Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_k2, 1
 • Error loading component: com_content, 1
A+ A A-
06 May
Voteaza acest articol
(7 voturi)

Hecatomba comunismului si nazismului - rolul jucat de evrei

In particular, rolul jucat de romani in istoria recenta, in incercarea de curmare a raului...
Ilustratia este o fotografie de presa ce surprinde intr-un dialog lejer ofiteri ai Statului Major al Armatei Romane, alaturi de regele Carol I si cadre ale corpului militar francez...imagine de pe vremea cand aveam o Armata, cu adevarat glorioasa prin eroismul soldatilor ei, insa minata de tradarea si nevolnicia clasei politice.

In linii mari in primul razboi mondial am mancat bataie la greu, dar s-a finalizat cu bine pana la urma. Razboiul de Reintregire a oferit Romaniei vreme de doua decenii, dupa pacea de la Trianon din 1920 sansa de a se numi Romania Mare. Pretul platit a fost cumplit. A pierit mai mult de zece la suta din populatia Regatului Romaniei de atunci. Eliberarea ardelenilor de sub bozgori a costat vietile a 880 000 de soldati – regateni si moldoveni - si a 275 000 de civili, cam cat victimele de razboi ale Imperiului Britanic. Dupa mai putin de 20 de ani de la momentul incoronarii la Alba Iulia a regelui Ferdinand, in 1922, ca rege al Romaniei Mari, nazistii nemti si comunistii rusi, au reusit, in 1940, sa franga aspiratiile romanilor.

In a doua parte a primului razboi mondial Armata Romaniei a izbandit unele lucruri extraordinare, blocand atat la Est cat si la Vest misculatiile hoardelor bolsevice ale lui Lenin, un criminal cu mainile rosii de sange care i-a imprumutat o particula din numele sau blestemat lui Ion Ilici Iliescu si o alta particula lui Volodea Tismaneanu, lingaul autorizat al lui Ilici (Ion Iliescu) si al lui Basescu ulterior, care si-a luat pe langa el un ipochimen pe post de breloc, cam cum tin pe langa ei bisnitarii ajunsi smecheri, in lesa, un catelus sau o tarfa...

Imaginea ofiterilor romani atat de ferchesi si semeti alaturi de ofiterii generalului Berthelot, cel care a devenit seful Misiunii militare franceze contribuind major la refacerea si reorganizarea armatei romane dupa infangerile din prima jumatate a primului razboi mondial este in contrast sever comparativ cu burtosii apevisti de astazi, lingai ai zoaielor politichiei dambovitene. In secolul trecut Franta ne-a refacut armata, acum SUA ne-a distrus-o, sub pretextul racordului la normele NATO, cu concursul leprelor de apevisti, deveniti “ofiteri” fara o zi de infruntare pe vreun camp de lupta.

Imaginile spun multe despre istorii ce raman nespuse pana la capat...cum manualele de istorie sunt scrise de personaje ca Zoe Petre, o comunista salbatica pe vremea cand conducea BOB-ul centrului universitar Bucuresti, este evident ca anumite pasaje esentiale au fost eliminate. Iar noile manuale vor fi infuzate si de “teoriile” despre izvoarele comunismului emanate de Volodea Tismaneanu, fostul autor de manuale metodologice a cadrelor de la Stefan Gheorghiu, asa zisa scoala de partid. Accesul adevarului in manualele copiilor nostri este limitat.

Voi incerca sa completez unele pasaje lipsa din actualele manuale, cu speranta ca vreodata vor citi cate ceva si pupezele din generatia fiica-mii, cu tot cu pinguinii asociati...lucrarea este un fel de cadou cum ar veni, intre tonitzisti, desi Liceul Tonitza, candva un liceu de top al Romaniei a ajuns acum un mic cuib de pitzi si drogati, intre care mai sclipesc sper si vreo cativa viitori artisti, nu doar potentiali clienti ai Parchetului.

Patronul nostru, cel care a dat numele liceului in care am crescut, Nicolae Tonitza, a fost un mare pictor dar si un mare luptator. In 1916 a cazut prizonier in teribilele lupte de la Turtucaia, unde romanii au luptat impotriva nemtilor si bulgarilor. Dupa ce compania sa a fost decimata, Tonitza preia comanda unei companii de graniceri si rezista eroic in fata trupelor bulgare, desi fusese ranit foarte grav. In cele din urma pierde prea mult sange si isi pierde cunostinta, iar fratii de arme il scot de pe campul de lupta. Tonitza va petrece doi ani negri in lagarul de prizonieri alaturi de zeci de mii de soldati capturati, ajunsi in mainile inamicilor datorita nevolniciei unor comandanti militari si politici.

Constantin Argetoianu, fost prim-ministru al Romaniei, consemna in Jurnalul sau: „Turtucaia inseamna o data mare in evolutia politica a tarii noastre. (...) Cu Turtucaia a inceput la noi ura impotriva partidelor. Turtucaia a pus in plina lumina goliciunea oamenilor carora
tara le incredintase soarta ei, aproape fara niciun control”.
Ura impotriva partidelor dureaza si azi, din motive la fel de intemeiate.
Singurele momente de glorie si triumf ale romanilor nu s-au datorat politicienilor ci ostasilor romani, o armata de tarani in opinici, luptatori la baioneta cel mai adesea.

Soldatii romani au blocat bolsevizarea Europei
Impiedicarea bolsevizarii Europei, via Bella Kohen, s-a datorat Armatei Romaniei care a trecut Tisa si a cucerit pe 4 august 1919 Budapesta, ocupata de hoardele jido-sovietice.
Romanii au arborat drapelul Romaniei si o pereche de opinci pe cladirea Parlamentului de la Budapesta in timp ce Bella Kohen a fugit mancand pamantul cu o ceata de jido-bolsevici catre Viena intr-un tren blindat.

Trenul blindat a fost un vehicul la moda in epoca, pentru comunisti. Si Lenin a ajuns in Rusia, pentru a provoca rivolutia bolsevica tot intr-un tren blindat indesat cu scelerati veniti de unde a intarcat dracu’ balaia (cum ar fi Leiba Bronstein aka Trostki, viitor sef al Armatei Rosii, plecat tocmai din Brooklin unde se indeletnicea cu meseria de mim, ca Puric al nostru/al lor, culmea si el tonitzist la baza, ca si Liceul Tonitza trebuia atent supravegheat de Secu). Trenul lui Lenin era plin si cu aur, de la “nemti”.

Fratele bancherului american Paul Warburg, pe numele sau “german” Max Warburg – care era seful serviciului secret militar german – l-a expediat pe Lenin cu un grup de bolsevici, care parazitau de ani de zile in Elvetia, in Rusia, intr-un tren special (“vagonul plumbuit”), in scopul de a organiza la Petersburg o lovitura de stat, in 1917. Celebrul “vagon plumbuit” plin cu “rivolutionarii” si indesat cu banii bancherului “american” Iacob – Henry Schiff, nascut in 1847 la Frankfurt pe Main si emigrat in 1865 in America, a traversat Europa si a ajuns la Petersburg pentru a organiza lovitura de stat care sa scoata Rusia din razboi. Bolsevicii urmau apoi sa incheie rapid o pace separata cu Germania. Intelegerea a mers unsa. Prima emisiune monetara a Revolutiei Bolsevice avea zvastica pe fata bancnotei si fasciile pe avers. Primele uniforme ale Armatei Rosii aveau la petlite insemne zvasticii. Zvastica de mai tarziu a lui Hitler si a nazistilor!

