A+ A A-
07 Oct
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Claudiu Crăciun, agentul lui Ponta înfiltrat în mişcarea protestatarilor împotriva Guvernului, s-a deconspirat

Ziua marşului de duminică a adus două noi prilejuri de satisfacţie - ocuparea Pieţei Universităţii, nu doar a rondului, cum şi-o doreau agenţii USL înfiltraţi cu portavoci între demonstranţi şi autodeconspirarea unui agent cheie al USL introdus între manifestanţi în scopul deturnării protestelor într-o direcţie care să nu-i aducă prejudicii lui Victor Ponta.

Despre acest personaj am atras atenţia în ziarul Curentul încă de la debutul manifestărilor de amploare ale bucureştenilor împotriva Guvernului Ponta.
Crăciun s-a dat în vileag într-un context foarte clar, în care era vorba de un interes major al USL, respectiv acoperirea mătrăşirii procurorului Papici, cel care l-a trimis pe calea puşcăriei pe capul baronilor PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, armăsarul Mihaelei, dragostea prostănacului.
Istoria a fost relatată în detaliu de hotnews. După ce miercuri seara a apărut ştirea că procurorul general Tiberiu Niţu i-a schimbat din functia de sef şi adjunct secţia anticorupţie a DNA pe procurorii care instrumentasera dosarele lui Liviu Dragnea şi Adrian Nastase s-a creat un fel de mişcare online de susţinere a acestora, mai ales după ce şi Ambasada SUA şi-a manifestat îngrijorarea şi mai ales după ce Victor Ponta din pozitia de prim-ministru le-a dat judecătorilor indicaţii preţioase în ce mod să decidă declarându-se “convins ca judecatorii vor infirma rechizitoriul procurorilor in cazul dosarului in care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata”.
Cam la fel făcea Năstase, tutorele său politic, pe vremuri în cazul Bivolaru. Nu mai vorbim de mentorul supremus, Ion Ilici Iliescu care transmitea în direct, pe televiziune, procurorilor şi Armatei cine-i legionar din Piaţa Universităţii şi trebuie fie împuşcat, fie aruncat la bulău.
Pe Facebook a fost anuntat un “protest impotriva imixtiunii politicului in justitie”, de la ora 18.00, duminică, în Piaţa Universităţii: "Procurorii Lucian Papici si Mariana Alexandru au fost schimbaţi din funcţie la intervenţia primului-ministru Victor Ponta, în momentul in care dosarul prim-viceprimministrului PSD Liviu Dragnea a fost finalizat. Vă invitam pe toţi cei care consideraţi că intervenţia lui Victor Ponta este un atac la independenţa justitiei, la ieşirea în strada, protest impotriva imixtiunii politicului în problemele justitiei".
Duminică ar fi trebuit ca marşul protestatarilor faţă de guvernul Ponta să se abată şi pe lângă DNA în condiţiile in care la sediul instituţiei avea loc un miting de sustinere a procurorilor aruncaţi pe geam de haita lui Ponta. Mai multe voci au cerut ca protestele legate de Roşia Montană şi abuzul scelerat al legii promovat de către Victor Ponta să includă şi tema justiţiei. Cine a sărit ca ars?!...Claudiu Crăciun, care a pretins, în scris că tema Justiţiei nu este una de mare interes şi pe motiv că, cică, justiţia n-ar fi o problema socială, a tuturor adică, ci una marginală, politică: „justiţia a devenit un subiect foarte politizat, o marotă electorală”- a scris Crăciun pe contul său de facebook drept explicaţie pentru respingerea categorică a sugestiei ca demonstranţii de duminică să ia în seamă şi tema justiţiei. Atâta tupeu şi obrăznicie pesedistă rar s-a mai văzut. Toată mişcarea de protest care a adunat deja zeci de mii de bucureşteni are de-a face exact cu tema injustiţiei şi ticăloşiei unui proiect de lege pe care Ministerul Justiţiei l-a respins şi Ponta l-a impus totuşi ilegal şi abuziv, deoarece era scris chiar de mâna sa de clepocrat de mic.
Să fim bine înţeleşi, bucureştenii n-au ieşit în număr mare la proteste din motive ecologice ci pentru că sunt împotriva guvernului USL care a aprobat – printre altele proiectul Roşia Montantă, încălcându-şi în cel mai pur stil comunist propriile promisiuni demagogice. Băsescu este şi el un agent de influenţă al goldsteinilor dar în timpul guvernării PDL nu a trecut vreun astfel de proiect de lege în favoarea Gold Corporation, precum cel scris chiar de Victor Ponta Naumovici (după mama sa, tot o goldsteină).

