A+ A A-
14 Nov
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Cine sunt cei ce vor vota USL

 O temă mai veche, actuală însă, iniţiată de Apahideanu Ionut, cu ceva vreme in urmă
(am ajustat pe ici pe colo doar cadrul temporal, datele pe fond sunt aceleaşi)

Deci, ce fel de români sunt cei care vor vota, la chemarea USL?

Astazi este o zi in care Ionut Apahideanu se intreaba cum sunt romanii si ce se mai poate astepta de la ei?
...iata insa pe scurt cam ce-a gasit despre romani de astazi dubitativul Apahideanu

Sondaje de prin 2009 si 2010 (BCS, respectiv Facultatea de Sociologie UB):
• 47,4% din romani cred in astrologie si isi verifica horoscopul cel putin saptamanal (N.B. 90% din populatie se declara crestina);
• 29,3% cred in vrajitorie (iar 7,2% sunt convinsi ca li s-au facut vraji);
• 68,2% cred in minuni, cu nu mai putin de 42% convinsi ca li s-a intamplat (cel putin) o minune (!);
• 42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului;
• cca 50% cred ca deochiul poate fi prevenit purtand culoarea rosu;
• 66% considera ca antibioticele contracareaza atat virususile, cat si bacteriile;
• 6 din 7 romani nu sunt alfabetizati stiintific.
.........................

se subintelege ca Ionut Apahideanu e sceptic in aprecierea puterii de judecata a romanilor asa ca ar trebui sa ne facem bagajele si sa ne caram in Congo – aia de mai au bilete valabile din perioada in care era sa vina Bombo

• mai am si io niste sondaje si studii din astea, despre romanasi si niste opinii despre cum si cine i-a adus in halul asta

« En Roumanie, 42 % de la consommation alimentaire est fournie par l’autoproduction du ménage (61 % dans les zones rurales et 27 % en Roumanie (cf. tableau 5). Ce dernier pays est particulièrement en retard pour l’équipement ménager : un ménage sur cinq n’a pas de réfrigérateur.

Le confort de base du logement est une autre dimension qui ordonne les sept pays selon leur revenu médian. En Roumanie, un tiers des ménages n’a pas de W.-C. à l’intérieur du logement et près de la moitié n’a pas le tout-àl’égout.

Exprimée en part de la population pauvre totale, le noyau dur donne une image assez similaire du phénomène: France et Pologne connaissent une pauvreté profonde qui représente 10 % environ de la pauvreté totale, en Espagne et en Russie urbaine, le noyau dur est de l’ordre de 20 % alors qu’il est en Roumanie de plus de 55 %. »

http://www.insee.fr/fr/ffc/docs_ffc/es383-384-385c.pdf

si asta nu-i decat inceputul. mai sunt si alte cifre naucitoare:

In Romania exista in acest moment 12,956 de sate si aproape 3200 de comune si orase, numarul localitatilor cu instalatii de canalizare publica fiind de doar 735 (5% din total).

Conform Eurostat, in 2008, 46% din populatie traieste in mediul rural, unde conditiile pentru igiena sunt precare sau lipsesc dintre care doar vreo 5 la suta au conditii cate de cat acceptabile de trai, restul de 41% traind in locuinte fara apa curenta, fara baie si cu WC in curte sau la capatul holului. Nici macar bulgarii nu se afla intr-o situatie atat de jenanta din moment ce la vecinii nostri mai natafleti, doar 18% din populatie traieste in conditii similare de jeg.

Raportat la populatia Europei, romanii stau foarte prost si in privinta igienei orale. Doua studii realizate de Synovate si Wrigley sustin ca 19% din populatia Romaniei nu s-a spalat niciodata pe dinti. Un roman foloseste, in medie, mai putin de doua tuburi de pasta de dinti intr-un an, motiv pentru care 72% din conationali au probleme cu dantura (carii, tartru, halena).

Potrivit studiilor, romanii se spala pe dinti de cinci ori mai putin decat ceilalti europeni, doar 5% dintre romani au dintii perfect sanatosi, 3 romani din 4 au carii, peste jumatate au placa dentara si 45% au respiratie urat-mirositoare.

