A+ A A-
07 Mar
Voteaza acest articol
(4 voturi)

Comunişti, paşol la turbincă îndrăciţilor!!

Cea mai importantă ştire a zilei, a acestui an şi probabil a ultimilor 20 de ani:
2.123.685 de cereri de participare la ora de religie, înregistrate până vineri, 6 martie, ora 18:00

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS) a centralizat situaţia preliminară a opţiunilor exprimate de elevi sau de părinţii/reprezentanţii legali ai acestora acestora privind participarea la ora de religie, în conformitate cu prevederile Deciziei Curţii Constituţionale a României nr. 669/12.11.2014. Datele înregistrate în sistem până vineri, 6 martie, ora 18:00, indică faptul că, la nivelul întregii ţări, au fost introduse 2.123.685 de cereri, reprezentând 89,75% din totalul celor 2.366.086 de elevi eligibili să formuleze cereri pentru a lua parte la ora de religie.
Reamintim că prin Decizia nr. 669/12.11.2014 emisă de Curtea Constituţională a României, a fost admisă excepţia de neconstituţionalitate ridicată în legătură cu prevederile art. 18 alin. (2), teza întâi din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011 („La solicitarea scrisă a elevului major, respectiv a părinţilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate să nu frecventeze orele de religie") şi s-a constatat că dispoziţiile acesteia sunt neconstituţionale. În sensul acestei decizii, elevilor majori şi părinţilor/reprezentanţilor legali ai elevilor minori li s-a oferit posibilitatea de a solicita participarea la orele de religie.
____________
Deci...Ilici, Soros, Monica Macovei, Remus Cernea, Gabriel Andreescu, Alina Tatiana Muingiu, CTP, Lucian Mândruţă, Dan Alexe, Tismăneanu, Mircea Toma, GDS, PRO TV, Antene, Realitatea etc aţi luat muie deplină...
Toată campania sălbatică şi mîrşavă dusă de mai bine de 20 de ani de aceşti mierabili vectori ai comunismului, o parareligie caricaturală evreiească, s-au dus pe apa sâmbetei.
Eforturile enorme de îndoctrinare în spirit comunist, nenumăratele atacuri la adresa Credinţei şi a martirilor autentici creştini ai acestui Neam au fost în van.
90 la sută dintre părinţii elevilor din România de astăzi, oameni tineri în marea majoritate, au optat fără drept la replică.
Nu a existat niciun alt sondaj mai puternic şi mai valoros ca acesta de acum.
Este un test major ce probează că România are poate o şansă să se scuture de nenorociţii ăştia de comunişti, securişti şi alogeni căţăraţi în cârca românilor, ca nişte draci, de atâţia ani.
Ani şi ani de-a rândul PRO TV televiziune cvasi ţigănească, ce aparţine unui înalt cadru al B'nai B'rith, sectă masonică exclusiv evreiească, cu ocazia sărbătorilor creştine, difuza filme blasfemiatoare, produse de comunişti deghizaţi intromisionaţi pe zona de aşa zis entertainment. Personalul de la PRO TV a fost rotit şi la toate celelalte televiziuni. Aceeaşi echipă vehement antiromânească peste tot.
Principala direcţie de atac a inamicilor României a fost distrugerea identităţii - iar religia şi istoria sunt repere majore identitare.
Statul comunist ca şi statul actual aşa zis post comunist reprezintă forţe de ocupaţie. Statul a fost şi a rămas asupritor. România este încă sub controlul unor forţe care au prea puţin de-a face cu cele sfinte. Cel mai mare rău la adresa populaţiei României este reprezentat de acest pseudo stat român, de clasa politică coruptă, ticaloasă, nemernică, jefuitoare, trădătoare şi pe alocuri formată din criminali cu mâinile roşii de sânge de român.
S-a lovit din răsputeri, toată haita lui Tismăneanu, în sfinţii martiri ai acestei ţări, în modelele de trăire creştină, s-au bagatelizat, distorsionat şi batjocorit toate reperele istorice ce leagă acest neam, dintotdeauna, de ortodoxie.
