A+ A A-
16 Mar
Voteaza acest articol
(4 voturi)

Votați “independenții” - Iepurașul și /sau Rățoiul

...mâine este 17 martie. azi a început războiul în partea aia, la Est. Tot mâine trebuie depuse cele 100.000 de semnături adunate de candidații indepentenți la europarlamentare. Practic s-a încheiat distracția. Ca bilanț însă merită spuse vreo câteva chestii, ca să rămână, măcar ca poveste.

Povestea este despre imagologie (despre manipulare, iluzie, mânărie), și despre doi candidați “independenți” – un Iepurașși un Rățoi…

Ambii “antisistem” cică.
Ambii solicită voturi de la fraierii fără reprezentare – bazinul nemul
țumiților.
Ambii au supt-o major, nu prin batistă, ci direct pe furtun – unul de la Ponta, altul de la Antonescu.
Ambii au
șorțulețe – unul are șorțuleț made in Germy altul made in France (plus compase).

Ambii sunt sus
ținători ai musulmanilor – unul în discursuri politice, altul în familie. Aia ortodoxă, susținută de tata socru musulman.
Ambii au legături cu Sistemul – ăla de “afară” - dar
și de la “fața locului”
Două fe
țe ale aceleiași cărți de joc.
La rândul lor pioni cu două fe
țe (cel puțin).

De fapt amândoi sunt marca
ți cu aceeași ștampilă pe față (și pe dos), de la USL.
Ambii au fost lansa
ți pe țeavă cu vrăjeala țesută în același Laborator. Laborator care n-are de-a face cu labour adică cu munca și cu sapa, ci cu relocația vechiului Komintern de la GDS – adică unde sunt ăștia cu mapa. Ăștia cu mapa - ai lui Soroș - sunt peste tot.

De la GDS – unde-i sta
ția mamă – au fost plasați pretutindeni, via Rețeaua Soroș, Pleșu, Tismăneanu, Patapievici, Shafir, la diverse puncte de lucru ale Sistemului – la ICR, la SIE, la Guvern, la SRI, la Președinție, în toate partidele, în “societatea civilă”, la TVR, în agregatul media, la Patriciu, Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu, Dany Boy, Trinitas, Rost, etc…
To
ți, absolut toți aștia cu mapa, nu numai că n-au trebuit să dea vreodata cu sapa dar au fost și recompensați pentru că au dat (doar) cu gura. Gura umedă și caldă.
Guri
ști emeriți fiind au primit uneori și roluri de soliști electorali. “Independenți”
Exact genul de “independen
ți” de pe vremuri. Au candidat și acum 22 de ani – membrii GDS-ului – tot ca “independenți”. “Independenții” lui Brucan. Saul Brukner, consortul lui Sahșa Sidorovici - ucigașa elitei interbelice.

Ambii no
ștri “independenți” de acum, Iepurașu și Rățoiul, plecați pe traseu din zona gospodăriei de Partid, o trag tare pe partea cu Familia.
Au prins
șpilu’….discursu’ care merge la inimă românilor...
Unu o face pe ortodoxu’ fiind în acela
și timp (și) multicultural – pe partea cu familia cel puțin.

Celălalt bate
și el mai pe la spate către tema familiei, tot multicultural cum ar veni – pe linia „familiei” homosexuale, pedofile, zoofile…

Ceva îi distinge dar îi
și aseamănă.
Ambii n-au avut niciodată nicio slujbă, nicio carte de muncă.
Ambii au ni
ște ONG-uri, fără niciun membru în afară de ei înșiși (unul dintre ei are și o firmă).
Ambii sunt între
ținuți de ani și ani de zile din aceeași sursă. GDS – Pleșu – Patapievici – ICR – SIE, plus unii de “afară”.

Ambii au acela
și set de “părinți spirituali“ și același gen de sponsori. Fiecare dintre cei doi a avut sarcini pe aceeași linie – destructurarea spațiului creștin ortodox. Unul pe față, unul pe dos, ca la macrame. Unul arunca cu pietre din afară, altul din interior.

