A+ A A-
19 Nov
Voteaza acest articol
(0 voturi)

Ponta - Iohanis, 43 - 57 la sută, estimarea din data de 23 octombrie

(am pus în calcul și furăciunea, da' boulangiul de Dragnea a întrecut măsura cu 2 %)
- Cu ceva vreme în urmă Mama Omidoi și Mama Omidian grăiră astfel pe glasul lor:
Mama Omidoi (adică io)
George Roncea - October 23
• Ponta pierde fără drept de apel în turul doi

Ceva interesant, via Angela Nistor...
Aseară am postat, aşa usual, o muire (asta ajuta ridicarea în goagla a sintagmei muie muie Ponta - prin repetiţie google autocomplete realizează o frumoasă indexare a gândurilor noastre, ale tuturor - explic asta cu muie muie pentru a-i lămuri pe pudinbonzii nedumeriţi de ce atâta muie)

Deci, la postarea cu muie Ponta muie Ilici, Angela Nistor a răspuns: De acord cu dvs, dl George Roncea, cu ce spuneţi sus, dar uitaţi ce fac romanii noştri... uitaţi ce fac romanii noştri...
- Este anexata poza sondajului din imagine

Opinia mea:
Angela Nistor din păcate sondajul e adevărat, deocamdată. Dar hai să facem o adunare pe invers, ce observaţi?
• Pentru turul doi o victorie absolută a oricui ajunge acolo - fie şi un sac de cartofi cu un morcov înfipt în el va învinge fără drept de apel, cam pe 43 - 57 la sută - contra lui Ponta.
Repet, cu o singură condiţie, Ponta ar avea şanse doar dacă printr-un hocus pocus marinăresc, Udrea ar ajunge în turul doi (aşadar nu uitaţi, muie muie Udrea, zdreanţa lui Ponta şi Base)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=788239504563000&l=ddd24e3387
________________________________

• Cretinul de Iohanis, neamtz pe sfert va câştiga şefia României.

George Roncea
November 1 at 5:06am •
Să mă cak pe ei nemtzi, oi cu dintzi, ca să-l citez pe Goethe... nişte idioţi sălbatici, până la urmă, un fel de rusoi mai bine îmbrăcaţi (Hugo Boss totuşi)... scenografia, recuzita, costumaţia, muzica este însă profi...
Cretinul de Iohanis, neamtz pe sfert va câştiga şefia României.
Ce jenant.
Dar între un jidan jegos komunist partzar şi bolnav mintal că Ponta şi un neamtz corupt şi semicretin ce naiba să alegi?
... desigur Iohanis (muie muie Udrea şi tâmpitu ăla de penis captivus de marinar dezghiocat mintal - scuze că m-am ambalat, nu pot să cred că o pizdă de bordel, un labagiu cu accent de sas, şi un poponar albanezo-evreu sunt singurele opţiuni după atatzia ani de stampila de mândru stupid people)... muie muie zece milioane de stupid people mândri de atâta prostie şi jeg...
https://www.facebook.com/george.roncea/posts/793572554029695
________________________

• Iohanis va ieşi în turul 2 prezident

George Roncea
November 2 at 6:56pm

Deci cum spuneam anterior Ponta îşi ia super muie de la electorat, Iohanis va ieşi în turul 2 prezident. Nu pentru multă vreme sper.

Florin Ghiulbenghian
Adică am din nou dreptate??? Mi-am făcut bine partea mea de treabă???...: -)))))
November 2 at 6:57pm •

George Roncea
Partea de treaba care trebuia făcută Florin Ghiulbenghian este că de obicei în aer... deci unde plm e palinca, cognacu, alea alea marafeturile? Iar pe de altă parte dacă ieşea Ponta tot era bine că se generă un val de ură şi poate erau ăştia măturaţi cu totul. Iohanis este acul pentru balonul de ură, au jucat bine aia de afară, miza lor a fost împiedicarea apariţiei unei mişcări de extremă care să râdă tot Sistemul...
November 2 at 7:11pm

Dorin Matei
No, nu vă faceţi griji, nu scăpaţi de Ponta, ori preşedinte, ori prim-ministru, tot el o să ne-o dea-n bot, noi zicem muie, politicienii chiar ne dau muie, pe banii noştri, vorba ceea: şi... şi cu banii luaţi, partidul e-n toate partidele, şi-n alea de muie
November 2 at 7:18pm

George Roncea muie muie muieeeee...
November 2 at 7:24pm •

Ovidiu Hurduzeu
României i se flutura pe la nas scenariul ucrainian. Colonizatorii României nu mai au încredere în "elementul românesc" şi aduc un neamţ pe rol de evreul oligarh din Ukraina sau, mă rog, de Ana Pauker. Avem şi o Timosenko în persoana lui Macovei. Mă bucura decapitarea "elitei" neoliberale "anglo-sioniste" a PSD-ului, poate singurul punct bun al acestor alegeri.
November 2 at 7:29pm •

https://www.facebook.com/george.roncea/posts/794494267270857
________________________

• Johannis va câştiga turul 2, capacitând în mare măsură antipatia în creştere la adresa lui Ponta

