A+ A A-
21 Oct
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

pizdele sunt cele mai tari

hotărât lucru, fetele de azi sunt niște dure. în timp ce pe partea așa zis masculină a societății românești se accentuează procesul de pizdificare, ei bine, pizdele (scuze ăsta-i termenu popular) se transformă.

De exemplu mergi și tu fericit de haleală gratis la un mic dejun, invitat de o divă generoasă, din rețeaua fraternității, underground de suport logistic, în ideea că ai reușit un debut fericit al zilei și când colo te trezești confruntat cu probleme neașteptate, cum ar fi chestiunea mărimii, după cum se știe veșnica problemă a tuturor bărbaților.
Din senin diva scoate un ditai bricegoiul și zice - ia scoate-l pe al tău să vedem care-i mai mare și care taie mai bine...să mi se facă rău și mai multe nu. Vorba aia, nu eram pregătit
J Iar o confruntare a sculelor nu e o treabă pe care să ți-o dorești dis de dimineață, când tu tânjești după cu totul alte bucurii, gen gustative.
Noroc că nu era chiar de râs briceguțu meu, șansa a făcut să-l am în pantaloni chiar pe ăla mai măricel. Da de acum nu mai plec la nicio invitație la mic dejun gratis fără iataganu din Afganistan, e mai strâmb oleacă da compensează că sclipește și le ia ochii la fete. Sper. Că astea de azi nu-s fete ca pe vremea mea, din alea neepilate și sclifosite, mereu pe sindrom din ăla, cum îi zice...astea de acum se epilează până în gât, sunt tatuate până la urechi, ca agatârșii, umblă la ele cu macete, toporiști, drujbe, boxuri, cărți de credit, cărți de vizită, volume de poezie militantă. Unele, mai umaniste, și-au transformat bărbații în neveste, în loc să-i arunce în stradă de nevolnici și netrebnici ce sunt. În gagicile astea care nu-s deloc amazoane, adică au tzâtze normale, ne e baza când o veni buleală, am citit și pe net, cică winter is coming...și băieții vechi de la Rondu de Noapte s-au cam dus pulii de suflet (scuze așa se zice popular).
Tre să fac cumva să mă grupez spre zona asta mai pizdoasă, mai ales că astea mai și gătesc pe deasupra, nu că le place în mod special ci ca să le facă în sâc feministelor și hipsterilor, adică tot aia. Pe undeva e bine că-i așa fragmentată și antagonică societatea asta a noastră, la mijloc de prăpastie rămâne mereu, anume pentru mine, un loc gol, neocupat, că nu și-l dorește nimeni, pe o punte subțire de ață. Totu e să nu te ia amețeala și să n-ai lumbago (asta nu-i o porcărie așa se zice în popor la sciatică)...

Ultima modificare pe Miercuri, 21 Octombrie 2015 18:14
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.