A+ A A-
15 Aug
Voteaza acest articol
(3 voturi)

”Corpuri delicte - Poezii Radu Gyr” - decizie a Justiției românești

Exact ca pe timpul acuzatoarei instituite prin decret regal, criminala Sidorovici, nevasta kaghebistului evreu Silviu Brucan - acum peste șaizeci de ani. S-au întors...

2 iunie 1945. Tribunalul Poporului. Alexandrina Sidorovici, soţia lui Silviu Brucan, acuzatoare publică în Procesul „lotului ziariştilor fascişti“. Sidorovici urlă turbată către Radu Gyr, care-și apăra cauza în instanță dovedind că ”probele” sunt baloane de săpun: „Eşti un legionar demagog!“ și-l încalță direct, pentru început, cu 12 ani de închisoare. Să se învețe minte să mai scrie. Poeziile și articolele sale de ziar devin Corpuri Delicte. Ca acum.
În 1958 Radu Gyr a fost condamnat din nou, la moarte, pentru că nu s-a oprit din scris nici în pușcărie și a scris poezia Manifest „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane“. Așa vom fi și noi condamnați, dar ca să nu se stârnească agitațiune ne vor pune la index prin așa numita moarte civilă, izolare totală socială prin blocarea oricăror resurse de trai și interzicerea aparițiilor publice. Asa deja se întâmplă unora, ce nu se opresc din scris.
.
Cum spuneam și am repetat asta de sute de ori cred, din 89 România se află sub regim de ocupație, a venit la putere Gașca vechilor kominterniști și kaghebiști, urmați de odraslele lor tismănenienii, florienii, ioanizii, neulanderii, numai pui de daci, os de ardeleni...Cred că scriu degeaba în gol zi și noapte, sunt o mașină de scris automată, din alea găsite de mineri în 90 și ciocănite cu ranga :)
S-a jucat circoteca ”democrației originale”, cu concursul așa ziselor ”partide istorice” - în fapt distrugerea organizată a patrimoniului de muncă al poporului român pe mai multe generații. În primul rând a fost dezarmată Armata, desființat serviciul militar, demantelate serviciile, lichidate sau trecute la index un număr de cadre superioare ce nu erau pe linie - noua/vechea linie moscovită.
A urmat înstrăinarea pământului, a bogățiilor subsolului, raderea pădurilor, gonirea a 4 milioane de români din țară, plus 9 milioane de pruncucideri, avorturi determinate de sărăcia în care au fost împinși milioane de români deposedați de mijloace de trai de către Haitele jefuitorilor de la Putere. Mii de întreprinderi au fost tocate la fier vechi - traseul fierului defluind la topitoria rușilor de la Râbnița, Transnistria, via clanurile țigănești.
Simultan s-au executat măsuri de privilegiere a țiganilor, organizați tribal, înarmați, resentimentari, și cu predispoziție spre violență și fapte infracționale, iar prima măsură a lui Iliescu a fost înzestrarea clanurilor țigănești cu aurul dobândit nu prin muncă. În timp ce milioanele de români a căror avere a fost furată de comuniști n-au primit nimic.
Averi nemăsurate plus setul de privilegii au oferit țiganilor, o minoritate agresivă ca și cea maghiară, o rată de creștere demografică de șase ori mai mare decât a românilor. Ungurii au primit bucăți întregi de țară, nu degeaba Ion Iliescu era fondator al UDMR.
Orașe întregi, Timișoara, Craiova, București se află sub ghiara clanurilor țigănești, care în două rânduri, prin Vanghelie și Udrea au obținut controlul aproape total al unor arii importante din spațiul politic, asta după ce au avut un președinte, Ilici, un premier, Năstase, un ministru de Interne, Doru Viorel Ursu, un ministru de Finanțe, Florin Georgescu, plus cadre în poliție și servicii, dacă e să aruncăm un ochi spre SIE de exemplu.
În plus, zilnic, ne vin noi coloniști, cetățeni cu acte în regulă, din Orientul mijlociu să zicem, este suficient să aruncați un ochi în Monitorul Oficial unde (încă) se mai publică datele noilor cetățeni.
Odată cu Iliescu a venit Epoca de Aur a florienilor, o spune chiar Florianul într-un interviu pe care l-am citat și eu, din Agerpres.
Acum a venit o super Epocă de Aur cu rubine și platină pentru Ei, epocă în care culturii românești i se pregătește un statut penal, poeziile și cărțile celor care au fost victimele comuniștilor ruși și evrei devenind corpuri delicte.
