A+ A A-
11 Feb
Voteaza acest articol
(11 voturi)

Lepra Vișinescu, acarul Păun

Adevărații torționari se cacă pe ei de râs, urmașii lor sunt în TOP 300 bogătani din România.
Condamnarea (doar) a lui Vișinescu este de fapt un exercițiu de legitimare a unei Justiții nedemne, care nu a reușit să-l condamne nici până acum pe Ion Iliescu pentru crimele făptuite, crime recente, nu de acum juma de secol.

Opinia publică este furajată cu rahat mediatic de doi lei, s-a aruncat o halcă scofâlcită de securist în gura poporului și cică s-a facut dreptate.
De fapt Vișinescu figurează pe post de țap ispășitor, prin pedepsirea sa și doar a sa, se obține exonerarea Regimului comunist, a PCR și Secu. Se caută doar acuzarea instrumentelor Sistemului ca și când bestiile de torționari erau un fel de zombie care acționau independent de sistemul comunist, de capul lor și împotriva legilor comuniste.
Atrocitățile și tortura era practica generală în toate cele peste două sute de lagăre și pușcării. Iar modelul a fost Aiudul condus de un anume domn Jean, un spurcat înrudit cu volubilul Volo.
Lichidarea dușmanului de clasă era ordonată de cei ca tăticul lui Tismăneanu, nevasta lui Brucan, cei ca Leonte Răutu, Nicolschi, Drăghici, Ana Pauker Rahbinson. Sistemul comunist și teroarea instituționalizată și cruntă ne-au fost impuse de ocupantul rus, pe care l-a servit cu abnegație și Ion Ilici Iliescu. Pentru serviciile aduse ocupantului rus Ilici iliescu este cu mult mai mult decat un simplu criminal. Lumea a uitat că Ilici vroia să ne bage în CSI si doar dezmembrarea statului sovietic a schimbat planul. Și nu e singura vinovăție a lui Ilici, de-o viață serv al Moscovei.
Tismăneanu și ai săi își freacă mânuțele de bucurie deoarece retorica de azi a așa zisei Justiții îi acoperă pe cei cu adevărat vinovați, criminalii bolșevici care au adus comunismul cu tancul din Rusia, cei care au impus modelul crimei și au aplicat sistematic mecanismul exterminării românilor anticomuniști - cei din familia lui Brucan, Tismăneanu, Petre Roman, Paul Cornea, Alexandru Florian - cu toții purtători de nume false, de acoperire, deoarece au acționat și acționează conspirativ și subversiv.
În loc să fie judecați exponenții de vârf, cei ca Ion Iliescu, instructorii ideologici, cum a fost juniorul Vladimir Tismăneanu la Stefan Gheorghiu, pe urmele tatălui său de la NKVD, sunt pedepsiți la mișto executanții, lepre mărunte de teapa lui Vișinescu.
Chiar Tismăneanu scrie: ”Sa speram ca lucrurile vor merge inainte si ca vor fi deferiti justitiei si alti practicanti ai samavolniciei”.
Nicio vorbuliță despre teoreticienii și inițiatorii samavolniciei. Despre profitorii samavolniciei comunismului, cei din Cartierul Primăverii, adresa lui Petre Roman, Leonte Răutu, Tismăneanu, Brucan, Bogdan Olteanu, nepoțelul Giselei Vass, cei cu alimente de la Gospodăria de Partid din zona Floreasca, acces la spitalul Elias, policlinică specială, cont în dolari la B.R.C.E. și privilegiul bunătăţilor capitaliste de la shopurile Comturist.
Despre infamul director de la Aiud, modelul concentraționar al întregii rețele a lagărelor comuniste, închisoare a torturii perpetuue, unde au fost săvârșite crime teribile ”memorialistul” Tismăneanu, cu goluri de memorie, nu scoate o vorbuliță. Jean Coler, paraşutat în ′44 din URSS, colonel de Securitate a fost șef la Aiud susținut în activitatea sa criminală de alţi monştri torţionari, Nicolschi, Dulgheru, Zelle - cu toții cu alte nume de fapt, ca și Tismăneanu. Torționarii erau cu toții încuscriți, băiatul asasinului Coler era însurat cu o fată a lui Leonte Răutu.
Prin anii 80, Ceaușescu a fost aspru criticat în Congresul American, că violează acordurile de la Helsinki, nelăsând familia Coler să plece în SUA, unde ai Lor deschiseseră o nouă Agentură. Când a început să le pută în România, beizadelele de criminali sovietici au ales SUA, unde abia înmugurea socialismul, adus tot de migranții din URSS.
Au intervenit pentru urmașii criminalilor bolșevici, pentru eliberarea paşapoartelor familiei Coler, George Bush însuşi, secretarul de Stat Alexander Haig şi ambasadorul american la Bucureşti, David Funderburk. Lumy Coler, soră, era măritată cu Richard, fiul guvernatorului de Pennsylvania, Milton Shapp, alias Mandel Shapira. Ce lume mică mică de tot.
În lumea asta mică doar ai Lor au privilegii. Pe Ei nu-i pedepsește Justiția, dimpotrivă sunt gratificați de statul român pe care ei îl subminează și îl disprețuiesc, laolaltă cu poporul român. Banii românilor însă le plac.