Banisorii bancherilor rosii de la New York au fost investiti in “afacerea rivolutiei bolsevice”, afacere soldata cu zeci de milioane de victime dar si cu zeci de miliarde de marafeti pentru “investitori”. Bancherii rosii si-au scos insutit banii investiti in Revolutia bolsevica, prin agentii lor de incredere, de teapa lui Leiba Bronstein, viitor sef al Armatei Rosii, cunoscut sub numele de Trotski.

Leiba Davidovici Bronstein era fiul unui negustor originar de langa Elisabetgrad (Krivoirog – Ucraina), ajuns la New York si ajuns actoras in Brooklin. Acesta era insurat cu fiica bancherului Jivtovski, cel care il pusese in legatura si cu cercurile bancare de pe Wall Street. In primul rand, cu Iacob Schiff, presedintele bancii “Kuhn, Loeb & Co”. Instaurarea comunismului in Rusia, la 7 noiembrie 1917, nu a fost – catusi de putin – un act spontan, ci rezultatul unui amplu proiect pregatit minutios in afara Rusiei si finantat de marii “bancheri internationali”.

In primul rand de cei de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman, Frank Vanderlip, Paul Warburg – fratele lui Max, “germanul”. Finantarea bolsevicilor era intermediata de banca suedeza “NYA Banken”, condusa de bancherul Olof Aschberg. Bancherul suedez Olof Aschberg, asociatul lui J.P. Morgan a devenit Presedintele bancii sovietice, in 1923 – cand URSS si-a creat prima banca internationala “Ruskombank”, iar Max May, vicepresedinte la “Guaranty Trust” (J.P. Morgan), a preluat functia de director al “Ruskombank”. Rusia nu avea inainte de “Revolutie” o Banca centrala, iar prin noile institutii bancare s-a perfectat jefuirea sistematica exploatarea pe termen lung – si cu garantii guvernamentale – a fabuloaselor bogatii ale Rusiei.

Sarcina sceleratului de Lenin era sa beleasca Rusia, ceea ce i-a si reusit, dar cum si Europa era tinta bolsevicilor Lenin l-a mandatat pe tovarasul Kohen, in numele internationalei comuniste, sa se ocupe de extinderea revolutiei bolsevice in Ungaria, pentru ca de aici ciuma rosie sa se extinda catre Europa Centrala. Ungaria lui Bella Kohen (Kohen inseamna in ebraica “preot” si are pluralul Kohanim) devenita prima reduta comunista europeana urma sa deschida un culoar catre inima Europei trupelor bolsevice din Ucraina si Rusia.

In primavara anului 1919, evreul Bella Kohen pretinzandu-se urmasul revolutionarilor maghiari Kossuth, Petöfi sau Bem (un croat, un rutean si un polonez...unguri verzi, ca si Kohen :) instaureaza in Ungaria dictatura proletariatului, ocupand Budapesta si trecand la colectivizarea fermelor de paprika (singura avutie a bozgorilor), in afara de femei si cacarezele de sobolan.

Din convorbirile telefonice dintre Lenin si Kohen din luna martie 1919, rezulta ca Moscova si Ungaria pregateau un atac conjugat impotriva Romaniei dinspre est si dinspre vest. In 25 aprilie 1919 Lenin transmitea comandamentului armatei rosii ucrainene directiile de inaintare de pe teritoriul Galitiei si Bucovinei: “Fortele armate din Ucraina sovietica trebuie sa dea lovitura prin Bucovina pentru a realiza legatura directa cu armata rosie maghiara, iar alte grupari sa treaca la ofensiva pentru a rupe pozitiile fortelor regale ale Romaniei si incercuirea lor langa Nistru”. Ca urmare a acestui ordin, la 26 aprilie 1919, statul major al trupelor bolsevice de la Kiev a ordonat trupelor sale “sa inainteze rapid si sa stabileasca legatura cu armata rosie ungara”.

Operatiunile ordonate de Lenin impotriva romanilor au fost initiate inca din 1917, probabil in timp ce-l mangaia duios pe fund amantul sau Zinoviev. Lenin i-a indicat lui Simion Rosal, sa aplice modelul utilizat la Petrograd si Moscova. Comandoul sau evreiesc urma sa organizeze cateva atentate sangeroase ce ar fi trebuit sa genereze ample tulburari sociale, basculand tara in anarhie urmand ca mai apoi sa fie exploatate nemultumirile si temerile populatiei pentru a se intemeia si aici un regim bolsevic. Simion urma sa-l asasineze pe Regele Ferdinand, si sa instaleze un regim bolsevic, condus de Cristian Racovski, Mihai Gheorghiu Bujor, Alecu Constantinescu, Ion Dissescu.

Primul pe lista celor ce trebuiau eliminati era generalul Dimitri Scerbacev, comandantul armatelor rusesti imperiale din Moldova. Atentatul a esuat iar generalul Scerbacev a cerut sprijinul armatei romane pentru distrugerea comandamentului bolsevic de la Socola. Cererea sa a fost aprobata de Consiliul de Ministri aflat in refugiu la Iasi, iar agentul lui Lenin a fost depistat de execlentii agenti de contraspionaj ai Armatei Regale Romane. Rosal a fost executat impreuna cu cativa dintre complicii sai evrei. Soldatii rusi razvratiti si trecuti la bolsevism au fost dezarmati si expulzati peste Prut de generalul Prezan.

Leiba Bronstein aka Trotski, partenerul de dracii al lui Lenin, primul sef al Armatei Rosii bolsevizate, care era la aceea vreme (si) ministru de Externe al Sovietelor trimite o scrisoare de amenintare la adresa Romaniei arestandu-l la Petrograd, pe ambasadorul Romaniei, Constantin Diamandi, impreuna cu toata Legatia.

Tot ca represalii Trotski si-a pus bolsevicii sa jefuiasca si sa terorizeze basarabenii. In aceste conditii, la 22 decembrie 1917, Sfatul Tarii a cerut interventia armatei romane, iar trupele conduse de generalul Brosteanu au venit in ajutorul Sfatului Tarii si au trecut Prutul in ziua de 10 ianuarie 1918 ajungand in 13 ianuarie 1918, la Chisinau.

Trotski actioneaza si confisca tezaurul romanesc in aur trimis spre pastrare in Rusia anuntand ruperea relatiilor diplomatice ale Sovietelor cu Romania. La 24 ianuarie 1918, Sfatul Tarii a votat in unanimitate proclamarea independentei Republicii Moldovenesti, iar la 27 martie 1918, Sfatul Tarii, voteaza Unirea cu Romania. Proclamatia Sfatului Tarii suna astfel: “Republica Democrata Moldoveneasca Basarabia, in hotarele ei dintre Prut si Nistru, Marea Neagra si vechile granite cu Austria, rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove, in puterea dreptului istoric si a dreptulul de neam, pe baza principiului ca noroadele singure sa-si hotarasca soarta lor, de azi inainte si pentru totdeauna se uneste cu mama sa, Romania”.

