Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
06 Mar
Voteaza acest articol
(5 voturi)

Tiganii, ciuhapii, evreii, securistii, ardelenii, africanii si rusii, pe mână în jefuirea României

Gruia Stoica, cel care se tot pupa cu Ponta cu ceva vreme în urmă, pentru privatizarea CFR, blocată ca urmare a intervenției ferme a lui Băse, a fost condamnat ieri de magistrații Curtii de Apel Ploiești la patru ani de închisoare, cu executare, iar avocatul Doru Boștină a fost condamnat și el la trei ani de închisoare cu executare.

Gruia se băgase la o licitație, una din nenumăratele câștigate în Epoca PSD, pentru procedura de achiziție a serviciilor de transport feroviar de cărbune pentru cele trei sucursale aparținând Complexului Energetic Oltenia.
Șpaga pentru odrasla securistoidă de Boștină care urma să afle datele secrete ale caietului de licitație și ale documentației de atribuire de la directorului general al CFR Marfă era de 3 milioane de euro, Contractul, pentru Gruia Stoica, și Didilă doi țigănoi negri, era de 106 418 938 euro albi. Grupul Feroviar Român țigănesc condus de Gruia Stoica a ajuns să concureze cu CFR Marfă folosind 49% din vagoanele și locomotivele aparținând companiei de stat. Asta da căpușare.
_____
Daca țigănetele Gruia intră până la urmă la bulău (oare Mateuț e pe fază, ori ba? - că așa am putea fi siguri), de ce nu ar intra și partenerul de viață al lui Viorel Naumovici Ponta, ovreiașul Dan Șova, cel care a mânărit vreo zece milioane de euro în beneficiul lui Gruia?
DIICOT a cerut Ministerului Transporturilor, condus de Șova, în luna ianuarie 2014, să îi vireze garanția de zece milioane de euro depusă de firma lui Gruia Stoica, GFR, atunci când a încercat să cumpere CFR Marfă. "S-a dispus, prin ordonanța procurorului, aplicarea unor măsuri asiguratorii pe bunurile învinuiților Gruia Stoica, Didilă Vasile și Raducan Vasile, precum și pe bunurile societăților comerciale pe care aceștia, personal sau prin interpuși, le administrează".
Sub atenta diriguire a lui Șova, șmecherașii din Minister au returnat cele 10 milioane cerute de DIICOT țiganului din Toflea, printr-un act semnat la 11 noaptea !!!
Uite-așa a rămas Gruia și Didilă cu biștari de cazinou și de sponsorizări civice, de oengeruri apropiate Cotroceniului și SIE, desigur, patriotice.
Puțină lume știa ca nevoia de analize despre Moldova, Rusia și Ucraina era irepresibilă pentru țigănetele de Gruia Stoica care era și sponsorul lui Iulian Chifu, consilier prezidențial, fostul sugiuc al lui Norica Nicolai și Meleșcanu.

http://roncea.net/index.php/foto-video/item/545-tentaculele-penalului-gruia-stoica-la-cotroceni-via-iulian-chifu-consilier-preziden%C8%9Bial

http://www.curentul.info/2014/index2.php?option=com_content&task=view&id=96414&pop=1&page=0&Itemid=43

Țiganii, deși îi creditează lumea rea și discriminatorie, drept vectori anti-cultură iubesc maxim experții culturali în geopolitică, Niro de exemplu îl sponsoriza pe Dan Dungaciu, coleguțul ardelean din Mureș, al lui Chifu…născut în Africa.
“Niro: Alo?
- Domnul ambasador: Cu respect, domnu' Nicu! Domnu' Nicu, mâine ar i fost întrevederea, întâlnirea cu Dungaciu.
- Niro: Nu mai, nu mai.
- Domnul ambasador: O anulez, da?
- Niro: Anulaţi-o, spuneţi-i că numai, şi nici nu mai sprijinim Fundaţia Marea Neagră.
- Domnul ambasador: OOO!
- Niro: Da! De luni o să tai toate contractele pe care le am, cu tot ce înseamnă ONG-uri şi tot!
- Domnul ambasador: Am înţeles
- Niro: Bun, domnu' ambasador. Ne auzim.
- Domnul ambasador: Vă îmbrăţişez cu drag.
- Niro: Hai, muie!

http://adevarul.ro/news/eveniment/stenograme-dosarul-microsoft-dorin-cocos-am-vorbit-elena-zis-foarte-bine-1_5450bd690d133766a85608c2/index.html

_______
Tari de tot țiganii ăștia ai lui Iulian Vlad, Măgureanu, KGB – mâna dreaptă a lui Niro, fratele chinezilor (dați cu search) era un general SRI/KGB/Mossad crăpat în Israel, (unde altundeva ?) Dan Gheorghe, fost și la doi și un sfert, iar mâna dreaptă a lui Gruia Stoica era/este generalul SRI/KGB Gioni Popescu, fost plotonier înainte de 89, când lucra la CENTROCOOP, la vândut televizoare semicolor, devenit mare mahăr în SRI pe timpul lui Măgureanu și Timofte. Un labagiu sinistru.
Gagiul merită încă câteva vorbe, că doar pe mâna sa a devenit Clanul lui Gruia apropitar a juma de miliard de euro. Gioni a fost implicat în așa zisa afacere „Jimbolia“, operațiune de contrabandă cu combustibili a SRI, și în combinațiuni cu țigarete, imobile, mașini. Numit în 2001 în poziția cheie de adjunct al lui Radu Timofte, a girat implicarea CENTROCOOP în afacerea FNI, în beneficiul altui țigan, Sorin Ovidiu Vîntu, care dă acum sfaturi poporului la mișto, după ce a jefuit peste 300 000 de români.

