A+ A A-
25 Mar
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Efectul Udrea asupra PMP: popularii vor ajunge la ușa cortului

Efectul Udrea atinge apogeul: după izgonirea intelectualilor, aspirarea penalilor și a centuristelor, ieri aflăm că Udrea va augumenta partidul cu aportul regilor rromilor, deocamdată pe interval este regele internațional al rromilor Dorin Cioabă.

Așa se numește alteța sa. Majestatea sa anunțase încă de anul trecut că are planuri mari, de fapt mărețe.
Regele interna
țional al romilor a anunțat că își va întemeia propria televiziune plus o echipă de fotbal, vroia să organizeze un campionat mondial iar fotbaliștii să fie răsplătiți după fiecare meci cu mese îmbelșugate. “După meciuri cu siguranță multe animale vor fi sacrificate și vor ajunge pe grătare și vom face mese mari pentru că noi nu vom chema echipele să le ținem la restaurant, le chemăm în comunitățile noastre de romi pentru că vrem ca tinerii care au evoluat pe teren să lege pietenii”. Televiziunea țigănească se va numi IRU TV, după numele oganizației mondiale de ciorditori pe care Dorin Cioabă o conduce iar în grila de programe se vor găsi emisiuni diverse iar una dintre emisiuni va fi moderată chiar de Dorin Cioabă. O emisiune, numită sugestiv “Ca la ușa cortului”.
Iată, deocamdată prieteniile s-au legat mai ceva decât cununiile la vrăjitoare, cu Udrea, iar noua alian
ță cu PMP ar putea fi redenumită cu succesuri “Mișcarea de la ușa cortului” – brandul sună bine, plin de miez.
Elena Udrea a confirmat în cadrul unei conferinţe de presă, că a discutat cu regele internaţional al rromilor Dorin Cioabă, în vederea unui parteneriat între PMP şi ciorditorii, care vizează integrarea acesteia.
„Cred că trebuie să vină vremea când clasa politică trebuie să fie responsabilă pentru această minoritate, cea mai mare din România, în care cei care conduc ţara să se gândească cum să integreze această comunitate în societatea românească”, a declarat Elena Udrea.
PMP îşi doreşte să construiască un „parteneriat benefic pentru România” cu rromii, a anunţat Udrea, adăugând că, de fapt, PMP nu este interesat de voturile rromilor, ci ca aceştia să fie integraţi în societate.
Majestatea sa interna
țională Dorin Cioabă, a anunţat, dinspre partea sa, că a trimis PMP un draft de protocol, prin care se angajează să susţină formaţiunea în schimbul a patru sau cinci locuri de parlamentari, dar şi a unor consilieri locali. Cioabă a mai cerut şi un candidat la europarlamentare în primele zece locuri, însă cum lista PMP a fost finalizată, a fost dispus să renunţe la această solicitare. Conducerea PMP a depus deja, luni, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Pe primele locuri se afla Cristian Preda, Siegfried Muresan, Teodor Baconschi și Cristian Petrescu.
Cristian Petrescu este un fel de fotbalist emerit, a făcut mult sport,
și are diplomă de la Universitatea Ecologică a lui Dolfi Drimer, celebrul exroc evreu. Calități ce-l recomandă precum și faptul că a stat exact pe scaunul încălzit anterior de posteriorul lui Udrea, fiind ministru, de fapt paiață, în guvernarea Ungureanu.
Europarlamentarul Cristian Preda, fostul utecist de frunte apreciat mult de altă Elena, Elena Ceau
șescu, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se afla omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta președinta a Federației de Tenis Ruxandra Dragomir și Alexandru Lesco, un erou al României întemnițat de rusoi la Tiraspol, aproape un deceniu jumătate. Și el și ceilalți colegi ai săi de pușcărie au fost sistematic batjocoriți de regimurile PDL, PSD, PNL etc - în frunte cu însuși Traian Băsescu, li s-a promis marea cu sare, li s-a dat prin gură și atât, singurul care chiar i-a ajutat și a dat bani, nu promisiuni și vrăjeală a fost Becali. Acum foștii deținuți din temnițele rusești sunt folosiți pe post de efigii de tractare pentru partidul țigănesc al lui Udrea, o zdreanță de centură.
Ce batjocură, să-
ți fie rușine Eugen !! Mie îmi crapă obrazul de jenă când văd până unde ai ajuns. Să te folosețti de cei care au fost atât de chinuiți de rusoi ca să-i faci imagine odraslei de agent NKVD, lui Baconski, un antiromân visceral, agent al intereselor antiromânești la vedere și pentru lustruirea imaginii unei târfe din neam de țigani este ceva de neînchipuit, mizerabil, jalnic, obscen.
“Nu putem sa nu ne uitam la celelalte partide sa vedem ca au listele intesate cu neveste, iubite, prietene, membri de familie, este o adevarata increngatura de interese de familie, de grup pe aceste liste, iar PMP prin lista pe care o propune face diferenta in clasa politica", a comentat Elena Udrea. Incredibil nu-i a
șa, ce fabulos tupeu, ce extraordinară degajare !?
Ratând la musta
ță locuri eligibile de europarlamantar, supușii regelui internațional au totuși perspective mărețe pe viitor. "Am discutat şi le-am trimis un draft de protocol. Dacă şi dânşii doresc, vom semna acest protocol. Noi ne angajăm să susţinem candidaţii acestei formaţiuni la alegerile europarlamentare, la alegerile prezidenţiale, dar şi pe viitor, la alegerile generale", a declarat Dorin Cioabă pentru Mediafax.
Cioabă, care este preşedintele Alianţei Civice Democrată a Romilor (ACDR), a precizat că, în schimbul susţinerii, formaţiunea pe care o reprezintă vrea să obţină patru sau cinci locuri de parlamentar la alegerile generale, precum şi câteva posturi de consilieri locali.
"Aşteptăm să vedem dacă ne acceptă celelalte solicitări: cele patru - cinci locuri de parlamentari, dar şi consilieri locali. Vom vedea. Noi vrem clar un protocol, nu alte promisiuni. Noi ne vom demonstra loialitatea la alegeri şi vom arăta că vrem să-i sprijinim", a precizat regele rromilor.
ACDR este în plin proces de a se transforma în partid politic, Cioabă anunţând că rromii din toate judeţele s-au organizat şi au strâns 40.000 de semnături pentru înfiinţarea partidului.
"În această săptămână centralizăm totul, completăm documentele şi le vom depune la sediul Tribunalului Bucureşti pentru a fi înregistrat partidul. Vom vedea ce termene ne dau, poate există contestaţii. Vom vedea când se va încheia înregistrarea partidului", a precizat Cioabă, adăugând că după ce şi-a exprimat dorinţa de a înfiinţa un partid, mai mulţi reprezentanţii ai partidelor din România au venit să poarte discuţii cu el, însă doar cei de la PMP "au fost dispuşi să colaboreze şi au cerut un draft de protocol".

