Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
10 Oct
Voteaza acest articol
(6 voturi)

Despre Udrea, mafia țigănească, Vanghelie, Băsescu și povești din trecut mereu noi...

Nişte prieteni cu totul inocenţi şi în orice caz naivi în ale politicii şi ingenui în ale informaţiilor mă tot întreabă ce am cu Udrea şi de ce am scris tot ce am scris despre ea de o bună bucată de timp, încă de când am ştiut - şi am anunţat cu precizie - că va candida la preşedinţie, cu multă vreme înainte ca tema să existe măcar în spaţiul public

(o singură excepţie, Sorin Roşca Stănescu, acum în puşcărie. Poate dacă se ruşina şi el ca Patriciu şi-şi ţinea gura sau îl pupa delicat în cur pe Băsescu, vechiul său prieten şi partener, nu ajungea la pârnaie)...

Ca să lămuresc o dată tema, precizez:
• Nu mă interesează faptul că Udrea e o târfă de bordel ţigănesc, în fond au şi curvele rolul lor benefic pe lume (altfel ce am mai fute noi, dacă toate femeile ar fi altfel decât ştim cu toţii că sunt, atunci când sunt)
• Mă interesează însă faptul că Udrea este săgeata clanurilor ţigăneşti, introdusă în politică, via PSD prin manevrele unei slugi jegoase a kaghebiştilor, Cosmin Guşă, târfa lui Mircea Popa, vechi agent KGB, pentru a penetra la vârf statul roman.
• Mă interesează faptul că Udrea a fost avocat al RAPPS pe vremea când Bejinariu, conducea instituţia – (ăsta a fost târfa lui Năstase, ciochist mai exact, prins în flagrant de agentul SPP când i-o sugea lui Nasty, în genunchi, sub birou),
• Mă interesează faptul că "nebuna cu clopoţei" (vezi aici - http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/437-“nebunele-cu-clopotei”) este agenta unor grupuri din afara României, ruso-evreieşti mai exact, ce lucrează pe mână cu mafia ţigănească de mulţi, mulţi ani. Mafie ţigănească susţinută din spate de securiştii kaghebişti ai lui Iulian Vlad şi de China. Portul Constanţa este poarta de intrare a mărfurilor contrafăcute ce inundă întreaga Europă. Nu degeaba e aşa mare bătălie pe portul Constanţa. Distribuitorii sunt securiştii şi ţiganii, exact ca pe vremuri, când toate ceasurile casio şi blugii şi casetele video şi ţigările şi ciunga de afară ajungeau pe Covaci via vaporeni - gen Băsescu, treceau pe piaţă apoi via ţigani şi Miliţie şi Secu – de exemplu Pacepa, iar banii colectaţi de la populaţie se împărţeau frăţeşte, că nu degeaba ţiganu-i frate cu miliţianul şi securistul dintotdeauna, încă de pe vremea colectivizării, când ţiganii erau numiţi de PCR primari sau şefi peste instituţii, o tactică sovietică a controlului majorităţii prin instalarea la putere a minorităţilor agresive.
Clanurile ţigăneşti l-au lansat (şi) pe Vanghelie pe culoar, sprijinit din spate de Iliescu, şi el tot ţigan, iar Vanghelie (tăticul său se numeşte Goldstein dar după mamă e cioară sadea) urma să ajungă şeful statului pe o schemă simplă. După ce a garantat tot PSD-ul arătând că el este masculul Alfa, alături de Iliescu, Vanghelie ar fi urmat să devină şeful PSD pe ţară, după ce avea deja pe mână şefia principalei organizaţii a partidului, cea de Bucureşti, dacă, repet, dacă Geoană ajungea preşedinte. Apoi, firesc, la Ministerul de Interne ar fi fost numit Cătălin Voicu, omul de legătură cu Cămătarii, via Mitică Iliescu, fostul şef măciucar al SPP-ului lui Ilici.
Apoi, tot firesc, după Geoană ar fi urmat să fie susţinut de PSD la funcţia supremă în stat Vanghelie şi am fi avut în sfârşit clanurile ţigăneşti la conducerea ţării pe faţă, la vedere. Vanghelie a fost tălpuitor la întreprinderea de papuci a Cămătarilor din vremea lui Ceaşcă, adică un fel de pielea pulii. Este asta în continuare, şi el este tot un subordonat şi astăzi.
Am trecut prin această mică istorie ca să închei pentru totdeauna orice comentariu al vreunui imbecil, agiamiu ori ingenuu în ale politicii pe tema susţinerii pe care i-am acordat-o lui Traian Băsescu. Lucrarea a fost mişto una peste alta, Băsescu e un tip inteligent şi iute chiar dacă nu are carte. Plus coaie desigur. Dacă avea carte şi nu era aşa plânge pizda România ar fi fost cu totul alta astăzi.
Am mobilizat un front destul de larg de sprijin, n-am fost doar eu, am pus la lucru o întreagă reţea a vechilor golani întemeietori ai Pieţei Universităţii. Și nu numai. Am lucrat cu eficienţă – lucru observat de Sorin Ovidiu Vîntu cu obidă, chestiune ce iese la iveală în stenogramele interceptărilor sale. Sunt cât se poate de mândru de ce am făcut şi dacă vreodată mai aud vreun „naţionalist” că mai comentează pe tema asta îi sparg faţa principial. Și nu, n-am primit sau încasat de la Traian Băsescu absolut nimic pentru mine – deşi am lucrat din răsputeri mai bine de şase ani pentru o cauză ce nu mai are nevoie de comentarii. Băsescu a lichidat clanurile, parţial, a pus capac găştii SRI – Ovidiu Soare, Rogojan, agenţii de legătura cu mafia lui Adrian Năstase, l-a băgat la bulău pe Vîntu, l-a terminat pe Voiculescu, a spart nişte găşti de bandidos foarte tari şi cu suport rusesc. Mai există însă altele, chestia cu găştile şi haitele de jefuitori este neverending story