http://www.curentul.info/2013/index.php/2013072489104/Actualitate/Gruia-Stoica-consiliat-de-fostul-securist-Gioni-Popescu.html

Țigănetele din Toflea, Gruia Stoica a fost trimis in judecata la data de 12 februarie, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență, alături de avocatul Doru Boștină, acuzat de trafic de influență, un urmaș al Rețelei securistice, care a “influențat” ca o gripă asiatică cam toate tranzacțiile de jaf și șpagă din România de peste două decenii.
Costică, pentru intimi, Tăticuțu’ lu’ avocatu ăsta de succes, care a bobinat nenumărate contracte cu statul, era fratele fostului procuror militar Pantelimon Boștină, și probabil neam cu un alt Boștină, Gheorghe Dumitru, general de Secu și mare șef peste penitenciare. Costică – adică Constantin Boştină, fost secretar UTC pe ASE la începutul anilor ’70, apoi secretarul personal al lui Nicolae Ceauşescu şi ministru adjunct la Ministerul Industriei Uşoare, adjunct al ministrului Economiei spre finalul anilor 1980, și prim secretar PCR al judeţului Botoşani, după care, după uciderea de către Ilici a lui Ceașcă, servit fidel de Boștină, acesta din urmă devine capitalist pur de tot și care ajunge via Vîntu membru al Consiliului de Administraţie de la Bursa Română de Mărfuri, apoi preşedinte al Bursei Române de Mărfuri, plus membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) unde este coleg cu toții securiștii de omenie capitaliști ca și el, gen Viorel Cataramă, Ion Ţiriac, George Copos şi Dan Voiculescu. Ca și Voiculescu, “profesor” cu diplomă la mișto, ajunge şi cadru didactic universitar la ASE și este și el băgat pe presă - director general al revistei „Economistul”.
Partea cu adevărat interesantă este că nea Costică Boştină a fost trimis prim secretar PCR la Botoşani de către Ceaușescu după ce acesta s-a bunghit că șeful său de cabinet făcea parte dintr-o gașcă selectă, cultivată de Moscova. În 1987, odată cu venirea lui Iulian Vlad la conducerea Direcţiei Securităţii Statului, au început să se miște ușurel lucrurile pe direcția dorită de Moscova. Astfel Serviciul de Contrainformaţii din cadrul Direcţiei a V-a, care avea 46 de ofiţeri, s-a divizat în două iar încet, încet, ca prin minune, suma cadrelor din Direcția a V-a care aveau în grijă directă paza lui Ceaușescu a fost diminuată progresiv, până în iunie 1989, la trei ofițeri ce aveau în supraveghere un volum imens de oameni și trebuiau să proceseze date cu mult peste puterile lor. Se urmărea ceea ce s-a și obținut, treptat, fragilizarea protecției directe a lui Ceaușescu. Se formase deja și o combinație din umbră de personaje din activul de vârf al Armatei, Partidului și Securității, ce urmau, cu acordul Moscovei, să ia puterea după lichidarea lui Ceașcă, prevăzută de Plugușor, în decembrie 1989. A picat de Crăciun operațiunea, un mic devans tehnic.
Gașca era formată din Constantin Olteanu, ministrul Apărării, Ştefan Andrei, de la Extrne, Constantin Dăscălescu, fost premier și fostul șofer al lui taică-miu, Ion Traian Ştefănescu membru al CC al PCR, ministru al tineretului, foarte apropiat de Nicu Ceaușescu, Constantin Boştină, despre care vorbirăm deja, generalul Marin Neagoe, fost aghiotantul al lui Nicolae Ceaușescu, condamnat în mai 1991 la 7 ani închisoare, degradat și încarcerat în penitenciarele Rahova și Jilava, eliberat după doar un an, în 1992, ( !!!) după care a primit gradele înapoi (!!!), devenind general în rezervă al SRI ( ) , generalul Stănculescu, de la Armată, Nicolcioiu, de la Cancelaria CC, Apostoiu, de la Cancelaria Consiliului de Stat. Şi, desigur, Iulian Vlad, Infantele. După 1989 Ion Traian Ştefănescu a devenit coleg cu Voiculescu și Boștină la ASE, predând Dreptul Muncii la Academia de Ştiinţe Economice.
Boștină nu s-a lăsat pe tânjală, doar cu predatul la ASE, ci a devenit după 1989 și acţionar al Romcontrol SA, un adevărat imperiu, aflat astăzi pe mâna familiei lui Andreea Paul Vass, gagicuța crescută de Stolojan, fost și el cadru, pe felie cu Isărescu și Voiculescu, cu toții complici la ciordirea banilor Securității.
