Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_menus, 1
  • Error loading component: com_menus, 1
A+ A A-
27 Oct
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Oprea, Nașul lui Ponta, fostul ospătar devenit ”euratlantist”...râd și curcile moarte în coteț ptiu...

După ce postacii de serviciu și de partid plus zdrențele scârnavului Oprea n-au făcut cine știe ce treabă în pofida premiilor consistente, excursii la Veneția și promisiunea că-și dă boarfele la futut tuturor, la poștă, s-a scos de la naftalină o nouă specie de lepre.

Așa zișii deplin conspirați, ”ziariștii” Ministerului de Interne, încă din vremuri de demult arondați funestei ”doi și un sfert” unitate creată de Voican și Petre Roman din resturile împuțite ale fecaloidei SMB, Securitatea Municipiului București. Cadrele mizerabilei unități au fost cele care au condus minerii peste studenți în iunie 90.
.
Avem acum datorită disperării lui Oprea cea mai spectaculoasă deconspirare din istoria recentă a agenților și turnătorilor de la ”doi și un sfert”.
.
S-a lansat o temă stereotip, de laborator, ventilată și în mediul politic, simultan cu mediul de presă. După care Oprea ar fi omu americanilor și cică aripa rea din SRI vrea să-l ardă, (mai lipsea să se spună că de aceea tot ei l-au omorât de fapt pe polițist ca să-l compromită pe ”eurotlantist”). Ceva mai ordinar și mai stupid nu s-a pomenit, ceea ce arată nivelul intelectual mizer al milițienilor.
Labă ăsta de izmană este defenestratul Șef al Mafiei personale de poponari ai lui Adrian Năstase, omul rușilor. Este șeful Casei România-China, a Clanurilor țigănești și a agenților comuniști ai Ambasadei Chinei, aliata Rusiei.
La Casa cu pricina mânâncă un blid soios tot felul de lepre ale serviciilor lui pește prăjit, de la un amărăștean de moldovean ca Dan Dungaciu la Iulian Vlad, omul nr unu al KGB în România, după Ion Iliescu.
Rahatul ăsta de nesătul de Oprea are o pauza de opt - 8 ani din biografie, răstimp în care l-a servit pe Miron Cozma, un nenorocit de asemenea conectat la interese cât se poate de rusești, ultima sa mineriadă, unde a și încasat-o, până la urmă, a fost atent dirijată de cadrele serviciilor militare rusești. Chiar eu am publicat cu ani în urmă un Raport de monitorizare a contrainformațiilor militare românești, pe când mă aflam încă la ZIUA și am și tras o tură cu elicopterul în zonă.
Ofițer de ață, cu cazarmamentul și intendența la bază și ciorditor de carne la cambuză, are absolut toate așa zisele studii militare la mișto.
Existența sa este o rușine pentru haina militară, pentru corpul militar, pentru ideea de Armată română.
.
Ăsta dă doctorate - după ce a servit la UM 2456 Batalionul de deservire a Direcției Gospodărie - pe post de picolo și ospătar în Restaurantul militar CCA în anii 78-80 și și-a satisfacut stagiul militar ca ospătar la unul sau altul din generalii din DT2 (Drumul Taberii 7-9) - Restaurantul Haiducul al Armatei, unde căra carnea și cârnații cu Dacia combi.
.
Toate așa zisele sale diplome sunt hârtie de veceu. Toate diplomele de doctorat ale altora trecute pe sub mâna sa sunt hârtie de veceu. De la ”studiile” lui Udrea la ”studiile” lui Timofte, obscenul fost șef al SRI, sluga abectă a lui Vîntu, omul rușilor de asemenea. Așa zisul conducător de doctorat la Academia Națională de Informații este un impostor și tot ce a atins este nul ca valoare.
Întreaga sa viață cărnățarul de Oprea a fost doar o lepră ordinară, băgat numai și numai în șmenuri, implicat inclusiv în ciordirea banilor de hrană ai militarilor români.
Una dintre afacerile personale ale acestei jigodii, este inființarea RoArmy Cattering, care se ocupă cu hrănirea forțată a personalului armatei (militari și civili)...forțată deoarece mănânci sau nu, banii se rețin automat din salariu, iar beneficiarul acestei afaceri este generalul izmană. O altă afacere, imobiliară, la scară gigantică vizeză terenurile unităților militare dezafectate, majoritatea în intravilan și cu utilități. Beneficiari, niște domni evrei ruși foarte buni amici și ai infractoarei Udrea.
În perioada in care a activat ca președinte al Administrației Naționale a Rezervelor Statului a sifonat la bani cu lopata, șmenuind motorina și materialele de constructii trecute făra licitații, în stocurile firmelor de partid, la fiecare inundație sau deszăpezire.
Acest odios repezentant al mizeriei postdecembriste de stat și de partid este acum prezentat ca omul americanilor, deoarece este din același eșalon cu Geoge Maior, fostul șef al SRI. Orice jurnalist cât de cât cu vechime știe că Maior a desființat moștenirea celebrei UM 0110, anti KGB, aflată în organigrama SRI sub o literă conspirată. Și tot Maior a fost țintuit la zid de autoritățile americane fiind obiectul celei mai rușionase și îndelungate așteptări în anticamera Înaltei Porți din toată istoria diplomației românești. Grăitor gestul americanilor pentru întreaga lume a diplomației mondiale, un semnal vizibil și clar.
În ce privește situația gradelor sale de pe epoleți, îndesate inclusiv de Traian Băsescu, același care l-a deconspirat drept șeful Mafiei lui Năstase, rușinea ar trebui să bage cu capul în pământ întreg corpul de cadre al Armatei române, același corp de apeviști care n-a crâcnit la măcelarirea memoriei Mareșalului Antonescu. General de 4 stele este unul ca celebrul Patton, americanul eliberator al Europei. Oprea a primit patru stele pentru eliberarea căcăstoarelor de dejecții, cam asta-i diferența.
.
să vedem ce zice una din vuvuzelele de ”presă” de-ale lui Oprea - și precizez, tema cu stereotipurile sale ridicole este ventilată larg în ultima perioadă.
Dacă vreți să obțineți lista integrală a agenturii MI urmăriți comentatorii și vectorii media sau de autoritate publică ai ”teoriei”
.