Spre exemplu, “candidatul familie ortodoxe”, mai tare în gură decât “candidatul familiei homosexuale” – î
și permitea să-l pună la colț până și pe Părintele Justin Pârvu – desigur fără nicio legătură cu slujba sa la Trustul de Presă din Dealul Patriarhiei, condus de un homosexual securist.

“Apoftegmele Pr. Iustin nu au valoare dogmatică, ci sunt păreri...(...) o să le atrag aten
ția fraților mei că aceste provocări (tema actelor biometrice ce servesc supravegherii totale a populației, dragă SRI-ului, era o “provocare” “pentru cuviosul” Rățoi - n.n.) își găsesc, din nefericire, un teren fertil în spațiul de la Petru Vodă. Aceste sminteli nu ar fi avut impactul de acum dacă nu s-ar fi forțat sintagma "duhovnic al neamului"...(s-a înțeles clar nu-i așa? - cine forța sintagma – Părintele Justin, un impostor practic, în lectura Rățoiului)...Am citat din mesajele candidatului “familiei ortodoxe”...

Și Iepurașul și Rățoiul au o legătură aparte cu un gagiu mult iubit de o hidoasă pe nume Alina Tatiana Osip Muingiu Pippidi, o duduie de origine vechi testamentară, autoarea discursurilor lui Ponta și a unei piese celebre de “teatru” - Evangheliștii -, cu scene oribile porno legate de Apostoli și nu numai. Gagiul lui Alina și al Rățoiului plus al Iepurașului, este frumușel, semipoponar, dar și cârciumar, pe lângă că lucrează la agentura SNSPA din fostul sediu al SRI, a lui Secăreș, general locotenent al Secu. Iar adresa cârciumii primite gratis este în fostul sediu al magazinului diplomaților, sub umbrela DIE/SIE, din Dianei 4. Unde niciun român nu putea intra, înainte de 1989.

Odată cu “rivolu
ția” lui Hrebenciuc, din iarna anului 2011 – primăvara anului 2012, care a dus la instaurarea guvernului Ponta, un “român” a intrat totuși în fostul sediu DIE – Claudiu Crăciun. Coleg de partid cu Remus Cernea și cu Ponta, după absorbirea așa zisului Partid Verde (adică roșu) în USL.
Crăciun este idolul (
și) a celuilalt candidat, cel cu familia multiculturală (v-am pierdut?) – folosiți click dreapta și search goaglă, motorul de căutare a lu’ Vanghele, de la clanul Cămătarilor, cel care a garantat tot PSD-ul Rățoiului și Iepurașului, țiganul Vanghele cu patru clase – tălpuitor la bază. Partidul mamă al ambilor candidați „independenți”, lansați pe formula de succes Oprescovici – „independentul” lui Ilici.

Ambii sunt ni
ște magicieni - mint cum respiră, adică natural, și pot să nici nu respire de fapt, ca batracienii, deoarece sunt doi broscoi care așteaptă să fie pupați de Zâna Cea Bună (Poporul) pentru a deveni Prinți – adică europarlamentari “independenți” (evident nu există independenți europarlamentari – deoarece la PE funcționează totul pe grupuri, dar asta n-aveți cum să știți voi, zânelor bune).

“Zâna cea bună” este masa de cretini – adică voi.
Fără voi ei n-ar exista.
Ambii mizează pe pro
ști – fie ei duși la biserică ori ba - pe fete bătrâne, pe zona semită (fie ei evrei sau arabi – deoarece un ciuhap creștinat – din „familia ortodoxă” - nu este un ciuhap în minus), pe „idioți utili” și pe homosexuali.

Avem 230 000 de islamici, 58 000 de evrei (deocamdată) cu cetă
țenie română și homosexuali cât cuprinde în zone de decizie – de la Patriarhie la Parlament și Președinție. Plus sute de mii de fete singure – ne fe să le zicem. Neluate de nimeni dar cu vise, speranțe, catrințe, velințe și cu veșminte populare până în gât, că sunt la modă (mai ales că) ascund formele excesive.
Cât despre „idio
ți utili” – vorba lu’ tovarășu' Lenin, avem din belșug. Milioane.
Ăsta-i bazinu’ electoral cu pe
știșori gata să înghită momeala cu tot cu undiță

                                                                       *************
Și acum să va explic desenu’:
În august 1953 BBC a lansat o emisiune intitulată “Right Han - Left Hand” ce a debutat cu imaginea Ra
ței - Iepure - un fel de şarada vizuală. Celor care au vizionat programul li s-a cerut să răspundă ce au văzut, Rața sau Iepurele.