Punctul 8 al USL: “Respingerea proiectului Roşia Montană”. Desigur la mişto
Pe vremuri în Piaţa Universităţii se scanda susţinem punctul 8 de la Timişoara. Păstrând proporţiile acum scandările demonstranţilor ar putea suna astfel: susţinem punctul 8 din programul de guvernare USL – pe care USL nu-l mai recunoaşte. Angajamentul din Programul de guvernare al USL este cuprins în documentul „Cele 15 propuneri ale Uniunii Social Liberale pentru guvernare”, unde la punctul 8 se afirmă clar poziţia iniţială a USL: „Respingerea proiectului Roşia Montană cu evaluarea corectă pe trei zone: respectul pentru mediu, protejarea interesului naţional şi combaterea corupţiei politice”.
Acelaşi Ponta a schimbat macazul când a pus gheara pe putere şi a oferit cum a ajuns în scaun privilegii incredibile goldsteinilor, dovedind că este nu numai duplicitar (schizofrenic in limbaj medical) cât şi un personaj cu grave carenţe de educaţie juridică, cu un dispreţ faţă de lege ce-l califică drept infractor ca mentalitate. Proiectul de lege propus de Ponta în favoarea tovărăşeilor săi evrei a fost demolat şi făcut varză chiar de Ministerul Justiţiei. În documentul adresat ministrului Marilor Şpăgi (Proiecte, zic ei la mişto) Dan Şova, experţii de la Justiţie au şters pe jos cu proiectul de lege al Micului Titulescu de sub biroul lui Bombonel. Nu doar “viciile de neconstituţionalitate” caracterizează proiectul lui Ponta ci caracterul profund bolşevic. Numai pe timpurile bolşevicilor statul comunist şi ruso-evreiesc din acea vreme şi-a permis să confişte proprietăţile inalienabile ale oamenilor. Juriştii din Minister, cu facultatea făcută pe bune nu cu diplome le mişto, cum are Ponta, au dovedit că proiectul acestuia “cuprinde derogări de la dreptul comun, care constituie tot atâtea restrângeri de drepturi ale cetăţenilor, restrângeri pentru a căror legiferare este esenţială o justificare compatibilă cu condiţiile prevăzute de legea fundamentală” (Constituţia). Pe scurt se afirmă răspicat caracterul total neconstituţional al Legii lui Ponta de nimicire a Roşiei Montana în beneficiul goldsteinilor.
Mai mult tot experţii Ministerului Justiţiei au scos în evidenţă faptul că datele cu privire la legislaţia fiscală, cursul de schimb sau actualizarea costurilor de capital şi operaţionale ce apar în anexe nr. 1 a proiectului scris de Ponta pentru Gold Corporation sunt vechi de peste un an, ceea ce deconspiră caracterul profund ticălos al mişelului de Ponta, care pregătea de fapt încă din 2012 strategia de aprobare a proiectului goldsteinilor, exact în timp ce scria în punctul 8 citat anterior, ca va face totul ca la Roşia Montană să se aplice legea şi bunul simţ, blocând malversaţiunile goldsteinilor lui Soros.

