A+ A A-
09 Feb
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Ponta, campionul mondial de la Soci. Campion la gafe

Ponta a comis-o iarăsi, la nivel mondial. S-a remarcat din nou chiar la marea paranghelie a Tarului Putin de la Soci, numită cică olimpiadă, desi putea fi la fel de bine numită staliniadă, dacă avem în vedere prezenta însângeratei simbolistici comuniste – secera si ciocanul, o adevărată a sfidare a Rusiei la adresa sutelor de milioane de victime ale bolsevismului din întreaga lume.

Degeaba a aruncat Putin în joc 37 de miliarde de euro, Jocurile Olimpice de la Soci fiind considerate cele mai scumpe din istorie, Rusiei tot i s-au vazut izmenele muscălesti sovietice. Jurnalişti din întreaga lume au postat imagini si comentarii ce descriau condiţiile "îngrozitoare" de cazare de la Soci, mizeria, câinii vagabonzi, jegul specific unei epoci sinistre împins sub covor, pentru a salva aparentele. Putin a vrut să arate fast imperial si a reusit să probeze găunosenia sovietică.

Ponta s-a dus si el cu familia pentru a lustrui cizma sovietică, s-a afisat cât a putut el de bine si si-a pus si poze, ca să arate cine este el, cât de mare este el, cât de apreciat si de lider mondial.

Delegatia română cu tot cu Ponta si Tiriac în frunte a fost deja din plin „apreciată” la nivel mondial, presa europeană si cea de peste ocean referindu-se cu umor la tinuta sportivilor români despre care s-a crezut că sunt lucrători la morgă datorită costumatiei cernite.

Oricum presa mondială a avut în general ce scrie despre potiomkiada de la Soci, fie si numai dacă avem în vedere numai caraghioslâcul de la ceremonia de deschidere când unul din cele cinci cercuri suprapuse ce reprezintă marca olimpică a lipsit din siglă, rusilor nu le-a iesit combinatia de cercuri la număr, probabil cineva la masa de montaj era beat pulbere, însă televiziunea rusă, a editat din photoshop cercul lipsă, ca să nu se observe si în restul lumii comicăria. Evident s-a observat mai abitir. Tot un procedeu similar, de editare, a folosit si Ponta inspirat de modelul rusesc, ce are de altfel un trecut dacă avem în vedere că si celebra fotografie a soldatului rus pe Reichstag, fluturând un steag a fost editată ulterior, deoarece la mâna soldatului rus eliberator se vedeau cam multe ceasuri, ciordite de la cei eliberati.

Ponta a postat pe facebook-ul său o poză antologică, el la o măsută, undeva în fundal, stingher si cu nimeni la masă, deoarece el este până si pentru rusi un neica nimeni iar undeva mai în prim plan niste ciumeti, explicatia foto lămuritoare pe deplin fiind menită să-l lustruiscă pe Ponta la amor propriu.

Fotografiia cu Ponta important era însotită de comentariul: “Premierul Victor Ponta, alaturi de lideri importanti de stat si de guvern, la dineul oficial organizat cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarna 2014 de la Soci”. Importantii cu pricina erau următorii: preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, considerat un criminal de o lume întreagă, pentru măsurile represive luate împotriva propriului popor, ce a iesit în stradă de luni de zile pentru a protesta fată de întoarcerea Ucrainei către Rusia nu către UE, premierul bulgar, Plamen Oresharski si un criminal în toată legea, Islam Karimov, presedele Uzbekistanului, din 1989, un fel de Ilici al lor, cunoscut pentru pasiunea sa specială pentru torturi groaznice, cum ar fi prăjitul oponentilor politici în ulei încins sau înghetarea lor, pentru variatie si distractie sadică. Terifiantele torturi rafinate la care se dedă importantul lider mondial, după Ponta, sunt descrise amănuntit în rapoarte ale organizatiilor international si în rapoartele Congresului American.