In vizita sa la Chisinau, stra-unchiul meu, Sandu Marghiloman, la vremea aceea prim-ministru, a fost intampinat cu urale. Declaratia sa oficiala suna astfel: “In numele poporului roman si al Regelui Romaniei, cu adanca emotie si falnica mandrie, iau act de hotararea cvasi-unanima a Sfatului Tarii si, la randul meu, declar ca de azi inainte Basarabia este pe veci unita cu Romania”. Actul Unirii a fost promulgat de Regele Ferdinand si publicat in Monitorul Oficial din 10 Aprilie 1918. Marea Unire avea sa vina – scriptic- la 1 decembrie 1918 iar incoronarea lui Ferdinand ca rege al Romaniei Mari, la Alba Iulia a avut loc in 1922.

Asadar, pe scurt, un poponar nebun, Lenin, a atentat la pamantul romanesc si la viata basarabenilor, a vrut sa dea foc Basarabiei, si-a trimis kilerii sa ucida, nu a izbandit, Chisinaul a cerut ajutor regelui si primului ministru, Marghiloman, stra-unchiul meu, iar soldatii romani au rezolvat treaba.
Tot soldatii romani au rezolvat treaba si la Budapesta, izgonind haitele de caini bolsevici ai lui Bella Koehn, peste 200 000 de ucigasi sangerosi care au pradat si violat si ucis cat au putut, pana sa fie loviti peste bot de ostasii romani.

Armata romana a trecut la ofensiva in urma unei decizii politice si militare proprii, aprobata de Aliati cu jumatate de gura (SUA, Italia, Marea Britanie au avut rezerve, ca intotdeauna cand a fost vorba de orice fel de actiune romaneasca).
Ofensiva a fost condusa de gen. Prezan, avandu-l alaturi pe lt. colonel Ion Antonescu, viitorul Maresal al Romaniei, lichidat de jido-rusoiul georgian Stalin Djugasvili (fiul evreului pe limba gruzina).

Cretinismul Evropei, abia salvata de pericolul bolsevic de catre romani, a capatat noi forme de manifestare. Aliatii, in urma unei sedinte a Consiliului Antantei, au cerut Armatei Romaniei sa opreasca ofensiva si sa-i asigure o zona de respiro unui nou lider al Ungariei, impus de Marile Puteri.
Contraamiralul Miklos Horty, stranepotul unei familii de renegati romani din Baia Mare, care purtau numele de Horotan, a fost asezat in scaunul de regent si a trecut imediat la instaurarea dictaturii fasciste, dupa ce Armatei romane i s-a cerut sa paraseasca Ungaria, de catre Aliati.

Modelul maghiar al dictaturii fasciste instaurate de Horthy in Ungaria, l-a inspirat pe Mussolini in Italia si pe Hitler in Germania. Inca din 1923 Germania a fost ajutata de Rusia sovietica a lui Stalin sa se inarmeze, dupa care Hitler si Stalin au si parafat intelegerea secreta, in 1939, si toata gasca de nenorociti s-a pus pe gatul Romaniei, in 1940, decapitand-o si trecand apoi la sfartecarea intregii Europe.

Zeci de milioane de oameni au cazut prada hecatombei socialistilor cu camasi brune, negre si rosii, manati de aceleasi idealuri si inspirati de aceeasi ideologi, neamuri de sange cu Marx si Koehn si Kaganovici, Kamenev (Rosenfeld), Zinoviev, amantul lui Lenin, Trotski (Leiba Bronstein) etc samd (din totalul de 151 de conducatori ai Rusiei bolsevice, 129 erau evrei).
Intre comandantii Armatei Rosii, intemeiata de altfel tot de un evreu, se numarau numerosi generali evrei, printre care Solomon Raikin, Isaak Revzis, Simon Reizin, Josef Rubin, Mikhail Belkin, Zelik Yoffe, Grigori Preizman etc

Nazismul si Sionismul, Societatea Thule si ezotericii homosexuali
De asemenea si in Armata lui Hitler serveau peste 150 000 de evrei, printre care numerosi ofiteri cu grade superioare si cel putin cinci generali si amirali. Cartile de istorie trec sub tacere legaturile interesante dintre evrei si nazisti si dintre evrei si comunisti. Atat national-socialismul lui Hitler cat si socialismul internationalist al lui Lenin si Stalin au izvoare comune. Mai mult decat atat, la nivelul de top al conducerii Reich-ului s-au aflat la conducere agenti sovietici. Este cazul lui Martin Borman de exemplu, organizatorul si trezorierul Partidului Nazist, mana dreapta a lui Hitler. Adjunct al lui Hitler, si sef al secretariatului, Borman semna notele de plata ale lui Hitler si decidea fluxul documentelor care trecea catre Hitler fiind in mare masura controlorul sau si decident in situatii cheie. A fost executorul testamentar al lui Hitler si proprietarul de drept a averii acestuia. Intreg complexul de la Obersalzberg unde locuia Hitler compus din 87 de cladiri ii apartinea lui Borman. Hitler a fost o maimutica in mainile unor agenti cu nume germane dar cu origini sau loialitati straine.

In 1943 serviciile americane de intelligence au creat un profil al lui Hitler. Agentia, stramoasa a CIA, se numea OSS (United States Office of Strategic Services) iar seful acesteia era colonelul William J Donovan, conducator din 1941 al unei organizatii de intelligence numita Coordinator of Information. Sarcina organizatiei era sa adune informatii de la toate serviciile de informatii civile si militare si sa le combine pentru a pregati bazele razboiului psihologic, in asteptarea intrarii Statelor Unite in razboiul mondial. In 1943, Donovan, devenit general, l-a insarcinat pe un subordonat sa puna la punct un dosar despre Hitler si ascensiunea sa, despre rudele, background-ul de familie, cercul de prieteni si parghiile de sustinere, dosar tipic de evaluare. Pana in 1972 datele din dosar au fost clasificate la strict secret. Autorul studiului OSS, Walter C. Langer a publicat selectii din dosar in 1972 intr-o lucrare intitulata “The Mind of Adolf Hitler - The Secret Wartime Report”

“Hitler, clearly, was more than the crazy paperhanger depicted in popular prints. Up until the age of twenty-five he manifested many of the characteristics that we now associated with the “hippies” of the 1960s.” Cam asa incepe descrierea profilului lui Hitler.
Cea mai tare parte vine insa imediat.
“Adolf's father, Alois Hitler, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber. It is generally supposed that the father of Alois Hitler was Johann Georg Hiedler, a miller's assistant. Alois, however, was not legitimized, and he bore his mother's name until he was forty years of age when he changed it to Hitler.
Johann Georg Hiedler did not legitimize the son when he married Anna Schicklgruber thirty-five years earlier. Why the son chose to take the name Hitler instead of Hiedler, if this is the case, is also a mystery that has remained unsolved.
There are some people who seriously doubt that Johann Georg Hiedler was the father of Alois. Thyssen and Koehler, for example, claim that Chancellor Dollfuss had ordered the Austrian police to conduct a thorough investigation into the Hitler family. As a result of this investigation a secret document was prepared that proved that Maria Anna Schicklgruber was living in Vienna at the time she conceived. At that time she was employed as a servant in the home of Baron Rothschild. As soon as the family discovered her pregnancy she was sent back to her home in Spital where Alois was born. If it is true that one of the Rothschilds is the real father of Alois Hitler, it would make Adolf a quarter Jew.
According to these sources, Adolf Hitler knew of the existence of this document and the incriminating evidence it contained. In order to obtain it he precipitated events in Austria and initiated the assassination of Dollfuss. According to this story, he failed to obtain the document at that time since Dollfuss had secreted it and had told Schuschnigg of its whereabouts so that in the event of his death the independence of Austria would remain assured.”

