Până una alta asistăm neputincioși – cei care mai avem ochi de văzut – la edificarea unei noi Rotative – în care „Ei“ candidează între „Ei“...

Asculta interviul integral pe http://www.bbc.co.uk/programmes/p015nvvz

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013032884864/Actualitate/Gura-pacatosului-adevar-graieste-spalarea-romanilor-pe-creier-principala-activitate-a-lui-Ponta.html

Pagina Facebook 'George Roncea': https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.