Duplicitatea şi ticăloşia lui Victor Ponta, agentul goldsteinilor
Exact pe dos a făcut duplicitarul Ponta. După care în pofida avizului negativ al Justiţiei a trimis la maşina de vot din Parlament mizerabilul proiect scris cu mânuţa sa. Deşi Ministerul a retrimis, pe 13 august 2013, proiectul spre reanalizare lui Dan Şova, el însuşi un goldstein şi partenerul de nebunii şi mânării al lui Ponta, raportul a fost aruncat efectiv la coşul de gunoi iar Ponta a trimis proiectul său de lege la Parlament.
Am făcut o scurtă trecere în revistă a evenimentelor care au precedat reacţia profund anti guvernamentală a românilor care au ieşit în număr mare începând cu data de 15 septembrie în stradă, în mai multe oraşe ale ţării. Sarcina, misiunea unui agent de teapa lui Claudiu Crăciun era să menţină la un nivel mediocru şi derizoriu – ecologist cică, protestele, ceea ce a şi reuşit vreme de două săptămâni, până la data de 15 septembrie. Şi el şi Ponta au fost daţi peste cap de reacţia bucureştenilor şi din acel moment au urmat o serie de mişcări diversioniste ale lui Victor Ponta, ba de aparentă cedare la presiunea străzii, ba de manipulare şi dezinformare. Pentru a-i reuşi manevrele de intoxicare Ponta şi-a aranjat maximă expunere mediatică, punând la bătaie întreg aparatul pesedist şi alergând efectiv la toate posturile tv şi radio de câte trei ori pe zi. Totodată folosind pârghiile din mass-media, de la televiziuni la mediul online, utilizând inclusiv bloggeri ce se dau independenţi şi oneşti, cu atitudini pretins bisericoase, a aruncat un val uriaş de minciuni şi a încercat delegitimarea protestelor şi intoxicarea populaţiei prin “prăfuire” – termen specific unităţii din care face parte – şi din care ştim mai mulţi că face parte.
Pe “teren”, agenţii săi, printre care acest nemernic de Crăciun, au făcut eforturi enorme ca să nu-i lase pe oameni să se adune în Piaţa Universităţii sau în faţa Guvernului, eforturi de emitere a unor lozinci si slogane “pozitive” fără mesaj contestatar la adresa lui Ponta, autorul de fapt al celei mai ticăloase mânării din istoria post decembristă.
Crăciun este acum căutat pentru a i se lua măsura meclei de către protestatari furioşi. Pe unul dintre cele mai accesate bloguri din România, www.capitalismpepaine.ro, un site cu zeci de mii de unici pe zi, la care contribuie şi cunoscutul realizator de televiziune Radu Morar a apărut un material intitulat “Miscarea Roşia Montana distrusă de USL prin Claudiu Crăciun”. Este abordată şi tema Justiţiei, dar şi a falimentului Românei, prin demersurile demente ale lui Victor Ponta: “Nu te miști din casa, române? Nici o problema: uite ca dai faliment! 8 județe si 4 orașe mari din România au anunțat ieri ca sunt in faliment. Printre care Constanta (în care dansează la fundul cadânele lui Mazăre – n.n) Însuși București-ul a scăpat de faliment doar printr-o șmecherie: Ponta a dat o lege prin care datoria de 500 de milioane de euro a orașului București, cică nu e considerata datorie din punct de vede legal (dar atunci ce-o fi? Coliva?) Crezi ca toate astea n-au legătura? Crezi ca demiterea unui procuror de Victor Ponta, n-are legătura cu falimentul României, conduse tot de Victor Ponta? Si cu Roșia Montana, distrusa tot de Victor Ponta? Si cu vânzarea pe nimic a CFR-ului? Si cu deputații care au cate 500 de contracte cu statul? Si cu banii de pensii si salarii, care s-au terminat? Pai daca nu vezi legătura intre falimentul tarii si puturoșenia ta, înseamnă ca nu ești doar puturos, popor român: ești si total cretin”.
Pe cretinism a mizat şi Claudiu Crăciun când şi-a permis să încerce manipularea bucureştenilor, iar efectele se văd, masa protestatarilor scade, deşi au venit studenţii la cursuri. Mulţi bucureşteni şi-au exprimat pe reţelele de socializare dezamăgirea faţă de încercările de confiscare a protestelor ba de grupurile de comunistoizi bumbeşieni sceleraţi ai agentului lui Sorin Ovidiu Vîntu, Mircea Toma, ba de Alina Mungiu, papesa homosexualilor şi adoratoarea lui Crăciun căruia i-a închinat dirirambice versificaţii în care-i comunică acestuia că e superb – invitaţie clară din partea unei morse excitate.
Citez din nou din materialul despre diversionistul Crăciun: “Gold Corporation a cheltuit o jumătate de miliard de euro, pe propagandă şi şpăgi în România. Era de aşteptat să trimită pe cineva, sa deturneze Mişcarea. Ce e de făcut, cand sistemul încearcă să-şi înfiltreze securiştii? Simplu: când cineva vă mai interzice să strigaţi contra Guvernului…
DAŢI-I UN PUMN ÎN GURĂ!”
Subscriu. Şi aş mai adauga şi vreo două şuturi în cur...
http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013100891909/Actualitate/Claudiu-Craciun-agentul-infiltrat-in-miscarea-protestatarilor-impotriva-Guvernului-s-a-deconspirat.html

