A+ A A-
26 Sep
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Gunoiul Voiculescu pe calea puscariei...sau de ce e atat de misto Basescu, totusi...

Gasca securistilor kaghebisti si-a luat-o in sfarsit in bot de la nucleu, sa le ajunga, si mai vin inca niste bucati. "Opera" lor: crearea unei clase politice tradatoare a intereselor romanesti, distrugerea economiei nationale, jaful generalizat, inrobirea romanilor...se pare ca incet incet le vine si nota de ...plata.

Scriu de ani de zile despre dosarele lui Voiculescu, Vantu, Patriciu, Nastase, despre nesfarsitele serii de amanari si tertipuri de tot felul. Am pariat pe Justitie (si pe Basescu:) si partial am si castigat. Cu exceptia lui Patriciu care s-a rusinat la timp, restul nerusinatilor si-au incasat-o...pentru inceput. Basescu le-a (ne-a) oferit mici bucurii.
Desi in opinia mea alde Vintu, Voiculescu, rusinosul de Patriciu n-au primit nici pe departe ce merita pentru tot ce au facut. Voiculescu este acum la final de batalie dupa ce a aruncat in lupta ultimele forte, si a folosit cele mai nebanuite strategii pentru a scapa de Justitie.
Miza in cazul Voiculescu depaseste cu mult tema justitiei.
Voiculescu este alaturi de Ilici unul dintre cele mai detestabile personaje politice, intruchiparea uslinosului abject si scarbavnic. Demonicii Saruman si Sauron, cei doi sinistri vrajitori bosorogi imbatraniti in rele, adevaratii komisari politici ai asa-zisei Uniuni Social Liberale (USL) vor trebui sa se desparta pentru o vreme, in curand.
Bulibasa Vissarionovici Iliescu, seful de retea al clanului ticalositilor va ramane singurel o vreme pana se va duce la dracu, acolo unde se duc carpele kaghebiste, cand se duc...

In ce il priveste pe Voiculescu i s-a tras de la expunerea la curent:)

