Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_menus, 1
  • Error loading component: com_menus, 1
A+ A A-
04 Sep
Voteaza acest articol
(5 voturi)

Aici e țara cruciaților, nu a bașbuzucilor!

Două mașini de poliție, una cu agenți în uniforme și alta cu polițiști în civil, au
vegheat de la distanță aprinderea lumânărilor la crucea așezată pe locul unde nu va mai fi Moscheea lui Ponta. Pe un braț al crucii, adusă din inima României, veghează arhanghelul Mihail.

Catalin Berenghi ne-a chemat la un gest pios, cățiva oameni au răspuns invitației.
Moscheea nu va mai fi pe locul respectiv, cu certitudine. Vor să mute terenul viitoarei construcții mai încolo, la distanță de cruce. Musulmanilor li se face rău când văd cruce, îi urăsc până astăzi pe cruciați, cei care i-au oprit pentru o vreme din expansiunea către Europa. Acum, o ceată de evrei komuniști Soros, Albright, Clinton, au ajutat major re-aducerii musulmanilor în Europa (mai întăi în Balcani, via Kosovo). Ceata are desigur, poponeț la vârf, un musulman komunist Husseini Obama, pus în scaun la ultimul mandat de însuși Putin, și el cu rotenbergii lui în jur.
Europa decontează politica acestui grup de putere evreiesc din inima administrației komuniste americane, plătim prețul dementei așa zise primăveri arabe, lichidarea regimurilor laice și înarmarea jihadiștilor. Până recent ISIS era condusă de un cadru Mossad, după deconspirare l-au retras, în Israel desigur, unde în altă parte.
Ponta, ”albanezu” fără niciun Dumnezeu, o așchie din bătrâna șandrama bolșevică, Ilici, criminalul cu mâinile roșii de sânge de român, nu are cum să priceapă că o mega sau micro moschee nu-și are locul aici și că România nu are niciun fel de obligația astăzi față de fosta Înaltă Poartă.
Are el niște obligații și legături cu totul speciale cu Sultanul Erdogan. Ponta a zburat de la Baku, cu avionul preşedintelui turc la Istanbul și-a tratat piciorul ghipsat de teama DNA pe modelul Stănculescu, la clinica deţinută de familia Erdogan, și-a aranjat un concediu prelungit în custodia și sub paza serviciilor lui Erdogan pentru a scăpa de supravegherea serviciilor românești și a-și aranja probele din dosar cât mai convenabil pentru a scăpa cu fața curată de sub cercetarea penală.
Sper să-l vedem la locul potrivit pe Ponta și dacă vrea poate să-și facă la el la pârnaie o machetă de Moschee, să se joace cu ea cât vrea.
Românii și-au câștigat libertatea față de Înalta Poartă prin jertfă de sânge. Noul sultan al Turciei, premierul sunnit aspiră - a spus-o public - la visul refacerii Imperiului Otoman. Imperiu ce avea în ghiare și țările române.
Moscheea lui Ponta și Erdogan reprezintă cu totul altceva decât un lăcaș de cult. Nu răspunde unei nevoi acute religioase. Moscheea este o armă tactică folosită în cadrul așa numitelor scheme de război soft, fără sânge, pentru început. Soft power, asta a aplicat Erdogan.
Turcia și Islamul poartă un vechi război cu Europa, vechi de peste 1400 de ani.
Fără să vrea Muftiul Iusuf Murat a scăpat un porumbel pe gură spunând: ”Considerăm că este nevoie de o astfel de moschee într-o capitală europeană în care se respectă drepturile omului”.
Islamul nu are nimic de-a face cu ”drepturile omului”, acesta este un concept strict european. Turcia este o dictatură militară mascată, iar drepturi are doar Sultanul, Erdogan, care când vrea el rade Justiția pentru a scăpa de dosarele penale, exact ce visează și albanezul nostru.
Miza turcilor, explicită, este inserția într-o ”capitală europeană”.
Vor să marcheze teritoriul european, Capitalele europene.
Și mai ales o Capitală a unei țări creștin ortodoxe, a unui neam ce s-a războit sute de ani cu turcii. Chiar și Capitulațiile de acum juma de mileniu nu prevedeau construirea de Moschei, ci doar statutul de vasalitate politică, nu și religioasă. Ghiaurii n-au avut pașalîc, ca bozgorii.
Occidentul este de multă vreme golit de semnificație creștină. Doar două țări
europene sunt dens creștine - Grecia și România. Rusia lui Putin n-are nicio treabă cu creștinismul, e doar o haină propagandistică îmbrăcată de kaghebist, ca dovadă Moscheea uriașă de la Moscova, de 20 000 de metri pătrați, ca suprafață, inaugurată chiar de Putin.
”...Erdogan încearcă să pună în practică ideologia ”neo-otomanistă” lansată în urmă cu mai mulți ani de actualul premier, Ahmet Davutoğlu, care anunța că în următoarele decade Turcia va avea un rol conducător în Balcani, unde își dorește o cooperare economică, politică și o armonie culturală ”ca în perioada otomană”. Turcia este nostalgică și ar vrea să fie din nou în fruntea islamului în Orientul Mijlociu și să revină ca forță modelatoare la Dunăre. ”

