A+ A A-
15 Nov
Voteaza acest articol
(2 voturi)

De la Duminica Orbului din 20 mai 1990, la duminica orbilor din 16 noiembrie 2014...

„Când Dumnezeu vrea să piardă pe cineva, îi ia mai întâi minţile”. Sau lumina ochilor. Este o vorbă în popor dar „poporul” de acum nu mai este de mult popor, ci doar o masă amorfă, atinsă de cecitate, fără identitate, fără minte, fără direcție, fără adresă, fără coaie până la urmă. Proști proști da mulți vorba lui Lăpușneanu, un precursor de-al lui Ponta, cu al său “dacă voi nu mă vreți io vă vreau”...

În data de 9 februarie 2014, într-un articol publicat în Curentul anunțam că lui Ponta i se pregătește scaunul prezidențial și că urmează să fie președintele României în curând...pe mâna celui care l-a pus premier, adică?...ghiciți...
• "Ponta trebuie să rămână musai relaxat mintal deoarece urmează să fie președintele României în curând, ca să fie ca’nainte. Țineți minte trei cuvinte Victor Ponta președinte – ca să fie ca’nainte, pe vremea lui Ilici – acesta e sloganul său prezidential, deja lansat de echipa sa de PR electoral."
http://www.roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea/item/547-ponta-campionul-mondial-de-la-soci-campion-la-gafe
http://www.curentul.info/2014/index.php/2014021096560/Actualitate/Medalia-lui-Ponta-la-Soci-o-poza-de-grup-cu-dictatori.html
De la avertismentul din februarie, a trecut ceva timp, nimeni nu s-a mobilizat, abia de curând i-au apucat cică frisoanele pe câte unii. Care mai au și tupeul să ma apostrofeze pe mine că de ce nu-l susțin pe blatistul Iohanis, adică pe cel care a avut ca misiune ridicarea electorală a lui Ponta, alături de Udrea și Macovei, cele două demoazele despletite care au rupt și ele cât au putut din așa zisul front al „dreptei”, deși nu se poate vorbi de vreo dreaptă în România, în afară poate de dreapta lui Traian Băsescu, mâna dreaptă cu care l-a așezat pe pisicelul acoperit Viorica Ponta la Cotroceni, nu de azi de ieri ci chiar de când l-a pus premier. Mâine va avea loc doar instituționalizarea tărășeniei.
Numai tâmpiții și orbii n-au văzut Blatul grosolan din această așa zisă Campanie electorală, croită și desenată de un croitoraș șmecher, anume pe măsura lui Ponta, ca să-i fie cât mai ușor. De la bun început, din momentul în care Băsescu însuși a spart dreapta, de la scena perdeluței cu adio PDL - love Udrea s-a văzut traseul pe care urma să se așeze competiția electorală în acest an. Au fost partiționate grijuliu în cât mai multe bucățele fragmentele de electoral care ar fi putut, fie și din greșeală, să atingă o masă critică ce ar fi contrabalansat PSD-ul. Cel mai gângav candidat, mai lipsit de profil, expresia platitudinii absolute i-a fost desemnat lui Ponta, anume pentru a nu-l stânjeni în Campanie.
Iohanis întrupează penibilul absolut în materie de apariție publică, cu rânjetul acela al său de oligofren, cu incapacitatea formulării unor fraze coerente în limba română şi/sau germană, cu biografia sa plină de pete, pete lăsate mai ales de colaborarea cu clanurile țigănești și de aranjamentele imobiliare în beneficiul organizațiilor „moștenitoare” ale SS și HitlerJugend. Nicăieri în Europa nu ar fi de conceput ca organizații conectate fie și tangențial la organizațiile naziste ale Reichului lui Hitler să fie împroprietărite sau reabilitate financiar – şi mai ales în detrimentul unui stat care a avut de suferit de pe urma lui Hitler...numai la noi a fost posibil. Reprezentantul acestor organizații, Klaus Iohanis, cu Protocol scris și semnat cu Adrian Năstase şi PSD-ul, candidează acum cică împotriva PSD...să mori de râs. Relaţia de filiaţie politică a lui Iohanis cu Năstase este indubitabilă, precum şi cea pe linie masonică, dar pulimea, votanţii lui peshte habar n-au de legătura dintre cei doi, de fapt de legăturile dintre cei trei, doarece este inclus şi Ponta în aceeaşi relaţie de filiaţie şi de şorţuleţ.
Și numai la noi a fost posibil ca un ciuhap homosexual, direct legat de combinațiile generalilor de Miliție și de la Secu să ajungă demnitar în statul român, vreme de mai bine de un deceniu ba mai mult să și adune mii de cretinoizi în stradă în „apărarea” sa, deoarece era „primejduit” vezi doamne, când tocmai el personal era cel care făcea pe dracu în patru să nu aibă loc nicio reformă a sistemului de sănatate, pentru a nu i se micșora din halca sa de biștari, a sa și a haitei de milițieni.
Într-un alt articol, din data de 13 octombrie, descriam care-i rostul impunerii și ridicării lui Ponta, de către Haita lui Ilici, conexă cu cea a lui Băse. Haite conexe cu cele de „Afară”...de unde le vine ăstora Lumina şi Firmanul…
http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/503-delirantul-corlăţean-l-a-bătut-pe-ponta-la-mitomanie