Stolojan avea pe vremuri pe mână Direcția valutară și a relațiilor financiare cu străinătatea din Ministerul Finanțelor, ce se ocupa de comerțul exterior, și de întreținerea Ambasadelor RSR, plus relațiile cu organismele financiare internaționale, fiind la curent cu situaţia completă a tuturor conturilor valutare din BRCE, unde erau găzduiți și banii de la AVS, aportul valutar special al Securității.
Se cunoștea de bună seamă și cu Boștină, șeful de cabinet al lui Nicolae Ceauşescu deoarece îi raporta direct și personal acestuia situaţia operaţiunilor AVS primind ordine nemijlocit de la Nicoale Ceauşescu pentru a opera cu conturile alimentate prin AVS (aport valutar special).
Boștină a pus ghiara imediat după 1989 pe una dintre marile firme ale Securității, Romcontrol, ce s-a aflat până în decembrie 1989 sub oblăduirea fostului Partid Comunist Român şi a Securităţii sub numele de Oficiul Pentru Controlul Mărfurilor. Oficiul controla tot ce inta și ieșea din România. Pe 27 decembrie 1990, prin Hotărârea de Guvern nr. 1351, semnată de Petre Roman Neulander, cadru sub controlul generalului Aristotel Stamatoiu, DIE/SIE/KGB, se înfiinţează societatea comercială pe acţiuni ROMCONTROL S.A. În 1990, în timp ce mii de familii îşi plângeau morţii de la rivoluţia lu pește, hotărârea de guvern dată de premierul Petre Roman suna astfel: “Capitalul societăţii este privat 100% şi este deţinut de către conducere şi salariaţi, în proporţie de cca 90% iar diferenţa de cca 10% este deţinută de persoane fizice din afara societăţii”.
Acum, firma soţului Andreei Paul Vass controlează toate mărfurile care intră, ies sau tranzitează România, auditează şi stabileşte norme pentru activităţile din industrie. Andreea is ză best, dă sfaturi economice zi de zi, deși are curul cât Africa, după Stolo.
Revenind la Boștină senior, trebuie precizat că acesta era totodată combinat cu frații rusoi criminali de la GRU, respectiv cu Vitalie Usturoi, “gălățeanul”, pe afacerile cu fier vechi, controlate tot de țigani, respectiv de cei din Toflea, din Galațiul labagiilor de moldoveni, slugi la țigani, și din Sintești, labagii de olteni. care livrau la Tiraspol, la ruși, Combinatului de la Râbnița, resturile industriei românești făcută fier vechi de Petre Roman Neulander și Ion Ilici Iliescu, doi minoritari discriminați pozitiv, futu-i în gură pe jegurile lui Macovei, Toma, Muingiu, GDS. Trebuie precizat că partenerul în relația cu kaghebiștii era asigurat de generalul DIE/SIE Dragoş Diaconescu, de la Argus, fost șef al lui Voiculescu și coleg de birou cu ofițerul de legătură al soției lui Andrei Pleșu, un distins labagiu KGB. Înainte de 1989, colonelul Dragoş Diaconescu a fost coordonatorul oficiului „Argus” al Securităţii, departament care avea ca printre altele, între atribuţii și misiuni de spionaj economic, trafic cu arme şi terorism, misiuni îndreptate împotriva perfidului occident capitalist.
Generalul SIE Dragoș Diaconescu, devenit capitalist și un apropiat al unui țigan cu carte, infractorul Adrian Nastase, a combinat un țigan analfabet din Sinteşti, pe care l-a făcut patron al unui lanţ de 22 de firme prin care se tranzacţiona fierul din România, de la vagoane și tramvaie la repere industriale făcute bucăți, totul dat la topit la ruși. Rușii ăia de ne fut în curr.
Patrioți tare de tot ăștia de la SIE.
Noroc că Dragoș Diaconescu ăsta a fost arestat, la cererea procurorilor DIICOT, în data de 3 noiembrie 2012, pentru aderare şi sprijinirea unui grup infracţional organizat constituit în scopul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani, precum și complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.
Potrivit procurorilor, membrii grupului infracţional sprijiniţi de şapte directori generali sau directori comerciali ai unor bănci, au dat avize pentru risc şi au aprobat credite unor firme pe sprânceană deşi documentaţiile firmelor nu întruneau cerinţele legale. Mega-afacerea, ce a devenit cunoscută sub numele de „Dosarul Bancherilor”, a devenit tema de analiză a unor fraude bancare de circa 85 de milioane de euro.
Il Capo – generalul Diaconescu.
Un patriot SIE, futu-l în cur pe mă-sa de împuțit…

