A+ A A-
16 Nov
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

pentru ultima oară ...

muie muie KlausPontaVictorIohanisBaseNastaseIlici

...deci, io zic că mi-am făcut datoria...cine are ceva de comentat să o facă în scris de 3.857.652 ori...maşina mea de scris old style a adus o audienţă temei muie Ponta (muie muie Udrea) comparabilă cu a unei televiziuni mai de cartier.

cine a priceput ceva din chestiile scrise bine cine nu să-i fie de bine - alles gute şi aufiederseen. imediat după alegeri voi lansa un nou site, masinadescris.info, dedicat muirii celui care va ajunge preşedinte prin cretinismul conjugat al tuturor, oricine vrea să se bage cu orice fel de muie bine argumentată e bine venit.
pe vremuri căcănarii de la Secu şi Partid se temeau atât de mult de maşinile de scris încât le înseriau şi le luau amprentele, ca la infractori. Sistemu' avea sute de mii de informatori, cadre, mijloace nelimitate, mitraliere, microfoane, elicoptere etc dar cu toate acestea acele mici maşinării cu clape stârneau o spaimă teribilă. şi azi la fel. am fost atacat zi de zi ca la balamuc, săracu webmaster a albit de nervi, m-au belit în fel şi chip, m-au tocat cu tot felul de şmecherii cybernasolistice, am primit tot felul de oferte de frăgezire...dar muie muie tuturor şi audienţa a crescut, deoarece dacă le zici pe bune, când oricum n-ai nimic de pierdut, oamenii încep să priceapă, cât de cât.
fireşte ce se poate publica nu este nici pe departe Adevărul, deoarece adevărul este nepublicabil, pentru a ajunge la adevăr trebuie alte mijloace, mai contodente. ceea ce vă invit şi pe voi, dacă vă aflaţi între cei 3.857.652 de cititori de luna trecută, să o faceţi chiar azi.
izbiţi straşnic cu ştampila, oriunde vă vine oricum e tot aia.
însă după acest mic exerciţiu poate vă duceţi şi la sală, (sala de box, pentru început la Diude, aka Coach, aka Radu Darie) poate învăţaţi să aruncaţi şi cu alte obiecte, nu doar cu ştampila, poate vă achiziţionaţi de la mine, în viitor, câte ceva cât de cât mai ascuţit (mă fac fierar, pe bune) poate vă uitaţi şi voi pe youtube nu doar la poptamas sau sandu ciorbă ori la imagini gingaşe cu căţeluşi pufosi şi dudui aplecate după săpun ci şi la parabellum sau paladin sau alte formaţii de succes în alte ţări în care opţiunea schimbării nu s-a oprit doar la vot...până una alta votul de azi rămâne o comicărie, încă odată milioane de români au fost prostiţi cu şmecheria "răului cel mai mic" - alba neagra ţigănească.
ca unul ce am copilărit la Gara de Nord, unde era ful de ciori, ciorditori şi viitori politicieni am învăţat de mic că la alba neagra nu se câştigă niciodată iar dacă vrei să-ţi recuperezi banii mangliţi de ţiganu' şmecher care te-a făcut la vot trebui să dai cu pumnu' sau cu ce găseşti la îndemână. trebuie să dai iute până nu vine restu' haitei de ciori care stau prin preajmă cu ochii pe portofelele fraierilor.
şi acum valea, la vot, băgaţi mare cu "democraţia", opţiunea schimbării, cu binele învinge sau nu, cu alegem răul cel mai mic, pe ăla pitic cu faţă de ibric...suckers
______________________

pentru conformitate, mai jos, de ce iese astăzi prezident, "democratic", viţelul curist de Ponta...lectură plăcută

http://www.roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea/item/139-victor-ponta-si-papusarii-din-israel

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/609-blatul-stupid-people-şi-rotativa-pe-scurt-cârlanul-ponta-a-ieşit-preşedinte

http://www.roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea

Ultima modificare pe Duminică, 16 Noiembrie 2014 12:02
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.