 

http://www.presalibera.net/puterea-de-la-ankara-are-si-alte-interese-ponta-ofera-romania-pentru-visul-noului-sultan_1833597.html

 

Băsescu a spus-o mai clar, Turcia vrea să ne facă nouă bază jihadistă. Marinarul, cică tătar cum zicea despre el Severin, evreu hahol, a recomndat turcaleților să bage la ei acasă islam pe pâine cât cuprinde.
Noi am putea construi Marele Zid de Slanină, la o adică.
Ankara are visuri mari vrea să revină în forță nu doar la gurile Dunării ci și în Asia Centrală și Caucaz și Balcani. Interese ce se conjugă parțial cu interesele Rusiei, mai ales în privința Caucazului și a Gurilor Dunării. Cele două foste imperii ce s-au dușmănit cu secole în urmă sunt acum mână, în mână, și în aranjamente energetice majore - ceea ce înseamnă geopolitică, și de asemenea sunt în perfectă armonie și pe spații mici, cum ar fi Găgăuzia, o zonă mititică, cu turciți ruși total. Zona poate deveni foarte importantă pentru Rusia, ca și Transnistria, mai ales în viziunea noului proiect numit pompos de Putin Noua Rusie, cu capitala la Donetsk și graniță pe brațul Chilia.
Din cauza acestui proiect rusesc avem acum americanii aici, în număr din ce în ce mai mare.
Dacă Rusia ajunge din nou călare pe Gurile Dunării închide practic Europa.
Și Turcia și Rusia au același inamic comun - Europa.
Dintotdeauna.
Țarii ruși au visat să-și scalde cizmele jegoase în Mediterana iar sultanii să transforme Opera din Viena în șaormărie.
Turcia este o mare putere militară și și-a aplicat forța în Cipru, unde au dovedit, în anii ce au trecut, de când au rupt insula de la greci, ce capacitate nivelatoare are așa zisul islam moderat. Au ras toate vestigiile creștine și toate reperele culturale grecești.
Iar la o altă scară se folosesc și de un alt tip de acțiune, ce ține de soft power, prin TIKA (Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı), o Agenție Internațională de cooperare așa zis culturală, cu fonduri uriașe, de peste 700 de milioane de dolari, cu proiecte pe peste tot unde are interese Turcia, de la Crimeea, la Albania, Bosnia, Muntenegru, Caucaz, stabilind rețele de influență și susținere pentru Turcia, respectiv pentru islam.
Pe lângă agenția statului funcționează ca centru de iradiere și influență și Rețeaua Mişcării Fetullah Gulen, organizație așa zis civilă, dar puternic implicată în islamizarea așa zis ”blândă”, la nivel european, prin câștigarea elitelor din țările unde activează. La noi au Universitatea Lumina, și două Licee Internaţionale de Informatică plus câteva școli și grădinițe private. Recrutează, exact cum o face și Bahai-ul prin Rețeaua Regina Maria, fosta rețea a centrelor medicale Unirea, cover pentru o așa zisă religie ce respinge creștinismul. Rețeaua de la noi funcționează prin doi evrei șmecheri ce au pus mâna pe crucea de luptă a Armatei Române, și o folosesc ca siglă a biznizului lor pseudo medical și pseudo religios, deși ei, ca și musulmanii, urăsc crucea. Iar numele reginei Maria îl utilizează pentru că sonata rusoaică trecuse și la Bahai și tot ea a construit și o moschee.
Acum și albanezul de Ponta vrea Moschee - dacă ar fi trăit în alte timpuri ar fi fost tras în țeapă. Și el și toți turcaleții lui pot să-și înfigă geopolitica în dos, cum le place lor cel mai mult, Moschee aici n-o să fie.
Am avut șansa sau neșansa, nu mai știu, să văd orașul meu transformat în teatru de război, incendiat, în 89, din cauza rușilor și a lui Ilici.
Ne-am caftit cu Securitatea lui Ceașcă, cu teroriștii lui pește de la MApN/KGB, am avut de-a face și cu minerii - dar au trecut niște ani, nu mai suntem copii, doar să o încasăm de la liftele străine de neam și țară și cruce...
Flacăra aceea de la baza crucii pusă de Catalin Berenghi pe locul unde n-o să mai fie nicio Moschee, luminează foarte frumos...

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.