http://www.sursazilei.ro/generalul-de-securitate-din-preajma-familiei-basescu-eminenta-cenusie-retelei-de-escroci-bancari/

http://www.ziaristionline.ro/2013/09/02/adrian-majuru-incepe-un-serial-despre-acesti-utc-isti-care-distrug-romania-toti-oamenii-presedintelui-si-premierului-de-la-mru-la-dan-pavel-si-inapoi/

Căcatu’ ăsta de securist borât a reuşit să-i doneze fiicei sale peste 700.000 de euro, transferând banii din cont într-o sâmbătă după-amiază, în cele câteva ore în care a fost lăsat liber de judecătorii Tribunalului Bucureşti, după expirarea Ordonanţei de reţinere. Ulterior a fost eliberat din arest, după trei luni. Șmecherie maximă. Muie români.
Generalul ăsta tipic al SIE, adresa instituțională a tuturor trădătorilor, mama rușilor și țiganilor deţine sute de proprietăţi, inclusiv imobile de patrimoniu. Pe bune, sute. Și e doar unul din alte sute. Copii lor penali îi scuipă în gură, din goana automobilelor de lux, pe copiii noștri.
Spre exemplu, fiica lui Dragoș Diaconescu, Alice Diaconescu, a fost căsătorită cu un partener de afaceri al unui irakian care apare ca martor într-un dosar al DIICOT, privind un irakian declarat indezirabil și dovedit ca fiind finanțator al unor grupări teroriste. Nașul de cununie a fost Dan Besciu, „Regele asfaltului” din grupul „Golden Blitz” asociat şi administrator la SC Euroconstruct 98 Trading SRL, pus sub acuzare de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare în decembrie 2014. Din acest grup mai făceau parte Gheorghe "Bebe" Ionescu, Sorin Creţeanu (proprietarul Comnord), Raul Doicescu (proprietarul BogArt) şi Puiu Popoviciu (proprietarul mall-ului Băneasa). Cuscrul lui Traian Băsescu, Bebe Ionescu, tatăl celebrului Syda, soţ al Elenei Băsescu, se numește pe bune Gheorghe Ionescu, un șmecheraș ordinar cu conexiuni intime cu nucleul oamenilor de afaceri care au format consorţiul seuristic Luxten şi AEM Timişoara. Fondatorul acestor afaceri, gestionate de generalul SRI Victor Marcu, este Zoltan Boszormeny, fost cadru al seviciilor comuniste maghiare, AVO, urmărit chiar de generalul fost Secu, Marcu, contraspionaj cândva, bozgor borât milionar cu rezidenţă în Monaco. Adresa sa din România este coincidentă cu adresa terenului de la Nana al lui Traian Băsescu, teren rezolvat de notărița Liuba (dați cu search că m-am plictisit).
Grupările de afaceri securistice au tot felul de puncte de contact.
Inclusiv cu terorismul islamic.
Mihai Alexandru Diaconescu Sadagorschi, fostul ginere al generalului SIE Dragoș Diaconescu, îl avea ca partener pe irakianul Ahmed Wahid Morad care a și preluat firma Sada Group de la Mihai pulă ăsta. Ahmed Wahid Morad era partener cu teroriștii de top ai Al Qaeda, fiind implicat în peste 165 de firme create la mișto în România, cu concursul cardelor SPP și SRI, inclusiv la Bucovina Mineral Water SRL, partener jumi-juma cu celebrul Omar Hayssam, teroristul nostru nambăr oan, sirianul nepot al fostului șef al informațiilor militare siriene/evreiești pe zona noastră. Omar cică era cvasi multiplu, și al Mossad și al Secu și al Mama Leone, Mama caprelor, ca dovadă a scăpat ascuns într-un transport de capre sau berbecuți, pretinde Băse, mascat de SRI-ul berbedcuților ageamii ai lui Timofte.

http://www.riseproject.ro/persoana/morad-w-ahmed/

Odată teroristu’ lu’ pește fugit afacerile sale sunt preluate de alți teroriști, altfel aprobați de SRI, așa că ulterior, Bucovina Mineral Water SRL ajunge în posesia lui Abdul Kader Banna şi a lui Qasem Abdul Ghani, doi dintre partenerii şi moştenitorii imensei averi deţinute de Hayssam până la fuga sa din România.
În noiembrie 2008, Banna şi Ghani îşi cesionează părţile moştenite de la Omar Hayssam către…Morad Wahid și un alt excroc criminal iranian cu cetățenie suedeză, Kianzad Berhang, care, potrivit procurorilor DNA, a rulat circa 80 de firme în operaţiunile prin care a prejudiciat bugetul de stat cu 16,7 milioane de euro. Morad W. Ahmed şi Kianzad Behrang, asociaţi la SCLonelia Com SRL şi SC Santana Trading SRL, se ocupau doar cu evaziunea fiscală la scară mare, la o primă vedere.
Prejudiciul nu a fost niciodată recuperat, desigur, iar Ahmed a fost judecat în stare de libertate după ce și-a dat în gât partenerul de terorism la labagii islamici de la Al Qaeda, respectiv irakianul Al Dulaimi Ali Asae Mohamad, alias Loay Ali Asae Al Dulaimi, alias Loay Al Karbouly.
Al Dulaimi Ali Asae Mohamad a înșelat autoritățile române folosind trei identități diferite și, prin intermediul unor societăți comerciale fantomă, a reușit să introducă în România nu mai puțin de cinci teroriști borâți Al Qaeda, ce au săvârșit atacuri împotriva forțelor Coalitiei ce acționa în Irak, printre care se aflau inclusiv soldați români.
Distinsul partener al partenerului fostului ginere al generalului SIE Dragoș Diaconescu făcea parte din filiala irakiana a rețelei "Al-Qaeda" intitulată "Al Qaeda Irak - AQI", fondată în 2003, de iordanianul Abu Musab Al - Zarqawi, ucis la data de 7 iunie 2006 alături de șeicul Abd-Al-Rrahman (liderul spiritual al Al-Qaeda din Irak) - ucis tot la data de 7 iunie 2006, probabil deoarece se ardeau în cur în stil musulman în același loc și în aceeași gaură maro. Faptul că americanii i-au lichidat pe ăștia cu o rachetă bine țintită anal nu a împiedicat înfințarea poponarilor jihadiști ai Statului Islamic, IS, organizație pusă pe exterminarea tuturor șiiților dar și a tuturor creștinilor, iar toată gașca asta securistă de la noi a contribuit în numeroase moduri la acțiunile criminale ale haitei de jihadiști.
Spre exemplu, apropo de interconexiunile dintre Mafia țigănească și Justiția securistoidă, Al Dulaimi a recunoscut că a dat câteva zeci de mii de euro fratelui lui Fane Spoitoru, țigănoi fost mare șmecher de București și Canada, pentru a fi pus în libertate, însă cele două târfe judecătoare suspectate au fost scoase de sub urmărire penală din lipsă de probe. Este vorba de două judecătoare din completul de 3 de la Curtea de Apel, unde s-a dat decizia definitivă de eliberare a lui Dragoş Diaconescu, în data de la 27 februarie 2013, javrele lui Cătălin Voicu, marele mason al lui Ilici - Veronica Cârstoiu şi Liliana Bădescu, urmărite penal de DNA şi cercetate disciplinar, de CSM, pentru decizia abuzivă în cazul eliberării lui Dinel Staicu. Abuzivă dar degeaba. CSM e un kkat.
Judecătoarea Liliana Bădescu este cea care l-a eliberat şi pe irakianul Mohamed al Dulaimi, aflat în legături cu Al Qaeda, cercetat de DIICOT și partener de bizniz al lui Morad W. Ahmed, partenerul ginerelui generalului Dragoș Diaconescu. Muie muie Justiție, ar zice penalul Cătalin Voicu, posibil ministru al Internelor, dacă ieșea Gioană, târfa tuturor, în principal a jidanilor și a rusoilor.

