Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
08 Oct
Voteaza acest articol
(3 voturi)

Ou est Charlie d'antan? (pastila acră de istorie de octombrie)

Că veni luna octombrie, să vă spun despre un ciocănar, Charlie, un heităr de musulmani, nu imbecilu' lui Edouard și Philippe de Rothschild, ci altu'...

(aaa, nu știați cine cumpărase cu o lună înainte de ciuruiala ciuhapilor publicația ridicolă Charlie Hebdo, falimentară, dar, după carnagiu, brusc ff profitabilă, de milioane? :))
...(http://robinwestenra.blogspot.ro/2015/01/the-rothschild-family-took-over-charlie.html
http://www.quotenet.nl/Nieuws/De-Rothschild-s-print-Charlie-Hebdo-We-doubted-whether-we-should-buy-newspaper-Liberation-144350)

Într-o zi rece de octombrie, La Tours, pe lângă Loara (o apă, nu vă gândiți la altceva) undeva prin anul 732, s-a jucat cartea majoră a Europei, când au fost înfrânte armatele invadatoare ale Islamului, care cuceriseră deja peninsula Iberică, Spania homosexualilor comuniști de astăzi.
Istoricii zic că momentul a însemnat salvarea restului Europei de expansionismul islamic.
Pentru moment.
Până azi adică.
Un bastard, ciocănaru' i se zicea, Charles Martel, (Charlie ciocan tare) i-a spart pe ciuhapi.
Cu sabia evident, ciocanu avea altă folosință :)
Un singur om cu coae și sabie a reușit pentru vreo mie și ceva de ani să rezolve problema cu jihadiștii. Le-a dat-o prin gură ciuhapilor emiri până ce și-au înghițit dinții.
La fix o sută de ani de la moartea profetului Islamului, Muhammad, în anul 632 de la nașterea lui IIsus, Egiptul, Libia, Tunisia, Algeria, Marocul și o bună parte a Spaniei erau deja cucerite de musulmani.
Europa întreaga urma să devină Califat, adică ce tot urlă ăștia de la ISIS-ul lui Erdogan, Sultanu' albanezului șchiop de Ponta, că vor acum.
Și încă mai interesant, tactic vorbind, întreaga armată a lui Charlie Ciocănaru a luptat împotriva cavaleriei grele musulmane pe jos. Pedestrimea a învins cavaleria, chestie unică în istoria militară.
Doar Ciocănaru era pe cal, ca să fie bine văzut de ai lui.
Raportul de forțe - 80 000 de ciuhapi contra 15 000 de creștini. Înarmați cu ceva aparte - un topor de aruncat, ce a căpătat numele de Frankisca, am și io din ăla, da' nu-l arunc nici mort.
“Bărbaţii din nord stăteau nemişcati acolo, ca un zid prin care nu se putea pătrunde de niciun fel şi unde arabii sfârşeau sub sabia creştină”, relatează cronicarul Isidorus Pacensis. În pofida raportului inegal de forțe combatante, musulmanii au încasat-o după o bătălie teribilă ce a durat până noaptea.
Un istoric de seamă (lord practic, nu ca ai noștri, de la GDS-ul jegosului Brucan) Sir Edward Creasy, susține că "marea victorie câștigată de Charles Martel a dat o lovitură decisivă cuceririi arabe din Europa de Vest, salvând creștinătatea de Islam și conservând civilizația modernă."
Fondatorul istoriografiei moderne, Leopold von Ranke, zicea că anul 732 al Ciocănarului Charlie a fost punctul de cotitură esenţial în istoria lumii.
Colegul britanic al lui Ranke, Edward Gibbon, afirma că fără victoria lui Charlie Ciocănaru acum s-ar preda interpretările Coranului la Oxford
Un alt mare istoric Godefroid Kurth, zice cam așa (pentru poligloți) - ”the Battle of Tours must ever remain one of the great events in the history of the world, as upon its issue depended whether Christian Civilization should continue or Islam prevail throughout Europe.”
Pe scurt ar fi fost cam nasol fără Charlie...dacă s-ar putea să mă mai nasc (încă) odată aș fi vrut să fi fost pe lângă Ciocănaru' ăsta, adevăratu' Charlie. Asta ca să mă dau cosmopolit open mind, da' nici pe lângă Ștefan, Vlad sau Mihai, tot niște heitări de ciuhapi, nu mi-ar fi fost rușine, că să o dau pe neaoșism patriotic.
Toți lăbarii pițigăiați s-au grăbit să-și pună logo-ul ”Je suis Charlie” (slogan, apropos, scos pe online cu două ore înainte de apariția publică a lichidării celor 13 redactori :))
...na, acum că e octombrie, lună aniversară a muirii ciuhapilor, îmi zic și io je suis Charlie.
Charlie Ciocănaru' desigur, nu Charlie amploaiatul familiei Rotschild, implicată, alături de fratili lor Soros, în islamizarea Europei, în vremurile noastre, că le vine bine la gheșeft. Şi sunt heitări de cruciați, cruci, icoane...
.
(care mai vrea să fie Charlie să-și dea tag singur, altfel e ghei, restu' vă tăguiesc io. fiți fără grijă :))

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.