Imaginea respectivă a fost pentru prima oară publicată în revista Fliegende Blätter, o revistă germană umoristică din 23 octombrie 1892
și a fost desenată de un grafician semigenial necunoscut până azi. Tema imaginii pleca de la ideea că "perception îs not just a product of the stimulus, but also of mental activity".
BBC a folosit o idee aplicată cu două luni în urmă de Wittgestenein în revista Philosophical Investigations şi a primit peste 4000 de răspunsuri. Marea majoritate au văzut în imagine o ra
ță. Femeile şi bătrânii au văzut în imagine mai degrabă un iepure.

Pe scurt imaginea ilustrează ambiguitatea unei iluzii iar tema a fost intens expoatată de şcoli de psihologie ce analizau fragilitatea percepţiei şi efectele "păcălelii" imagologice asupra maselor. S-au făcut statistici, analize, iar mai apoi de la psihologie s-a trecut la politică. Respectiv la afaceri.
Figura politică
ține de o percepţie şi (numai) atât. De restul se ocupa "strategii", experţi în halucinaţii ale maselor și vise umede la nivel național. Deseori percepția este mai puternică decât realitatea. Exact pe asta se bazează „strategii” care au o singură preocupare – crearea de bazin electoral, format din publicuri țintă... de aici încolo intervine doar priceperea unor sociologi mai mult sau mai puțin titrați.

Cei doi ambidextri, Ră
țoiul și Iepuroiul sunt crescuți în cușca GDS, adresa noului komintern, și sunt, culmea, personaje pe care le cunosc foarte bine.
Am constatat, spre marea mea uimire (cât de mic este Ora
șul!) că am avut cu amândoi de-a face și amândoi mă pomenesc direct sau indirect.

Spre exemplu unul dintre ei (Ră
țoiul) spune, vorbind despre el însuși pe propriu-i blog de campanie cam așa: „Fondează împreună cu câţiva prieteni „Liga Studenţilor din Academia de Artă” şi participă, din partea acesteia, la Conferinţa Naţională a Studenţilor, organizată la Timişoara (Buziaş) în 5-9 decembrie 1991, unde se pun bazele Confederaţiei Naţionale „Liga Studenţilor din România”. Peste câţiva ani chiar mişcarea studenţească îl dezamăgeşte printr-un proiect politic lipsit de perspectivă, la care nu ia parte.”
Culmea, Ră
țoiul folosește semnul electoral al Mișcarii Pentru România în campania sa.
Pe dreak ghem, individul, Ră
țoiul inept, nu mi-a fost prieten și nu a participat defel la nicio “fondare”. Statutul Ligii Studenților din Facultatea de Arte l-am scris eu însumi, personal cum ar veni și am originalul bătut la mașină la mine la dosar. El, Rățoiul în călduri, avea atunci o singura sarcină – să graviteze pe lângă o machedoancă superbă, lideriță, că dădea bine, care nu-i dădea nicio atenție de altfel. Rățoiul n-a avut nicio contribuție la nimic, la niciuna din ședințele Ligi Studenților și martor avizat îmi este Mihai Gheorghiu, viu încă (:)) vicepreședinte pe Țară al Ligii Studenților, alături de care am făcut greva foamei (cam prea multe zile) pentru a-i determina pe studenții din provincie, mai moi să zicem, să lase vrăjeala și să se constituie ca organism de luptă împotriva FSN-ului lui Ion Iiescu – același Ilici pe care Rățoiul nostru de azi l-a servit ca propagandist feroce al USL, acum doi anișori, alături de Claudiu Crăciun și Remus Cernea – Iepurașul drag al lui Ponta Naumovici.