http://www.curentul.info/2013/index.php/2013042485905/Actualitate/Catalin-Voicu-limbricul-cu-epoleti-de-general.html

http://www.curentul.info/2010/index.php/2010032441539/Actualitate/Armata-de-batausi-a-lui-Catalin-Voicu.html

Tot Gioană a cultivat intens un grup de la Londra intitulat Romanian Business Club (RBC). Acest grup era format din așa ziși români care activau pe piaţa londoneză-rusească, ca bancheri, avocaţi sau consultanţi.
Din acest Grup interesant făceau parte, printre mulți alții, Bogdan Drăgoi, băietul de vârf al lui Traian Băsescu, consilier ce pula mea. Băietul generalului Drăgoi.
Cel care împreună cu Adrian Sârbu, alt întemnițat de top de astăzi, pe chestii minore, vroia să ne ucidă în luna mai a anului 1990, plasând dinamită sub Balconul de la Universitate.
Stănculescu, alături de care lucra Drăgoi ăsta a respins ideea și a refuzat donația de explozibil. Să vedem mai departe cum a evoluat situația și cine a ajuns Drăgoi ăsta să ne apuce de un coi.

www.riseproject.ro/persoana/dan-dragoi/

Presa a consemnat peste ani legătura intimă între plaja târfelor și poponarilor de pe Coasta de Azur și familiile Videanu şi Drăgoi, care cică își petreceau vacanţele împreună. Generalul a evoluat, prin progenitură.
Anii au trecut și la 32 de ani neîmpliniţi Bogdan Alexandru Drăgoi, beizadeaua generalului a devenit secretar de stat în ministerul Finanţelor.

www.riseproject.ro/articol/imperiul-nevazut-din-spatele-lui-bogdan-dragoi/

Băietu’ l-a urmat pe Tătic, fost secretar de stat la Ministerul Economiei/Industriilor în guvernele Roman și Stolojan, adus în acest post de genaralul Victor Athanasie Stănculescu - ulterior, reprezentând în România interesele grupului Balli – armament. Dan Drăgoi a fost apoi director în firmele Sidex International Ltd. (Londra) și Dundee Ltd (Dublin) - ambele au parazitat combinatul Sidex Galați (când aparținea statului).
Cadrul SRI Dan Drăgoi a stat în spatele înfiinţării băncii RoBank care i-a dat credit lui Ion Iliescu să-şi cumpere apartamentul din vila în care stă de peste 20 de ani şi a companiei de asigurări Asigurarea Anglo-Română. (Mori Ilici)
Interesant că publicații dușmane, în aparență, Jurnalul și Gândul, la inaugurarea beizadelei seuriste pe post, Bogdănelul labagiu, pus de Băse consilier, au omis să menționeze ascendența securistică a puțoiului, dar au menționat că are Jaguar, târfă din Playboy și bănet grupa mare. În 2012 javruța securistoidă era membru în Consiliul de Administraţie al CEC, al Comitetului Interministerial de Finanţări Garanţii şi Asigurări (CIFGA) al Eximbank, membru al Fondului Proprietatea şi membru al Consiliului de Supraveghere şi Îndrumare (CSI) al AVAS, membru în consiliul director al BEI, ca reprezentant al României şi membru în Consiliul Naţional pentru Stabilitate Financiară (CNSF), al cărui preşedinte este Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.
Mișto.
Și-a pornit ascensiunea în funcţiile publice ca consilier al Ancăi Boagiu, târfa paradită a lui Bpse, pe când ea deţinea şefia Ministerului Integrării Europene după care, microseuristu’ lu’ Tăticuțu’, a ocupat, în ordine, funcţia de secretar de stat în ministerul finanţelor (septembrie 2006 - noiembrie 2007), în primul mandat de ministru de finanţe al lui Sebastian Vlădescu, de director general al departamentului economic al Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, în mandatul lui Adriean Videanu apoi în ianuarie 2009 s-a reîntors la Finanţe, în funcţia de secretar de stat, după care în 2009 a fost rechemat în Finanţe în timpul mandatului lui Gheorghe Pogea, care a ocupat înainte şi funcţia de administrator al firmelor lui Adriean Videanu, bisexualul infractor.
Chiar nu mai pot continua, mi-e silă. DSS a produs cei mai jegoși nenorociți ai așa zisului Stat român.
“Patrioata” Securitate aKGB a creat toată spuma asta împuțită care vă conduce...muie muie muie (cred că singura soluție este uciderea tuturor, unul câte unul, altfel ăștia ne vor sodomiza pe toți)...
Copiii securiștilor și activiștilor PCR deja scuipă în gura copiilor noștri din goana limuzinelor de lux. Trebuie lichidați, pe bune, cu toții, altfel degeaba am început treaba din '90. Io mi-am făcut azi datoria de ziarist ofticat. Mai rămâne de rezolvat treaba mare...Hai să vedem din patrioții pulii, care se tot lansează cu drapele pe net, câți vor trece la fapte, respectiv la terminarea acestor javre securistoide.