Vom vedea ca ascesiunea tanarului hippie – posibil/probabil urmas al unui bastard al unui Rothschild s-a legat strans de un numar de evrei, numai unul si unul, la fel de hippies ca si el.

Ascensiunea lui Hitler s-a datorat in mare masura lui Rudolf Hess, discipol si elev al lui Karl Haushofer, evreu dupa tata si fondator al Institutului de Geopolitica, in 1921. Hess a fost si bunul prieten al lui Albrecht Haushofer, fiul lui Karl Haushofer, evreu curat, dintr-o mama evreica, Martha Doss, sotia lui Haushofer. Albrecht a lucrat in MAE al Reichului, ulterior, in pofida originii sale. Hitler, un obscur limbut hippie ce se trambala prin carciumile bavareze a fost recrutat de Hess si dus de mana la profesorii sai, membri ai unor cercuri oculte, ce practicau ritualuri pagane, inspirati de o ura viscerala fata de crestinism. Hess l-a introdus pe Hitler in Societatea Thule, un fel de ONG dedicat ocultismului inspirat de o rusoaica dementa, Madame Blavatschi. Autorul celebrei Mein Kamf atribuita lui Hitler a fost Rudolf Hess, la randul sau inspirat de Haushofer. Cartea a fost dedicata altui hippie, inca mai dement ca ceilalti, Dietrich Eckart - un membru de varf al Societatii Thule care l-a initiat pe Hitler in practicile oculte si teosofia inspirata de Societatea Teosofica a Madamei Blavatschi.

In anul 1919, membrii unei grupari care se pretindeau in legatura cu templierii, trolii si extraterestii, au infiintat Vril Gesellschaft – un ONG-ul cu sediul in localitatea Ramsau din Germania (langa granita cu Austria) inspirati de un roman science fiction al unui ciudat pe numele sau Edward Bulwer-Lytton a caruia cartulie „The Coming Race” (Rasa care va veni) a fost publicata in 1871 si a fost ulterior preluata si folosita intr-un context ocultist, de catre o rusoaica nebuna, Elena Blavatschi. Dementul cu „Rasa care va veni” a ajuns lord desi avea atata rahat in creier incat putea umple vidanje intregi. Lordu’ asta a lui peste prajit descrie o civilizatie care traie
ște in interiorul planetei, mult avansata fata de civilizatia umana. Membrii acestei rase au descoperit „puterea Vril” (buhuhuuu) pe care o folosesc prin intermediul psihicului. Tampenia asta de cartulie cretina a stat la baza nazismului, intemeiat de niste ezoteristi care se adunau prin paduri si asteptau sa le vina vibratiile pe bulan.

Membrii acestei societati de trasniti erau chacrishti (ca Petrea) credeau ca ei capteaza rezonanta si armonia pulsatiilor benefice a Pamantului, a lu’ Mama Gea, se bazau tare pe Yin si Yang, isi lasau parul lung ca hipsterii de azi si credeau ca si hipsterii in tot felul de prostii, cristale, energii suprafiresti, practicau mesmerismul, faceau pase pase pe sub masa, simteau adanc forte magnetice, prana-iama, reiki, chichi-chichi, aure, shambale, fluide, teleportare, forte telurice, OZN-uri, electromagnetism orgonic. Idiotii astia se intalneau cu membrii Societatii Thule in padurile Germaniei in anii 1920 pentru a realiza contacte cu o civilizatie extraterestra localizata in pla cu satelitul, pe Aldebaran, o varianta a planetei Nibiru, aia de e tinta tuturor adeptilor Misa a tractoristului obsedat sexual de Bivolaru si a dementilor care cred in reptilieni, serpilieni si pizdilieni de teapa lui Lorin Fortuna la noi. Tembelii din Thule Gesellschaft si din Vril sustineau ca o civilizatie extraterestra le-a furnizat informatia ca cei din Aldebaran (aia din pla cu satelitul) au colonizat Pamantul in urma cu 500 de milioane de ani, in regiunea Sumer.

Societatea Thule a dat nastere in 1919 formatiunii Deutsche Arbeiterpartei, Partidul Muncitorilor din Germania, fondat de Dietrich Eckart si Anton Drexler care a devenit ulterior NSDAP (Nationalsozialistische deutsche Arbeiterpartei), cunoscut sub numele de Partidul Nazist. Propulsarea in 1933 a lui Hitler in scaunul de cancelar a fost realizata prin eforturile conjugate ale “magicienilor” societatilor oculte, inspirate din rahaturi mistice tibetane amestecate cu pishat de vikingi si de extrateresti din subteranele din care pretindeau membrii sectelor teosofice germane ca se trag. Cercetatorii francezi Louis Pauwels si Jacques Bergier, in “Le Matin des Magiciens” arata ca cel care i-a plasat lui Hitler in brate zvastica, Hakenkreuz, ca simbol pentru Partidul Nazist a fost Haushofer. Sigla de altfel era asemanatoare cu emblema Societatii Thule care plasa Hakenkreuz intr-un cerc cu un pumnal german vertical suprapus pe zvastica.

Imediat ce a ajuns la putere, in 1933, Reich-ul lui Hitler si Zionist Central Organization au semnat un Acord ce privea inlesnirea emigratiei evreilor catre Palestina. In 1934, 120 000 evrei germani emigrasera deja in Palestina, punand bazele viitorului stat israelian. Pana in septembrie 1940, 500 000 evrei din Germania si Polonia ocupata s-au stabilit in Palestina care capata statut de zona ocupata. Theodor Herzl (1860-1904), fondatorul Sionismului, afirma cu mult inainte de aparitia publica a temei “solutiei finale”: “Sionismul, ofera lumii o binevenita “final solution of the Jewish question.” (Th. Herzl, “Der Kongress,” Welt, June 4, 1897. Reprinted in: Theodor Herzls zionistische Schriften (Leon Kellner, ed.), erster Teil, Berlin: Jüdischer Verlag, 1920, p. 190 and p. 139).