In plus, o cercetare a Institutului de Sanatate Publica Bucuresti dezvaluie faptul ca un roman foloseste, in medie, patru sapunuri si un deodorant pe an. Mai rau este ca jumatate din populatie nu se spala pe maini dupa ce foloseste toaleta, iar 25% nici dupa ce au schimbat scutece murdare.

Ideea ca suntem un popor certat cu apa si cu sapunul este intarita de datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS), care arata ca romanii isi cheltuiesc 48,5% din bugetul lunar pe mancare si bautura (41% din suma totala este alocata produselor alimentare si 7,7% bauturilor alcoolice si tutunului), iar pentru igiena si sanatate doar 4%.

Pentru a intelege ce semnificatie are procentajul de 41% din bugetul familial pe care ii aloca romanii pentru mancare comparativ cu societatile dezvoltate, in tarile europene cu o economie solida, ponderea cheltuielilor pentru mancare se ridica pe la 15-20%. Romanii insa arunca aproape o treime din mancarea pe care o indeasa in frigidere, neconsumata si alterata.

In ce priveste ponderea de 7,7% a consumului de alcool si tutun inregistrata oficial, este departe de cea reala deoarece nu include datele contrabandei cu bautura si cu tigari – bizniz de mari proportii in Romania. Ne aflam printre consumatorii de top la bauturi ieftine iar fratii nostrii basarabeni sunt chiar in topul topului. Moldovenii beau peste 18 litri de alcool pe an, de trei ori mai mult decat media globala de 6,1 litri pe cap de locuitor.

Conform unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania s-a clasat pe locul al optulea in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool, dupa Republica Moldova si Rusia. fratii nostrii basarabeni sunt campionii mondiali ai alcoolului, ceea ce poate fi un motiv de mandrie, depinde din ce parte a paharului privesti. In opinia mea, ca vechi “turist” pe meleagurile basarabene astia de la OMS sunt dusi cu capul, habar n-au de realitate.

Sa crezi cu mana pe inima ca un basarabean consuma doar 18 litri pe alcool pe an, inseamna sa jignesti o natzie intreaga. Eu am cunoscut moldoveni bravi care consumau cel putin un litru pe zi, fara a se considera bautorii redutabili. Asadar cred ca topul poate fi ajustat. The sky is the limit.

mai departe, sa citez si un alt studiu despre potentialul romanilor, mai exact al romancelor, de aici: http://crides.fondationscelles.org/index.php

• Romania se afla printre principalele tari furnizoare de tinere pentru servicii sexuale, reezulta din Raportul anual privind explotarea sexuala, publicat de fundatia Scelles, in luna ianuarie a acestui an. Potrivit studiului, in Republica Moldova, 7 din 10 tinere domnisoare intre 15 si 25 de ani, s-au prostituat cel putin o data.

Suntem deci fruntasi si in topul curvelor de pe pamant. Si ca veni vorba de curve mai suntem fruntasi si la ventilatul curvelor pe micile ecrane si in media - vezi Udrea muie muie.

Asfel conform unui studiu realizat de MediaQ in perioada 15 februarie – 20 august 2010, Bianca Dragusanu a fost cea mai mediatizata persoana publica din Romania, beneficiind de 2.329 de aparitii in presa in sase luni. Dupa Bianca Dragusanu, cu 2.329 aparitii urma Monica Columbeanu, 1.427 .

Cine le-a impins in fata de borfetele astea amarate facute din cutzit?

Pai sa vedem...chiar profesorul Voiculescu, puscariasul

“Profesorul” (si el cu diploma la misto, ca si Ponta, am scris io despre asta de demult) este promotorul show-urilor desantate pe Antene, in care stoarfele se intrec care mai de care sa-l excite pe batranul libidinos raschirandu-se in fel si chip.

Faptul ca „profesorul“ traieste (si) de pe urma Biancai Dragusanu, oferita ca materie de consum la nivel national, nu este decat efectul unui tip de gandire excrementziala tipica membrilor de lumpen ai gastii securistice, ce s-au catarat pe umerii curvelor siliconate si trag din toate pozitiile direct in creierii cretinilor de romanasi hipnotizati cu secvente fierbinti, cu sex, poponauti si manele, dupa ce inainte de „revolutie“ le ardeau creierii romanilor cu textele peceriste.