Udrea trage la roata interna
ționalului Cioabă, cu sloganul "românii ie popor de violatori de babe”!
Totuși ceva este neclar în toată această poliloghie. Dorin Cioabă are deja un partid, ce se numește Partidul Alianța democrată a romilor ce are și un slogan inspirat: “roata schimbă soarta“. De ce ar avea nevoie de alte semături, dacă are deja partid? Și de ce fără PMP-ul lui Udrea nu s-ar putea descurca? Mai ales că Dorin Cioabă are resurse serioase și capacitatea de a se descurca singur în plan politic. Opinia internaționalului despre români în general ar putea deveni slogan al noului partid de succes: “Românii ie popor de violatori de babe”.
Este evident că legătura ancestrală dintre Majestatea sa interna
țională și Udrea ar putea fi o explicație a alipirii destinelor politice ale celor doi. Cu ceva vreme în urmă după ce o bună parte a presei de specialitate a redat cu lux de amănunte evenimentul căsătoriei fostului soț al Elenei Udrea cu o tânără moldoveancă trasă prin inel, în pofida sarcinii, s-a grăbit și Elena să-și aranjeze un interviu fluviu într-o publicație care să menționeze neapărat că și ea are siluetă, iar silueta ei are și secrete, cum ar fi secretul legat de grupa de sânge. Taina sângelui lui Udrea a fost însă dată în vileag de Mădălin Voicu, expert în lumea țigănească care a afirmat tranșat „Udrea e de-a noastră“ - adică de-a lor.
Este de apreciat revenirea lui Udrea la matcă, mai ales că există
și o altă ofertă încă mai serioasă de revenire la origini. Un concurent al regelui internațional, Împăratul Iulian a venit cu o altă ofertă, mult mai valabilă. Oferta de căsătorie adresată Elenei Udrea de către Împăratul Iulian, cuscrul Regelui Cioabă, despre care știm că era unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Traian Băsescu ar trebui analizată într-un registru serios deoarece ar putea duce pacea socială, prosperitatea şi poate chiar salvarea României. Am mai scris deja ca Împărăteasa Udrea ar putea fi şansa emanicipării celor 3-4 milioane de supuşi ai Împăratului Iulian.
Discriminarea pozitivă la care sunt supuşi supuşii Împăratului Iulian, adică acordarea de privilegii în raport cu restul românilor ar putea fi în sfârşit să devină o amintire neplăcută aruncată la coşul de gunoi al istoriei. Este umilitor să fii favorizat doar pentru că eşti altfel, pentru că nu faci baie des ori pentru că ciordeşti, violezi, dai în cap, ragi din răsputeri manele, organizezi ceremonii nupţiale pedofilice etc şamd.
Puţină lume ştia până recent cât de mult o preocupă pe Elena Udrea problema discriminării
și încă și mai puţină lume îşi mai aminteşte că la data de 6 martie 1997, Împăratul Iulian Rădulescu a anunțat că a emis un decret pentru crearea primului stat al minorității rromilor, cu numele simbolic de Cem Romengo, în orașul Târgu Jiu, din sud-vestul României. Împăratul ofertant al Elenei Udrea a solicitat statului român să li se recunoască țiganilor dreptul de proprietate asupra acestui teritoriu.
Elena Udrea ar putea să ducă visul Împăratului mai departe, ar putea să unească toate Casele regale interna
ționale sau regionale și ar putea deveni biela manivelă între majestățile lor, cea care ar asigura patul germinativ al Marii Ideii a Împăratului și a poiectului de corturar al Regelui Internațional. Numai Udrea poate izbândi într-un așa de ambițios proiect național: o țară plină de populari ca la ușa cortului. Urarea de succes futu-vă'n gură nici nu mai poate fi utilizat în cazul lor, al popularilor, că aștia chiar înghit orice, doar au învățat totul de la Profesoară.

Sursa: http://www.curentul.ro/2014/index.php/2014032698874/Actualitate/Efectul-Udrea-asupra-PMP-popularii-vor-ajunge-la-usa-cortului.html

Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.