Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
22 Mar
Voteaza acest articol
(5 voturi)

Inamicul atacă în inima NATO, unde se află ză Great Headquarter (HQ) - ghici cui prodest?

Principalul vinovat: Angela Merkel, agenta Moscovei - avertismentul lui Helmut Kohl, de acum zece ani: ”zdreanța KGB distruge Europa”

Războiul a început, acum este doar o secvență de debut. Ceea ce am anunțat încă de anul trecut și eu alături de un mic număr de ziariști normali la cap s-a adeverit. Lovitura de la Bruxelles face parte dintr-o serie care va continua dar locul atacului de azi are o semnificație aparte. Numărul de victime este mai mic ca la Paris, dar faza e simbolică.
Pe aeroportul din Bruxelles trec permanent cadre și diplomați NATO. Pe același aeroport am ajuns și eu când am fost invitat la Cartierul General al NATO, acum câțiva ani. Un Cartier General păzit ca un cur, ca dovadă am reușit să introduc o cameră miniaturală de filmat, în pofida unui control la sânge, la intrare. Organizația militară cea mai puternică de pe Planetă are hibe mari de tot, chestiunea cu camera de luat vederi interzisă este kaka maka pe lângă ce agenți ai Moscovei am găsit în interior - analiști care trăgeau din greu pe tema ”resetării relației cu Rusia”, chestie la mare modă pe vremea aceea, căsătoriți, culmea, ca să vezi coincidență, cu...rusoaice. Sau unguroaice. Când s-a mutat NATO de la Paris la Bruxelles peste 5000 (cinci mii) de unguroaice au invadat orășelul, pe tot felul de slujbulițe, de la baby siter la chelnerițe. Care mai de care căutau să se combine cu ofițeri.
Multe au reușit.
De unde știu? - de la un cadru de contrainformații britanic mai în vârstă, fostul șef al ”frontierelor” din Kosovo, mare mahăr în KFOR, alături de care am tras niște mega beții cu palincă în Priștina, împreună cu colegul său american de la CIA, cel care în iarna anului 2000 m-a invitat în Afganistan, deși nu se întâmpla nimic la vremea aceea la talibani și eu cel puțin nu vedeam niciun rezon pentru o deplasare, după războiul din Iugoslavia, la un ipotetic război în kuka măcăii, în Afganistan.
Invitația și discuția s-a petrecut cu martori, în viață, că cei doi amici, britanicul și americanul, nu mai sunt. Amândoi aveau drag de România, își spărgeau soldele la noi, veneau la gagici la Pescăruș :)
După numai un an în septembrie 2001 s-a întâmplat ce trebuia sa se întâmple și nu pricepeam eu ce s-ar întâmpla și Afganistanu a devenit ”țintă legitimă” și locul celei mai mari garnizoane americane din lume, pentru vreo zece ani.
Revenind - Bruxelles este un amărăt de orășel care pute a pișat de-ți mută nasul, asta m-a șocat vizitând orașul, centrul puțea de-ți venea rău. Ciuhapii și toate haitele de neamuri proaste aciuite acolo se pișau peste tot, în stradă, n-ai voie să fumezi nicăieri dar inhalezi valuri de miros de pișat.
Pe harta Europei Bruxelles este o comună nenorocită (City of Brussels had a total population of 175,534, jumate din cartierul Drumul Taberei) dar contează dintr-un singur motiv, aici se află inima operativă a NATO, organizația foarte foarte dragă lui Putin.
Atacurile din Franța, din Belgia și viitoarele atacuri așteptate deja în Anglia au un factor comun: Angela Merkel. Aducerea Jihadului în inima Europei încununează eforturile sale de decenii de subminare și distrugere a Europei, acțiune și misiune devoalată cu ani în urmă de însuși Helmut Kohl.
Merkel a adus Jihadul în inima Europei, dar nu de capul ei. Ceea ce doar eu am scris despre Merkel, aici la Romanika, reiau acum, ca să fie mai clar cui servește Capsali cu tot cu portavocea sa de rusoi de la www.activegaynews.ro, plus toată pletora GDS în frunte cu Tatiana Alina Muingiu Pippi și toți ceilalți islamo lovers din organizațiile stângiste create și susținute cu bani grei de Soros și Norvegia, țară proxy a Rusiei.
Cu toții, întreaga Haită de filomusulmani, sunt complici și vectori și în mod normal ar trebui deferiți justiției pentru propagandă în slujba inamicului.
Iar autoritățile care au achiesat proiectului de aducere în România a așa zișilor migranți și au alocat bani rupți de la gura românilor ar trebui să înfunde pușcăria.
Merkel continuă proiectul lui Stalin de anihilare la nivel etnic a nemților, implicit a europenilor. La ordinul lui Stalin milioane de femei fără apărare au fost violate de milioane de ori de zecile de milioane de rusoi ai Armatei roșii, dintre care mulți nu erau de etnie slavă, ci mongoloizi, uzbeci, turkmeni și nenumărate alte neamuri de pustă de pe cuprinsul URSS ce serveau în Armata roșie sub comisari evrei. Zeci de mii de nemțoaice s-au sinucis, sute de mii au încercat sa avorteze, dar milioane au născut. Copilași nemți cu ochi oblici, ori cu apucături deșucheate, ori semi cretini. Populația Germaniei de azi este definitv alterată etnic.
Și mintal, se vede cu ochiul liber.
Merkel a fost agenta STASI și KGB, o tărfă utecistă ca și Tatiana Muingiu, o javră hidoasă care nu degeaba își ascunde numele rusesc, ca și Ilici. Misiunea inițială a Angelicăi de la UTC-ul RDG-ist a fost distrugerea lui Kohl, ceea ce a și facut, iar Kohl, ca și Băsescu a cazut în capcana clasică a KGB - lastoșka, rândunica, în traducere. După care sarcina ei a fost să slujeasca mai departe interesele Rusiei, de care aparține. Rusia fără Germania, în ultimul deceniu cel puțin, o belea. Urmând firul geopoliticii trasate de Ratzel, inițial, urmat de niște mari belferi cu care n-are rost să vă fac capu mare, că oricum citiți pula și căciula, cele două puteri continentale s-au unit împotriva unei puteri atlantice, SUA, în primul rand prin subversiune.
