Logo
Printeaza pagina
05 Dec
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Voiculescu vrea să-i ia partidul lui Dan Diaconescu prin scarbavnica sa agenta, Liliana Mincă

În scurtă vreme la nivelul conducerii partidului așa zis al poporului lui Dan Diaconescu vor avea loc schimbări. Urmează să fie modificată componența Biroul Național de Coordonare, iar printre cei care aspiră la intrarea în forul de conducere și vizează preluarea șefiei partidului de număra și Liliana Mincă, președinte a organizației de femei PP-DD, președinte PP-DD Botoșani.

Mișcarea va aduce partidul fostului angajat al lui Voiculescu, Dan Diaconescu în mâinile turnătorului abject căruia i-a fost slujnică servilă, dintotdeauna, Liliana Mincă.
Liliana Mincă este o politrucă tipică mediului politic actual iar profilul acestui personaj este în mare măsură caracteristic unei serii de femei introduse în politică, numai bune de balamuc sau de bordel, pentru a cita din clasici. Nu sunt multe femei în politică, iar printre puţinele care se văd mai mereu pe sticlă, la Antene sau Realitatea TV, sunt unele exemplare care ilustrează parcă în mai mare măsură jegul, mizeria şi oportunismul decât ipochimenii politichiei ieşiţi, în majoritate, din coasta gangrenoasă şi buboasă a lui Ion Iliescu
și Dan Voiculescu, demonicii Saruman si Sauron, doi sinistri vrajitori scârbavnici ai Lumii întunecate a politicii româneşti, invadată de lighioane puchinoase.
„Profesorul” Lilianei Mincă, Dan Voiculescu este, alături de buliba
șa Vissarionovici Ilici Iliescu, seful de rețea al Clanului ticăloșiților, unul dintre cele mai detestabile personaje politice, intruchiparea komisarului politic imbătrânit în rele. De la Voiculescu și-a tras seva fosta muncitoare de la Întreprinderea de sculărie „Steaua Roşie“ din Bucureşti, devenită mare sculă mai apoi cu propteaua Sistemului reprezentat de Voiculescu si ai săi.
Dactilografa lui Stănculescu, cu un amărât de liceu industrial, a ajuns ulterior, sub pulpana lui Voiculescu, mare învârtitoare de bani, iar acum predă, cu inconfundabilă sa voce spartă de mâncătoare de seminţe pe stadion, nici mai mult nici mai pu
țin decât la Universitatea Financiar Bancară, din poziția de lector univ. dr. Evident resursele sale didactice au fost augumentate de practica vreme de șase ani la Balli Trading LTD, unde ocupa funcția de secretară, remunerată cu un salariu fix de 100 de dolari. Până la urmă nu e de mirare actuala poziție a Lilianei Mincă, dacă avem în vedere faptul că mentorul ei, profesorul Voiculescu și-a tras o diplomă cu fix 240 de dolari, ajungând ulterior să predea la ASE, la Catedra de Relaţii Economice Internaţionale, disciplina Competiţie şi Competitivitate. Competitiv, deoarece doctoratul lui Voiculescu nu este lipsit de valoare, ci doar foarte ieftin, cât două salarii jumate din aceea vreme de-ale Lilianei, viitoarea lectoriță a specialiștilor bancari.

Impostură, nesimțire, abjecție
Ticăloşia, nesimţirea, subcultura şi minciuna constituie buchetul, savoarea specifică a profesorului în ale turnătoriei Voiculescu, un veritabil exemplu al imposturii – care a transferat și gunoaielor, scursurilor și slugilor sale o bună parte din miasma sa caracteristică. Cel mai bine se exemplifică aceste calități speciale ale amploaiaților lui Voiculescu în chiar propriile prezentări publice, iar prezentarea oficială a Lilianei Mincă este de o savoare cu totul specială.
Oricât ar încerca cineva să o caracterizeze cumva pe aspiranta la
șefia așa zisului popor al lui Dan Diaconescu, nici pe departe n-ar reuși performanța unei atât de izbitoare evidențieri a ipocriziei grosiere și a tembelismului grobian.
Citez din pagina sa de propagandă pe web: „Dragostea pentru oameni, necazurile si ambitia de a deveni un om care sa isi poata sprijinii semenii aflati in nevoi, a determinat-o sa devina o femeie de cariera. Dumnezeu, timpul si perseverenta sa au propulsat-o in functii importante in stat, de unde nu a incetat niciodata sa ii ajute pe toti cei aflati in necazuri. Suflet nobil, de o modestie incredibila, despe actele de caritate ale botosanencei Liliana Minca de multe ori nici nu s-a stiut. A preferat sa ajute si sa stie doar ea, cei necajiti si Dumnezeu de sus. Printre alte institutii in care a facut performanta, Liliana Minca a fost Presedinte al Loteriei Romane, director executiv sau general al mai multor societati comerciale. A fost Presedinte cu rang de Secretar de Stat la Agentia Nationala de Control a Exporturilor, iar in prezent este Lector la Universitatea Financiar-Bancara, Facultatea de Management. Detinatoare a mai multor licente si Masterate in securitate si aparare nationala, management public, economie, Liliana Minca a obtinut si un titlu de Doctor in Stiinte Militare si Informatii. Desi cariera a dus-o in capitala, candidatul pentru Camera Deputatilor, Liliana Minca nu a uitat niciodata de cei dragi de acasa. Are 25 de fini de botez in toata tara, are o fundatie umanitara ce ii poarta numele prin care ajuta pe cei aflati in necazuri si a publicat mai multe lucrari importante pentru lumea academica. In orice institutie a fost, si-a indeplinit cu abnegatie indatoririle. Iar cand a simtit ca interese obscure planeaza asupra institutiilor sau unitatiilor in cauza, a preferat sa se tina departe de orice mediu si fapte necrestinesti.” etc samd.