“Solutia finala” de rezolvare a problemei evreiesti apare o data cu nasterea formatiunii Societatii Thule, NSDAP-ul. Joachim Prinz, rabin al Berlinului stabilit in Statele Unite, unde a devenit seful American Jewish Congress a scris in 1934 o carte “Wir Juden” (Noi evreii), unde afirma deschis ca revolutia National Socialista in Germania inseamna “evreitatea pentru evrei”. Hitler si administratia Reich-ului au acordat un suport viguros Sionismului si emigratiei evreiesti in Palestina din 1933 pana in 1941, cand razboiul mondial a micsorat amploarea operatiunilor.

“SS officer Leopold von Mildenstein and Zionist Federation official Kurt Tuchler toured Palestine together for six months to assess Zionist development there. Based on his firsthand observations, von Mildenstein wrote a series of twelve illustrated articles for the important Berlin daily Der Angriff that appeared in late 1934 under the heading “A Nazi Travels to Palestine.” The series expressed great admiration for the pioneering spirit and achievements of the Jewish settlers. Zionist self-development, von Mildenstein wrote, had produced a new kind of Jew. He praised Zionism as a great benefit for both the Jewish people and the entire world. A Jewish homeland in Palestine, he wrote in his concluding article, “pointed the way to curing a centuries-long wound on the body of the world: the Jewish question.” Der Angriff issued a special medal, with a Swastika on one side and a Star of David on the other, to commemorate the joint SS-Zionist visit. A few months after the articles appeared, von Mildenstein was promoted to head the Jewish affairs department of the SS security service in order to support Zionist migration and development more effectively. (Jacob Boas, “A Nazi Travels to Palestine,” History Today (London), January 1980, pp. 33-38.)

The official SS newspaper, Das Schwarze Korps, proclaimed its support for Zionism in a May 1935 front-page editorial: “The time may not be too far off when Palestine will again be able to receive its sons who have been lost to it for more than a thousand years. Our good wishes, together with official goodwill, go with them.” (Facsimile reprint of front page of Das Schwarze Korps, May 15, 1935, in: Janusz Piekalkiewicz, Israels Langer Arm (Frankfurt: Goverts, 1975), pp. 66-67. Also quoted in: Heinz Höhne, The Order of the Death's Head (Ballantine, 1971, 1984), p. 377. See also: Erich Kern, ed., Verheimlichte Dokumente (Munich: FZ-Verlag, 1988), p. 184.10)

Four months later, a similar article appeared in the SS paper: (Schwarze Korps, Sept. 26, 1935. Quoted in: F. Nicosia, The Third Reich and the Palestine Question (1985), pp. 56-57.) Am citat mai sus din studiile istoricului american Mark Weber http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html

Fondator de drept al viitorului stat Israel, Hitler a fost inconjurat in administratia Reich-ului de o sumedenie de evrei printre care:
Alfred Rosenberg, cel care a dezvoltat ideologia national socialista folosind ca model cartea ezoterica a lui Edwars Bulwer-Lytton “The Coming Race” (scrisa in 1871), si Joseph Goebbels, seful Propagandei. Rosenberg, emigrat din Rusia, a avut parte de o ascensiune rapida in Partidul Nazist, lansand tema cultului pagan al “sangelui, rasei si pamantului”, pe ritmuri de saga nordice si mizand pe resurectia miturilor lui Odin, Thor si a teutonilor primitivi, in combinatie cu invocari solare de origini indiene si tibetane. Un haloimas ecletic de toata frumusetea.

Fiu de pantofar, Alfred Rosenberg a devenit un membru de seama al Societatii Thule si a fost acela care i-a bagat in cap lui Hitler o teorie despre evrei faurita la Moscova - manuscrisul Protocoalelor Inteleptilor Sionului, un amestec de ineptii si date adevarate, topite intr-o grosolana opera de dezinformare si intoxicare i-a fost inmanat lui Hitler de catre Rosenberg ca un material de valoare – dinamita politica, iar tampenia de asa zis “document secret” pana astazi aduna adepti care mai de care mai idioti.

Protocoalele au fost copiate dupa cartea lui Maurice Joly, “Dialogues aux Enfers entre Machiavel et Montesquieu”, publicata in 1864, sub forma de pamflet satiric anonim la adresa lui Napoleon III. Politia franceza a descoperit autorul pus pe satira si umor dubios care s-a ales cu un an jumate de parnaie. Peste pamfletul sau s-a asternut uitarea. Dupa vreo 30 de ani de uitare politia secreta tarista, Ohrana, din care apoi s-a nascut CEKA, NKVD si KGB a folost materia pamfletului pentru a injgheba o tema convenabila cu privire la evrei pe fondul unor “profetii” la moda lansate de Vladimir Sergeevic Soloviev, un filozof rus proeminent, gen Dughin mai spalat dar la fel de exaltat, care prezicea un secol 20 apocaliptic marcat de razboaie gigantice, revolutii, disparitia natiunilor, a monarhiilor, si finalizat cu aparitia Statelor Unite ale Europei. Lucrarea sa finala a fost tiparita in 1900 sub numele de “Cele trei dialoguri si istoria Antihristului”. Fara indoiala Traian Basescu a citit-o in original, altfel nu se explica de unde stie el de chestia cu Statele Unite ale Europei, ideea pe care a lansat-o anul trecut, ca un adevarat urmas al lui Soloviov. Un discipol al lui Soloviov, Serghei Nilus, a compilat pamfletul lui Maurice Joly, a ajustat pe ici pe colo si a oferit Ohranei material bun de tot pentru a justifica masurile luate de tar la adresa evreilor de rand, care-i incurcau in bizniz pe evreii de top, cei care au alimentat pogromurile rusesti, cu ajutorul poolitiei tariste.

“Din secolul al XIX-lea, tarii Rusiei sustinusera emanciparea evreilor, recunoscand astfel capacitatea lor in domeniul comertului si al afacerilor. Evreii saraci, cei mai numerosi, se straduiau sa ajunga la privilegiile celor bogati, dar acestia ii supravegheau, iar cand ajungeau sa depaseasca anumite limite, nu ezitau sa ceara organizarea unor pogromuri de catre politia de stat. Aceasta explica de ce tarii lasau deschise pentru ei frontierele spre occident si de ce 71% din imigrantii evrei din Statele Unite erau de origine rusa. In 1929, locuiau in Statele Unite 2.300.000 de imigranti evrei, fata de 250.000 in 1870. Aceasta emigrare masiva fusese declansata de inmultirea pogromurilor incepand din 19 aprilie 1903 (Pastele Evreiesc ), ziua pogromului din Chisinau. Acest macel crunt, urmat de devastari si furturi a tinut trei zile, pana cand s-a luat decizia de a se restabili ordinea; hotararea a luat-o tarul, Petersburg.
Din 1903 pana in 1907 s-au produs masacre si atrocitati in 284 de orase rusesti, Bialistokul fiind cel mai greu atins. Numarul victimelor a fost de ordinul a 50.000 de persoane. In Rusia exista la aceea data mai mult de jumatate din populatia evreiasca a globului; astfel se poate intelege ralierea celor care s-au salvat la tezele radicale ale bolsevicilor.
Cand a ajuns la Petrograd, la 4 aprilie 1917, Lenin era insotit de tovarasi evrei si a putut foarte repede sa se bizuie pe sprijinul evreilor din oras si din tara.
Trebuie, de asemenea, sa se faca precizarea ca el putea sa conteze pe sprijinul evreilor americani cum erau Jacob H. Schiff, directorul bancii Kuhn, Loeb & Co. care intre 1905 si 1922 a platit miscarilor revolutionare suma de 20 de milioane de dolari, ca si pe sprijinul evreilor germani, ca Max Warburg”. (Istoria Secreta a Cominternului de Jacques de Launay, publicata la editura Venus, Bucuresti 1993)