Pe lângă Germania cel mai important aliat politic și militar al Rusiei lui Putin este Israelul. Toți miliardarii Rusiei din Cercul lui Putin au dublă cetățenie. Ca și Rusia, Israelul lucrează și a lucrat pe vector antiamerican, în primul rând prin forța subversiunii.
Agentura evreiească înfiltrată de decenii în vârful puterii americane a lucrat necontenit pentru Moscova, de la Ethel și Julius Rosenberg, cei care au livrat bomba atomică lui Stalin, la Kissinger și urmașii săi din Departamentul de Stat american plus agentura din toate serviciile inclusiv din zona militară, cazul Jonathan Pollard.
Valurile de refugiați musulmani feroci care lovesc Europa reprezintă o descărcare de sarcină pentru Israel. Mai mult, astfel Israelul poate primi noi valuri de evrei europeni ce se tem de invazia jihadiștilor, un mare avantaj logistic deoarece vorbim de oameni bazați, cu meserii bune si cu bani. Deja s-a lansat public un astfel de Apel. Un fel de o nouă Alia.
Iar devastarea Europei este mană cerească pentru Rusia, care profită la greu de pe urma agenturii instalate de decenii la nivelele de decizie ale structurilor europene. Unii dintre ei s-au devoalat deja și lucrează la vedere cum e fostul cancelar Gerhard Schroeder care este actualmente angajat pe statul de plată al lui Putin, la o companie de stat rusească, cu un salariu de milioane de euro. Germania are din nou pretenţia unei puteri geopolitice și geoeconomice mondiale iar puterea nemților, ”oile cu dinți”, vorba lui Goethe, este activată și orientată mai mult decât oricând, sub bagheta Moscovei, pe un vector de dezechilibru al întregului sistem mondial. Nemții nu doar că ne distrug nouă pădurile, ci sunt chitiți pe distrus întreaga lume, că au pe dreak în ei.
Din 2000 încoace, după ce a examinat eșecul militar al NATO în războiul din Iugoslavia, Rusia a trecut la o politică agresivă de subordonare - prin intermediul Germaniei, a întregii Uniuni Europene, folosind Agentura și arma energetică, plus coruperea funcționarilor europeni. Și-a mărit vânzările de gaze către Uniunea Europeană considerabil, livrate prin intermediul Germaniei, în urma combinației cu Gerhard Schroder cel care a semnat când era cancelar, Acordul privind construirea gazoductului North European Gas Pipeline pe sub Marea Baltica, până în nordul țării, fără a mai tranzita teritoriul statelor baltice și al Poloniei .
Procentul Rusiei din cererea totală europeană a crescut constant în ultimul deceniu ajungând în 2010 spre un 30 %. Conform unui studiu al Comisiei Europene de acum peste zece ani, procentul de energie a Uniunii provenită din sursele străine - recte Rusia - urma să crească de la aproximativ jumătate în 2000, la doua treimi, până în 2020.
Rusia, ca cel mai mare furnizor de energie din afara OPEC, este cel mai bine poziționată pentru a dispune de rezervele sale de petrol și gaze și pentru a-și sustine astfel, utilizând arma energetică, obiectivele de politică internă și externă.
În plus la nivel politic european, pe stânga ca și pe dreapta așa zis naționalistă Moscova deține majoritatea pieselor.
Singura țară europeană care a creat vreodată probleme majore Moscovei a fost România, până la lichidarea lui Ceaușescu și a unui număr de generali loiali intereselor românești. Agentura rusească din Securitate și din spațiul politic o vedem mai activă ca oricând în această perioadă, când Rusia plănuiește o mutare importantă, ce va genera valuri pe direcția noastră.
Dinamica Rusiei pe aliniamentul pe care ne aflăm noi tot pe Merkel se sprijină. În urma întâlnirii din 2011, la ședința ONU, la Geneva, dintre Angela Merkel și Vladimir Putin, premier atunci, actual presedinte acum, s-a ajuns la perfectarea unui nou pact de tip Hitler – Stalin, prin care Moscova și-ar spori influența în Moldova. Ceea ce, se vede cu ochiul liber, s-a și întâmplat.
Rusia se apropie de România, nu doar prin agentură.
Rusia are nevoie de o clasă politică la Chișinău prin care să obțină legalizarea statului de ocupant militar ad aeternum, pentru a interzice apropierea de Odessa, obiectiv militar major.
În Strategia națională de securitate adoptată prin CSAT și votată de Parlament încă din 2010 se specifica ca un risc la adresa României, implicit la adresa NATO, existența trupelor rusești stationate ilegal pe teritoriul Moldovei la doi pași de granița noastră, în Transnistria.
Tiraspolul controlat total de ruși poate face joncțiunea cu Donetsk.
Odată cu instalarea la Donetsk a axei așa zisei Novo Rusii, frontiera Rusiei se mișcă către noi, către brațul Chilia mai exact, unde a trasat Putin granița Noii Rusii. Iar astfel rachetele rusești vor putea atinge cu ușurință jumătate din teritoriul României. Evident Rusia nu are nevoie de un război ca să îngenuncheze România, agentura Moscovei este bine înșurubată la toate nivelele politice și mai ales la Cotroceni și în servicii, cu precădere în SIE, urmașa DIE, ramură a Securității care lucra direct cu rușii, încă de la fondare.
.
Despre Merkel și planurile sale distructive am scris în Ziarul Curentul încă de acum 3 ani, în 2013. Desigur analiștii lu pește din servicii, și mai ales repetentul de Coldea, s-au străduit din răsputeri să servească exact interesele Germaniei, mai exact ale lui Merkel și ale rușilor instalând un Iohhanis strâns legat de un Renato Usatîi de exemplu, agent recunoscut al serviciilor rusești. Nu că Ponta ar fi fost mai bun, nici vorbă, mai ales că atât Ponta cât și Iohhanis au fost lansați în politică de același personaj, Adrian Năstase, cât se poate de bine conectat intereselor rusești, la rândul său, dacă ne amintim doar de Petrom sau de LukOil.
.