Misiunea lui Ponta – distrugerea a ce a mai rămas de distrus din România
Suntem în top la cancer, la nespălatul pe dinţi – 16 la sută din populaţia României nu a folosit niciodată periuţa de dinţi, de asemenea suntem în topul mizeriei şi igienei personale, peste 40 la sută dintre români n-au veceu, ci latrină în fundul curţii şi folosim cea mai scăzută cantitate de hârtie igienică – ceea ce arată o intensă folosire a curului cu mâinile, aceleaşi mâini şi nespălate pe deasupra deoarece stăm extrem de prost şi la utilizarea săpunului, undeva la coada tuturor naţiunilor europene. Stăm însă bine la consumul de bere proastă la pet şi încă mai bine la nivelul aculturaţiei, 10,4 milioane de români, conform INS având sub opt clase, această masă fiind apropiată din punct de vedere cognitiv mai degrabă de maimuţele din Africa decât de homo europeus.
Datoria totală și Produsul Intern Brut (PIB), îți arată cât de sănătoasă e țara respectivă. Conform datelor Băncii Naționale a României datoria externă totală a ajuns la 100 de miliarde de euro (și crește zilnic). Cârlanul Ponta se lăuda că, în 2013, România va produce 140 de miliarde de euro, la fel ca in 2008. Însă în 2008, investițiile străine erau de 8 ori mai mari, între timp economia României, aflată deja în găleata, a fost împinsă de către Ministerul de Finanțe din găleată în fundul gropii, după ce ANAF a blocat conturile a peste 450.000 de firme (din 750.000) pentru întârzieri minore la plata taxelor, sau chiar pentru datorii inexistente.

Regimul Ponta împinge România în prăpastie, în picaj accelerat
În 2008 investițiile străine erau de 9 miliarde de euro în 2013 erau sub 1 miliard. Regimul lui Ponta cheltuie pe zi cu 7,2 milioane euro mai mult decât încasează. Casa Naționala de Pensii este în stare de faliment, are un deficit de 4 miliarde de euro pe an, în bugetul pe 2013, din 50 de miliarde de euro, 16.2 miliarde erau tocați pe asigurări şi asistenţă socială. Masa clientelară a PSD-ului, asistaţii sociali tuciurii ce-şi ridică banii de la stat, molfăind seminţe între dinţi şi venind cu mercedesurile ciordite la primărie, se sprijină pe umerii clasei de mijloc, cei care încă mai muncesc deşi prin suprataxare „clasa” este pe cale de dispariţie.
Asistăm încă din decursul anului 2013 la creșterea costului vieții, la diminuarea puterii de cumpărare reale a populației, la dispariția din România a antreprenorilor, iar în acest timp, generaţia care ar trebui să producă, sutele de mii de tineri absovenţi ai fabricilor de şomeri cu diplome sunt lipsiți de orice speranța aici în România, fiind aruncaţi la găleata de gunoi a statului eşuat. Numărul şomerilor a crescut cu 40 000 în anul 2013 faţă de anul 2012. Cheltuielile cu investițiile au scăzut cu 13% în timp ce cheltuielile cu personalul bugetar au crescut cu 15%. Din direcţia UE guvernul lui Ponta s-a bătut cu pumnul în piept că va aduce investiții străine de 10 mld euro, însă au venit sub 1 mld euro. Evaziunea fiscală este în creştere, deoarece USL a trebuit să-şi recompenseze clientela. Faţă de anul 2009, când România avea 24.000 de exportatori, acum are cu cel puţin 9000 mai puțin.
România se duce direct în cap, jaful devine endemic, autoritatea statului este o glumă, după marile aşa zise privatizări ale epocii Năstase, cârlanii acestuia vor mai avea de tocat Poşta Română, Tarom, Trans Electrica, CupruMin, aurul, pământul, gazele, sarea, aerul, sufletele. Gaşca FSN-istă, protejată de Moscova, care a ajuns la putere în decembrie 1989 şi al cărei gauleiter a fost Ion Iliescu, a reuşit să facă bucăţi această ţară.