Acum ca ne-am lamurit datorita unuia dintre cei mai mari istorici moderni, belgianul Jaques de Launay cine erau cei care initiau pogromurile impotriva evreilor de rand din Rusia, sa vedem ce fel de evrei de top activau in inima Reichului german, alaturi de Hitler.
Maresalul Erhard Milch, mana dreapta a lui Goring era evreu dupa mama iar Goring insusi care s-a declarat a fi arian era evreu dupa tata.
Wilhelm Canaris, seful Abwehr si seful SS Heinrich Himmler erau evrei iar Himmler mai era si homosexual.
Julius Streicher, editor al publicatiei naziste “Der Sturmer”, evreu homosexual. Numele sau real, Abraham Goldberg, a devenit public cu ocazia spanzurarii sale in data de 16 October 1947, dupa procesul de la Nuremberg.
Seful SD Reinhard Heydrich era evreu atat dupa mama cat si dupa tata (Bruno Ziiss), iar Heydrich ca si alti lideri de varf ai nazistilor era homosexual.
Nu in ultimul rand Eva Braun, nevasta de acoperire a lui Hitler, ambidextru, era tot evreica.

Liderii nazisti si comunisti mai erau uniti, pe langa legaturi de sange, de o trasatura comuna: homosexualitatea. In 1920 Hitler a abuzat sexual de nepotul lui Richard Wagner, Wieland Wagner. Mana sa dreapta, Rudolf Hess, cel care l-a recrutat pe Hitler si l-a introdus in cercurile Societatii Thule era cunoscut in cercurile homosexuale de la Munchen sub numele de “Fraulein Anna”. O societate de homosexuali dragutz imbracati in straiele concepute de Hugo Boss, cu incaltari de la Adi Dassler si cu masinute de la Ferdinand Porsche.

"Te sarut pe tine si fundul tau marxist"
Cu nemtii ne-am lamurit cat de cat. Pe partea rusa, Lenin, contemporanul lui Hitler, este un model de analiza de criminal in masa homosexual. Lenin era extrem de nebun si cu mintea tulburata de homosexualitatea sa atroce, asa ca ii punea pe altii sa tot ucida, deoarece asa se simtea el mai bine. Lenin dealtfel mostenea din familie tulburari grave, ca si Hitler, deoarece provenea dintr-o familie de sonati - tatal sau isi pierduse facultatile mintale in jurul virstei de 40 de ani. Si Lenin a murit nebun: in ultimii ani de viata latra ca un caine, in loc sa vorbeasca – scheuna jalnic si urla la luna, ham ham, uitase sa citeasca si sa scrie, iar medicul Kojevnikov la 11 martie 1923 nota in jurnalul sau ca maretul orator “spunea “nu” unde trebuia sa spuna “da” si invers. Krupskaia, matahaloasa “nevasta” de acoperire e cea care il invata de la o vreme sa vorbeasca. In 1923 deprinsese doar citeva cuvinte.

Autopsia a dovedit ca moartea lui Lenin a fost provocata de “o afectiune incurabila a vaselor sangvine”, consecinta a unui sifilis netratat in tineretea “revolutionara”. Marele Sifilitic, cum i se zicea la Zurich, era – homosexual si in exilurile sale de la Razliv sau Siberia n-o lua pe Nadejda Konstantinovna Krupskaia, ci pe “frumuselul” Griska Zinoviev. Scriitorul rus Ilia Ehrenburg mentiona cu ironie: “E de ajuns sa te uiti la Krupskaia, ca sa-ti dai seama ca pe Lenin nu l-au interesat femeile”. Dar poate s-a si casatorit cu Krupskaia, tocmai pentru ca semana leit cu un barbat matahalos?!

La Geneva, unde Lenin si Zinoviev si-au tras-o impreuna ca iepurii pentru prima data, au fost prinsi de Krupskaia - sotia lui Lenin. Nadejda Krupskaia, nevasta grasana a lui Lenin, banuia relatia sa amoroasa cu Grisha Zinoviev, deoarece interceptase niste biletele amoroase intre cei doi.
Iata cateva dintre scrisorile de dragoste homosexuala interceptate de Nadejna. Zinoviev catre Lenin: “- Draga Vova! Nu-ti poti inchipui cat imi este de trist fara tine, cat imi lipsesc mangaierile noastre... Poti sa fii sigur, de cand ai plecat nu m-am atins de nimeni. Poti sa fii absolut sigur in sentimentele mele fata de tine si in loialitatea mea. Crede-ma, nu m-am atins de un barbat sau femeie si nu o voi face. Numai tu imi esti apropiat. Vino, nu te teme. Voi pregati totul in modul cel mai bun”. Lenin nu raspunde la aceasta scrisoare si Zinoviev ii scrie din nou disperat de amor:
“ - Draga Vova! Tu nu mi-ai raspuns. L-ai uitat pe micul Ghersele... Eu am pregatit pentru noi un lacas frumos. Putem trai acolo cat dorim... Este o locuinta minunata, acolo ne va fi bine si nimeni nu va putea impiedica dragostea noastra. Va fi ca inainte. Imi amintesc ce mare bucurie a fost intalnirea noastra, iti amintesti cum ia Geneva ne-am ascuns de aceasia femeie... Nimeni nu va putea intelege sentimentele noastre. Vino, cat mai repede. Te astept, floarea mea. Al tau, Ghersele”.
Dupa complotul din octombrie, Lenin revine la Retrograd. Zinoviev insa pleca la Moscova de unde ii scrie, din nou, lui Lenin:
“ - Ilici! Am executat toate ordinele tale. Aici este foarte greu si complicat, dar ma incalzeste gandul ca dupa cateva zile ne vom revedea si ne vom imbratisa. Numai speranta ca-mi esti fidel ma incalzeste.Te sarut pe tine si fundul tau marxist. Al tau, Ghersele”.

In 1918, Zinoviev este mai concret:
“ - Vova! De fiecare data cand sunt departe de tine devin trist. Tu esti mare jucaus. Te cunosc. Eu insa ma tin tare si nu-mi permit nimic. Inteleg cat de greu este sa te prefaci. Acum insa este mai bine. Nu trebuie sa ne ascundem de Nadejda, spre deosebire de ce s-a intamplat la Geneva, unde ea ne-a prins pentru prima data”.
Ofticata, Nadejna ii scrie amantului lui Lenin, in 1922, cand liderul bolsevic era grav bolnav: “Te rog sa nu-l mai deranjezi pe sotul meu cu cererile tale pentru intalniri. A sosit timpul sa va linistiti. Nerusinarea voastra nu se mai poate rabda. Ilici este bolnav”.