Florin Ghiulbenghian
November 2 at 3:43am
Şi acum, pentru Sorin Şarba, aşa de Halloween, să mă costumez într-un un pic de Mama Omida a viitorului politic pe termen scurt, maxim 6 luni de acum încolo.
Johannis va câştiga turul 2, capacitând în mare măsură antipatia în creştere la adresa lui Ponta. Dar va pierde preşedinţia prin ianuarie-februarie, pentru că ICCJ nu poate judeca mai repede, procedurile imperative nu îi permit încălcarea termenelor minime, de aceea au şi respins cererea ANI (cerere complet ilegală) de scurtare a termenului de judecare a procesului. Găsiţi în noul CPP termenele minime pentru procedura legală.
Revenind la baza fundamentului, invalidarea lui Johannis de abia prin ianuarie-februarie rezolva mai multe probleme:
1. Distrugerea lui Ponta de către propriul partid imediat după alegeri pe model AN-Geoana (un loser nu are cum să mai fie preşedinte de partid)
2. Distrugerea lui Oprea şi eventuala dispariţie a UNPR, o altă soluţie mult mai imorala decât PC-ul lui Voiculescu
3. Destrămarea noului PNL şi reapariţia unui fel de PDL, alături de inexistentul PLR, consfinţind dispariţia curentului blagisto-liberalo-popular de circ maxim.
4. Dizolvarea masivă a PMP şi dispariţia lu' Nutzi.
5. Posibilitate pentru Monica Luisa Macovei de a unifica o mare parte din votul nemulţumiţilor de orice soluţie politică actuală şi câştigarea prezidenţialelor anticipate în martie-aprilie.
6. Ulterior câştigării preşedinţiei de către Monica, reapariţia ca jucător a lui Traian Băsescu, artizanul real al distrugerii establishment-ului politic românesc clădit pe corupţia dâmboviţeana, lăcomia clujista şi hapleala bacauna, totul asezonat cu boia udemerista pentru un perfect gulaş dacic...: -))))
... nu-i aşa că ar fi maxim de amuzant să am dreptate????...: -)))))))

https://www.facebook.com/ghiulbenghian.florin/posts/792650600797907
____________________________________

• Viitorul președinte, o curvă masculină Made în Germy

George Roncea - November 3

Viitorul președinte, o curvă masculină Made în Germy, oricum mai bun decât loaza de Ponta, un homălau indecis

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=794867087233575&l=fd200470f2

Decebal Dinu
November 3 at 4:27pm
George Roncea, de unde face rost Ponta de încă un milion de alegători?

George Roncea
Bozgori + ţigani. Fă calculul. Iese în plus. Dacă iese. Cine ştie poate se enervează românii şi mai vin la vot măcar încă 10 la sută. Nicio diferenţă majoră între "albanez" şi "neamtz", amândoi alogeni, amândoi nişte jegoşi ce provin din aceeaşi Haită.
Însă Gaşca lui Ponta conţine ticăloşi mult mai primejdioşi decât Gaşca din spatele lui Iohanis.
Iarăşi, a N-a oară avem de "ales" între Răul cel mai mare şi un Rău ceva mai pipernicit... nenorocite opţiuni ale unei epoci dominate de o clasă politică coruptă şi ticăloasă, o adunătură de lichele ce abia pot vorbi româneşte...

https://www.facebook.com/decebal.dinu.9/posts/703535219743792
___________________________________

• România alege între dracu' şi ta-su

Florin Ghiulbenghian
November 8 at 8:37pm

George Roncea, mai ţii minte când îţi spuneam că România risca sancţiuni de o amploare fără precedent în Europa în cazul în care Victor Ponta va fi ales Preşedinte???? Vei vedea miercuri oficial acest lucru.
Şi mai ţii minte când îţi spuneam, cu luni în urmă, că dacă îl alegem pe Klaus Iohannis - Preşedintele României ne trezim în maxim 6 luni cu alegeri anticipate şi iar dăm de dracu'???
Suntem, în mod clar, în fata primelor alegeri prezidenţiale în care România alege între dracu' şi ta-su...
https://www.facebook.com/ghiulbenghian.florin/posts/796481633748137
_____________________________

Cam da, între dracu' și fra-su, că tătucu ambilor e Năstase iar mămuca-i Ilici...(precizare de la Mama Omidoi la adresa lu Mama Omidian)

- în rest pentru cei care și-au (mi-au) tot pus întrebări cu cine să voteze, am ventilat în intervalul 15 octombrie - 15 noiembrie aproximativ 180 de mui la adresa lui Ponta și vreo șase la adresa lui Iohanis (la care s-au adăugat partenerii la muire gen alde Rapcea & comp) – per total traficul blog plus FB a însumat aproximativ 2,8 milioane accesări doar pe acesta temă, respectiv muie muie Ponta. de regulă, pe online doar sportul și porno-mondenul aduc astfel de accesări, nu subiectele pe politică, dar iată, acum sportul național, adică muie muie Ponta, a produs ceva rezultate (deși o doamnă a ținut să-mi precizeze că muia e canibalism)

 

Ultima modificare pe Miercuri, 19 Noiembrie 2014 00:21
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.