• Revenind la târfa ţigănească – mai interesează faptul că pe fond Udrea este o comunistă împuţită şi o jigodie la fel de mare ca Tismăneanu şi odrasla kaghebistului Florian de la aşa zisul Institut Wiesel (alt impostor şi Wiesel ăsta).

Câteva date pe tema aceasta mai jos.

Să-i dăm... carte Elenei Udrea. Azi, despre Nichifor Crainic...
Elena Udrea, între nişte poze cu grăsani facute la revelion şi alte poze cu decolteuri generoase, a postat pe contul ei de feisbuk şi nişte consideraţiuni culturale, despre Nichifor Crainic, aducându-şi probabil aminte că nu este doar parlamentar ci şi cadru universitar, specialistă în geopolitică şi geostrategie, în Marea Neagră, Caucaz, Eufrat, Sarm al Seick - ca să cităm doar repere majore geografice, dar şi o suculentă cunoscătoare a dedesupturilor operelor unor somităţi de calibru, cum ar fi un Mackinder, Haushofer, Carl Schmitt, Simion Mehedinţi, George Brătianu, Giani Versace, Jean Paul Gaultier.
Nichifor Crainic a fost contemporan şi coleg de Academie cu marele savant Simion Mehedinţi autor al unor prelegeri faimoase despre Marea Neagră, în care este specializată prin contagiune marinărească firească şi Elena Udrea. Probabil răvăşită şi/sau deranjată la stomac în urma meniului cam gras de Revelion Elena Udrea s-a întors la bucurii relativ cerebrale, la carte, eternul refugiu al blondelor planturoase. Numai că a luat în mână...cartea pe dos şi i-a ieşit o belea de toată frumuseţea, ajungând de râsul blogerilor care au amendat prompt o postare a duduii despre Nichifor Crainic în care aceasta se arunca la unele etichetări jenante pentru o geopuliticiană de anvergura sa intelectuală.
Pe scurt, Elena Udrea l-a calificat pe ilustrul teolog şi intelectual român drept colaborator al Securităţii, asta deşi Crainic a zăcut vreo 15 ani în temniţele bolşevice, şi ca seria etichetărilor infamante să fie completă, de undeva din puţu’ gândirii parlamentare de vârf a PDL, crema PLD-ului practic, a mai zis şi că fostul deţinut politic ar fi fost şi legionar şi antisemit.

„Crainic a fost legionar, antisemit şi colaborator al Securităţii“?...zău, să moară mă-ta?!