Bolnavii astia de Lenin si Hitler cu credintele lor dracesti au aruncat lumea in aer, dar nu chiar de capul lor. Au fost bine selectati, dirijati, indrumati si sustinuti de niste bulangii duplicitari dati dracului care pana astazi au reusit performanta de a se erija in victime si mai apoi “analisti” ai comunismului si nazismului...zecilor de milioane de victime ale popoarelor care le-au cazut prada sceleratilor astia nesatui le-au ramas doar lacrimile.
si pozele, purtatoare ale memoriei.
macar atat sa facem si noi, cei de astazi, sa opunem falsificarilor si rastalmacirilor mici supape ale memoriei. si asta cat mai iute pana nu aresteaza astia, ai lu’ Nasty Boy, pana si memoria...

                                                                  *************

poza este din Revue historique des armées
revista aparuta in data de 15/09/2006 . ISBN : 978-2-8218-0500-2
completare de la Richard Bathory: Fotografia e facuta in 1912.
si a fost publicata aici: http://rha.revues.org/index393.html
Le roi Carol Ier de Roumanie et l'attache militaire français en 1912
rha.revues.org

                                                                    *************

“O dată ce scopul general este de a-i întuneca mintal pe adversari, metoda e simplă: cînd ei joacă fotbal, tu joci baschet şi-i acuzi că nu respectă regulile; cînd ei te invită la tango, tu tragi la ţintă, iar cînd ei joacă şah, tu dai cu zaruri proprii. Simplu, eficace, general valabil”. I.D. Sarbu...

Comentarii:

 • Angheloiu Mariusgenial si plin de esenta maestre, bravos
 • George Ronceasenchiu dude, m-am intors de pe niste munti plin de energie orgonica si mi s-a pus pata sa dau pe goarna niste treburi care ma cam preocupa de o bucata de vreme. cred ca hipsterii astia de astazi ar inlemni de emotie daca ar afla ca stramosii lor sunt astia de la NSDAP

 • Alexandru Matei"Ilustratia este o fotografie de presa ce surprinde intr-un dialog lejer ofiteri ai Statului Major al Armatei Romane si cadre ale corpului militar francez".In poza e Carol I, un ofiter rus, unul francez, un ofiter austro-ungar....
 • Alexandru Matei"Fotografia este din perioada 1919, cand Armata Romaniei a izbandit unele lucruri extraordinare" ????
 • George Ronceaofiter austro ungar? m-as cam indoi.
 • George Ronceacred ca e un fel de revista de front. "rusul" poate e ala cu binoclu dar nu sunt foarte sigur ca poza e alb negru si e greu de inteles care's culorile uniformelor
 • Angheloiu Mariusdă-i cu glas şi refulează ADEVĂRUL pt. că altcineva n a mai rămas

 • Alexandru MateiSapca. In orice caz, Carol I este sigur si ala din spate e Ferdinand. Pe vremea aceea faceam parte din Tripla Alianta.
 • George Ronceacred ca asa amestecate cum au fost lucrurile in perioada primului razbel mondial, cu pierderi enorme si cu greseli tampite in plan militar, greseli platite de amaratii de palmasi romani - ei bine chiar a fost o perioada eroica. fie si pentru ca am salvat, asa cu opinci si cu baionete, intreaga Europa de haitele bolsevice...pentru o vreme
 • George Ronceane-am cam rotit ba cu aia ba cu ailaltii, e adevarat, insa am picat in picioare. hora asta ne-a golit de sange la greu...

 • Alexandru MateiPuteai sa pui o poza cu Berthelot sau cum intra armata romana in Budapesta... Sunt destule poze cu asa ceva:)))
 • George Ronceacare dreak e austro ungaru? ca nu se lipeste deloc cu frantzujii...poate sunt cadre din arme diferite. imaginea mi-a placut pentru ca toata lumea se rade. si toti arata foarte misto. plus ca vine din arhivele militare ale Frantei si n-am gasit-o pe net, la plesneala ci este coperta unei reviste militare frantzuzesti.
 • Iofciu IonNu te opri George! Scrie, ca este singura arma... inca permisa. Trage din toate pozitiile deoarece viata ne alimenteaza permanent cu fapte, intamplari si dezastre.

 • Nikolay RaduAl treilea de la stanga la dreapta este ofitel al armatei austro-ungare. Probabil a fost o intalnire cu atasatii militari inainte de razboi. Altfel nu aveau ce cauta impreuna rusi, francezi, unguri sau romani.

 • George Ronceaal treilea de la stanga la dreapta, cel cu chipiu inalt si cu uniforma de camp este francez parerea mea
 • George Roncea...ma intreb oare in ce limba comunicau toti astia? este evident ca se rad si ca fac ceva bancuri ostasesti si sunt relaxati oarecum, in pofida intalnirii de tinuta
 • Alexandru MateiFranceza...

 • George RonceaIoane, ma simt cam de o mie de ani uneori si mi se pare ca dupa atatea si atatea vorbe, scrise sau nescrise, mare branza n-am facut. ne-au tras-o astia "teroristii" lui Ilici din toate pozitiile...
 • Nikolay RaduChipiul ofiteresc austro-ungar este usor de identificat dupa forma aia de galetuta de 5 litri si dupa ornamentul de deasupra cozorocului. De asemenea petlitele si clapele de la veston au o forma specifica.
 • George Roncea...au fost tare misto francezii astia la vremea aia. Berthelot striga la Foch, salutaaa baa, ca romanii astia sunt din family, la arcu' de triumf...
 • Nikolay RaduDaca nu era generalul Berthelot si armata franceza probabil vorbeam ungureste sau sarbeste in Banat.

 • George Ronceanu stiu din ce motiv Berthelot ne-a iubit tare de tot, poate avea o gagica romanca...mi se pare ca si-a lasat o parte din avere Romaniei, a donat Academiei Romane niste marafeti ca sa creasca luptatori...din pacate Academia a picat si ea in ghiarele rusoilor
 • Iofciu IonNu mor caii, cand vor cainii...

 • Alexandru MateiSa isi spele Franta din păcate.... caci ce-a promis nu prea s-au tinut de cuvant...
 • George RonceaFranta de azi este alta. Franta de altadata a dat jerfta de sange la greu. si fara corpul militar francez condus de Berthelot o cam beleam si noi. avem (inca) o tara (si) datorita francezilor astia de altadata...

 • Alexandru MateiCand a intrat Romania in primul razboi mondial, in 1916, Franta trebuia sa porneasca, impreuna cu britanici un atac asupra Bulgariei ca sa ne putem bate cu austro+ungur dar... aia nu au pornit nicio ofensiva si uite asa ne-am trezit atacati din 2 parti... Sa tot crezi in promisiunile franceze...

 • Tundrea AlexIn prim -plan ala din stanga e Ferdinand(a se vedea faimoasele urechi clapauge -no offence) si urmatorul e Carol I.Parerea mea.In rest de mare efect articolul.Cu riscul de a ma repeta cred ca impactul unui material video este de "T" ori mai serios.Eu insist, poate te conving pana la urma .La ora actuala sunt, inca ,aprox 5 materiale video disponibile pe internet (mai lungi de 20 min)...ceea ce, la ce ai tu de spus, este insuficient.