”Ascensiunea lui Angela Merkel este calificată de profesioniştii în intelligence drept o mare victorie a serviciilor ruseşti. În primăvara lui 1990, Merkel era o ilustră necunoscută, fiică de pastor şi membră a unui partid afiliat Bisericii Protestante, Reînnoirea Democratică. Tatăl ei, Horst Kasner, “a ales libertatea” în 1954, fugind din Hamburg tocmai în Berlinul de Est, într-o perioadă când toţi germanii erau obsedați de ideea de a ajunge în RFG şi de a scăpa de teroarea sovietică.
Tatălui lui Merkel îi plăceau însă ruşii mai mult decât proprii concetăţeni, asupriţi şi torturaţi de către regimul sovietic de ocupaţie. Ruşii au violat în masă, în perioda post război milioane de nemţoaice, în baza unui ordin verbal emis de Stalin, barbaria oribilă a nesfârşitelor violuri şi agresiuni determinând zeci de mii de femei să se sinucidă, sute de mii să avorteze în condiţii care le-au pus viaţa şi sănătatea în primejdie. Ale milioane de nemţoaice, rămase fără bărbaţi, deoarece Eisenhower a ucis şi el la rândul său 3 milioane de soldaţi germani capturaţi, prin înfometare, în teribile lagăre ale morţii, au născut totuşi astfel că diabolica idee a lui Stalin a dat naştere unei naţiuni germane – cu sânge rusesc. Nu se ştie dacă Angela Merkel face parte din categoria aceasta, cert este că leăturile sale extrem de strânse cu Moscova ar califica-o pentru postura de ruso-germană mai degrabă.