Intromisionarea dolofanei experte în geopolitică în teme academice atât de sensibile a plecat de la o postare anterioară a acesteia în care cita din Nichifor Crainic următoarele: „A fi naţionalist în România, adică a-ţi închina viaţa ridicării neamului şi ţării tale, însemnează a te aşeza pe un pisc în bătaia tuturor furtunilor urii şi a trăznetelor răzbunării. Nimic nu e mai urâtă, nimic mai prigonită şi mai lovită decât dragostea supremă de românism." Nichifor Crainic.
Parcă pentru a confirma pe deplin autenticitatea citatului, la scurtă vreme Udrea a anunţat cumva triumfătoare că se dezice de autorul citatul şi implicit de conţinutul mesajului său, deoarece Dan Voiculescu, măsliniu ca şi ea de origine, turnător cu patalama, şi tâşnit ca şi ea în politică din anticamera PSD, a mustrat-o în Jurnalul său că îl apreciază pe „legionarul“ Nichifor Crainic. Cum e turcul şi pistolul, zice un proverb românesc. Imediat după articolul din Jurnalul Naţional, inepta duduie postează un alt comentariu ce musteşte de inteligenţă, în care îl porcăieşte pe academicianul şi marele gânditor al Ortodoxiei Nichifor Crainic cum a ştiut ea mai bine, adică pe la spate.
Nichifor Crainic, un martir chinuit în puşcariile comuniste nu mai este în viaţă ca să se apere. Există însă suficiente date şi mărturii avizate care probează că acesta nu a fost nici legionar nici antisemit, un gen de etichetă aruncată la plesneală de comuniştii evrei asupra oricui le era neconvenabil. Nicăieri nu există vreo probă sau măcar suspiciune la adresa lui Nichifor Crainic că ar fi fost agent, colaborator al Securităţii, chestie care, pasămite, o zguduie enorm pe duduia Udrea.
Până într-acolo încât să-i şi inventeze academicianului Crainic o „calitate“ neştiută decât de ea, până acum, cea de colaborator al Securităţii. Se pare că o frisonează cumva acest aspect, deşi după ce ai fost colegă de birou şi lansată în viaţă de un Cozmin Guşe e greu de crezut că te-ar mai încerca vreo undă de cuvioşenie. Iar pe de altă parte, dacă la Crainic, Udrea pare să incrimineze presupusa şi doar de ea ştiută calitate de informator, în schimb în alte împrejurări contagiunea cu un adevărat informator o frisonează cu totul altfel, în străfunduri, languros. Există imagini de mare intimitate în care ea este frecată pe spate şi lipită de corpul de hipopotam asudat al unui informator al Securităţii, cel care se autonumea „pielea pulii“ , ne referim la Bogdan Chirieac, cu numele de cod „Barbulescu“, in dosarele Securităţii, după cum anunţa în urmă cu câţiva ani ziarul Cotidianul (a se observa imaginile ataşate). Pentru „pielea pulii“ Udrea găseşte resurse de tandreţe poate şi în virtutea unei îngăduinţe naturale faţă de piele în general, pentru un savant ca Nichifor Crainic însă Udrea găseşte de cuvinţă să reia practic rechizitorii tipice unei alte dudui, Sidorovici pe nume, odioasa nevastă a lui Brucan, ucigaşa intelectualilor României.
Printre capetele de acuzare la adresa lui Nichifor Crainic, condamnat, iniţial prin Sentinţa nr. 2 din 4 iunie 1945, pronunţată de Tribunalul Poporului din Bucureşti, în virtutea Legii 312/1945, la „detenţie grea pe viaţă şi degradare civică pe timp de 10 ani, pentru crima de dezastrul ţării, prin crime de război“ se număra şi legătura sa cu marele teolog Dumitru Stăniloae. Într-un interogatoriu din 14 octombrie 1955, Crainic lămureşte anchetatorilor de la Securitate în ce constau discuţiile sale cu Stăniloae: „...am tradus şi comentat cartea «Exerciţiile lui Ignaţiu de Loyola». În calitatea lui de călugăr, fiind foarte curios să cunoască această metodă de viaţă spirituală, m-a rugat să i-o traduc şi s-o comentez. Altceva n-am mai făcut în timpul acesta“.
Udrea are si ea mare nevoie de nişte exerciţii, nu doar de fitness, că devine din ce în ce mai durdulie, şi nu neapărat inspirate din Loyola, că riscă să-şi frângă limba în două, cel mai preţios bun al dumneai, probabil. Exerciţii de bună cuvinţă faţă de reperele culturale şi martirii României, nu de alta dar ce face ea acum aduce aminte de intelectul cretinilor securişti de teapa lui Rogojanu, care se ocupau în 1972, la moartea şi îngropăciunea lui Nichifor Crainic de „acţiuni operative“ de supraveghere sub motivaţia asocierii numelui său cu legionarii care l-au preţuit şi i-au fost amici.
Printre aceştia fostul comandant Victor Vojen, apare în raportul de urmarire al securiştilor cu următorul citat: „Ce se va întâmpla, oare, peste 20 de ani, când cititorii de atunci vor alătura versurilor lui Nichifor Crainic şi amănuntele biografice“?
Păi ce să se întâmple, vine Udrea şi se băşeşte în memoria sa (cf DEX a răspândi băşini expr. (adol., vulg.) a minţi, a lansa zvonuri nefondate).

