A+ A A-
21 Oct
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Manifestațiile de protest scot la iveală o nouă generație de top a României - Neam Unit

După aproape două luni de proteste împotriva încălcării Constituției de către Victor Ponta prin promovarea proiectului goldsteinilor, proiect de distrugere a Roșiei Montane, respins chiar de către juriștii Ministerului Justiției, s-a cristalizat în stradă o mișcare a unei noii generații de tineri cu o orientare clar anticomunistă și o remarcabilă responsabilitate civică.

Poate acesta ar putea fi în perspectivă singurul câștig real al manifesațiilor care tind să se subțieze, să-și piardă energia și vigoarea în mare parte datorită acțiunilor diversioniste a unei mici haite de neocomuniști și agenți ai puterii înfiltrați de USL între manifestanți. Membrii acestor grupări, reprezentați de alde Bumbeș, Crăciun etc. sunt stipendiați din greu chiar de către miliardarul evreu Geroge Soros, el însuși un extremist de stânga și unul dintre artizanii găștii goldsteinilor implicați în proiectului de nimicire a Apusenilor și de smulgerea  aurului lăsat românilor de Dumnezeu. Acțiunile de stradă însă au consolidat și unit tineri de cu totul altă factură, cu un discurs elevat și aparținând unei zone cu totul deosebite față de agitatorii lui Soroș, Ponta & comp. I-am cunoscut în stradă, la manifestații, unde de altfel ies în evidență și deoarece poartă unii dintre ei cămăși cu motive românești, afișează lozinci și banere cu racord istoric și mesaje inteligente ce dovedesc înțelegerea adevăratelor combinațiuni din spatele afacerilor gen Roșia Montană, Chevron, gaze de șist, și nu în ultimul rând se revendică de la vechii golani ai fenomenului Piața Universității, cunosc cântecele anticomuniste ale Golaniadei și calcă pe urmele acestora cu fermitate și curaj.  Mulți dintre ei au lucrat sau lucrează în mari corporații, sunt umblați în străinătate, aparțin unor profesii intelectuale, sunt arhitecți, medici, artiști, dintre care unii au un nume deja. Vlad este de exemplu un cunoscut artist, cântă la Operă, Aureliu a lucrat ani de zile în toată lumea, în industria modeling-ului, Matei este diplomat în arhitectură la o prestigioasă instituție universitară din străinătate, și este un pătimaș susținător al monarhiei constituționale, iar în jurul lor s-a cristalizat un grup cu o orientare anticomunistă ce s-a intitulat Neam Unit, cu un set de mesaje românești clare și bine definite.

Militan
ți pro-Basarabia
Grupul NEAMUNIT militează pentru Unirea României cu Moldova de dincolo de Prut pământ românesc, răpit abuziv de forțele sovietice cu concursul și nepăsarea occidentului, respinge regionalizarea, susține familia și valorile tradiționale și accentuează pe asumarea drepturilor dar și a obligațiilor românilor în raport cu valorile naționale care ne definesc ca neam. La recentele manifestări de duminică de promovare a mesajului Reîntregirii întreaga presă străină și autohtonă s-a concentrat asupra grupului deoarece s-au desfășurat pe traseul de marș într-o formațiune unică ce amintește de Drumul Crucii din 1992, când  Bucureștiul a ieșit în stradă pentru a saluta basarabenii și membrii Ligii Studenților și ai Mișcării pentru România care au dus pe umeri de la Chișinău până în Piața Universității o cruce de lemn care se află și acum fixată în perimetrul crucilor de la Universitate.

La vremea respectivă duhul Reîntregirii cuprinsese România și sute de mii de români au ieșit în întâmpinarea formațiunii Drumului Crucii. Corneliu Coposu, foștii deținuți politici, studenții au sprijinit cu intensitate efortul simbolic de a resuscita tema Unirii, iar imediat după marșul Drumului Crucii, Sfântul Sinod al BOR a reactivat Mitropolia Basarabiei, până azi singura legătura autentică cu România a basarabenilor trădați și vânduți încă odată de haita bolșevică a lui Ion Iliescu. Imediat după aceasta Rusia a declanșat războiul de pe Nistru, încercând să înăbușe în fașă mișcarea basarabenilor înspre Țara Mamă. Un grup de foarte importanți senatori americani au promovat în Congresul american o rezoluție de susținere a Reîntregirii și au convins factorii de putere din acea vreme de la Chișinău să ia legătura cu Bucureștiul. Istoricul Neagu Djuvara a dezvăluit cu trei ani în urmă că nevasta rusoaică a lui Iliescu a avut un rol cheie în blocarea inițiativei americane. Iliescu însuși, ca o cârpă kaghebistă ce se află a căutat prin toate mijloacele să anihileze orice fel de eforturi pe direcția Unirii iar PSD-ul, urmaș al FSN-ului de extracție moscovită a dovedit o diabolică ură față de frații basarabeni încercând prin toate mijloacele instituționale avute la dispoziție să descurajeze redobândirea cetățeniei românești de către basarabenii cărora acest drep le-a fost furat prin odiosul acord Hitler Stalin. Și acum, la manifestații de duminică, reprezentanții MAE de la Chișinău au blocat venirea la marșul pentru Basarabia a unui număr de tineri ce au participat la protestele anticomuniste din 2009, în urma cărora regimul milițianului rus Vladimir Voronin a trebuit să lase puterea din ghiare după ce au dominat politic Moldova peste un deceniu. Din păcate și la Chișinău agenții Rusiei sunt încă în poziții cheie și trădătorii acționează necontenit împotriva statului român. Poate noua generație a Românie va reuși să le dea de cap și să reușească cu adevărat să pună pe picioare un Neam Unit.

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013102292464/Actualitate/Manifestatiile-de-protest-scot-la-iveala-o-noua-generatie-de-top-a-Romaniei-Neam-Unit.html

Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.