Si altii s-au prins: http://stareanatiunii.com/claudiu-craciun-ce-urmareste.html

Să râdem împreuna cu Remus Cernea, consilierul lui Victor Ponta http://www.miscareaverzilor.eu/?q=node%2F136

Text: MV-DA salută anunţul făcut de Victor Ponta că va anula avizul pentru exploatarea pe bază de cianuri de la Roşia Montană
2 Martie 2012
Domnul Victor Ponta, preşedinte al PSD a anunţat joi, 1 martie 2012, că va anula o eventuală unde verde acordată de actuala putere pentru proiectul minier Roşia Montană, în cazul în care va ajunge prim ministru după alegerile legislative din toamna acestui an
_______________

- See more at: http://www.miscareaverzilor.eu/?q=node%2F136#sthash.x4p8o1fN.dpuf
_______________________

(Mişcarea Verzilor – Democraţi Agrarieni (MV-DA) este cooptată la guvernare începând de miercuri, 23 mai 2012, în baza protocolului de colaborare semnat cu Uniunea Social Liberală pe data de 7 aprilie 2012. Preşedintele partidului, Remus Cernea, a fost ieri numit Consilier de Stat pentru probleme de mediu şi pentru relaţia cu societatea civilă în Aparatul propriu de lucru al primului ministru.
Copreşedinte de partid era Claudiu Crăciun.
_________________________

- See more at: http://miscareaverzilor.eu/?q=node%2F139#sthash.Tc7dbQx7.dpuf

Aici, pe linkul de mai jos se gaseste povestea adevarata a lui Remus Cernea

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450220605031560&l=29cbd4779f
__________________________

Pentru a intelege ca ipocrizia nu este (doar) o marca Victor Ponta, adaug cateva articole si despre pozitia reala a lui Crin Antonescu fata de smecheria goldsteinilor

Articole din Curentul:

Sotia lui Crin Antonescu s-a mânjit cu cianura pe obraz

Blestemul aurului de la Rosia Montana ia mintile politicienilor...azi, Adina Valean

Crin si Adina Valean, gainusa cu ouale de aur...de la Gold Corporation

linkurile aici:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=393263514060603&l=ea75e9b6cb

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=393262344060720&l=7862ed570f

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=393259090727712&l=c04787dca9

....va urez lectura placuta si spor la suturi in cur


#unitisalvam
#rosiamontana

Comentarii:

 • Diane ChicLuati niste bidoane cu vopsea rosie si aruncati pe el duminica, ii spuneti ca daca nu dispare din peisaj, duminica urmatoare n-o sa mai fie vopsea, ci molotoave ...

  Mi-a venit ideea pt ca zilele astea s-a discutat aici despre un spray cu ADN artif
  icial pe care comerciantii sunt sfatuiti sa-l instaleze la intrarea in butic, ca sa marcheze hotii, urmele nu dispar vreo 3-4 luni, asa merita si tiganusul asta sa plece acasa marcat, ca sa-l recunoasca toata lumea si sa-l evite ...

  Hai, curaj, mult a fost, putin a mai ramas, vine ea si revolutia.

  Pt moment eu as propune 2 cereri clare, care ar trebui marcate pe un cearsaf imens: 1) retragerea proiectului & 2) legiferarea interzicerii cianurii in minerit in Parlament, dar cine stie, vad ca masele se trezesc si cer direct demisia lui Tontache, am incredere in intuitia manifestantilor, vor sti ei ce sa faca, pt ca sa reuseasca. Bafta !

 • George Roncealu asta ii place vopseaua rosie, il excita si dupa aia sare pe morsa de Alina Tatiana Muingiu Pipilica, o fute de-o rupe, superbu' pervers

 • Diane Chic M-am gândit la vopsea rosie de la PSD ... Trebuie folosit simbolul criminalilor care-l platesc ...

 • Ovidiu HurduzeuLepra asta de Claudiu Craciun a fost promovata la FanFest-ul de anul acesta in detrimentul unor oameni care chiar s-au luptat pentru Rosia Montana. Intrebati-i pe cei care au fost la FanFest ce rol de vedeta i s-a acordat prințisorului revolutionar.