Povestea lui Merkel, fiica unui “pastor” al STASI-KGB

Intrarea ei în politică a avut loc exclusiv pe filieră STASI, serviciul secret est german subordonat total Moscovei. A fost numită adjunct a purtătorului de cuvânt a guvernului de Maiziere, singurul premier ales “democratic” al RDG, în 1990, după singurele “alegeri libere” din RDG, controlate desigur, ca şi în România, de serviciile sovietice. Lothar de Maiziere era vicepreședinte al sinodului Bisericii Evanghelice-Luterane din RDG, organizaţie puternic înfiltrată şi controlată de STASI.
Tatăl lui Lothar, Clement de Maiziere era agent activ şi cadru al STASI, executând numeroase misiuni de strângere de informații în RFG si în rândurile bisericii protestante. Desigur şi Lothar a fost colaborator al STASI ceea ce mai târziu s-a aflat, ieşind la iveală documente compromiţătoare astfel că acesta a fost forţat să iasă din politică.
Aceasta s-a întâmplat imediat după reunificarea Germaniei, operaţiune complexă dusă la bun sfărşit de către celebrul erou al Germaniei Mari, Helmut Kohl. Lothar de Maiziere, a devenit ministru în guvernul Helmut Kohl, după Unire iar Angela Merkel şi-a urmat șeful în noua guvernare intrând în rândurile Uniunii Creștin-Democrate, deşi ea era comunistă. După ce Lothar de Maiziere a fost forţat de Kohl să demisioneze în urma problemelor iscate de legăturile cu STASI, Angela Merkel s-a înflitrat pe lângă Helmut Kohl, intrându-i în graţii. Acesta o adula pe fetişcana nurlie şi fără complexe sexuale – la vremea aceea hipopotamica Merkel de azi nu arăta foarte rău şi se afişa goală cu uşurinţă, la ştrand, un fel de Udrea la fel de grasă.
După câţiva ani de intensă apropiere diabolica Merkel s-a răzbunat în numele STASI pe Helmut Kohl, fiind cea care a dat în vileag faptul că acesta mătrăşise nişte bani din fondurile partidului. Acum Helmut Kohl, arhitectul reunificării germane, matusalemic, are o stare de sănătate fragilă şi este ţintuit într-un scaun cu rotile. Se ştie că încă îi poartă pică fostei sale protejate pentru atitudinea ei în scandalul din 1999 legat de finanţele de partid care i-a afectat imaginea, l-a aruncat din politică şi era să-l împingă la puşcărie.
Recent Kohl a şi că a exprimat critici dure faţă de modul în care s-a ocupat actualul cancelar, madama Merkel de gestionarea crizei europene şi a criticat politica externă şi europeană a acesteia, spunându-i unui prieten - potrivit Der Spiegel - că aceasta îi “distruge Europa”.”
Grăsana a făcut treabă bună.

http://www.roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea/item/492-amenin%C8%9Barea-elenei-udrea-la-adresa-lui-b%C4%83sescu-vezi-ce-a-p%C4%83%C8%9Bit-helmut-kohl

http://www.curentul.info/2013/index.php/2013092491354/Actualitate/Amenintarea-Elenei-Udrea-la-adresa-lui-Basescu-vezi-ce-a-patit-Helmut-Kohl.html

alte texte de folos:

http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/187-basarabia-pactul-ruso-german-si-tradarea-romaneasca

http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/398-schengen-kaka-maka

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.