Toate guvernările, născute din spuma infectă a aceluiaşi trunchi FSN, agentură KGB, reţea creată, ca şi GDS de acelaşi bolşevic înrăit, Silviu Brucan, s-au străduit să smulgă credinţa şi valorile creştine din inimile românilor prin mijloace dintre cele mai perfide – cum este de fapt şi Decizia Curţii Constituţionale de la care a pornit povestea de acum.
Acest adevărat Referendum al părinţilor are ca punct de plecare de fapt o mai veche iniţiativă a haitei lui Cernea, concretizată prin depunerea unui proiect constituţional de către vreo 30 de ONG-uri ale lui Soros, ce au propus Forumului Constituţional introducerea în Constituţie a sintagmei "România stat laic" pe ideea secularizării accentuate a unei ţări creată totuşi pe valori creştine, nu comuniste.
Tot această grupare vitupera recent la adresa Laurei Codruţa Kovesi că ţine la vedere în biroul său de la DNA o icoană. Demenţi cu spume la gură roşii.
Cele câteva ONG-uri adunate sub flamura lui Remus Cernea, consilierul lui Ponta, încercau o sciziune în mentalul colectiv, pretinzând implicit că prin Biserică se înţelege (doar) clerul, iar prin societatea (instituţia, mentalitatea) laică se înţelege o grupare secularizată quasi atee.
Religia are însă în mod obligatoriu o componentă comunitară, socială, ceea ce “seculariştii” lui Cernea se fac a nu pricepe. Se fac a nu pricepe că Biserica nu este doar o instituţie ci înseamnă soborul tuturor celor ce sunt botezaţi şi care-L mărturisesc pe Dumnezeu, pe IIsus Hristos.
Încercarea de evacuare a religiei sau a autorităţii clericale din spaţiul public este ridicolă, deoarece România nu este SUA, un stat format din compas pe planşetele unor purtători de şorţuleţe veniţi cu vaporul de peste ocean peste indieni. La începutul secolului al XX-lea, K. Marx, E. Durkheim sau M. Weber, trâmbiţau cu putere în trompetele secularizării, toţi aceştia anunţând pierderea influenţei şi importanţei religiei în societăţile moderne şi pretinzând că religia se va găsi descalificată în raporturile sale cu modernitatea şi cu procesul raţionalizării.
Max Weber, deşi fervent protestant la bază, afirma că progresul omenirii va conduce, printre altele şi la marginalizarea religiei, Émile Durkheim credea că religia trebuie să fie înlocuită printr-un fel de religie civilă conţinând o morală care să permită întărirea coeziunii sociale iar în ce-l priveşte pe Tataia Comunismului, Karl Marx, acesta era cel care consideră religia drept opiu pentru popor, un halucinogen periculos.
Religia, după homosexualul Lenin şi Marx, el însuşi un adorator al Satanei (pe bune) trebuia să dispară odată cu venirea societăţii fără clase şi cu sfârşitul alienării şi mai ales odată cu venirea Omului Nou şi a Noii Rase, o specie de sub-oameni fără nimic sfânt, cam ca Cernea sau Brucan.
Urmaşii lui Marx au trecut hotărât la exterminare în masă pentru a împlini proiectul noii specii omeneşti fără Dumnezeu, aşa cum îşi doreau Marx, Lenin, Stalin, Beri Trotki (Leiba Bronstein) etc. Au fost ucişi în Holodomorul ucrainean 13 milioane de creştini de către NKVD-ul format exclusiv din evrei bolşevici. Aceiaşi evrei bolşevici au ucis şi trei milioane de evrei ruşi, despre care nimeni nu vorbeşte. Satanicii sectei bolşevice au ucis şi vreo 36 de milioane de creştini ruşi. Plus vreo două milioane de români.
Toţi cei care revendică astăzi aşa zisele valori humaniste comuniste, ateiste sunt urmaşii direcţi ai criminalilor bolşevici.
