A+ A A-
03 Mar
Voteaza acest articol
(1 Voteaza)

Circotecă balamuc și flegme în jurul ruinei partidului lui Vadim Tudor

Circoteca pare să fie fără sfârșit în jurul ruinelor PRM, după revocarea lui Corneliu Vadim Tudor din funcția de președinte, anul trecut, în iunie 2013 și mai apoi excluderea sa din partidul fondat de el.

Vadim i-a spurcat la grămadă în stilul său inconfundabil pe toți foștii parteneri și colegi, care au votat în număr mare, eliminarea sa din partid, după nesfârșitele și jenantele show-uri cu maneliste și pitici porno la care se pretează Tribunul homosexualilor pe televiziunea lui Voiculescu, de o bună bucată de vreme. Un partid ce cândva reprezenta o forță semnificativă politică, cu un nume simbolic ce a fost spurcat de delirantul Vadim, a ajuns acum o șleahtă de parastas, de măscărici la fel de jalnici ca și Tribunul lu’ pește.
Funar, fostul profitor al excrocheriei Caritas, o maradona la scară mare pusă la cale de
șmenarul Stoica și o gașcă de securiști, mânărie ce a sărăcit sute de mii de români - este acum președinte al formațiunii create de Vadim, însă acesta din urmă se consideră în continuare președinte și se comportă ca atare.
Pe 20 februarie de exemplu a participat la o recep
ție la Ambasada Kuweitului iar o adresă a Tribunalului București publicată de Vadim Tudor pe data de 23 februarie, arată că se confirmă poziția sa de președinte al PRM. Conform legii partidelor singura instituție din România ce validează statutele și membrii conducerii partidelor politice este Tribunalul București.
Un comunicat al aripii Funar remis redac
ției îl acuză însă pe Vadim că încearcă în mod fraudulos să păcălească Biroul Electoral Central plasând o reprezentantă a sa în cadrul BEC. În comunicat se afirmă: “Conform Legii nr.33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările ulterioare, Partidul România Mare a înregistrat la Biroul Electoral Central (B.E.C.), adresa nr.8/R din 1 martie 2014 prin care a nominalizat reprezentantul P.R.M. în B.E.C. pentru alegerile europarlamentare din 25 mai a.c. La Biroul Electoral Central, domnul ing.Ioan Bâldea, prim-vicepreşedinte al P.R.M. a aflat că în ziua de 28 februarie a.c. a fost depusă adresa înregistrată cu nr.7/R/2014 prin care eurodeputatul Vadim Corneliu Tudor a nominalizat-o pe doamna Adelaida Vichi Banu-Untaru ca reprezentantă a sa în Biroul Electoral Central.
Adresa înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr.7/R din 28 februarie 2014 este un act fals. Partidul România Mare nu are înregistrat la Tribunalul Bucureşti sediul central pe strada Vasile Lascăr nr.16, ci pe strada Emil Zola nr.2, iar adresa respectivă este semnată de Vadim Corneliu Tudor ca preşedinte al Pardiului România Mare.
La Tribunalul Bucureşti nu este înregistrat Pardiul ci Partidul România Mare.

Vadim Tudor este penal, susține Funar
Fapta săvârşită de Vadim Corneliu Tudor şi avocata sa este penală. Amândoi ştiu că, prin Încheierea civilă din 26 februarie a.c., Curtea de Apel Bucureşti a anulat apelul lui Vadim Corneliu Tudor declarat împotriva Sentinţei civile nr.40 P din 18 noiembrie 2013 pronunţată de către Tribunalul Bucureşti, ca netimbrat. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti, dată în Cameră de Consiliu, este definitivă şi executorie. Nerespectând hotărârea instanţei de judecată, Vadim Corneliu Tudor a recurs la fals şi uz de fals pentru a face complice Biroul Electoral Central la faptele sale penale.
Este de notorietate faptul că din 20 iulie 2013 Vadim Corneliu Tudor nu mai este preşedinte al Partidului România Mare şi din 27 iulie 2013 a fost exclus de partid de Congresul Extraordinar al Partidului România Mare desfăşurat la Alba Iulia.
În încercarea de a păcăli pe apreciaţii judecători din B.E.C., Vadim Corneliu Tudor nu a înştiinţat Biroul Electoral Central că există hotărâri judecătoreşti pronunţate de către Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti care au stabilit că adunările sale botezate Consiliul Naţional al P.R.M. şi Congresul Extraordinar al P.R.M. din 20 iulie 2013 încalcă Legea partidelor politice şi Statutul P.R.M., iar el nu mai este membru al Partidului România Mare.
Sfidându-i pe membrii Biroului Electoral Central, Vadim Corneliu Tudor a anexat la adresa sa din 28 februarie a.c. un document de la Tribunalul Bucureşti care confirmă că Partidul România Mare a depus, sub semnătura preşedintelui Dr.Gheorghe Funar şi prim-vicepreşedintelui ing.Ioan Bâldea, listele de semnături pentru a participa la alegerile din anul 2014.
Conducerea Partidului România Mare a înregistrat o contestaţie la Biroul Electoral Central în ziua de 1 martie a.c. împotriva numirii ilegale de către Vadim Corneliu Tudor a avocatei sale în Biroul Electoral Central.

