A+ A A-
24 Sep
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Muie muie muie Udrea

"Mi-am depus astăzi candidatura la Preşedinţia României. Cred că acest demers este şansa unei Românii frumoase, în care oamenii să aibă motive să zâmbească pe stradă. Tinerii pentru că au oportunităţi şi locuri de muncă, pensionarii pentru că nu trebuie să se gândească la ziua de mâine, femeile pentru că au şanse egale cu bărbaţii, contribuabilii la stat pentru că sunt mulţumiţi de serviciile sociale primite, sănătate şi educaţie, iar mediul de afaceri pentru că este ajutat să facă profituri, să se dezvolte şi să genereze locuri de muncă.

Sunt Preşedintele pregătit pentru România de acum.
Avem şansa să mergem pe un drum al democratizării, pe care România s-a aşezat, dar acesta trebuie consolidat.

Aceste alegeri sunt foarte importante pentru că ele marchează un moment istoric în evoluţia acestei ţări. De aceea, e important ca românii să mă aleagă pe mine, pentru că sunt singura garanţie că vom putea construi împreună România frumoasă. Altfel, alternativa este PSD şi întoarcerea la urâtul trecut comunist.'

FEMELA E NEBUNĂ CU ACTE, DAMBLAGITA MAXIM :)))..."Sunt Preşedintele pregătit"...pregătit de cine, cui?
__________________

Tapalagă, omul de casă al femeii simbol pentru Traian Băsescu, Monica Macovei scrie despre Elena Udrea:
Datorită acestei „femei înfricoşător de nocive cu o reputaţie atât de proastă, mediocritate agresivă cu un nume asociat cu o imagine vulgară “, „murim asfixiaţi, ne scufundăm cu toţii într-un fel de otravă care omoară orice speranţă“.
Parcă întrevăzând cu ochii minţii traseul viitor al Elenei Udrea, expertul în psihologie abisală udriană o numeşte "simbolul negru al unei întregi guvernări“, obsedată de "mania grandorii, obsesia puterii împinsă până la delir", "o cretina cu ifose, o ştoarfă decerebrată"

mai pe larg aici:

Udrea, făcută praf de către un apropiat al lui Băsescu

Un indiciu suplimentar al aşezării lui Udrea la index de către Traian Băsescu şi al eliminării sale din orice proiect politic al familiei politice a lui Băsescu este un material de presă mai mult decât relevant semnat de către unul dintre condeierii strâns legaţi de fustele Monicăi Macovei, femeia-procuror indicată de însuşi Traian Băsescu drept un reper major pentru judecăţile sale de valoare.
Jurnalistului respectiv i s-au permis atitudini dure faţă de familia lui Băsescu, el find cel care a numit-o pe Elena Băsescu „iapa chioară“, „tâmpită strâmbă“, „fata cretină şi bâlbâita a lui tata“ etc şamd.
Oricine îl cunoaşte pe Traian Băsescu ştie că jignirile la adresa fetelor sale sunt intolerabile pentru acesta. Sorin Ovidiu Vîntu însuşi recunoştea în discuţiile sale private suprinse de o aripă a SRI şi devenite stenograme publice, că momentul în care Băsescu chiar s-a enervat a fost legat de atacul lui SOV la adresa Ioanei Băsescu. S-a pornit de aici un adevărat război, mai spunea Vîntu – care l-a adus în final în puşcărie pe SOV, după cum ştim cu toţii astăzi.
Cu toate acestea atât de puternică este legătura lui Băsescu cu acest personaj, jurnalistul Tapalagă, consilierul Monicăi Macovei pe vremea când aceasta era ministreasa, încât şi după jignirile aduse fiicei sale, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap, Băsescu s-a deplasat la sediul indivi­dului, acceptând şuete publice alături de acesta.
Se poate considera acceptabilă ipoteza de lucru ca acest Tapalabă este un fel de portavoce de familie iar ceea ce scrie el zilele acestea sună teribil. Sunt chestii aspre, un adevărat rechizitoriu la adresa Elena Udrea, descrisă ca înfricoşător de nocivă.
Datorită acestei „femei înfricoşător de nocive“, scrie doct Tapalabă, ca un adevărat specialist în arme chimice, „murim asfixiaţi la umbra ei, ne scufundăm cu toţii într-un fel de otravă care omoară orice speranţă“.
Tapalabă, expert în etichete, o mai numeşte pe Udrea: „o mediocritate agresivă“, „cu un nume asociat cu o imagine cam vulgară“, „simbolul negru al unei întregi guvernări“, „care a făcut praf o filială mare de partid“, cu „o reputaţie atât de proastă, de parvenita politica, de oportunist, de personaj lipsit de convin­geri, fără scrupule, principii şi valori, fără harismă“, „cu un sufleţel ros de ambiţia de a urca tot mai sus dar măcinat de frustrarea că n-a ajuns încă în vârf de tot“, care „vrea toată puterea stoarsă chiar şi din acest nimic. Se vede abia la început, dar se visează mare peste un partid tot mai mititel. Se declară gata să conducă guverne sau, de ce nu, o ţară.“
Ca un medic psiholog specialist Tapalabă adăugă: „Aceasta se cheamă mania grandorii, obsesia puterii împinsă până la delir, avem de-a face cu o tristă inadecvare la realitate, cu ambiţia de a sări peste propria umbră“.
Rechizitoriu mai aspru la adresa lui Udrea rar s-a văzut vreodată, iar lansarea acestor teribile acuzaţii la adresa acesteia din direcţia unui apropiat al Cotroceniului lui Traian Băsescu spune că politica e de căcat..."

mişto, ce să mai adaug, Labă ăsta al lu Macavei şi Băse e bun, expert pe Udrea (muie muie, vorba lui Horaţiu)

 

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.