Comentarii:

 •  
 •  
 • Florin GhiulbenghianNormal, numai tu puteai sa faci asa ceva... sa scrii zeci de mii de caractere si nimic despre armeni... huo, xenofobule!!!... ;-)))))
 •  
 •  
 • George Ronceahuo muie armeni, singuru' vostru agent KGB, pianistu', e un muist al unei dudui Mossad, instiuție anexă a KGB, bleeah...
 •  
 •  
 • Florin Ghiulbenghianbine ca-ti recunosti greseala... un "hot in lege" aveam si noi si nici p-ala nu-l pomeneai... ;-))))
 •  
 •  
 • George Ronceanicio greseala, pe bune...i-am prins cam pe toti
 •  
 •  
 • Florin Ghiulbenghianati prins o pula bleaga... mai aveti cateva milioane de prins... ;-))))
 •  
 •  
 • George Ronceaufff cât de anti Kovesi poți să fii...știi, ea nu e unguroaică și nici armeancă. Doar vă fute pe toți...să nu uităm de unde a plecat discuția: "Copiii securiștilor și activiștilor PCR deja scuipă în gura copiilor noștri din goana limuzinelor de lux. Trebuie lichidați, pe bune, cu toții, altfel degeaba am început treaba din '90"....
 •  
 •  
 • Cosmin BotaCe cacialmaua! Eu nu sant in stare sa tin minte toate numele! Bine documentat Roncea! Esti cel mai bun!
 •  
 •  
 • Vasile-alexiu PopG.Roncea nu inteleg la valoarea ta cum ai putut gafa ce ai cu Ardeleni(poarta batista si taranu)ei eu sunt nascut Oltean am trait 29 ani in Ardeal, Mama Americana Tata Salajean Ficamia Moldoveanca Feciorul Ardelean .......eu din cauza strambelor unor cetatenii de alta Ednie cu care ne-am pricopsit si mai ales dupa joaca de'a revolutia Chinezi-Arabi-Englezi......nu ma sperie multii Strainii au venit si tot asa au plecat de ce n-ai inceput cu: U E-Banca Mondiala-Nato(Americani)Rusi(Ciuma Rosie)-Jidanii(cei ai nostri)Tiganii Penticostali-si alte Religii Intinatoare(Americazatii)Romanii tradatori de Tara........O noua Oranduire Mondiala sper ca nu te-am ofensat mai ales ca amandoi dorim binele acestei Glii cu Stima.
  Fotografia postată de Vasile-alexiu Pop.
 •  
 •  
 • Emilian SabinaSa dea dracu , la cate informatii detii , maestre , imi poti spune de unde ma lipesc de un puscoci cu repetitie si-o traista de plumbi ? Ca m-as ocupa personal si total discret de copilirea sistemului. Cand e de tiganoi , securisti si alte lepre enumerate de sfintia ta , mi se zbarleste parul pe ceafa si ma apuca subit nationalismul.
 •  
 •  
 • Ionel Iani Velciov@ Emilian Sabina, nu-ti trebuie puscoci, e destul o brisca ca sa-i scopesti! Nu trebuie sa doresti moartea aproapelui .... Trebuie doar sa ai sange in instalatie ca sa incepi .
 •  
 •  
 • Giurgea Crististiu ca nu convine ce o sa zic acum, dar... in interiorul vostru, al tuturor, care bineinteles, aveti suficiente informatii si vedeti "the big picture", o sa-mi dati dreptate. pozitia acestui teritoriu, glii, samd. nu permite libertate. nu ai cum. nu merge. avem deja sute de ani de experienta in zona respectiva nu mergem pe teoritizare, si cu cat ne departam si facem zoom cu atat vedem ca ne scad sansele la avea o natiune sau o "zona" (acel spatiu dintre niste... granite) curata. nu poti face curatenie acolo unde "altii" o terfelesc cum vor ei. poti ajunge sa zicem, un fel de Coreea de nord, dar interesul pentru zona aceea e minim de aceea pare ca ar functiona. este doar o iluzie ideea de a lua sau a detine controlul intr-o maniera de bun simt, bine voitoare, in conducerea sau oranduirea lucrurilor si a oamenilor si faptelor lor in acest teritoriu. cat timp e un peste mai mare ca tine care gandeste altfel sau are alt apetit nu poti visa ca te vei plimba cum vrei tu pe la nasul lui si eu as dori sa fie bine, dar eu gandesc la nivel global (Terra). doar asa poti avea pace si la nivel micro, cand macro e echilibrat. acum, ok, putem lua in discutie si urmatorul aspect si sa zicem: "bai dar... stai nitel, hai sa alegem macar raul cel mai mic!" bun, de acord. dar tocmai asta e problema: nu putem alege. e doar o iluzie. ah, poti alege mental, la tine "acasa", in forul superior, sa zici: "ba, eu sunt asa si punct!" dar e singurul loc unde detii controlul realmente. esti sigur/a ca ce/ceal de langa tine si alte 20 de milioane care ar putea face diferenta si sa mai indulceasca nitel situatia, te vor sustine? de buna voie? pe aceleas principii? ar fi minunat nu? dar... repet, realist vorbim, e imposibil. sa ai 20 de milioane de viori care sa vibreze in acelasi ritm pe un timp suficient de indelungat incat sa schimbe ceva, este... un adevarat sci-fi. Dar unul de Oscar
 •  
 •  
 • Antonia MihailescuIti sta mintea-n loc !! Bre, pe bune, nu ti-e frica de cat stii ?! Mi-a placut chestia cu Mateut !
