Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
31 Oct
Voteaza acest articol
(3 voturi)

Ciochista de Udrea incearca o muie Serviciilor Frantei (dar i se intoarce in cioc)

Ieri am auzit-o pe Udrea acuzand SIE ca a filat-o pe ea si numai pe ea, diva lu peshte prajit, la Paris, la shoping de primavara. De sus, de jos, din toate pozitiile cum ii placea ei de mica de cand o sugea la greu ciuhapilor. Ca si cand Franta ar fi sat fara caini, comuna limitrofa Plescoiului invadata de corturari.

Nu ca la SIE n-ar fi din astia, dar totusi, Franta a fost un Imperiu si inca are ceva coaie daca si-a permis sa dea oleaca de muie SUA, cu ocazia asa ziselor atentate ciuhapesti din 2001, ocazie in care a iesit la iveala nivelul profesionistilor din serviciile frantzuzesti, care au scos pe loc vreo trei carticele babane, semnate de niste ziaristi, cica, ce contineau toate datele ce desfiintau povestioarele americanesti despre "atentatele" lu' ala, varu' lu Obama, zis Osama, nepotu' lu' Zbigniew Brzezinski, polonezul cunoscut si drept Tatucu' kenianului komunist de Husseini Baraka, chelnerul negru cu prompter de la Casa Alba de flegmele lui Soros.
Revenind la serviciile parizene - In perioada in care Udrea cu cele doua bune prietene ale sale (din care una e tiganca neagra ca si ea), crescuta la Niro in cotetz, se lafaiau la Paris nu exista inca actuala Direction Générale de la Sécurité Intérieure, institutie creata in luna mai 2014.
Udrea o freca la Paris in februarie. La Direction Générale de la sécurité intérieure (DGSI) a fost creata in data de 12 mai 2014. Dar asta nu inseamna ca Franta nu a avut servicii de contraspionaj sau de informatii pana atunci.
DGSI a aparut dupa comprimarea altei institutii, creata in 2008, Direction Centrale du Renseignement Intérieur (DCRI), ce a adunat resursele DCRG - Direction Centrale des Renseignements Généraux si a DST - Direction de la Surveillance du Territoire. Pe langa aceste institutii de informatii si contrainformatii Franta mai avea/are:
DPSD - Direction de la Protection et de la Sécurité de la Défense
DNAT - Division Nationale AntiTerroriste
DRM - Direction du Renseignement Militaire

Bun, deci dupa trecerea in revista sa vedem cam cate institutii ar fi avut de-a face cu protectia/supravegherea sefei DIICOT, amica Lenutzei, structura ce are de-a face cu probleme legate de terorism. O tampita legata de Udrea prin fire ce tin de mizeria lumii politice de la noi, unde zoaiele se intrepatrund cu coaiele interlopilor ce au condus de doua decenii tzarisoara.
Cu exceptia DRM - Direction du Renseignement Militaire, toate (TOATE) structurile informative ale Frantei aveau in atributii urmarirea sefei DIICOT Romania si a matrakucelor insotitoare la shoping.
Probabil/sigur alde Udrea nestiind franceza ci doar muieza, nu a aflat ca nicio institutie romanesca gen SIE MUIE ETC SAMD nu poate spiona nimic pe teritoriul Frantei, mai ales vreun obiectiv aflat in grija serviciilor franceze, fara aprobare si fara urme mai ales.
Ca atare in tampenia si anal-fabetismul ei fara de margini a marsat pentru publicul romanesc pe tema victimizarii sale ca tinta - la Paris - a filajului SIE.
Mega profesionisti.
Ne amintim ca acum cativa ani, SIE a picat atat de ridicol incat a fost batjocorita in chiar inima Bucurestiului de smecherila de Gheara, porno fotbalist de divizia B, care a imobilizat la sol o echipa a SIE sub acoperirea mediatica a televiziunilor, ca sa fie kkatu praf.
Deci SIE la Bucuresti esueaza in filarea unui tziganoi de doi lei, dar la Paris izbandeste sa fileze o tiganca obraznica si proasta, insotita de inca o tigancusa din Clan si de sefa DIICOT.
Ca sa vezi chestie.
Si toate astea sub nasul a cel putin patru servicii de informatii si protectie frantuzesti.
Parerea mea e ca muista s-a pozat singura, cum a facut si in cazul primei ei celebre poze de la Golden Blitz, aia cu Base cu chelie pe-o parte, sifonata in presa tot de ea, via stie el cine, fost coleg boxer de-al meu. Duduia si-a tras selfie de acoperire si santaj, iar acum se da (si) victima, pentru a abate oleaca atentia de la declaratia sa de avere unde apare spaga de la Pescariu si descarcarea de cont a bistarilor lui Cocos matrasiti via Pinalti, Vreme, gaozarul lui Pinalti, si dobitocul grasan de Gabi Sandu, tantalaul de la Ministerul Comunicatiilor care nu stia sa utilizeze un PC, macar, dar stia sa dea limbi lu' una Mireile, mare acoperita cica in "bibliotecara", galinaceea lui Magureanu, profu' lu' unu Dungaciu, colegutz de generatzie si apartament, ce apare recent in interceptarile DNA ca un receptor al spagilor de la Niro, sefu lui Udrea, mare iubitor al Fundatiei Marii Negre (Marea aia unde se tot invart acu Tupolevuri rusesti, cu benzina de la Rompetrol) a stafiditului de general SIE Mircea Malita fost cadru de nadeje al activismului UTC..
Intr-un context in care cocoseilor astia le vine randul la secure, gaina cu oua de aur a lui Cocos amesteca acum kkatul doar doar nu i se mai vede pliscul infipt direct in fund, de frica.
Va veni o vreme cand o sa o vedem (si) pe muista cu bratzari la manutze, eventual acoperite cu un shal roz, de matase pariziana, ca si frantzujilor le place simbolistica, ca si noua tuturor, acoperitilor, pardon, artistilor...

PS. ce mi se pare teribil de misto e ca tampita asta de tzoapa ce i-a enervat pana si pe monarhistii norvegieni, candva, pe cand era consiliera lu' juvenilu' de Base, la Cotroceni, a reusit acum sa-i scoata din sarite si pe cocoseii galici, care suporta si asa destul de greu glumele pe seama ciorbitzei de coitze de cocos, delicatesa americana, cica...
PPS. Mai am in minte si varianta, nu imposibila, desi cam baroca spre rococo, ca insusi Base sa fi facut pozele, cu un aparat foto de-al lui Sarcozy, mare fante ca si Base, si dintr-o greseala tipica varstei sa le fi scapat pe un blog de-al Monicai Macovei, dragostea sa dintai, de dinainte de a fi sodomizata de Ekstein, la Vama, sub privirile cutremurate de hidosenia fazei obscene, ale pudibonzilor pletosi ce indeobste populeaza cunoscuta statiune de repausare a hipsterilor dilimandrosi de moda veche, de pe cand chiar era veche, asta, Vama...
PPPS. oricum, pe scurt, muie muie Udrea, desi nici de-o muie nu cred ca mai e loc atat de stranse are bucile acum Duduia care invartea nu foarte de demult, pe degetele grasute, intreaga suflare pseudo-masculina a catorva guverne asa zis romanesti...

George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.