 • George Roncean-am nimic nou de spus. totul a fost spus/scris de altii, mai cu carte si mai cu minte. io doar compilez si vociferez:)

 • Tundrea Alextinand ca nu suntem toti "de meserie" e destul de greu sa parcurgem toti un numar de titluri care sa ne "afaneze" sub freza.Si la cum arata media in general si a noastra in special, nisa asta cu informatii mai off main-stream e aproape goala.Deci este loc.In fiecare an se "coace" o noua generatie de creiere.Ar fi ok sa se "coaca" cat mai corect

 • Tundrea Alexscuze de insistenta cu video-urile, dar chiar am vazut emisiunea est-vest-rest in care ai fost invitat de vreo 20 de ori.ceva nou ar fi binevenit
 • Stefan MugurLa sacrificiile vechiului regat nu ati adaugat si JAFUL armatei germane si ungare! sunt date in cartea de istoria economica si te crucesti cand citesti cum s-au comportat de la soldati la ofiteri superiori. Vezi cartea lui Corneliu Rades- Bucurescii in primul razboi mondial.+ jmanglirea tezaurului ce cred ca a ajuns la bancherii " americani".

 • George Ronceauraaa bravo Richard Bathory...am lamurit in sfarsit provenienta pozei...tot un ungur de-al nostru rezolva problema:)...atasatii militari francezi sunt cei care ne-au salvat dupa 1916 dupa ce am incasat-o de ne-au mers fulgii...taica Berthelot sa traiasca...si desigur taranii romani care au binevoit sa moara cu sutele de mii pentru ca astazi ardelenii sa se simta bine la Bucuresti...

 • Sorin NegreaAuzi George, da' ce-ai zice tu daca la Bucuresti s-ar simti bine romanii si bucurestenii, iar in Transylvania - ardelenii ??!
 • Sorin NegreaSi chiar de va place sau nu, romanii nu au "eliberat"pe ardeleni de sub "bozgori" ci au atacat un stat vecin !
 • George Ronceaun stat vecin a fost atacat de romani? uraaa ce bine in sfarsit am trecut si noi la ofensiva ca o mie de ani de defensiva au fost de ajuns
 • George Roncea...cat despre ardeleni...a se lasa...nici ei nu mai stiu din ce directie rasare soarele, dinspre mitteleuropa sau dinspre europa pur si simplu...
 • Sorin NegreaA se revedea rezultatele tuturor alegerilor de orice fel, si se va putea trage o concluzie clara ca ardelenii STIU de unde rasare soarele ! Dar cu influenta celor ce au trecut Carpatii, e din ce in ce mai dificil sa se hotarasca...
  "Uraaa, uraaa" ... cuvantul asta se cam repeta pe aici, ma intreb daca nu cumva e o sechela din trecut ...
 • George Ronceaamice despre ce alegeri vorbesti? esti confuz. ardelenii astia ai tai, generici, carora li se roteste capu' dupa soare sunt heliomatici sau sufera de vreo afectiune solara? sau sunt un fel de gaini care se uita la bec si cred ca acolo e soarele?

 • Sorin NegreaDa, e clar. Nu prea am eu ce cauta pe aici.

 • Andrusco GeluSorin Negrea,daca ardelenilor despre care vorbesti,erau asa de breji,de ce i-au lasat pe ungurii,de dragul carora se vede ca numai poti,sa le violeze femeile,sa le omoare copii si batranii?... Oare de ce s-or fi bucurat ardelenii,altii decat aia despre care vorbesti,cand armata romana a eliberat Ardealul?
 •  

  • Sorin NegreaEu am spus ca nu mai am ce cauta aici. Totusi, Gelu, atrocitati au fost de ambele parti, numai sa fim echidistanti, si sa recunoastem. Apoi; armata romana a eliberat Ardealul? De cine ? Armata romana a ocupat Ardealul. A se mai studia si accepta istoria !
  • Mugurel TruscaPrietene Negrea nu stiu cine esti cu adevarat dar banuiesc ca esti doar un" Lup deghizat intr-o Oita blinda".Este adevarat ca trebuie studiata istoria si spus adevarul adevarat,asa vor intelege si "Ardelenii" ca tine despre ce vorbim.....si cit priveste armata romana eu cred ca si-a facut datoria si in timpul comunismului dar si in primii 2 ani de "autocratie",pentru ca democratia este doar o vrajela pentru cei de jos. Totusi ce este frumos ca avem "democratie"si putem minca c...t pe la colturi transformindu-ne in eroi antisistem,revolutionari,nationalisti....!!!!!!

  • George RonceaNegrea asta e dement. "Armata romana a ocupat Ardealul?" aproape un milion de regateni si moldoveni s-au jertfit pentru a le oferi ardelenilor un moment de respiro dupa atat supt de la bozgori si astuia deja i-a secat gatu'viseaza doar sa le-o mai suga inca odata ungurilor, cum a facut-o tot neamul sau de bicisnici atata amar de vreme...

  • Mugurel TruscaSa nu uitam ca in Brasov 60% din populatie sunt made in Moldova (Botosani,Suceava,Iasi,Piatra-Neamt...) asa ca ar trebui sa intrebe parintii de unde se trage,sa nu aiba cumva vreo surpriza !!!

  • Eugen Liteanuprea putini cunosc aceste lucruri
  • Eugen Liteanudar pe mine unu ma doare enorm
  • Stefan Mugur@Sorin Negrea :-Armata romana a ocupat ardealul;? Cat de perfida e propaganda horthysta!Ca nu suportati voi manelistii de Bucuresti asta e una, nu sunt toti asa.Ca-n ultimii 50-70 de ani la Bucuresti nu este o administartie neaparat patriota, si asta e adevarat.Dar UNIREA a fost visul romanilor de pretutindeni de a avea TARA LOR !Intreaba-i si pe romanii din Timoc ca ii gasesti pe FB.Daca ar traii strabunicii tai ti-ai lua niste palme dupa ceafa pa care nu le-ai fi putut uita veac!Citeste-l pe Agarbiceanu, pe Balan, Pe Rebreanu , pe Avram Iancu, toti ardeleni de-ai tai, nu asculta la Radio Shantz Buda Pesta !
  • Stefan Mugur@Sorin Negrea - iar in armata aceea de ocupatie romana era plina de detasamente de ardeleni,banateni ,maramureseni ce trecusera muntii sau dezertasera din armata austriaca.
  • Stefan Mugur+ http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/suferintele-populatiei-ale-prizonierilor-primul-razboi-mondial
   www.historia.ro
   La mai bine de 90 de ani de la incheierea Primului Razboi Mondial incununat cu realizarea statului national unitar roman, acest eveniment istoric de o importanta cruciala pentru destinele poporului nostru continua sa releve aspecte mai putin cunoscute si, totodata, cu retinere in apreciere, mai puti...
  Pagina Facebook 'George Roncea': https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084
Ultima modificare pe Thursday, 09 May 2013 09:55
George Roncea

George Roncea

Email: roncea@yahoo.com

 

 

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.