”Pînă acum cîțiva ani, în interiorul SRI încă se vorbea de două mari grupări: cea reformistă, devotată americanilor și euratlantismului, în general, și cea conservatoare, rămășițele încă puternice ale fostei securități comuniste.
Gabriel Oprea se număra printre apropiații primei grupări, la pachet cu George Maior.
Dincolo de nenumăratele lui bube în cap, Oprea are, totuși, o indiscutabilă orientare pro-Washington, și asta nu de ieri, de azi. Nici nu e de mirare că gruparea conservatoare din SRI nu a văzut cu ochi buni ascensiunea sa, mai ales după fondarea UNPR”.
mai departe citiți singuri comicăria aici: http://inpolitics.ro/ce-ascunde-batalia-pentru-darimarea-lui-gabriel-oprea_18431879.html

________
.
despre jegul lui Niro, până în gât băgat în clanurile țigănești, cel care conduce de fapt marea afacere chinezo-țigănească, prin care sunt introduse în UE catralioane de mărfuri de doi lei chinezești, via Portul Constanța, pune la punct lucrurile un cititor de pe net cu mult mai inteligent decât autorul penibilului material ce aparține unui postac de serviciu, mascat în ”jurnalist”
.
Chris Terhes
Sa insinuezi ca Oprea e pro-American e fie ignoranta fie altceva. Omul este seful Casei Romano-Chineze. Daca era pro-American, asa cum se spune, s-ar fi intalnit Nuland cu el.
Treziti-va mai oameni buni.
Ce se intampla in Romania nu e o lupta intre americani si nemti.
E o lupta intre clanuri mafiote care vor sa puna mana pe tara. Un clan zice ca-i pro-american, altul ca-i pro-german. Si unul si altul controleaza sectiuni din presa si justitie. Voi pe care-i preferati? Noi, de aici din SUA, pe nici unul.
Am sustinut si vom sustine mereu o transparenta totala in Romania, libertate, democratie si economie de piata. Economie de piata, insa, nu poate exista cand economia e controlata de servici

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.