Și lui Tismăneanu și lui Alexandru Florian, cu un salariu de 840 de milioane pe an, plus alte avantaje, le-au priit banii românilor. În loc să se afle în rândurile acuzaților au obrăznicia și tupeul nemărginit de a se plasa ei pe rolul Sașei Sidorovici, nevasta lui Brucan, acuzatoare publică.
Ei nu ne lasă să ne onorăm martirii, eroii și valorile, ba mai mult, urmașii torționarilor îi ucid încă odată, simbolic, interzicându-le prin lege până și pomenirea.
De abia de la acest moment încolo trebuie să ne fie clar că Justiția din România joacă un rol parșiv și ticălos, de instrument al adevăraților criminali ai Regimului comunist, regim care prin rotație s-a convertit în decembrie 89 în regim de dominație și exploatare a României, de lichidare a elementului etnic românesc, pervertire a fondului genetic și nimicire a reperelor identitare.
Lăbbarii de așa ziși țărănişti au preluat puterea în 1996, pe când Vişinescu ăsta avea 71 de ani.
Primul lucru cu care trebuia să înceapă guvernarea era un proces al comunismului. Asta a fost promisiunea, asta a fost ceea ce a cerut Piața Universității iar Umil Constantinescu a ajuns în scaun pe umerii noștri, ai celor măcelăriți de minerii lui Ilici. Atunci, în 1996, puteau fi excluși foştii lideri comunişti din viaţa politică, puteau fi judecați şi băgați în puşcării, pe merit. Dacă s-ar fi aplicat Lustrația, punctul 8, n-ar mai fi existat Ion Iliescu, Traian Băsescu şi copiii lor neocomunişti.
Putea fi invocată cu ușurință chiar o lege comunistă, nu era nevoie de una specială. Decretul comunist 547/196 ratifica Convenția ONU adoptată prin Rezoluția nr. 2391/XXIII/26.11.1968, Convenție care trimitea la definițiile instituite în Statutul Tribunalului Militar Internațional de la Nurenberg (8 august 1945), respectiv la: crimele de război, crimele contra păcii și crimele împotriva umanității.
Infracțiunea contra umanității, asumată de România prin decretul 547/1969, nu a fost niciodată incriminată cu adevăratul său sens în legislația penală a României, pentru că ar fi însemnat ca regimul comunist să-și înceteze existența. Potrivit art. II din Convenția ratificată de România prin decretul nr. 547/1969, răspund și persoanele care "tolerează comiterea acestei infracțiuni".
Este vorba de întreg Aparatul Justiției, toți sunt complici, ei sunt cei care aruncat sub preș asumarea unei justiții autentice.
Ratificarea convenției internaționale de către România reprezenta o bază legală suficientă și necesară pentru a sancționa crimele comunismului.
Este o minciuna sfruntată că în Romania nu ar existat cadrul legislativ pentru sancționarea judiciară a acestor fapte și că vezi doamne doar din 2012 via Macovei s-ar fi creat condiții judiciare.
Minciună ordinară ventilată de același Tismăneanu, autorul unui volum lansat mondial de exonerare și spălare a lui Ion Iliescu, fapt pentru care Măgureanu îi promisese că-l face ambasador în SUA. Plus desigur a încasat un purcoi de bani, plus plimbări pe meridiane alături de Ilici. Faptul ca Justiția s-a făcut că nu vede baza legală ce ar fi permis condamnarea reală a comunismului, nu circoteca lui Băsescu și Tismăneanu, este un lucru foarte grav pentru că toți cei care știau de decretul 547/1969 sunt vinovați pentru lipsa de cercetare a acestor crime timp de mai multe decenii.
Și încă mai mult, sunt responsabili penal deoarece răspund și persoanele care "tolerează comiterea acestei infracțiuni". Dacă Justiția era oarbă, țărăniștii ar fi trebuit să încerce să deschidă măcar un ochi, însă s-a dovedit că și Convenția Democrată era tot o piesă a Rotativei, iar atât Coposu cât și Constantinescu jucau un rol oferit de păpușarii Rețelei.
Rețeaua s-a infiltrat și s-a întins ca un mucegai în toate zonele puterii, a controlat și controlează justiția, legislativul și executivul plus marea majoritate a presei și așa zisa societate civilă.
Războiul axiologic este în toi, iar episodul de acum, cu Vișinescu, arată la ce nivel de sofisticare și forță a ajuns mecanismul Rotativei. Foştii kominternişti au preluat puterea împreună cu fiii și nepoții lor - Kominternul ne-a adus bolşevizarea atroce și sutele de mii de victime - Gașca lui Ilici/Brucan – „capitalismul” de cumetrie, cumetrii fiind beizadelele lor, ăia de ne scuipă copiii în ochi din goana limuzinelor.
Vorba lui Walter Roman Neulander ”la vremuri noi tot noi”...

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.