Romanii de azi, post-decembristi cum ar veni, au fost spalati pe creier, la inima si la minte, nu prin reeducarea de la Pitesti sau prin inchisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violenta, prin promovarea agresiva a homosexualitatii, pedofiliei, zoofiliei, incestului sau violului, prin impunerea ca „modele“ morale, nationale a celor mai josnice boarfe, prostituate de centura, pesti, proxeneti, poponauti, pedofili, turnatori, crini etc... intr-un cuvant, a tuturor gunoaielor societatii romanesti.

Mogulii si profesorii gen Voiculescu aplica o metodologie standard de idiotizare, experimentata de Tataia Ilici, Profesorul tuturor. In timp ce oferea natiunii hipnotizate, la televizor, povesti despre Revolutie, apoi povestiri cu sex la corturile grevistilor foamei sau povesti de groaza cu legionarii Pietei Universitatii care dau lovituri de stat, in timp ce FSN-ul salva Romania si nu ne vindea Tara, Ion Iliescu, Petre Roman si Silviu Brucan, troika lichidatorilor avutiei romanesti, promovau Legea 10, instrumentul de destructurare a sistemului agricol romanesc, si Legea 15 a societatilor comerciale care a dus la lichidarea patrimoniului si al avutului creat de romani in doua generatii, in beneficiul gastii de kominternisti catarati pe carca mortilor, pe mormanul de cadavre de pe strazi.

Voiculescu, Patriciu, Copos, Urdareanu, Adrian Sarbu si alti cativa „profesori“ de acelasi calibru erau beneficiarii decretelor semnate pe banda rulanta de Iliescu, seful CFSN, ce priveau tranzactiile imobiliare, cursul valutar, importurile, constructiile, proprietatea agricola, regimul terenurilor, patrimoniul cultural si national.

...cat despre restul romanasilor, cei ademeniti acum la VOT, cu viclenie, de catre cei mentionati mai sus, ramane conform statisticilor.

_________________

completare despre divizarea romanilor...

Romania este divizata de mult mai multa vreme, din '45 cred ...Atunci un numar de 545 de membri ai unei minuscule formatiuni, formata in intregime aproape din alogeni a fost instalata la putere in Romania de imperiul sovietic cu o tema precisa - lichidarea a tot ce este autentic si romanesc din acest neam, si instaurarea in schimb a unei bolnave ideologii bolsevice.
Sute de mii de romani au fost aruncati in puscarii, cei mai buni dintre romani, intelectualii si romanii cu stare si taranii mijlocasi, muncitorii pamantului.
Romanilor le-a fost luat pamantul - numai la noi a avut loc o asemenea colectivizare salbatica, fara precedent in tot blocul sovietic - le-au fost luate cartile fundamentale din biblioteci (s-a instituit prin decretul regal de denazificare si o lista de autori interzisi), s-a lansat proletcultismul, apropos si prin publicatia "Dreptatea" a taranistilor, nu doar prin publicatiile "clasice" de stanga, Adevarul, Dimineata etc si au fost sistematic distruse toate efigiile nationale.
Toate bogatiile lasate de Dumnezeu romanilor, aurul, sarea, petrolul, gazele, padurile, tot tot a fost inhatat prin SovRomuri, create exact pe fostele intreprrinderi de exploatare a bogatiilor romanilor create de nemtzii lui Iohanis.
Romanii au devenit sclavi in tara lor.
Asta a facut comunismul.
Ion Iliescu, artizanul din umbra al actualelor combinatiuni politice continua opera comisarilor bolsevici, prin nepotzeii sai, gen Ponta, Sova etc

pentru conformitate link-ul din vechime:
http://www.roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea/item/243-ce-fel-de-romani-sunt-cei-care-vor-vota-la-chemarea-usl-in-data-de-29-iulie?

 

Ultima modificare pe Vineri, 14 Noiembrie 2014 17:16
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.