George Roncea

http://roncea.net/index.php/component/k2/item/375-sa-i-dam-carte-elenei-udrea-azi-despre-nichifor-crainic

Udrea a fost direct conectata în toată reţeaua ţigănească a şpăgilor la nivel de vârf în stat
- documentare Daniel Befu
există cel puţin trei puncte în care Elena Udrea (direct, nu via Dorin Cocoş) se intersectează cu reţeaua şpăgilor din DOSARUL MICROSOFT.

LEGĂTURA 1: În firma Elenei Udrea apare reprezentantul offshore-ului şpăgii

În vara anului 2006 ia naştere SRL-ul “New Global Investments”, avându-i ca fondatori pe Elena Udrea (25%), Dorin Cocoş (25%) şi “NIRO 95 Impex” (50%). Astfel, conform menţiunilor din Monitorul Oficial, la şedinţa din 16 august 2006 a firmei “New Global Investments SRL” Elena Udrea şi Clitemnestra apar pomenite una după cealaltă: “Cu unanimitate de voturi, presedinte de sedinta este numita dna Udrea Elena Gabriela si secretar de sedinta este numita dna Volschi Clitemnestra”. În acelaşi an, 2006, găsim o tranzacţie în care offshore-ul “Running Total Group LTD” este reprezentat de Clitemnestra Volschi (Gâdea).
Această firmă, “Running Total Group LTD” apare în rechizitoriul procurorilor DNA, ca fiind unul din vehiculele prin care s-a “transportat” şpaga de la Fujitsu Siemens GMBH Austria, către destinatarul Nicolae Dumitru (alias NIRO).
Rezumând cele de mai sus, personajul care făcea diligenţele în firma în care Elena Udrea era acţionar, apare şi în firma prin care s-au transferat şpăgile din DOSARUL MICROSOFT. }n ciuda faptului că Gâdea Clitemnestra apare în actele firmei alături de Elena Udrea, politiciana a declarat în 2013 că nu cunoaşte “nici o Clitemnestră”.
Ca o completare, reamintim şi ceea ce presa a punctat deja în ultimele zile, că inclusiv asociatul Elenei Udrea, Nicolae Dumitru (alias NIRO), e membru cu drepturi depline al reţelei de şpăgi.

LEGĂTURA 2: Elena Udrea e prietenă cu proprietarul altui offshore al şpăgii

O altă companie offshore implicată în transferul şpăgilor, “Meneldil Associated SA”, apare ca fiind reprezentată în diverse tranzacţii de milionarul de origine libaneză Khalil Abi Chahine. La nunta acestuia ţinută la hotelul Hilton din Capitală, Elena Udrea şi Dorin Cocoş au participat în calitate de invitaţi. Mai mult, Elena Udrea a recunoscut într-un interviu acordat la începul lui 2013, acordat subsemnatului, că este prietenă cu Khalil Abi Chahine. Chahine este de altfel finul lui Nicolae Dumitru, fostul partener de afaceri al Elenei Udrea.