 •  
 •  
 • Gigi RaducanFurtul,santajul ,falsul si toate formele ,de acumulare de foloase prin folosire lor, se pedepseau [inainte] ,alaturi de rcuperarea pagubeilor ,cu privare de libertate si interzicea unor drepturii sociale...profesie ,politica functii,ect. Acum astfel de indivizi sunt in parament ,in politica si in viata publica . /? [ANCURAJAM ,PRPETUAM ]?
 •  
 •  
 • George Pan Conrancine a crezut in facatura 89 crede acum ca se pot da jos astia ?!..adica brusc nu mai au creiere sa devanseze pana si miscarile "trezitilor"..?..au avut timp 25 de ani sa se pregateasca ptr "surprize"../ sunt cu ceva pasi inainte tot timpul ca daca nu,nu mai erau../ defularea cu "DNA face curat" e mai isteata decat pare
 •  
 •  
 • Dorin MateiNo, bine, PSD e partidul mafiei ţigăneşti, şi alealalte la fel, deci cum era să ia capitalistul Gruia mai mult de 4 ani din care o să facă eventual 1, săracu', cine să aibă grijă de banii lui, pentru care a muncit zi şi noapte (probabil mai mult noaptea, cu huhurezii de la Cotroceni pe post de veghetori vagoane)?
 •  
 •  
 • George Pan Conranapreciez pomelnicul...ma intreb cand e programat macelul !..DD a plecat fentat rau..deci e pe aproape clipa
 •  
 •  
 • Cristian Simaroncea, sadagorski mergi mai departe, lulu, don cafe, manichurista diana divortata de evreu si casatorita cu arab, elan guse , apoi iei pista sadagorski jucan petrache, pina ajungi la dimofte dobrescu si coldea, hai baga mare ca mai ai lacune
 •  
 •  
 • Cristian SimaDorin Matei, ce gruia si psd, e transpartinic, iarna lui 2012, foisorul de la peles , mare conferinta, organizator base si fota, fota maestru de ceremonii, In stinga lui fota eu, eram adus sa explic criza datoriilor suverane, in dreapta gruia, mai incolo marcel opris, mai incolo sulfina si grupul de la cluj psd, totul transpartinic. Gruia le dadea muie la toti atunci era pe cai mari, mai aveau un pic si ii pupau mina ca lui don corleone. Asta sub supravegherea lui James de la raiff agent cia, roncea run forrest run
 •  
 •  
 • George RonceaCristian Sima, nu pot scrie mai mult si mai repede decat o fac, mai ales pe fondu consumului de alcool, ca altfel nu iese textu, nu am lacune stiu si de petrache, dimofte, bittner, neacsu, jucan, virgilica, stefanut mossadelul, taticu lui coldea, si multi multi altii din aceeasi circoteca doar ca ar trebui sa scriu non stop am scris deja in ultimii 25 de ani cam vreo 20 000 de pagini, cine dreak sa citeasca atat? banuiesc ca tu ai vreo secretara doua carora le dictezi cum face si acum Nasu din puscarie, altfel nu pricep cum de ti-a iesit asa un fluviu confesional, doar nu esti nebun sa bati singur la masina, in intuneric, in loc sa mergi la cazinou sau la mai stiu eu ce alt asezamant de cultura armeneasca dintre cele frecventate de Florin Ghiulbenghian, asta cu salvarea Romaniei, i s-a pus pata sa salveze, cand io cred ca trebuie scufundata, sa se inece toti sobolanii, si abia dupa aia mai vedem ce-o fi, care mai ramane in viata...
 •  
 •  
 • Cristian Simanu am secretare, as vrea eu sa am, cu o secretara aveam deja trei volume publicate asa abia ma chinui cu primul
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuCristian Sima, vezi sa fie totusi una urata, ca sa isi poata face treaba pentru care ai antamat-o!
 •  
 •  
 • George Ronceadaca-i urata nu-ti mai vine sa scrii nimic. mai bine una multifunctionala, mai scrii, mai faci o pauza, iar scrii, iar o pauza si tot asa pana te saturi si de numere si de scris...si de apuci de o treaba cinstita, adica de baut
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuDin experienta iti pot spune ca poti sa bei, sa fumezi si sa ''numere'' in acelasi timp
 •  
 •  
 • George Pan Conranramane intrebarea > dnule Roncea,la o bauta viitoare,ne lamuriti cu cele cateva "indicatii" date de dnul Sima ?
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuAs dori sa particip si eu la aceest ''seminar culturalo-distractiv''!
 •  
 •  
 • George RonceaGeorge Pan indicatiile sunt bune, pot sa mai scriu inca un foileton pe tema, da' Sima e smecher ma pune pe mine la munca si el sta pa balconul vilisoarei din Elvetia si fumeaza alene cu un paharel de xo alaturi privind ecologistic la muntii minunati de ii au coruptii aia pe acolo
 •  
 •  
 • George Pan Conrandoar face o pauza...acum apreciaza alternanta
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuIntrebarea mea este: Totusi ce rezolvam daca scriem ceea ce stim? Se schimba ceva? Doamna oarba isi va face treaba ori what? Eu zic ca tot pe calea coalizarii unei alternative la ei, putem face ceva....Dar nah, asta e parerea mea.