țoiul, dezamăgit, gravitează după aceea pe lângă cadre ale FSN-ului moscovit, cum ar fi Andrei Pleșu, agentul lui Ilici și al lui Neulander. Apoi gravitația îl atrage pe Rățoi către bani. De la aceeași gașcă. Bani buni, pentru (mai) nimic. E transferat apoi la Patapievici, la ICR. pe și mai mulți bani (cine-i Patavievici – găsiți cu goaglă, search, click dreapta). Cât despre sumele de la ICR, și albumul dedicat arthitecturii masonice franceze din București, s-a scris iarăși (tot goaglă )...
În timpul ăsta Iepura
șul crește și el, în poala lui Gabriel Andreescu, odraslă de cadru militar, recrutat și deplin conspirat de Secu, ce a devenit mai apoi vector însemnat de acțiune pe linia antiromâneasă a filomaghiarismului și filorusismului, ca și Alin Teodorescu, primul șef al Rețelei Soroș, agent atât al serviciilor maghiare cât și al Secu (pe bune, am probe video-audio de la fostul șef al 0110, Unitatea Anti KB) și cancelar al lui Nasty Boy, pușcăriașul bloger.
Pe măsură ce cre
ște Iepurașul capătă tot mai mulți bani de la Soroș, iar ca munca să fie cu folos maxim e trimis și în Iugoslavia.
Aici intervin io.

În cv-ul său oficial de candidat USL Iepura
șul pomenește că a fost în Iugoslavia, cu lacrimi de crocodil se referă și la Mile Cărpenișan, colegul și prietenul lui Sorin Bogdan, alături de care am petrecut nopțile bombardamentelor NATO asupra Iugoslaviei. Mile a murit, dar porcul, – Iepuraș s-a folosit și de asta.

Ce uită să pomenească ipochimenul este faptul că a fost identificat ca
șpion idiot de serviciile sârbești și că urma să dispară dacă nu-mi foloseam mușchii intelectuali pentru a-i convinge pe dulapii ăia îmbrăcați cu haine de piele cu scârț care mi-au cerut referințe despre imbecilul care pozase locații ale antiaerianei sârbești, că Iepurașul nu este decât un homosexual inofensiv, târfa lui Găbiță Andreescu și nicidecum un 007. Am fost credibil și ca urmare l-au ejectat pe Iepuraș peste frontieră, intact, doar cu șuturi în noadă. A scăpat boul-iepuraș.

Sincer, în capul meu a func
ționat o logică simplă – chiar poponar și imbecil totuși Iepurașul era român și trebuia salvat - ca orice român. Nu-l puteam avea pe conștiință. Puteam să tac sau să dau din cap aiurea, fără să zic nimic și cretinul Iepuraș dispărea definitiv – era război în fond. Aveam ceva credibilitate din motive convergente și plurivalente ce nu intră acum în discuție dar se confirmă în substanța articolelor publicate. Nici acum nu știu dacă nu era mai bine să tac ori să nu tac.

Însă anii au trecut
și acum când îl văd pe Iepuraș cot la cot cu Râțoiul, doi impostori penibili și mizeri pompați din spate de Ponta și Crin cel Cretin, parcă mi-a trecut cheful de tăcut.
Drept care v-am spus povestea’a
șa...

• Plus că mai e
și altceva: Dacă nu l-aș fi văzut pe net pe un băcăuan - Claudiu Târziu - adus la Oraș de Mugur Vasiliu, sosia la mâna a doua a lu’ Carol al II –lea și a lui Talpeș (pe bune, așa zicea el) că vorbește fără să ma cunoască absolut deloc, spre deosebire de Rățoi, într-un context de reclamă fierbinte destinată Rățoiului, nu m-aș fi activat nicidecum.
Însă ce nu
știe lumea este că cel care îl susține pe Rățoi atât de ardent, este un Maimuțoi care n-are niciun nume de fapt. Mai exact Maimuțoiul are un nume inventat. Claudiu Târziu este un pseudonim. Ca un pseudonim să susțină despre o persoană reală că e așa și pe dincolo este ceva ce întrece orice imaginație - până și un tip dur ca Wittgestenein sau Tismăneanu sau Pleșu ori Patavievici, idolii Maimuțoiului, ar leșina de emoție. Și pe mine m-a cuprins emoția, nu mai suport să văd tâmpiți cu ifose și dudui ne fe cu costume populare și popi fără nicio glagorie, dar cu veșminte și gargară futilă, că susțin așa zisa Famiglia GDS & comp ca niște idioți utili ce se află.

buuaii, trezi
ți-vă....luați pușca din cui și împușcați și Iepurașu’ și Rățoiu’, pac pac, că ăștia sunt draci cinegetici...