Nu degeaba participarea la olimpiada lui Putin a fost boicotată ce către cei mai importanti lideri politici mondiali care au refuzat să  stea la masă, la festivitatile organizate la Soci cu astfel de personaje rău famate, de teapa lui Islam Karimov, Ianukovici, si alti tovărăsei din solda Rusiei, plus un neica nimeni de Victor Ponta

Evident Ponta nu citeste rapoarte internationale si nici nu este la curent cu mersurile geopoliticii, deoarece are mintea extrem de relaxată si el trebuie să rămână musai relaxat mintal deoarece urmează să fie presedintele României în curând, ca să fie ca’nainte. Tineti minte trei cuvinte Victor Ponta presedinte – ca să fie ca’nainte, pe vremea lui Ilici – acesta e sloganul său prezidential, deja lansat de echipa sa de PR electoral. Aceeasi echipă care s-a ocupat si acum de PR-ul lui Ponta, adică după ce au pus poza buclucasă, au scos-o după o zi, ca urmare a comentariilor pline de miez ale unor români dotati cât de cât si cu circumvolutiuni.

Ponta, doctor în gafe si tâmpenii

Tot pe stilul gafei de la Soci, Ponta a mai comis una similară, afirmând că a luat masa cu regele Mihai, si punând si poză, pentru a fi mai credibil, însă poza era de arhivă iar episodul mesei de Crăciun, cu fostul suveran al României evident, nu s-a petrecut decât în imaginatia sa. 

Ponta nu este la prima sa gafă de proportii, slobod la gură si cu mintea delabrată, a afirmat la un moment dat despre Sarcozy că este un măscărici, ceea ce poate fi perfect adevărat, că doar măscăricii se recunosc între ei cel mai bine, însă ca om politic nu merge să te lansezi astfel că iei un cap în gură de nu te vezi.

A mai comis o tâmpenie similară recent când l-a făcut nazist pe un neamt foarte bine plasat si desigur deloc nazist, ba chiar dimpotrivă. Scandalul iscat de iresponsabilele sale declaratii la adresa euro-parlamentarului Elmar Brok, preşedintele Comisiei de politică externă din Parlamentul European, a stârnit reactia presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta, pe bună dreptate, a afirmat la  deschiderea sesiunii PE, că declaraţiile făcute de premierul Victor Ponta la adresa europarlamentarului PPE, Elmar Brok sunt reprobabile. Dottore Ponta a dus commedia mai departe, iesind ulterior cu un mesaj public în care anunta că si-a cerut scuze, de un penibil total, sustinând că la mijloc ar fi fost „o gresită traducere în limba română” a declaratiilor lui Elmar Brok.

Hotărât lucru, Ponta cu noul său echipaj adus la guvernare de gaşca Hrebe – Ilici pe post de marionete, au în comun ceva anume, ceva ce numai un expert al selecţiei cadrelor putea găsi fără greş. Este vorba de fapt de ceva ce nu au, ceva ce le lipseşte, dar îi face să fie unici în felul lor. Şi Hrebenciuc şi Iliescu au definit în felul lor eliptic caracteristica cheie a dioscurilor crescuţi în poala lui Năstase. Iliescu l-a numit pe Ponta cârlan, termenul ce provine din zona de exprimare ciobănească şi înseamnă berbecuţ castrat care mai are de supt până să crească. Însă pe măsură ce creste, Ponta devine pe zi ce trece întruchiparea absolută a prostiei, nu degeaba a prins atât de bine nick-ul de Tonta – lider al gafelor, doctor în bazaconii si gesturi desucheate – un cocoşel infatuat şi fără substanţă,  după cum tot acelasi bătrân bulibasă bolsevic de Ion Iliescu l-a definit cu altă ocazie.

Poate singura oară când Ponta a spus fără să vrea adevărul a fost într-o emisiunea Hard Talk a BBC World Service din 20 martie anul trecut, când a recunoscut că actuala conducere a statului român are ca principală ţintă spălarea pe creiere (brainwash) – adică distrugerea circuitelor mintale ale românilor.  Cârlanul s-a scăpat fără să vrea, recunoscând public ceea ce-l preocupă de fapt cel mai intens, pe el şi pe gaşca din care face parte: cretinizarea populaţiei. Nepretuitul Victor Viorel Ponta, cel extrem de relaxat la nivel intelectual, până la deranj mintal total, va merge însă senin si inept, mai departe pe traseul prezidential, din postura de tucălar al haitei lui Iliescu, si va fi fără îndoială instalat pe scaun, pe post de maimutoi, de către sinistrul criminal cu mâinile rosii de sânge de români. Asta-i România, asta avem, ăstia-s campionii cu care defilăm, ca la Olimpiadă.

Sursa:http://www.curentul.ro/2014/index.php/2014021096560/Actualitate/Medalia-lui-Ponta-la-Soci-o-poza-de-grup-cu-dictatori.html

 Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.