A+ A A-
01 Apr
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Ilieşiu, păduchele lui Tismăneanu revine la bază, la dosul lui Ilici...

Sorin Ilieşiu, aşa zis penelist, fanaticul gornist al lui Tismăneanu a revenit la bază, la PSD, alături de odraslele lui Ilici. Membru al Comisiei Tismăneanu de batjocorire şi falsificare a istoriei României, în calitatea sa de... cineast autor de filme de propagandă comuniste, s-a urcat cu bocancii murdari de jeg bolşevic pe cadavrele deţinutilor şi mucenicilor din inchisori, ale martirilor din decembrie 1989 şi morţilor din iunie 1990.

Vicepreşedinte al Alianţei Civice, legat ombilical de şeful său pe linie etnopolitică, komisarul Tismăneanu, Sorin Ilieşiu a fost principalul propagandist al abjectului general Dan Voinea, cel care a mătrăşit Dosarul lui Ion Iliescu şi al pseudo grevistului foamei de circotecă, turnătorul şi şpăgarul penal de Mărieş.
În iulie 2007 Tismăneanu îi adresa pesedistului de azi un sfâşietor mesaj de amor bengos, ce se potriveşte la fix şi astăzi:

Scrisoarea lui Vladimir Tismăneanu către Sorin Ilieşiu

"Dragă Sorin,

Te felicit din inimă pentru turpitudinea ce ne aseamănă atât de mult. După cum i-am supt-o eu lui Ion Iliescu atâţia ani, iată, acum i-o iei şi tu în gură.
Fie ca focul curajului tău şi gura ta băloasă să aprinda coaiele veştede şi urât mirositoare ale lui Ilici. În ceea ce mă priveşte, sunt total de partea demersului tău şi al celor care te susţin, gaşca lui Măgureanu, care mi-a promis şi mie postul de ambasador în SUA dar m-au refuzat americanii că cică-s kaghebist. Şi ce dacă, Iliescu nu era tot kaghebist? ştii prea bine că l-am slujit atâţia ani, pe bani buni, cum o faci şi tu acum dar degeaba, n'am primit ce speram, d'aia am şi sărit imediat în barca lui Băsescu. Măcar m-am ales cu ceva biştari.
Cred sincer ca publicarea schimbului de scrisori de amor între noi doi şi Ion Iliescu ar clarifica multe lucruri şi ar contribui la menţinerea în centrul atenţiei a unui subiect vital: obligaţia de a cunoaşte adevărul despre istoria recentă a României, un adevăr netrucat, nemăsluit, nefardat, în care sa fie reliefate minciunile noastre ordinare, ticăloşia noastră deplină, scârboşenia şi mizeria noastră morală, de profitori ai comunismului şi mai apoi a iliescienismului şi băsismului.
Altminteri, ne scufundam mai departe şi tot mai jos în apele statute şi urât mirositoare ale unei uitări profitabile pentru poltronii, saltimbancii şi ticăloşii (securişti şi nomenklaturişti între care ne aflăm şi noi) care şi-au tot făcut mendrele şi continuă să infesteze spatiul public.
Mai mult decat oricând, este nevoie de curăţenia vidanjei în care ne scăldăm: deşi suntem vinovaţi de crime politice, nişte putori bolşevice propagandişti ai unui regim criminal pentru români dar profitabil pentru noi, evreii ruşi, ne bucurăm la infinit de o stranie şi obscenă impunitate.

Al tău sincer abject,

Vladimir Tismăneanu"

drept răspuns, anul trecut Ilieşiu a zis că Băse, căruia îi lingea pantofii, a realizat o pseudo condamnare a comunismului ce s-a dovedit a fi doar o cinică manipulare a unui "anticomunist de mucava" şi s-a dezis de propriile fapte, afirmând că ceea ce s-a întâmplat în 2006 a fost „o farsă” „România are nevoie de o adevărată condamnare a totalitarismului comunist pentru că, spre dezonoarea noastră, a tuturor, România a avut parte, în 2006, de o farsă a acestei condamnări iar Tismăneanu este pur şi simplu un porc kominternist", a încheiat Ilieşiu.

 

http://roncea.ro/2015/03/31/tismaneanu-un-kgb-ist-imbatranit-in-rele-modelul-praga-1968-pe-dambovita-2015-cum-a-incitat-kgb-ul-presa-ceha-impotriva-urss-pentru-a-justifica-ocuparea-cehoslovaciei-un-model-expirat-dezvaluit-de/

Ultima modificare pe Miercuri, 01 Aprilie 2015 19:18
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.