Comentarii:

 • Angheloiu MariusBravos Maestre,DAR cârcotaş din fire şi tipicar prin uzura meseriei,o corectură am de făcut.se numeşte goagăl www.goagăl.ro -motorul mult iubit al RROMulanilor,Socialiştilor,MAMEliştilor etc.În rest Vivat Iepuraşul,Răţoiul şi Cloşca(CLOŢA-regionalism)...pe Tocuri.
 • Marin Opreapute a rusisme pe aici de la o posta

 • Roxana VladEşti culmea ! Deci n-aveam de unde să ştiu ...deşi , l-a un moment dat , "grija" prea mare a unuia dintre ei , faţă de fata mea , m-a făcut să-l expulzez din listă . În plus de asta , au fost comentarii muuult prea vehemente , bătătoare la ochi , despre religie şi cum ar trebui să se îmbine perfect cu politica , familia , şcoala , societatea etc . Să fim serioşi ! Fiecare îşi alege drumul în viaţă , exact aşa cum a făcut şi el , dar nu vi tu să-mi explici fără să te întreb , ce am făcut , bun sau rău , în viaţa mea şi să-mi dai lecţii de conduită că , uite , se pictează fii-mea pe ochi ...şi nu e bine , chiar dacă ne cunoaştem de ...n ani .

 • Angheloiu MariusCe e aia domnule/doamnă.dom'şoară Mogul,Oligarh,Baron local etc.Stăpân?Un împuţit de COMUNIST ,azi mare SOCIALIST,POLITICIAN,BUSSNISMAN,FILANTOP ş.m.d.p. Faraonul ABSOLUT a unei turme obediente ce a crescut-o sistemul ce şi pe el/ea la generat.Nişte mici STALIN a tuturor ţărilor unde domneşte SOCIALISMUL.Aparatul lor de opresiune?Mafia!Cum se educă turma?Cu MASS.MEDIA!Bucuraţi-vă deci de puterea de a vocifera(de a lătra) atâta timp cât NU AVEŢI VOINŢA din stăpâni a MUŞCA.căci NUMAI DE VIOLENŢĂ LE E TEAMĂ FARAONILOR!FAPTELE NU VORBELE SEPARĂ OAMENII LIBERI DE SCLAVI!

 • Ionut ScarlatNu sustin candidatura lui Capsali deoarece:1. Are un comportament extrem de arogant, cenzureaza postarile care nu ii convin si desfiinteaza pe oricine nu ii da dreptate, cu o rautate care nu are nimic in comun cu crestinismul pe care il mimeaza.
  2.. Es
  te un personaj aparut din neant in mediul virtual, o vedeta de Facebook, care incearca de aproximativ doi ani de zile sa se impuna ca lider de opinie in sfera traditionalist-ortodoxa, fara fapte reale si fara niciun merit.
  3. Se recomanda ca lider al "Aliantei pentru Demnitate Nationala", o organizatie virtuala care nu are nici membri si nici o activitate reala.
  4. Nimic din experienta profesionala nu il recomanda pentru mandatul de europarlamentar, CV-ul dumnealui de regizor si publicist nefiind confirmat de cine stie ce realizari remarcabile.
  5. In timpul loviturii de stat din 2012, domnul Capsali a fost varful de lance al propagandei USL-iste, culmea in mediile de dreapta, sfasiind practic cu epitete de "basist" pe oricine nu era de acord cu suspendarea presedintelui. Daca astazi unul ca Victor Ponta a ajuns la putere in Romania, este si din vina domnului Capsali.
  6. In fine, mult invocatul crestinism si familism al domniei sale, faptul ca este tatal a noua copii, nu il califica automat ca si reprezentant al poporului roman. Ar fi mult mai interesant sa aflam ce realizari profesionale are si cum isi permite sa stea zilnic ore in sir pe Facebook. Nu de alta, dar suntem si noi parinti si stim cu cata cheltuiala si sacrificii se creste un copil.

