Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
01 Nov
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Povestea cu ţoapa "filată de serviciile mondiale" la Paris - un jalnic sfârşit de mandat pentru Traian Băsescu

Colegii mei de la Curentul, atenţi la detaliu şi iuţi de minte au probat făcătura lui Udrea în povestea penibilă a aşa zisului filaj SIE de la Paris.

Reamintesc faptul că Udrea a introdus în discursul ei public tema serviciilor cele răutăcioase - care vezi Doamne o atacă sub centura de castitate, înaintea apariţiei fantomaticului blog cu imaginile de la shopingu ţoapelor la Paris. Ca să vezi coincidenţă la numai două zile apare blogul cu imaginile celor două ţigănci alături de şefa DIICOT. De-a dreptul para-digmatică para-şuta asta de Udrea, s-ar crede.
De fapt este doar o jalnică delabrată muistă, îmbătrînită în rele, o borfetă uzată, operată şi retuşată din bisturiu pe modelul Simona Sensual/Bianca Drăguşanu, cu diferenţa că lui Udrea au început să-i dea mustăţi deasupra botului şi floci la cur, că ia prea multe pastile de slăbire.
Ieri am trecut în revistă povestea soporifică şi abracadrabrantă a femelei de gibon care l-a trasformat pe Traian Băsescu în ornitorinc:

Ciochista de Udrea incearca o muie Serviciilor Frantei (dar i se intoarce in cioc)
Ieri am auzit-o pe Udrea acuzand SIE ca a filat-o pe ea si numai pe ea, diva lu peshte prajit, la Paris, la shoping de primavara. De sus, de jos, din toate pozitiile cum ii placea ei de mica de cand o sugea la greu ciuhapilor. Ca si cand Franta ar fi sat fara caini, comuna limitrofa Plescoiului invadata de corturari etc samd...
http://www.roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea/item/601-ciochista-de-udrea-incearca-o-muie-serviciilor-frantei-dar-i-se-intoarce-in-cioc

...am descoperit ulterior şi materialele scrise de inteligenţii mei colegi de la Curentul pe tema asta care au adus în atenţia opiniei publice lovite de cecitate o dovadă irefutabilă că nu m-am înşelat în cuprinsul expunerii docte despre onesta muistă "persecutată" de bulangii din Serviciile lui Traian Băsescu şi ale perfizilor cocoşei galici

"Grosolana auto-victimizare a lui Udrea l-a făcut de râs (mai ales) pe Traian Băsescu.

Fanii lui Udrea, Cristoiu și Gușă au sărit și au acuzat SIE că au urmărit-o pe Udrea la Paris, încercând să o victimizeze pe „onestă”.

De fapt imaginile publicate de anonimul blog şters între timp îi pică mănușă Elenei Udrea și o compromite pe Alina Bica (care se vede că e prietenă cu beneficiara banilor din Microsoft și/sau EADS).
De asemenea îi pică mănușă lui Udrea și la o zi după ce a acuzat SIE de implicare în articolele din Germania ca să convingă alegătorii că e victima Serviciilor.
Dealtfel, postarea de pe blogul anonim de "dezvaluiri" începea cu „fetele au cheltuit zeci de mii de euro”.
Asta ar fi putut fi o problemă doar pentru Bica, salariată la stat, dacă ar fi adevărat, că Udrea are banii din urma divorțului, obtinuţi de Cocoşu de Aur din şpaga Microsoft și poate cheltui cât vrea ea!
Disperată, Udrea aleargă după voturi dar s-ar putea să se împiedice și să cadă.
La Conferința de presă pe care Udrea a susținut-o pe acest subiect aceasta a susţinut ca SIE a urmărit-o la Paris. "Sunt o victimă. Sunt importantă. Serviciile secrete mă urmăresc. E o lucrătură tipică a SIE (zice cunoscătoarea!)" etc samd
Penibilă.

Update: Și Elena Udrea și Traian Băsescu au adus ca argument al implicării SIE, data de 29.09.2014 de pe factura de la hotel deci la șase luni de la deplasare. Dar la fel de bine Udrea ca și orice client putea cere factura chiar în 29 septembrie.

