Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
04 Sep
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Din ciclul "Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc"

...Feisbuku' asta devine din ce in ce un spatiu de rasu' - plansu'. Azi am gasit ceva tare amuzant, unu’ de la nu’s ce obscura “miscare agrariana", adica un fel de paysan, si-a platit reclama pe facebook, un ad cum ar veni, pe inglish, ca n-are ce face cu banii...in loc sa-i bea la carciuma din sat ca orice paysan autentic, sparge bistarii pe propaganda pe net pentru amaratii de la USL, care abia abia ating un 48 la suta.

De unde stiu sigur sigur asta, io care sunt un urban prin definitie, caracterizat spre deosebire de paysanul tembelizat, de insusirea de bun simt de a nu arunca bistarii pe reclama mincinoasa?...(desigur, daca chiar as avea malai as alerga iute direct spre carciuma, ca noi urbanii avem locuri multe de spart bistarii)

...pai e foarte simplu: aduceti-va aminte ca in ziua de 29 iulie la ora 17.00 am anuntat ca procentul participarii la vot la ora 21 va fi de 46 la suta. La aceeasi ora, inteligentul paysan Sova, ca i-a luat mami casa la Snagov, anunta ca USL are deja 52 la suta.

 A venit seara, a venit inca o zi si inca o zi si pe 31 iulie rezultatele finale confirmate cvasi oficial au fost de 46,02 la suta.
Atat a fost marja mea de eroare, zero doi la suta, asumata implicit ca orice pseudo-sociolog care si-a bagat picioarele intr-un final, in facultate, ca era muult prea plicticoasa si se bateau campii ca la balamuc la cursurile tinute de excesiv de multi marxisti.

                                                     *************
Iaca mai jos reclama uslinosilor care-si fac saracutzii reclama, sa se incurajeze singuri, cam ca hidoasa Baba Cloanta in fata oglinjoarei (ori ca oribila madame Tatoiu pe sticla Antenelor)

                                                     *************
Cezar Maroti – Mi
șcarea Verzilor Democrați Agrarieni - Posted on 4 September, 2012

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar câştiga cu 62%
PDL ar ob
ține 18%,
PP-DD – 8%,
UDMR – 6%
Datele provin dintr-un sondaj CCSB realizat în perioada 28 august – 1 septembrie.

                                                   
*************

Cateva intrebari ale unor comentatori nu foarte creduli:

1. Acest sondaj a fost facut inainte, sau dupa rezultatele referendumului???

Reply, agrarianul:
Sondajul a fost realizat în perioda 28 august – 1 septembrie. Deci după decizia de invalidare a referendumului.

2. Intoxicare marca U.S.L.

Reply, paysanul:
Sunt mai multe sondaje din perioada asta
și toate dau procentaje asemănătoare.
Caută
și sondajul de la CSCI: http://www.cotidianul.ro/sondaj-dupa-referendum-usl-ar- obtine-peste-60-din-voturi-la-parlamentare-192257/

Mai zice Marota asta a USL:

Pentru to
ți membrii și simpatizanții PDL care îmi vizitează pagina și blogul și care nu cred în procentul USL am un singur sfat: dacă refuzați să înțelegeți realitatea, atunci nu aveți nicio șansă să remediați situația.
Acum sunte
ți ca un alcoolic care refuză să accepte că are o problemă. Voi trebuie să înțelegeți că un procent foarte mare din români urăsc PDL.
Nu doar că nu sunt de acord cu PDL sau nu simatizează PDL, dar vă urăsc cu adevărat. A
șa că aveți 2 opțiuni:
1. Accepta
ți realitatea și încercați să vă spălați păcatele față de români și atunci poate-poate o să vă apropiați de 20% la alegerile parlamentare.
2. Continua
ți să refuzați să acceptați realitatea, continuați cu aroganțele și atunci nu o să mai fiți nici măcar principalul partid de opoziție. O să lăsați România în situația absolut tristă în care PP-DD va fi a doua forță politică din țară.

                                                    *************
Se pare ca agrarianu' asta nu e la curent ca zilele trecute, mega-inteligentul Ponta, un fel de Sova mai fardat si cu fundul inca mai maricel, ca asa sunt ei, cei la care se referea Iorgovan, spunea ca PPDD este spaima sa atroce, cerand pesedistilor sa lupte pe viata si pe moarte pana la unul, ca exista riscul ca PPDD sa ia puterea si atunci el, Ponta va fugi cu Bombo in Congo, dupa ce desigur, Bombo isi termina lucrarea post-doctorala de Cantonament care-i va scurta pedeapsa cu inca 30 la suta dupa ce deja i s-a scurtat cu 50 la suta ca e prea batran cica sa mai futa asa ca nu-l mai tin la Cantonament raii aia...il trimit sa i-o suga cu ala micu', lu' "Titulescu", ca asa s-au crescut unii pe altii pesedistii, cu suzeta la botic...

........ iar in ceea ce ma priveste, ca comentator urban ce sunt, as mai adauga ca mi-as dori din tot sufletul, ca sa-i ia dreaku pe toti, uslinosi, pedebalosi, pepededilii, in proportie de suta la suta, fara exceptie ...

 

*** Mai multe articole din categoria Arhiva articole: http://roncea.net/index.php/arhiva-articole

*** Mai multe articole din categoria Intelmedia: www.roncea.net/index.php/intelmedia

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

1 comment

  • Comment Link Cezar Maroti postat de Cezar Maroti

    Mulțumesc pentru interesul acordat :-)
    Totusi mi s-a parut cam amuzanta incercarea ta de a-ti da cu presupusul despre mine.
    Daca ai fi de buna credinta ai incerca sa afli ceva mai multe despre mine... Poti sa imi scrii un e-mail daca ai intrebari. Pot sa te lamuresc si in privinta banilor pentru publicitate sau a consumului de alcool daca mai ai nelamuriri.

    Monday, 10 September 2012 18:03

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.