 • Marin OpreaWtf is capsali asta ?

 • Roxana VladFostul Vasilescu ! George ştie ...

 • Andronache ConstantinOricat vor incerca tot felul de indivii sa oculteze istoria noastra multimilenara,scopul sa puna mana pe bogatiile Romaniei si pe mostenirea spirituala a poporului roman,nu vor putea decat sa amane momentul in care noi dacii ne vom trezi si arma cea mai de temut a noastra este LIMBA ROMANA,este pestera lui Ali Baba,toate secretele sunt incifrate in limba romana,cu limba romana va incepe trezirea noastra a tuturor.Mihai Eminescu a spus-o cel mai frumos "AICI NE AFLAM NOI ROMANII ,LIMBA CUMPENII UNIVERSULUI ",incercati sa patrundeti in acest uluitor secret si asa cum totul a inceput acum 2000 de ani de cand Iisus Hristos a inviat,tot asa lumea moderna se va transforma cu trezirea la adevarata viata spirituala a poporului roman.De 24 de ani prin manelizarea romanilor si adaugarea unui r la numele inventat de rom, s-a incercat indepartarea de la adevarata cale regala,in parte s-a reusit si cu bunavointa noastra si cu lipsa de implicare a romanilor,dar de acuma gata nu mai vrem sa fim prostiti.Asa cum prima floare care apare de sub plapuma de zapada este ghiocelul si anunta trezirea naturii la o noua viata si Sfantul Gheorghe lupta cu balaurul infingadu-i mortal sulita incercati sa gasiti legatura mistica intre ghi-ocel si Ghe-orghe,din pamant am iesit in pamant ne vom intoarce. Fie ca aceasta primavara a anului 2014 sa insemne trezirea neamului romanesc.
 • Puscasu VladGod bless you!

 • Mihai TirnoveanuDemascarea "ratoiului" a fost facuta cu precizia unui chirurg genial. Asemenea "animalute" care vor sa ajunga lei, se bazeaza pe uitarea oamenilor sau pe lipsa lor de informare, de aceea dezvaluirile de acest gen sunt o arma redutabila in lupta pentru Romania.

 • George Ronceanu doar pe lipsa de informare se bazeaza nenorocitii astia cu limba bifurcata ci mai ales pe prostie, pe lipsa de judecata, pe tembelismul fara de margini ce caracterizeaza din plin si mediul asa zis ortodox, caracterizat in mare masura de un pietism smintit de fapt nu pe traire autentica, pe lecturi in diagonala si pe multa multa nesfarsita palavrageala...plus ipocrizie schizoida din belsug. orice om cu minima traire, fara multa informatie, doar cu bun simt poate detecta falsul si inadecvarea unor astfel de maimutzoi/rățoi/șerpălăi etc

 • Cavalerul TracE trist totusi pentru ca oamenii spera si cauta ...si se vor dezamagi din ce in ce mai rau. Fiind si post , nu as vrea sa intru in polemica cu nimeni , imi ajunge ce aud zilnic in media. Totusi,exista vreo religie care-ti interzice sa faci copii?! Eu nu stiu...daca da,ajutati-ma sa aflu! Daca nu, înseamnă ca poti avea multi copii fiind si musulman si protestant sau ateu nu neaparat ortodox . In alta ordine de idei , a avea copii si a-i baga ca argument intr-o lupta politica mi se pare lipsa de caracter si bărbăție ! Fii ce vrei tu,dar nu poza in Sfânt pt ca vei fi judecat ca Sfintii! Atât . Doamne Ajuta si sa fie pace!