Steagul lui Avram Iancu băgat ilegal la licita
ție de Tribunul șmenar

În fond, după ce a reuşit să păcălească şi să dezamăgească Poporul Român şi după încercarea nereuşită de a vinde la licitaţie steagul de luptă al Eroului Naţional Avram Iancu, care a fost dăruit Partidului România Mare (faptă pentru care Vadim Corneliu Tudor are deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat), acum Vadim Corneliu Tudor a încercat să compromită Biroul Electoral Central şi să-l facă complice la infracţiunile sale, sperând că după acceptarea ilegală a avocatei sale în B.E.C. să urmeze încercarea de a depune ilegal lista sa de candidaţi pentru Parlamentul European.
Având în vedere sfidarea de către Vadim Corneliu Tudor a Biroului Electoral Central, unde au fost aleşi judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în mod normal şi legal aceste fapte penale, fără precedent, trebuie aduse la cunoştinţa opiniei publice şi Biroul Electoral Central are obligaţia să sesizeze Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În caz contrar şi alţi cetăţeni care nu respectă legea şi hotărârile judecătoreşti vor îndrăzni să înregistreze adrese şi liste ilegale de candidaţi la Biroul Electoral Central.”

Vadim...neschimbat
Merită reprodus și un citat din Vadim, nu doar din Funar, pentru a avea o perspectivă echilibrată a demenței degenerative. Scrie Vadim zilele trecute: “Îmi aduc aminte că, acum 24 de ani, m-am dus, împreună cu fratele meu, la sediul PNŢCD, pentru a-l ruga pe Corneliu Coposu să renunţe la un mic imobil, de pe Strada Dr. Staicovici, fiindcă îmi fusese atribuit mie, pentru a mă muta lîngă tatăl meu, rămas văduv. Ţărăniştii, lacomi şi stătuţi, acaparaseră tot, inclusiv acea casă modestă. Bătrînul m-a ascultat, apoi mi-a spus că îmi citea, cu nesaţ, pînă şi articolele de sport din „Săptămîna" şi a intenţionat să-mi scrie. Diferenţa e că el auzise de mine, dar eu nu auzisem de el. Casa a rămas la ţărănişti, care au început să vîndă acolo pepsi, halva şi alte chestii. Nu mi-au dat-o înapoi, spre marea durere a iubitului meu tată.
Ulterior, Coposu avea să mintă, cu neruşinare, într-o carte de interviuri pe care i le luase o găină zăpăcită, Doina Jelea, că eu aş fi fost molestat (?!) de nişte tineri ţărănişti - noroc cu Pavel Suian, care era acolo, şi a scris că nici vorbă de aşa ceva, nu existase decît o scurtă altercaţie verbală cu piticul isteric Ticu Dumitrescu. Atunci, într-o primă zi, o mitocancă ce freca menta în sediul PNŢCD m-a văzut cu un fular roşu la gît şi a ţipat:„Aha, sînteţi comunist!". A doua zi, m-am dus cu un fular verde: „Aha, sînteţi legionar!". Probabil dacă aş fi avut la gît un fular galben, ţoapa ar fi ţipat: „Aha, sînteţi chinez!". Şi tot aşa. Anii au trecut... Eu am continuat să-mi văd de treaba mea, inclusiv de acest hobby - cronica de sport. Cei doi bătrîni inadaptabili, care ieşiseră din puşcării cu duhul răzbunării în gură, au putrezit, de mult, în pămînt, Dumnezeu să-i ierte.”
Greu de ales între cei doi boșorogi demenți – Funar și Vadim. Dracu să-i ia...

Sursa: http://www.curentul.ro/2014/index.php/2014030497690/Actualitate/Circoteca-si-balamuc-in-jurul-ruinei-partidului-lui-Vadim-Tudor.html

Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.