Istoria este ”prelucrată” de aceași komisari ideologici de pe vremuri. Instituțiile, partidele sunt controlate la vârf de membrii Rețelei pritocite de GDS-ul lui Brucan și briliantele sale Pleșu, Liiceanu, Alin Teodorescu și restul pletorei anexă, Manolescu, Patapievici, Cărtărăscu, MRU, Mungiu etc samd
Justiția, după cum se vede din sentința din imagine este aservită, serviciile nu mai sunt de mult românești.
Rata demografică este în cap, analfabetismul urcă exponențial, crește vertiginos și suma românilor descreierați și desțărați prin spălarea pe creier executată de trusturile media ale securiștilor arondați cu toții, fără nicio excepție, rușilor.
Urmează la tocător noile generații, copiii noștri, flegmați din goana limuzinelor de lux de beizadelele celor care au pus ghiara pe Statul român.
Este un plan coordonat cu elemente tipice războiului axiologic, un plan clasic militar de exterminare și dislocare identitară - proces subsecvent Ocupației rusești survenite în 1989.
Să zicem că majoritatea celor de azi nu au făcut Armata și nici nu bunghesc sociologie, securitate societală și nici n-au discernământul și educația necesară pentru a înțelege ce se întâmplă în timp ce ei continuă să se bucure de viață, își fac rate, datorii, pleacă în concedii, muncesc pentru corporații și îți imaginează că au prins miezul din dodoașcă.
Dacă însă după tot ce este scos până acum la lumină, după atâtea și atâtea date ce probează cele de mai sus, încă orbecăie și fut buha aiurea, înseamnă că-și merită soarta de sclavi, ce vor hrăni cu carnea și cu munca lor, căpușele ce vor veni și deja au pus piciorul ferm în structurile Statului.
Cei care l-ați votat pe Ponta, nu uitați, Florianul are rang de secretar de stat și e de la PSD..
Cei care l-au votat pe Iohhanis și PNL -ul, nu uitați cine a inițiat și promulgat Legea anti Antonescu, anti România...kaghebiști ”liberali”.
Cei care își mai fac iluzii cu privire la actualul Parlament, dus la putere pe spuma valului ”spontan” de proteste hrebenciuciene, urmăriți cvasi unanimitatea votului acordat aberației kominterniste pritocite la Moscova..
Mareșalul Antonescu este pus la zid încă odată, cu concursul întregii clase politice, bobinată de doi frați, conspirativi, din aceeași mamă unguroaică și kominternistă. Nici Florian nici Ioanid nu sunt evrei. Dacă erau protestau împotriva cultului fascist al UDMR față de Wass Albert, criminal de război condamnat, împotriva organizațiior fasciste maghiare ce fac marșuri ostentative în România, ar fi avut măcar o luare de poziție față de aberația instalării unei giga moscheii a jihadiștilor Fundației Taiba, instrument turcesc de acoperire și interfață a islamiștilor sângeroși și anti creștini și anti evrei.
Cei care ne dau în cap acum sunt urmașii direcți ai Rețelei moscovite, cu antene solide la Budapesta.
Azi îl interzic pe Mareșalul Antonescu mâine îl vor interzice pe Eminescu.
Poimâine vă vor lua și dreptul la semnul crucii, vă vor permite însă generoși să vă aruncați singuri la gunoi icoanele, tradiția și moștenirea culturală națională.
...în continuare, sclavilor, vă urez concedii plăcute, seri faine, măriri de leafă etc samd

mai departe detalii gasiti la
Mihai Tociu

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1044084625603016&set=a.370899632921522.94530.100000044655151&type=1&permPage=1

 

Mihai Tociu
.
Iată cum s-a aplicat OUG 31/2002, înainte de a fi completată de Legea anti-legionară 217/2015:
”Tribunalul Braşov, Sentinţa Penală nr. 292/S/2003
Preşedinte Mirena Dumitraşcu – judecător
...
În numele Legii, Hotărăşte:
În baza art. 4 din OUG 31/2002
Condamnă pe inculpat la 2 ani şi 6 luni închisoare pt săvârşirea infracţiunii de răspândire, vânzare, confecţionare precum şi deţinere în vederea răspândirii de simboluri rasiste, fasciste şi xenofobe.
… Confiscă în folosul statului de la inculpat următoarele obiecte aflate în Camera de Corpuri Delicte a Tribunalului Braşov:
- Poezii.Poezia orală – Radu Gyr
- Poezii – Sângele temniţei – Balade – Radu Gyr”

Democracy is a Lie

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.