GREȘEALA CU DOCUMENTELE DE LA PARIS PE CARE AU FĂCUT-O UDREA ȘI BĂSESCU

Prezent ieri în studioul B1, Traian Băsescu a susținut că pozarea lui Udrea la Paris și obținerea facturilor e o operațiune a serviciilor secrete române și franceze și că facturile au fost obținute în 29.09.2014 de un agent francez care le-a dat ofițerilor SIE pentru că hotelul nu ar fi dat acele facturi decât unui francez „în care aveau încredere” pentru a nu compromite hotelul.
Dacă ne uităm cu atenție pe bonul de plată, observăm scris cu pixul că cei 26 de Euro de la Minibar sunt defalcați cu mențiuni ÎN LIMBA ENGLEZĂ :”13 Euro on invoice 290562” și „13 Euro on invoice 290476”.
Deci conform președintelui care va ”cere și explicații Franței” (pentru Udrea!!!! nu pentru vreun român abuzat prin Franța de poliție?) un agent francez s-a dus la Hotel Bristol la un colaborator de-al său care avea acces la calculatoarele hotelului și i-a cerut să caute „cu șapte luni în urmă” și să listeze din calculator facturile și bonurile vacilor Udrea și Bică.
Evident că duplicatele au fost listate fără scrisul de mână. Și acum ce să înțelegem? După ce i-a listat bonul, agentul a observat așa, din mers, că era consumată apa Evian și a întrebat cine a consumat apă plată? Ce agent ar fi pus această întrebare și cu ce scop?
Ca să constate că cei 26 de Euro erau de fapt împărțiți pe cele două doamne și angajatul francez al hotelului menționează asta cu pixul în limba engleză pentru un alt francez? Asta pare mai degrabă o explicație trimisă chiar clientului hotelului care a solicitat-o.
Toată povestea pare o înscenare făcută Serviciului de Informații Externe care nu putea fi atât de neglijent încât să lase data listării pe facturi.
Cel mai probabil e ca Udrea să fi avut pozele deja făcute de un paparazzi angajat de ea (și președintele Băsescu a constatat că cei care au făcut pozele știau traseul lui Udrea), după ce și-a depus candidatura a cerut și facturile de la hotel și a așteptat până în penultima zi a Campaniei să le arunce pe piață ca să se victimizeze.
Noi credem că Udrea a făcut pozele în februarie ca să o aibă la mână pe doamna Bica (postarea o compromite doar pe dna Bica nu și pe dna Udrea) dacă va fi cazul. Acum Udrea și-a sacrificat prietena pentru o ieșire spectaculoasă din alegeri.
Doamna Bica trebuia să știe că Udrea s-a format pe modelul Traian Băsescu care și-a călcat în picioare toți prietenii."

ff mişto concentrarea pe detaliu, numai o femeie ar fi capabilă de aşa ceva. Bravo femeie
_____________________________

Partea cu prietenii o ştim deja. Dacă Băsescu şi-a călcat în picioare toţi prietenii, ei bine aceştia au fost răzbunaţi de Udrea care l-a făcut pe Băsescu să se calce în aşa hal singur în picioare cum nimeni pe Planetă n-ar fi reuşit vreodată. Nu cred să existe vreun bărbat care să poată susţine că nu s-a făcut de râs măcar o dată în viaţă pentru o femeie iubită - fie ea curvă ori ba, zdreanţă ori contesă. E de înţeles situaţia, dintr-un punct de vedere strict onanisto-masculin. Schema de acum, de la finalul Campaniei, cu aşa zisul filaj de la Paris, ce aruncă în deriziune şi implică reputaţia unor Instituţii cu memorie de elefant galic nu-i va fi uitată nici iertată lui Traian Băsescu. Franţa a fost un Imperiu nu o budă comunală. Or avea şi ei băşinoşii lor, dar papagali nu-i poţi face pe cei din Serviciile franceze.
Pentru a acoperi idioţenia primei ieşiri a Elenei Udrea, ce trimitea în ridicol Serviciile franceze, Traian Băsescu a încercat să nuanţeze la ultima sa ieşire de la B1, reuşind să facă kkatu praf încă mai rău.
Parcă i-a luat dreak minţile.
Poate ar fi mai bine pe viitor să nu fie lăsaţi să devină şefi de stat decât eunuci, dacă se poate nu foarte purisani şi kaghebişti, că de boşorogi decrepiţi ca bătrâna şandrama comunistă Ion Iliescu ne-am săturat până peste cap.
Ne-am săturat până peste cap şi de poponarii mai mult sau mai puţin masoni (apropo au Convent chiar acum, e acolo un miros de coaie belite de ţi se întoarce stomacu' pe dos) la care se referea Iorgovan, cei care au cotropit vârful Sistemului.
Traian Băsescu, cândva un gagiu mişto, unul dintre cei mai cu coaie bărbaţi din politica asta mizerabilă dâmboviţeană a ajuns cârpă de călcat în picioare, preşul târfei unor clanuri securisto-ţigăneşti.
Sincer mi se rupe inima şi mă doare sufletu' de lipsa lui de jenă. Ce naiba i-o fi făcut trompeta asta deşelată? Adică toţi futem, toţi suferim după pizdă, dar chiar în halu' ăsta?
Părerea mea, acum, este că Băse e cel mai singur om din lume, cel mai trist şi mai belit bărbat din Romanika, în numai 48 de ore va afla, în cifre exacte, în procente, cât l-a costat cea mai naşpa provocare a vieţii sale de Comandant. Navigatoru' legendar Ulise a ştiut de undeva că trebuie să-şi înfigă ceară în urechi pentru a scăpa de provocarea sirenelor malefice. Se vede treaba că Băse nu a citit Legendele Olimpului. L-a terminat lipsa de carte, cum am mai spus-o şi altădată. Fraţilor puneţi mâna pe carte...

Dacă Umil Constantinescu se căina cândva că l-a învins Securitatea, lăsând în istoria post decembristă o dâră de limax storcit, ei bine Traian Băsescu lasă în urmă o dâră de pizdă afumată şi împuţită...nici măcar o sirenă...
________________

http://www.curentul.info/politic/7149-greseala-cu-documentele-de-la-paris-pe-care-au-facut-o-udrea-si-basescu

http://www.curentul.info/politic/7125-elena-udrea-incearca-sa-compromita-sie-si-pe-sefa-diicot

Comentarii:

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.