LEGĂTURA 3: Elena Udrea a împrumutat bani de la unul din intermediarii şpăgii

Atunci când, pentru întâia oară în viaţă, Elena Udrea se aşeza pe un fotoliu de ministru, la Turism, aceasta a trecut în declaraţia de avere o datorie de 200.000 lei către Dinu Pescariu, personaj al cărui nume apare în DOSARUL MICROSOFT în calitate de intermediar al şpăgilor. De asemenea, acesta apare în rechizitoriul procurorilor ca fiind “bidonul” care colecta partea lui Dorin Cocoş. Ulterior, în declaraţia de avere a Elenei Udrea apărea menţionată o datorie de 500.000 euro pe care Dorin Cocoş, soţul ei, o avea către Dinu Pescariu. Iată ce declara martorul Claudiu Florica, conform referatului DNA:
“…Iar diferenţa de circa 9.000.000 euro să fie transferată către Dinu Pescariu. Din această sumă urma ca Dinu Pescariu să-i dea lui Dorin Cocoş suma convenită între ei”.
Precizăm că Claudiu Florica plasează în timp dialogul ca fiind purtat în anul 2009, iar datoria Elenei Udrea către Dinu Pescariu nu apare în declaraţia de avere din 16 decembrie 2008, ci e menţionată întâia oară de-abia în declaraţia de avere din 15.06.2009, deci după 6 luni petrecute ca ministru în Guvernul Boc. Elena Udrea a menţionat în D.A. că respectivul împrumut de la Pescariu ar fi fost contractat în 2008, însă la arhiva de garanţii mobiliare nu se regăseşte nici o meţiune privitoare la vreun debit al Elenei Udrea faţă de dl Pescariu. Am solicitat candidatei la Preşedinţie să explice dacă banii au fost împrumutaţi prin notariat sau în alt mod? De pildă un împrumut ca “între prieteni”, luat prin semnătură privată şi fără dată certă, poate lăsa loc de interpretări privind momentul la care a avut loc (înainte sau după businessul Microsoft). Doamna Udrea a dat ARC următorul răspuns: “Cum nu am făcut eu împrumutul, nu ştiu. Dar dacă l-am declarat public înseamnă că nu a avut nimeni nici un motiv să ascundă ceva”.

LEGĂTURA 4: Udrea i-a dat un contract pe bani publici unuia din intermediarii şpăgii

Doru Boştină, avocat controversat a făcut parte din REȚEAUA MICROSOFT, şi este omul de legătura cu Udrea. El a fost avocatul Ministerului Turismului şi al lui Dinu Pescariu
Numele avocatului Doru Boştină şi firmele lui de avocatură (cea din România şi un offshore înregistrat în Cipru) apar în Afacerea Microsoft ca vehicul de transfer al unor sume de 1,8 milioane de euro, respectiv 700.000 de euro, către ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu. Gabriel Sandu, Gheorghe Ștefan – Pinalti, Dorin Cocoş, respectiv Șerban Tănăsescu, apar în referatul procurorilor ca făcând parte dintr-un trio de influenţatori ai deciziilor guvernamentale, conform declaraţiilor din referatul DNA. Firma de avocatură a lui Boştină a reprezentat, printre altele, şi Ministerul Turismului în mandatul Elenei Udrea. Iar ”competitor” la licitaţie a fost o firmă de avocatură care avea ca şi clienţi societăţile comerciale ale lui Dorin Cocoş.
”Prin contractul încheiat între societatea civilă de avocaţi „Boştină şi Asociaţii” şi Bell Communications Ltd, urma ca această societate să ne plătească în tranşe un onorariu de succes de 1.800.000 dolari. Am înţeles de la el că această firmă Bell Communications Ltd, fără a-mi da prea multe amănunte, prin această firmă se făceau plăţi către oficialii români, însă la vremea respectivă nu mi-a menţionat niciun nume de oficial român.
A mai menţionat faptul că dorea ca acest onorariu de succes pe care noi urma să-l încasăm să fie împărţit între societatea noastră şi el personal, nemenţionând o proporţie anume, ci menţionând cuvântul „frăţeşte”, eu înţelegând prin aceasta „50% – 50%”.
”În acest context, pe măsură ce transferam bani din contul din Cipru al Boştină & Associates Limited în contul „Boştină şi Asociaţii” SPRL îi remiteam în cash domnului Șerban Tănăsescu cu ocazia întâlnirilor avute cu acesta. La fiecare dintre aceste întâlniri, când îşi primea banii, mă asigura că problemele vor fi rezolvate şi că a discutat şi cu domnul Gabriel Sandu, care îl asigura la rândul lui de rezolvarea problemelor.”
Declaraţie din Dosarul Microsoft; prin corelarea informaţiilor, Emilia Șercan (vezi aici) îl identifică pe Doru Boştină ca fiind autorul declaraţiei
Ca o coincidenţă (?), la nivelul anului 2009, societatea de avocatură a lui Boştină a câştigat un contract cadru de reprezentare juridică cu Ministerul Turismului, condus de soţia lui Dorin Cocoş, Elena Udrea, tărfa securiştilor şi ciuhapilor.”

....etc samd şi tot aşa până la nesfârşire, muie muie Udrea şi toată haita ţigănească

http://investigatiicenzurate.wordpress.com/2014/10/05/legaturile-elenei-udrea-cu-afacerea-microsoft-clitemnestra-niro-khalil-bostina-si-asociatii/

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.