 •  
 •  
 • George Pan Conranoricum nu vedeti ca altii decat dvs si dansul nu au curaj sa ...faca "descrieri"
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuUite, am o idee...La ''seminarul'' respectiv, sa aducem si vreo cateva ''secretare'', ca sa fie teaba mai interactiva, si toate informatiile le trecem intr-o carte, pe volume, intitulata, nu in mod intamplator: ''Curve si spioni''! Facem si un ban cinstit, ne si distram....O idee!
 •  
 •  
 • George Pan Conranlui Nemtsov nu i-a priit reteta..
 •  
 •  
 • George RonceaGeorge Pan, mai sunt o gramada care tot scriu, de ani de zile, da nimeni n-are rabdare sa citeasca anchete si investigatii plicticoase. Plus ca mai apare o problema, absolut toate publicatiile de azi apartin unor grupari securistice, securistii au inteles ca reprezinta un risc presa lasata de capul ei deci au distrus colective intregi, formate in ani de munca impreuna, cum a fost de exemplu colectivul de la Ziua si apoi au sters arhivele electronice ale majoritatii publicatiilor, sute de mii de articole si comentarii si materiale, inclusiv de investigatii. Au fost lasate sa functioneze doar acele institutii sau proiecte de presa controlate total. Sa ne intelegem securisti arondati KGB, plus securistii arondati americanilor si nemtilor, ca nici alora nu le place deloc exprimarea libera. Singura varianta ramasa este online-ul, nu stiu cu ce rezultate. Anul trecut per total site-ul meu a atins vreo 5,6 milioane de citiri, si datorita contextului electoral de buna seama. Si eu ma intreb la ce foloseste atata informatie cata vreme nu exista si capacitatea de organizare, primul indicator al fortei. Sunt grupuscule ce se mai duc la biserica impreuna, apoi se duc la o bauta, mai flutura si ei niste steaguri dar asta-i fix pix, pe langa unitatea de marime a Problemei, ca sa zic asa.
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuEu am mai zis...tre facut un partid vere, dar de unde bani? Ca idei si denumire ( Partidul Golanilor din Romania) am! I need mula!
 •  
 •  
 • George Ronceaio votez cu partidu asta...
  Fotografia postată de George Roncea.
 •  
 •  
 • George Pan Conranadevarat..era si de asteptat asta../ isi apara si ei "glia" ..ce au mostenit../ confruntari si rasturnari nu o sa vedem..ca prosti nu sunt nici ei si nici prietenii lor de prin lume../ am ajuns la concluzia ca sunt "timpurile" lor si ca au si ei o treba...nu neaparat aceea care apare la prima sau a 2a vedere / bautul ajuta insa mult,pana "masele largi" se terezesc oarecum..sau dispar din ele..oarecum / stiu,riscam alcoolismul..ca dureaza
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuMoscwa, fix asta si vrea...hai sa-i facem cu propriile arme, gen legea, care lege este scris folosind ce? ''The pen is mightier than the sword!''
 •  
 •  
 • George Ronceaprefer oricand o sabiutza...
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuSi apropo, putem face chestia cu poza de mai sus, dupa ce ne organizam cum ti-am spus ca ar trebui. Crezi ca actualele partide nu au chestii de genul ascunse prin diverse case mai mult sau mai putin centrale? Hmm....Daca e, stiu eu un depozit pentru respectivele chestii pe undeva prin Dobrogea. Cel mai mare de pe la noi
 •  
 •  
 • Florin T. VoicuGeorge Roncea, acuma mi-te imaginam facand scrima :))
 •  
 •  
 • George RonceaFlorin T. am facut scrima, pistol viteza, calarie, inot, altletism, plus catarare pe munti ani de zile. Caram in spate in mijlocul iernii, prin Fagaras, fara rachete in picioare, pe zapada pana la brau, cam 45 de chile, ani de-a randul mi-am petrecut sarbatorile de iarna in bojdeuca lui nea Gavrila Ogoranu din zona Arpasului. acum nu prea mai am gasca. plus ca daca mai vreau sa urc pe munte trebuie sa mai slabesc vreo 10 chile. am slabit 6, nu e usor...
 •  
 •  
 • Emilian SabinaPentru scuipatoarele de plumbi , ca si unica metoda de mierlire a golanilor enumerati de maestrul Roncea , votez si io. Cu toata convingerea.
 •  
 •  
 • Catalin PauHei, George, din nominalizatii tai, rezulta ca ardelenii nu sunt romani...!
 •  
 • Florin T. VoicuNimeni nu e roman...Daca eram nu ne mai cacam pe noi si comentam pe Facebook sau postam tot aici, si chiar faceam ceva concret...Romanul se pricepe la vorbe dar la fapte pula! Subscriu si eu la partea cu gura...fapte momentan pula...si is ardelean pe un sfert!

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.