Iar aşa zisa temă a secularizării, tema principală a aşa ziselor rivoluţii masonice bolşevice nu este decât un pretext pentru a se încerca reinstituirea valorilor comuniste, ai căror apărători feroci erau securiştii anilor 50, în majoritate absolută neromâni. Fişa postului securistului la vremea aceea prevedea că nemernicul era un activist cu însărcinări speciale, însărcinat cu implementarea cu forţa a „ateismului ştiinţific” - numele de astăzi al “secularismului”.
A trecut de atunci ceva timp şi s-a dovedit că ipoteza potrivit căreia secularizarea este un proces ireversibil nu corespunde întru totul realităţii. Dimensiunea religioasă a existenţei umane nu şi-a pierdut semnificaţia socială şi forţa culturală, iar optimismul cu care era privit aşa zisul proiect al modernităţii – fie de tip comunist fie de tip capitalist, dar în esenţă evreiesc - este astăzi cu mult diminuat.
O mare parte a lumii, în aceste vremuri de criză indusă şi provocată de ciracii lui Soros crede astăzi că ne îndreptăm către Abis.
Un Mircea Eliade a înţeles mult mai bine şi a afirmat tranşant că omul modern este fals secularizat iar dimensiunea sacrului subzistă în nenumărate forme mai mult sau mai puţin camuflate.
Remus Cernea şi banda sa de ONG-uri komuniste n-au însă treaba cu lectura lui Eliade ci mai degrabă cu număratul marafeţilor de la Soros. Majoritatea aparţin în cea mai mare parte arcului Soros – Sorin Ovidiu Vîntu (cel mai vocal activist, Mircea Toma, este un vechi atârnător pe lângă punguţă cu biştari a lui SOV), plus vreo câţiva homosexuali şi activişti bine plătiţi de tipul Remus Cernea, un personaj insolit, un fel de Savonarola pe dos, crescut în poala lui Gabriel Andreescu, un fost corifeu al GDS, până să aibă îndrăzneala să-l comenteze pe Andrei Pleşu, susţinătorul ardent al lui Daniel Ciobotea, by the way, ca întreg grupul GDS.
Daniel Ciobotea este tot un agent din Reţeaua securisto-kominternistă a GDS şi FSN – Ilici l-a vrut premier în 1992, nu degeaba, individul făcea parte din gaşca Lor şi a lucrat întreaga sa viaţă pentru Secu şi FSN-PSD.
Nu are nicio legătură Testul de astăzi cu Prea Întunecimea sa.
Generaţia ce-şi are astăzi copiii în şcoli a respins propaganda comunistă. Acestă generaţie este adevăratul bazin al unei Mişcări de Dreapta autentice, întemeiată pe credinţă nu pe gargară macovistă-udristă.
Generaţia mea a făcut Drumul Crucii, a dus pe umeri o cruce prin toată Ţara, de la Chişinău la Bucureşti, în Piaţa Universităţii, locul unde şi-au dat viaţa eroii noştri anticomunişti, locul unde haitele barabare ale lui Ilici au vrut să ne omoare. Un loc plin de sânge. Noi am fost o generaţie anticomunistă, ieşită din comunism, ce abia descoperea ce înseamnă semnul Crucii.
Iată că şi generaţia de acum, cei pentru care ne-am bătut parte în parte cu Haita lui Ilici, a înţeles ce înseamnă semnul Crucii.
Nu ne-am luptat degeaba...
Ilici, mori, sugrumă-te singur, bagă-ţi gheara în gâţi, reptilă comunistă, şandrama bolşevică, cârpă kaghebistă, liber cugetător ateisto muist...

http://www.edu.ro/index.php/pressrel/22667

http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/259-exclusiv-george-roncea-%E2%80%9Edreapta-presupune-credin%C5%A3a-%C3%AEn-dumnezeuunii-a%C5%9Fa-zi%C5%9Fi-lideri-de-dreapta-vor-primi-ce-primesc-maimu%C5%A3ele-ni%C5%9Fte-aplauze-%C5%9Fi-eventual-ni%C5%9Fte-banane%E2%80%9D

Comentarii:

 •  
 • Emilian Nedelcumuie deplină, ce sintagmă perfectă!
