A+ A A-
31 Oct
Voteaza acest articol
(3 voturi)

am prins kaghebista!

am prins kaghebista. mă pândește și trage cu ocheanu' da' am ieșit pe altă ușă pe la spatele ei, pâș pâș, și i-am făcut poză pe silent. acum o dau în fapt.

fto-în cioc și acum stă ca proasta pe partea ailaltă a ușii ascultă ce scriu și transmite la Chișinău, la ăia de mi-au atacat serverul as-noapte...n-are FB așa că nu știe că deja am deconspirat-o și o lume întreagă cunoaște acum malversațiunile ei kaghebiste. mă gîndeam să mă răzbun și să nu-i mai fac baie și să-i tai rația de mei și arpacaș - da mi-am dat seama că după aia se prinde că am prins-o. va trebui să trăiesc cu ea în casă până la sfârșitul zilelor făcându-mă că nu știu nimic și având grijă mereu s-o dezinformez asupra tuturor mișcărilor mele - va trebui să fac totu' pe dos, când beau să par că n-am beut și viceversa. la naiba, sper să nu se prindă și să facă și ea exact la fel în oglindă. o să las semne peste tot, fire de păr lipite cu superglu la laptop să mă bunghesc dacă îmi intră pe șest în baza de date. și capcane cu vopsea specială, vizibilă doar la ultraviolete să văd pe unde umblă și ce urme lasă prin dosare cu gheruțele...pfff voi trăi de acum în super tensiune, cred că va trebui și să scriu pe dos față de ce gândesc. și în timpu' ăsta va mai și trebui să dozez feelingu' tot ca până acu, să o las să-mi stea pe cap ca de obicei, să-mi ciugulească din farfurie, să se găinățeze pe laptopu meu, etc șamd...e futere ce viață complexă voi avea, mereu cu ochii în patru, adio beutură o să mă fac că beau uischi și palincă da' pun shoturi de ceai. după câte am auzit asta-i viața multora dintre cei care și-au luat porumbițe de Moldova în casă, proaspete, da' cu școala primară la SIS. vai de ei săracii, acu' îi înțeleg, și par așa de radioși și fercheși la costum, la conferințe și la tv, cu mașinuțe de la Niro sau de la Plaha. ba unii cică au mai făcut și plozi, cu cipuri made in moldova gata inserate...nasol. io pe a mea, la o adică, dacă se împute situația, o fac friptură și gata, nu-ș cum o să facă ei cu porumbițele lor

Comentarii:

Muzica Inimii Mele
Muzica Inimii MeleN-o faci friptura, c-o iubesti ! emoticon smile
George Roncea
George Ronceaîl pun pe Ghiulbenghian că asta-i în stare să-și bage la cuptor și pisica dacă-l răzbește foamea...și stiu sigur că îi e foame mereu (din cauză că nu bea)
Florin Ghiulbenghian
Florin Ghiulbenghiannu-i rea sugestia ta... tocanitza de pisica impanata cu porumbita afumata si cu catei de usturoi (nu catei hamaitori, bai pofticiosule, ci de-aia vegetali, ca doar e Halloween-ul) ... suna yamiiii... :-)))))
Liberty SpacSe preface ca o face friptura, pt diversiune emoticon smile
Adela Nistor
Adela Nistoremoticon kiki That just made my day !
George Roncea
George Ronceahe he și mie, am prins ajenta secretă...și nici nu știe ce-o așteaptă, încă trage cu urechea pe clanță
Adela Nistor
Adela Nistorbe careful...they are well trained! emoticon grin
Florin T. Voicu
Florin T. VoicuE din aia de e cu clanta dar da cu ciocu'! :))
Florin GhiulbenghianPai tu oricum una scrii si cu totul altceva gandesti, nu prea inteleg cu ce-ti modifica comportamentul simulat aceasta descoperire???... :-))))))
P.S. si sa nu-ti aud comentariile insidioase la adresa inegalabilului Seneca si a gandirii lui prea-stoice... :-))))
George Roncea
George RonceaSeneca, ete floeșc, Parmenide. ăla halea orice, cu entelehia lui cu tot
Mihai Tociu
Mihai Tociu"Fii cel mai bun prieten al dusmanului tau" :))))
Natalia Conrance simpatica!
Daria Georgescu
Daria GeorgescuMda, multe porumbiţe de Moldova cu şcoala primară la SIS şi pe la noi. Dau buluc la SNSPA, mai bagă un master la securitate şi diplomaţie şi neapărat participă la acţiuni naţionaliste înfăşurate-n tricolor. Multora nu le miroase nimic nimic (nici cand beau de cad sub masa), căci MACHIAJUL e perfect. Buna scoala aia … fosta SIS… eterna KGB.
Ultima modificare pe Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 23:21
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.