 • Mihai TirnoveanuIuli, euroi-candidatul foloseste o reteta de manual : invata pe de rost un discurs "traditionalist" despre familie si isi indreapta privirea catre oamenii trecuti de prima tinerete, care isi aduc aminte ca "pe vremea lor" nu era "destrabalarea "de astazi. Palaria pe care o poarta este recuzita menita sa atraga atentia si sa-i dea un aer retro- serios, sporindu-i succesul (care nu este chiar intamplator) in fata fatucilor "cu veșminte populare până în gât".

 • George Ronceace-i drept are palarii misto candidatul iesit din palaria GDS-ului. si gargara. e bun ce sa zic,

 • Puscasu Vladclaudiu tarziu e ruda cu claudiu devreme?

 • Ionut ScarlatPalaria lui Moromete,parca se potrivea,taranului roma,adevarat credincios...
 • Puscasu Vladla EURO-PARLAMENTARE cu cine votam? a reusit RADU GOLBAN(gold-bani de aur) sa stranga cele 100.000 semnaturi? sau votam pe Ion Coja? eu pe DAN PURIC nu-l votez nici sa-mi dai 10.000 de dolari.

 • Marius Martinescute referi la palaria din panama... a fost plocon de la new york comanda speciala pentru un basist de inceputuri...

 • Bogdan GrigorescuBre,si atunci,vorba cetateanului turmentat, eu cu cine votez?
 • Puscasu Vladas vota cu Radu GOLD-ban,dar nu stiu daca va candida in final
 • Arboreea Arborecapsalli avea azi la ora patru 60 de mii...n-am semnat...amintirile
 • Ionut ScarlatE cineva care anunta acum 2 zile ca avea cifra asta,e tare stie sa duca bine de nas pe multa lume...
 • Dorin MateiPana la urma, cu ce se ocupa europarlamentarii nostri? Daca s-ar duce la Bruxelles pe buzunarul lor, ar fi de remarcat, dar se duc pe banii nostri si iau lefuri babane. Stiu despre Tokes care ne injura, de Sverin care s-a dat in stamba de-a plans Vanghelie, de nevasta lui Crin care face lobby pentru RMGC, de EBA care nu stiu ce face, de Ciolos care a-ncercat sa faca meserie si s-a straduit sa-si justifice leafa, de Monica Macovei care si-a castigat un anume statut si s-a prins cum merge treaba in PE, de Vadim care zice ce-a mai zis si-atat, de Norica Nicolai care s-a ratoit si ea odata la Reding, acu vreo doi ani, de Mircea Pascu care isi ia leafa cu regularitate, de Gigi care a ajuns la puscarie, de... Tragem linie si ce rezulta pentru Romania?

 • Mihai TirnoveanuRezulta Iuli C.

Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

Ultima modificare pe Duminică, 16 Martie 2014 22:09
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

2 comments

 • Comment Link Constantin_ox postat de Constantin_ox

  Măi, ce băieţi deştepţi sunteţi voi. Bine că vă lăsaţi "păstoriţi" de Cavalerul de Malta, George Roncea.

  În afara mizeriei care zace în tine şi cu care împroşti şi buni şi nebuni, amestecat, aşa, mai ai ceva, ne-fârtate Roncea George.

  Adevăr îţi spun ţie, îţi vei lua plata ta!

  Iar voi, fraţilor, feriţi-vă de omul limbut, lipsit de demnitate şi mai ales, apartenent al unui ordin vrăjmaş lui Hristos.

  Luni, 17 Martie 2014 21:44
 • Comment Link Constantin_ox postat de Constantin_ox

  Măi, ce băieţi deştepţi sunteţi voi. Bine că vă lăsaţi "păstoriţi" de Cavalerul de Malta, George Roncea.

  În afara mizeriei care zace în tine şi cu care împroşti şi buni şi nebuni, amestecat, aşa, mai ai ceva, ne-fârtate Roncea George.

  Adevăr îţi spun ţie, îţi vei lua plata ta!

  Iar voi, fraţilor, feriţi-vă de omul limbut, lipsit de demnitate şi mai ales, apartenent al unui ordin vrăjmaş lui Hristos.

  Luni, 17 Martie 2014 21:44

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.