Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_k2, 1
  • Error loading component: com_k2, 1
A+ A A-
04 Dec
Voteaza acest articol
(3 voturi)

Unirea, bomba de ziua Unirii, Esplanada Unirii recte ”Cartierul Justiției” și alde Rotschild

Cât am dat o raită prin Ardeal au și apărut unele mici problemuțe pe acolo, cum ar fi un atentat terorist al unui urmaș de-al lui Atilla, pe nume... Atilla.
SRI, cică l-a prins, deși elementul de bază a fost (tot) turnătoria, mai exact l-au turnat ai lui, vorbăreți cât cuprinde.

Un element mai puțin cunoscut și comentat a fost contribuția SRI și a cunoscutului patriot din comuna Murfatlar, actual șef de partid po pula rrr, viitor candidat la nu se știe ce, la nașterea, formarea și edificarea patibularului terorist cu un nume parcă predestinat.
Revin mintenaș cu detalii, deși la ce amănunte am pus cap la cap până acu, de când am revenit la bază, cum spuneam, am mari îndoieli că se va găsi cineva capabil de lectură, mai ales acu, când spiritul mega sărbătorilor super comerciale e pe cale să inunde râul - ramul, ființa românească practic, până în gât...teoretic în vreo două ore ar trebui să fiu la Parchetu militar da am mari îndoieli că ajung, întemeiate dealtfel.
Pe ff scurt, terorismul bozgoresc se întemeiează pe acțiunea combinată a unor cadre ale eternei și patrioatei Secu plus urmașii, repetenții întreținuți de Mafia țigănească.
.
O fascinantă poveste teroristă ce însumează nenumărate elemente, de la Casa Rotschild la Centrul de Creaţie şi Cultură-Cântarea României imaginat de Ceaușescu și transformat via Dan Voiculescu și Copos în centru de stors biștari cu sacu pentru extremiștii maghiari, gen Paszkani.
Festivalul național „Cântarea României” era organizat de Consiliul Culturii și Educației Socialiste începând cu anul 1976. Cine ar fi crezut că proiectul lui Ceașcă via Ministrul transporturilor, Gheorghe Dobre, același care s-a ocupat de Mineriada din iunie 1990, semnatar alături de Ministrul ungur delegat pentru lucrări publice şi amenajarea teritoriului Lásyló Borbély, al Hotărârii de Guvern nr.373/2004 va da apă la moară unei mega afaceri marca Roschildt?
Pe traseul întortocheat al Proiectului Secu-KGB-AVO-Mossad, redenumit Cartierul Justiției, la mișto, Justiția pulii, s-au ițit alde Năstase, Tăriceanu, dar și DIE-SIE, prin Dan Ghibernea, manager al TriGranit Development Romania, plus poponarul infractor de Videanu, continuator al mandatului lui Băse.
Legătura intrinsecă dintre securiștii așa zis români și cei maghiari se întemeiează pe culoarul de bizniz evreiesc, ceea ce cu certitudine nici prin cap nu i-a trecut teroristului paradit de Atilla, cel care vroia să arunce în aer niște copilași români spre gloria Ungariei Mari, un concept atât de ridicol că până și Paszkani, ”cetățeanul onest” al lui Băsescu, ar fi cuprins de vomă...
Una peste alta s-a ajuns la ideea uciderii unor copilași în costume naționale din alea vituperate de bozgorul pseudo evreu de Alexandru Florian, pe motiv că ar fi...legionare.
Mama lu ăsta, Florian, o tărfă zisă zisă Ildico, era capra lui Ilici, da nu asta e important ci faptul că toate structurile Statului și mai ales securiștii patrihoți au creat baza de inițiere a extremismului maghiar susținut de șmecheroi ca cei de mai sus.
Complicii cretinului de Atilla, cel care proiecta uciderea unor copii, la o serbare de întăi decembrie, sunt cadrele mai mult sau mai puțin conspirate ale Secu, DIE, SIE, combinate cu unguri, evrei, ruși. Pletora asta împuțită ar trebui arestată și lichidată înainte de orice puțoi de Atilla, un papagal cretinoman de terorist, format de o Rețea ungro-jido-română...pe scurt, de agenți ruși.
...ufff să nu uit, pun și o poză cu ăia micii de trebuiau să sară în aer, sărbătorește...îi cunosc de la Doboi, cântau de-ți venea să mori.
Mult nu mai e până va veni și asta, care pe care omoară, casele românilor din Covasna Harghita sunt deja însemnate cu mici abțibilde colorate. Cromatica are un cod, care dintre români, la momentu oportun, urmează să fie mătrășiți. Cei de la SRI, luați legătura cu Marcel Bărbătei și alții, pe tema asta...
...restu poveștii despre terorism, bombe și complicități, în curând, acu trebe să fac o pauză de somn, porumbița asta mă terorizează, îmi tot sare pe șapcă, cre că-i bozgoriță sonată

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.