 • Diane ChicCred ca exista mijoace ludice, nepericuloase, simbolice de a-l face de r ...t, in asa fel incât sa se duca dreakului ...

 • George Roncealu asta ii place si de dreak, nu degeaba e lepra comunistoida...iar mijloace ludice, de exemplu basini pe la nas, de asemenea il excita, ca a trait o viata cu nasu intre bucile Tatianei Muingiu Pipidilipipi

 • Diane ChicPuteti lua si o perna, si cat e vopseaua uda, ii dati si cu pene, apoi ii dati un tichet de metrou, sa degajeze de acolo ...
  Filmul va fi un imens succes pe Youtube, cine il pune sigur scoate bani cu el ...

 • George RonceaOvidiu Hurduzeu...promovarea astora, de la asa zisa miscare green (green is the new red) - s-a executat via reteaua Sorin Ovidiu Vintu, tatucu astora. nu degeaba Mihaiu este presedinte de onoare al asa zisei miscari. Vintu are busines mare pe teme ecologice - vezi si campaniile lui Tatulici cu copaceii de costau de patru ori peste pretul pietei...mai sunt si alte mize, din zona Germy. adica kommie germy

 • Diane ChicTrebuie folosite simbolurile jegosilor care-si bat joc de romani: vopsea rosie la PSD, portocalie la PDL si galbena la PNL, curând, cred ca o sa aiba toti dreptul, ca toti jegosii astia au furat cu 4 mâini , mai rau ca moliile ...

 • George RonceaDaiana tu vrei sa ma impingi inapoi la meseria mea de baza, pictura, bag seama...

 • Diane ChicMa amuza faptul ca vopseaua de ulei n-o sa poata fi facuta sa dispara cu aceeasi viteza, cu care au facut sa dispara rosiile din P-ta Victoriei, când pt 5kg de biete rosii, adusesera o armata de femei de servici, care dadeau, panicate, cu matura ...

 • Ovidiu HurduzeuMa fac frate si cu dracu sa rezolv o problema punctuala de importanta majora cum este Rosia Montana dar sa nu mi se urce dracul in cap - ca-l rad. Asa ar trebui sa gandim.

 • Diane ChicCred ca ar trebui sa distribuim ideea pe net, ca duminica sa-i pice vopseaua din atatea parti, incât sa nu-si mai doreasca decât sa dispara de acolo ...

 • Silviu Petcuuite cum se scuza craciun:Claudiu Crăciun: “Cine este adevăratul lider al protestelor?”

 • Silviu Petcupostare lui craciun o gasiti pe vox publica.la fel si comentariile la adresa craciunului
 • Diane ChicEi , o sa marâie el, important e sa se care ... Lasa, sa nu duca el grija, cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit, nu avem nevoie sa ne faca SIE revolutia ... Mai au si nesimtirea sa ne ia cu anarhistii, ketamina, etc ...Huoooo!
  Important e ca lumea sa nu ramana scarbita acasa, ci sa se duca si , inainte de toate, sa elimine impostorii ...

 • Dorina CsukatVreau sa vad si un agent a lui Basescu

 • Soim Press ROBă-băieți-bă ... vreți de-știa? Vorbiți cu Georgică și puneți-vă oameni pe lângă mine.. să vedeți cum mișună la marșuri. Crusho

 • Janina Geogescupai nimeni nu-i da un pumn in gura???? mii de oameni, ce sunt tampiti???

  Felix Ronceasi eu ma intrebam asta inca de la inceputurile protestelor...
 • Gigi RaducanMa bucur ca cineva areusit sa faca cunoscut opiniei publice,in filtrarea in grupurile manifestantilor ,a unor ...sub acoperire care incercau sa schimbe ,si sa denatureze scopul protestului.

 • Sasaran GruiaPOLITICIENI INTERZZISI LA MITINGURILE ORGANIZATE DE CATRE ADEVARATI ROMANI CARE ISI DORESC O TARA CURATA ,FARA TRADATORI,HOTI SI CIAINURI.POLITICIENI SI CORPORATIILE,TREBUIESA DE SOCOTEALA.DECE AUJEFUIT POPORUL ROMAN.
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.