 •  
 •  
 • Decebal-Calin Stiurcadaca intradevar sunt peste 2 milioane de cereri))), atunci ar trebui sa li se retraga cetatenia papanasilor aia )) sau la puscarie , pt incercarea de subminare a caracterului romanesc )) tot astia pros tv asta promova si manelistii , petrecerile gay in aer liber , ,tziganeala de emisiuni si atitudinea de ,,per tu,,cu oamenii in varsta..mai lasati ne cu emanciparea voastra ....
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sasha SvetE x c e l s i o r!
 •  
 •  
 • George Ronceasenchiu Sasha (scuze că am vorbit oleacă, urât, nu mă pot abţine)
 •  
 •  
 • George RonceaAlex, am fost acolo, am vazut, filmuleţu prinde foarte puţin din poveste. Niciodată, de la Afganistan încoace (păstrând proporţiile) nu şi-au luat-o ruşii atât de rău. Moldovenii au super coaie, dacă ar fi avut şi ceva scule mai bunişoare distrugeau unitatea de elită a Armatei Roşii şi făceau de râs Moscova mai ceva ca finlandezii, pe vremuri. Javra de Ilici...şi de Snegur...
 •  
 •  
 • Tundrea AlexExista si alte filmari? Care ar putea fi vazute (adicatelea nu le-a secretizat vreunu pe 50 de ani ) ? Ca am vazut la prezentarea echipei , o gramada de reportyeri romani ( TVR si Adevarul).
 •  
 •  
 • George Ronceafilmarile au fost realizate cu backupul Ministerului de Interne...Bucataru lucra pentru Sistem...la vremea aia daca aveai o camer VHS M7 pe umar, cam babana, erai tinta sigura pentru toata lumea. si un aparat foto Smena atragea atentia...am niste poze de atunci...vezi aici: www.transnistria.ro
  After 20 years of Igor Smirnov's authoritarian rule in this de factoindependent territory within the...
  transnistria.ro|De Super User
 •  
 •  
 •  
 •  
 • George Roncean-ai pt ce Tundrea. am tras vreo 20 de giga de filmari din Ucraina, calitate buna cam vreo 2 giga. oricum teribile materialele. La razboaiele din Yugo am vazut chestii similare, la sol. Cafteala la sol este ingrozitoare. Si din Georgia am niste imagini comparabile. Rezolutia schimba tot. In 1999, in Yugo, o calitate buna de poza insemna 1,4 mega. acum sunt poze de si capturi video de 20 mega. e futere. detaliile schimba tot. o parte importanta a razboaielor de acum va fi imaginea. si rezolutia. aproape ca simti mirosul sangelui...
 •  
 •  
 • Tundrea AlexGeorge Roncea , foarte tare articolu' cu capusele de stat si cu minoritarii discriminati pozitiv ...100% .M-a costat un "unfriend/block user" de la un fb friend , evreu de origine romana
 •  
 •  
 • Tundrea AlexMaterialele tale foto/video , o sa le publici undeva? Sau nu-i voie (inca) ?