„Liliana Mincă promovează promiscuitatea sexuală”
Duduia care-l invocă mieros pe Doamne Doamne, mai exact fiind chiar Cea Aleasă de Dumnezeu, pentru a ajuta poporu' cel năpăstuit, fiind un fel de replică feminină a lui Petrache de la Maglavit, cea care „se tine departe de orice mediu si fapte necrestinesti”, este una dintre principale sus
ținătoare ale unor organizații câtuși de puțin creștinești.
În data de 23 aprilie 2013, deputata PP-DD Liliana Minca, în calitate de presedinte al Comisiei pentru egalitatea de sanse pentru femei si barbati si membru al Comisiei pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, a sprijinit, la Palatul Parlamentului, lansarea unui proiect de a
șa zisă educație sexuală pentru adolescenți.
Sexul o preocupă se pare serios pe Liliana Mincă, dar nu orice fel de sex, ci sexul anal, pedofilia, sodomia, zoofilia, din motive usor de inteles daca avem in vedere ca este sustinuta in cariera de un homosexual, sot la misto, cam la fel de la misto ca in cazul Duda - principesa lu peshte Margot (asta a fost special pentru Matei .
Cu privire la proiectul „cre
știnesc” promovat de deputata PPDD s-au exprimat public un număr de 55 de organizații reprezentative care au ca obiectiv apărarea familiei și a sănătății copiilor printre care și multe legate direct de mediul creștin ortodox din România.
În data de 8 mai 2013, organiza
țiile menționate s-au adresat printr-un memoriu ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, relevând următoarele cu privire la proiectul promovat de Liliana Mincă, Cea Adusă de însuși Dumnezeu, românilor, pentru a-i educa:
„modelul educa
țional” prezentat (de duduia Mincă – n.n) promovează promiscuitatea sexuală și homosexualitatea, încurajează pornografia și libertinajul, susține lipsa de implicații morale ale actului intim, neagă consecințele avortului și se îndreaptă contra autorității parentale. Viziunea sa „educativă” se reduce, în esenţă, la obişnuirea copiilor cu modelul sexualităţii deschise şi cu metodele contraceptive, este vulgarizantă, hedonistă, anti familie și susceptibilă de producerea unor adânci distorsiuni și traume emoționale și psihice la nivelul personalității elevilor de gimnaziu și liceu.
A opta, la nivel de autoritate publică, pentru „modele” educa
ționale nefaste este una din căile cele mai perfide și mai insidioase de a submina interesele unei societăți și ale unei națiuni.”
Memoriul este mult mai vast
și este exemplificat cu pasaje din “proiectul educațional” propus de Mincă pe care nu le putem reproduce, din motive evidente.
Tot din motive evidente nu putem reproduce ce-a afirmat cândva despre Liliana Mincă un coleg de alian
ță politică, el însuși mai bine cunoscut pentru renumele său câștigat din greu, de Tribun al homosexualilor. Ca insider al găștii Ilici Voiculescu, Tribunul se pare că avea totuși niște date viabile – dacă urmărim evoluția unora dintre personajele din arcul puterii, de tipul Mincă, Lia Olguța Vasilescu etc samd...niste putori muiste pe scurt, pentru a cita din clasici...

Pentru alte date despre Minca cititi si pe aici:

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009122138229/Politic/Dilema-Ghervasuc-Minca-Ea-curva-el-homosexual.html

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010042842840/Actualitate/Analiza-psihopatologica-a-discursului-public-al-Lilianei-Minca.html

http://romanicablues.wordpress.com/tag/liliana-ghervasuc-minca/

Sursa:http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013120694295/Actualitate/Voiculescu-vrea-sa-i-ia-partidul-lui-Dan-Diaconescu-prin-agenta-sa-Liliana-Minca.html

Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.