Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_menus, 1
  • Error loading component: com_menus, 1
A+ A A-
14 Nov
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Eșec major al serviciilor de securitate franceze

O imagine care spune totul, președintele Franței, răhățit. Așa arată socialiștii când dragii lor musulmani, cei pe care îi pupă ei delicat în cur, încep să tragă.

8 atacuri simultante, coordonate, centru de comandă clar, peste suta de morti și peste 200 de raniti - bilanțul oficial de până acum.
Probabil cifele se vor mări.
Grenade, armament ușor, explozii prin autodetonare, totul, organizat cică doar de către opt teroriști morți, dintre care șapte s-au detonat, confom Parchetului Parisului. Păi dacă o echipă de mărimea unui puton a făcut asta în ditamai fostu imperiu, cu super forțe militare, ce bilanț ar putea urma dacă acționează forțe de mărimea unei brigăzi ori a unui corp de armată? Că forțe ale musulmanilor sunt, în toată Europa, unde au fost aduși în principal de artizanii și alumnii Școlii de la Frankfurt, centru susținut de Moscova și infuzat de evrei komuniști, de teapa lui Tismăneanuâ, bătrân kaghebist revopsit în hamerican, urmaș de kaghebiști criminali.
Atacul de acum este cel mai puternic atac pe sol european, din martie 2004, când la Madrid teroriștii au produs 191 de morti și aproape 2000 de răniți.
La Paris atacatorii au vizat echivalentul Centrului Vechi de la noi...printre alte ținte, un concert rock. Interesant.
”Ei au atacat o zona similara cu Centrul Vechi din Bucuresti, locul din Paris in care se strangeau tinerii cosmopoliti, tineri cu o anumita stare de spirit, deschisi la nou, dornici de distractie. E un loc simbolic pentru lumea occidentala, pentru Parisul cosmopolit. ”.
Nicio legătură spune SRI între situația din Franța și cea de la noi, fără îndoială, niciun risc, nicio coincidență cât de mică între un concert rock atacat la Paris și concertul rock de la București. Așa să fie.

Esențial pentru echilibrul geopolitic mondial, Franța a învins Germania cu 2-0, în meciul de unde a fugit președintele răhățit al Franței, mare iubitor de ciuhapi, gen ca Alina Tatiana Muingiu la noi.
Socialiști, marxiști, hipsteri, atei kommuniști, liber cugetători iliescieni, handicapați mintali filo moschei, jihadi loveri, a venit timpul vostru, anunțata emergență a pacificatorilor islamici...timpul se comprimă, tot ceea ce a fost deja anunțat, toate semnalele de alarmă, toatle avertismentele s-au confimat. Personal cred că agenții propagatori ai ”toleranței” și dragostei față de jihadiști și islam - ”religia păcii”, după cum bine se vede, de teapa decerebratei de Muingiu, ar trebui să facă mulți, mulți ani de pârnaie. Și nu la noi, ci în Siria sau Irak, să vezi acolo condiții, știu de la oameni care au trecut prin asta.
Nu sunt singurul care am scris despre ”religia păcii” și potențilaul său criminal, cu multă vreme în urmă, dar și mai recent, astă vară, oricine își aruncă un ochi pe timeline are o bună ocazie să-și ia notițe, măcar acum. Toți cei care, ca și mine au anunțat debutul războiului, cu argumente și date, nu cu gargară, încă din astă vară, ar trebui citiți încă odată, cu atenție...winter is coming
(de citit, pentru ăștia de citesc: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents,_2015)

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.