 •  
 •  
 • George RonceaAlex publicatul insemna o directie, un vector. ca vectorul sa aiba sustinere iti trebuie backup, forta mai exact. pentru ca nu doar imaginile in sine conteaza ci si povestea lor. iar ca povestile sa aiba suport si mai apoi sa imprime o directie iti trebuie armata. spre exemplu, anul asta pentru prima oara, kkatul de Sarbu a dat drumul la imaginile din sediul CC din decembrie. la o televiziune cu audienta. acele imagini le-am difuzat eu pentru prima oara pe bune in Piata Universitatii, in mai-iunie 1990. ca urmare s-a obtinut in 11 iunie 1990 un acord guvernamental de infiintare a unei televiziuni "libere", care ar fi urmat sa sparga monopolul de stat. SOTI. Andreea Esca a debutat la aceasta amarata de televiziune. Dupa care a obtinut licenta si PRO tv, in siajul Amerom. Esca a sarit de la 300 de dolari la 30 000. Sarbu, de la un putzoi de secretar de partid la Sahia a ajuns multi multi milionar. si, recent puscarias. am facut o acolada cam larga ca sa exemplific valoarea imaginilor, la timpul potrivit, si la audienta necesara. daca ar fi existat internet in 1990 il distrugeam si pe Ilici si tot KGB-ul lui...a aparut doar in 1999 html-ul datorita unui elvetian. si noi acum comunicam nu datorita tampitului de Zuckerberg ci tot datorita anonimului elvetian. pe scurt nu e vorba de "voie" ci de mijloace si resurse
 •  
 •  
 • Tundrea AlexPai s-atunci? Vara-le pe youtube .Nu cred ca exista , in ultimii 25 de ani , un moment mai favorabil unui "freelancer".La TV se mai uita babele si trepanatii.Aia de vor actiona ca stampilatori de buletine de vot , in urmatorii 3-4 ani , is acilea , pe fb.Hit them.Ca daca nu faci asta matale (si altii ca matale) o s-o faca altii.
 •  
 •  
 • George Ronceanu o sa o faca nimeni, Alex, n-ai idee cat de controlate sunt lucrurile. Cunosc oameni care au bagat bani la youtube, au incarcat sute de filme, munca lu Berila. au fost desfiintati, prin raportari organizate. iar FB e ocapcana. si FB si Youtube sunt instrumente ce nu ne apartin. este o iluzie net-ul. teribila. o capcana. singura solutie este intalnirea oamenilor mecla to mecla. ca pe vremuri, in Poiana lui Iocan. si desigur, in poiana putem pune (si) filme, dar mai ales putem unge cu vaselina ZB-uri, foarte bune scule ...
 •  
 •  
 • Tundrea AlexAti dat vreo spargere la Muzeu' militar sau ati gasit 'fon depozit prin munti?
 •  
 •  
 • Tundrea AlexAcu'...lasand gluma la o parte, fb e o arma cu doua taisuri .La fel si youtube.Io cred ca pot fi folosite (destul de ) eficient. I might be wrong , after all , I'm the rookie...you're the vet
 •  
 •  
 • George RonceaTundrea Alex, nea Gavrila Ogoranu, acu niste ani, dupa ce i-am aratat niste poze de la o cabana de-a lor din munti, Fagarasi, unde nu se mai adunau ca venea peste ei Securitatea, cu elicopteru, mi-a desenat o schema, la rugamintea mea, cu amplasamentele depozitelor din munti. foaia mea era A 4. la scara aia, un punct era cam cat o juma de munte. am obiectat, i-am zis barosanului ca daca nu-mi da niste repere mai in detaliu o sa-mi ia o viata sa gasesc sculele alea. mi-a zis ca sa invat muntii mai bine si o sa ma descurc si cu scara. am ramas cu buza umflata. problema nu e cu armele, oricare ar fi ele, ci cu oamenii, resursa, forta vie. FB si youtube pot fi de folos, pana la un punct. pana la urma insa tot oamenii conteaza. nu exista Armate virtuale. nici arme virtuale. armele sunt din fier. oamenii nu. cum aduni fier cu carne si viziuni? habar n-am. ideea e ca eficienta sta in adunarea oamenilor cu fiare
 •  
 •  
 • Tundrea AlexDap. Da' oaresce propaganda, meanwhile , nu strica .Ca latfel nu s-aduna nici om cu om darmite om cu fier
 •  
 •  
 • George RonceaAlex nu stiu daca chiar are efect real blogu asta a lui Zuckerberg. probabil ca da, altfel nu ne-am fi conversat ...dar dincolo de asta?
 •  
 •  
 • Tundrea AlexDincolo de asta...daca iese ceva...cam stim care suntem.La fel si ei
 •  
 • George Ronceamuie muie Ei....

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.