A+ A A-
29 Sep
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Un pușcăriaș bloger/poponaut alături de un al doilea în devenire, mândru că e albanez jegos

Comunitatea online a puştimii isteţe a lansat o serie de nick-uri “factorilor de conducere” a tărisoarei noastre Romanika, care li se potrivesc perfect: komisarii politici USL, Iliescu şi Voiculescu, sunt numiti Saruman şi Sauron, demonici vrăjitori boşorogi îmbătråniţi în rele iar lui Ponta i se spune simplu si cuprinzător - Tonta.

Lui Tonta si Ilici i-a aplicat o etichetă de insectar foarte nimerită, l-a făcut cârlan prost si fără minte, cocoşel infatuat şi fără substanţă. Cârlanul înseamnă, potrivit DEX, că Ponta ar fi pentru Iliescu un ied care a încetat să o mai sugă, dar care ar trebui să treacă din nou pe sugiuc dacă ar avea minte. Mai corectă exprimare nici că se putea, dar probabil că Iliescu nu şi-a imaginat că Ponta chiar la propriu a ajuns să facă pe cârlanul, adică să-si sugă, public, din unghii, inventând procente din nimic. Are antrenament la supt, doar asa s-a lansat în politică, sugand de la Năstase, mentorul său.
Cârlanul infatuat devenit primul comic vestit al PSD-ului pare a fi de la o zi la alta din ce în ce mai dezarticulat mintal, poate si faptul că Iliescu l-a predat pe gestiune lui Băsescu a avut un rol.
Tonta, maimutoiul cu trei case, ginere de securist, din famiglie de hotomani, crescut în poala altui infractor, cu patru case, plânge cu lacrimi de crocodil pe umerii gărboviti ai pensionarilor distrusi de muncă si privatiuni în regimul comunist instituit de bulibasii bolsevici de teapa lui Iliescu, pensionarul de Cartierul Primăverii.
Într-o emisiunea Hard Talk a BBC World Service, Ponta a recunoscut că actuala conducere a statului român are ca principală ţintă spălarea pe creiere (brainwash) – adică distrugerea circuitelor mintale ale românilor.
Ponta s-a scăpat fără să vrea, recunoscând public ceea ce-l preocupă de fapt cel mai intens, pe el şi pe gaşca din care face parte: cretinizarea populaţiei. Poporul imbecil care a votat în mare parte USL-ul - este recrutat din rândurile analfabetilor - datele recensământului arată că 10 milioane de români sunt decerebrati, n-au nici opt clase primare, practic au căcat în creier, desi e greu de spus că mai au si creier, poate doar căcat spălat, adică brainwashed.
„Brainwashing“ este un termen ce se referă la „mind control“ şi persuasiune manipulativă sistematică aplicată asupra grupurilor sau indivizilor, în detrimentul acestora. Este o metodologie standard de idiotizare, experimentată cu succes de FSN care a lansat lozinca “Nu ne vindem Ţara”, în timp ce Ion Iliescu, Petre Roman si Silviu Brucan, troika lichidatorilor avuţiei românesti, promova Legea 10, instrumentul de destructurare a sistemului agricol românesc, si Legea 15 a societăţilor comerciale care a dus la lichidarea patrimoniului si al avutului creat de români în două generaţii.
Gasca gunoaielor de fesenistilor moscoviţi, haitele de nesătui ale lui Voiculescu, Patriciu, Vîntu, Copos, Urdăreanu si alţi câţiva „profesori” de acelasi calibru erau beneficiarii decretelor semnate pe bandă rulantă de Iliescu, seful CFSN, ce priveau tranzacţiile imobiliare, cursul valutar, importurile, construcţiile, proprietatea agricolă, regimul terenurilor, patrimoniul cultural si naţional.
Mizeria clasei politice românesti formată în exclusivitate din neamurile activistilor comunisti, din clica retelelor nesătuilor securisti trădători de tară este întrecută doar de prostia masei de milioanelor de români, pe care iată, Recensământul INS îi scoate la iveală.
Peste zece milioane de români au putin mai multe clase ca trenul. La asa popor de tonti se potriveste la fixinica un Tonta în frunte...

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.