• Intre documentele mentionate de DNA in rechizitoriu ca reprezentand probatoriul din dosar, cap de lista este:
- Referatul nr. 161/VIII/I/2007 al organelor de politie judiciara ca urmare a articolului aparut in in ziarul “Curentul” din data de 27.02.2007
Au trecut ceva ani de atunci si un alt articol pare sa aiba acum ceva premonitoriu, buhuhuu
http://www.curentul.ro/2011/index.php/Actualitate/Back-in-URSS-via-USL-cantecul-de-sirena-al-scursurilor-bolsevice-Iliescu-si-Voiculescu.html
Si o secventa de interviu, tot premonitoriu, sa zicem, de acum un an:
“Probabil că se duce in cap România. Este o evidenţă. Dar nu se duce in cap de azi, de ieri, ci de vreo 20 de ani. Acum, doar cred că s-a ajuns la un punct de apogeu. Pentru că se intâmplă două lucruri importante. In acest an, au intrat pe rol şi spre finalizare şi s-au şi executat deja nişte dosare de foarte mare importanţă, cum este cazul infractorului Sorin Ovidiu Vântu.
Avem dosarul I.C.A., in care este vorba de Dan Voiculescu, unde ar putea lua pentru delapidare 13 ani.
Este dosarul lui Patriciu, care a inceput in 2006, dacă nu mă inşel, in care ar putea lua şi nu e vorba doar de el, sunt vreo 20 şi ceva de inşi, vreo 15-18 ani, avem dosarul lui Cătălin Voicu, general la 36 de ani şi aflat in legătură cu clanurile ţigăneşti, cu cinci ani de executare, Năstase mai are incă două dosare la care se mai pot adăuga nişte pedepse şi el este deja in puşcărie. Mai avem incă un dosar, care este foarte important, de spionaj şi trădare şi care-l include pe Vadim Benyatov, agentul lui Stamen Stancev, agent rus, şi doi miniştri de la UDMR şi al lui Codruţ Sereş, omul de casă al lui Voiculescu, in care pedepsele sunt de vreo 20 de ani la fiecare. Plus, o listă de aproape 20 de demnitari ai Guvernului Tăriceanu, implicat şi el intr-un fel sau altul in aceste dosare. Toate aceste dosare au ajuns, după lungi amânări, in pragul acestui an in stadiul de finalizare.
Buba enormă, după 20 de ani, are un punct de plecare:
Gaşca FSN-istă, protejată de Moscova, care a ajuns la putere in decembrie 1989 şi al cărei şef a fost Ion Iliescu, a reuşit să obţină protecţia lui Iliescu pentru a face bucăţi această ţară. S-a infiinţat Fondul Proprietatea, in 1992, condus de Emil Dima, care a făcut şi el bucăţi peste 6.000 de intreprinderi şi date pe mâinile unor grupuri. La vârful acestor grupuri s-au aflat Vântu, Patriciu, Voiculescu şi incă o listă de vreo 300. Absolut toţi, in legătură directă cu Securitatea: turnători, agenţi, colaborator. Aceşti oameni au distrus economia României in beneficiul personal dar si al unor entitati straine.
România se află, geopolitic, într-o zonă tampon, în care Rusia şi-o adjudecă de mulţi ani de zile. Dintotdeauna, de fapt. Evident că o parte din procesele politice din România au de-a face şi cu interesele Moscovei. Dacă ne uităm la Patriciu, cu dosarele lui, el a dat Rompetrol la Kazahstan, care este stat fondator al CSI, iar în momentul de faţă, o mare parte din KazMunaiGas este administrat de Gazprom, deci Rompetrolul, o avere a României clădită cu eforturi, a fost transferat de Patriciu direct ruşilor.
Voiculescu, la fel. Afacerile şi şmenurile lui au de-a face cu “fraţii” ruşi, iar afacerile lui Vântu sunt concentrate pe o axă moldo-rusească stabilită la Chişinău, aflate într-o legătură directă cu Moscova. Trei dintre vârfurile acestui clan mafiot, care au acţionat cu acordul lui Ion Iliescu, au legături cu Rusia. Deci, putem spune că este şi interes rusesc.
În realitate, actuala Putere nu este cea din Parlament care votează sau mai ştiu eu ce, adevărata Putere este cea a acestei găşti de securişti, pentru că acesta este cuvântul, aflată la butoane încă din anii ’90, care a pus mâna mai pe tot.
Românii nu au altă şansă decat să mai dea şi-un picior în fund găştii politice - PNL, PSD, PD, UDMR, minorităţi şi altele, partide nasite de Ion Iliescu, organizatii de tip mafiot care timp de 20 de ani au jefuit şi au jefuit şi au tot jefuit.
Ne aflăm într-o perioadă de criză acum, pentru că de exemplu Verestoy Attila a tăiat 49% din pădurile judeţelor care le-a avut pe mână, pentru că Patriciu a furat ca la balamuc, a vândut Rompetrolul cu de 200 de ori sub preţul pieţei, pentru că Voiculescu a furat de-a stins, în concluzie, această gaşcă a furat averea românilor pentru care au muncit. Banii care ne lipsesc acum se află la Patriciu în conturi, la Voiculescu în conturi, la Vântu în conturi.
Din 1989 incoace, Romania este prinsa intr-un război. Acest război are un nume: se numeşte război axiologic. Este un tip de război care are obiectiv destructurarea şi destrămarea acestui neam pe bucăţi. Există o literatură in acest sens, in academiile militare se invaţă despre acest tip de război. Nu este o noutate ceea ce spun eu acum, România se află intr-un război total. In acest an, acest război a ajuns intr-o fază de apogeu. Să vedem ce se intâmplă mai departe. Mă aştept la orice. De exemplu, aflaţi in aceeaşi situaţie, sârbii au pus mâna pe arme.
Românii sunt mai aşa, mai calmi, mai se duc la mare, pun mâna pe o sticlă de bere eventual. Să vedem…”

                                                                      *************
Se pare ca am avut dreptate, partial. N-a fost insa vorba de sticle de bere ci de pet-uri goale umplute cu ceva pietris. De vreo luna romanii, agitand din duruitorile ad-hoc au inceput sa marsaluiasca, cu zecile de mii, in lung si in lat prin Bucuresti.
Keep calm and save Rosia Montana, cam asta ar fi sloganul de debut. Sper sa nu ramana atat de calmi si sa aiba in vedere si alte chestii de salvat, cum ar fi Romanika, sau, in fine, restul ce-a mai ramas din ruine. Unii zic ca asta ar fi un inceput de ceva. nu sunt foarte convins, dar, cum spuneam si mai sus, sa vedem...
Pana una alta, revenind la cat de misto este ziua de astazi pentru mine, imi aduc aminte ca dintre colegii mei, prea putini au reusit sa tina pariurile puse, inca de acum sapte ani, pe tema condamnarii unor Nastase, Vintu, Voiculescu etc...multi ziceau ca sunt nebun si ca in veci nu vor fi bagati astia si altii ca ei la bulau, ca Base nu va izbandi si ca “tabara mea" va pierde. La cat wisky ar fi trebuit sa incasez de pe urma ramasagurilor castigate, am ramas in final tot cu amintirea unei unice sticle, cu totul speciala, pe care am baut-o candva pe loc in cinstea lui Base, ca tot el a dat-o. Noroc...ma duc sa ma fac de comanda...

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.