Distrugerea economiei naţionale a fost organizată de Haita lui Ion Iliescu
Via Iliescu s-a creat un mecanism pervers al jafului, pentru început prin Fondul Proprietatea, în 1992, condus de Emil Dima, care a făcut bucăţi peste 6.000 de întreprinderi ce au fost date pe mâinile unor grupuri de securişti ai clanului moscovit, iar la vârful acestor grupuri s-au aflat alde Vântu, Patriciu, Voiculescu şi încă o listă de vreo 300.
Legea privatizării scoasă de Parlamentul lui Ilici şi Brucan a înfiinţat Fondul Proprietăţii de Stat, ca unică instituţie împuternicită să privatizeze activele statului - fabrici, uzine, nave, repere majore industriale. Averile PSD-iste de astăzi sunt constituite pe baza "privatizărilor" din aceea perioadă. Au fost scoase din subordinea ministerelor toate activele şi trecute în patrimoniul FPS pentru a fi mătrăşite, căci aceasta era principala misiune a FPS-ului.
Imediat după alegerile din Duminica Orbului, celebrul şef al Fondului Proprietăţii de Stat, pus de Ion Iliescu personal, Emil Dima, senator FSN de Dâmboviţa, s-a apucat în baza unei legi impuse de Silviu Brucan, în 1991, să distrugă rapid întregul patrimoniu naţional. Ulterior, Emil Dima, după ce a intrat în Top 300 al bogătanilor de stat şi de Partid, a ajuns preşedinte al filialei PDSR Ilfov.
În legislatura parlamentară 1992-1996, Consiliul de Administraţie al FPS-ului condus de Emil Dima a numit în Adunările Generale ale Acţionarilor, în consiliile de administraţie ale societăţilor comerciale, ori în funcţiile de cenzori ale acestor societăţi, persoane provenite exclusiv din rândurile PDSR-ului, încălcând grosolan chiar prevederile Legii 58/1991, aşa strâmbă cum era. Patrimoniul activelor se afla doar în pumnul lui Emil Dima iar împărţeala o aproba exclusiv Ion Iliescu, căruia Dima i se prezenta la Cotroceni cu lista întreprinderilor ce urmau a fi distruse/mătrăşite.
Ilici nu semna nimic, nu scria nimic, nu vorbea mai nimic, ci doar dădea din cap aprobator la anumite nume alese după criterii doar de el ştiute, sau mormăia în barbă neinteligibil când nu-i convenea ceva. Metode specifice manualului NKVD după care a fost instruit. El personal n-a lăsat nicio urmă scrisă, în acte, din care să rezulte contribuţia sa directă la nimicirea patrimoniului naţional.
Ion Iliescu "cel sărac şi cinstit" a fost artizanul din umbră al întregului Jaf Naţional - el dirijându-i personal atât pe Emil Dima cât şi pe Ovidiu Muşetescu (cot la cot cu Adrian Năstase), un alt pion al "privatizării" mai târziu, în al treilea mandat.

Cârlanii lui Ilici Hrebenciuc şi Năstase au sarcina terminării de tot a României
Membrii actualului guvern, scopiţii lui Ilici şi Hrebenciuc, crescuţi de Năstase, cu ciocanu’ în mână au sarcina de a mai bate un ultim cui în coşciugul economiei românești. Hotărât lucru, noul echipaj adus la guvernare de gaşca Hrebe – Ilici pe post de marionete, alde Ponta, Şova, Corlăţean au în comun ceva anume, ceva ce numai un expert al selecţiei cadrelor putea găsi fără greş. Este vorba de fapt de ceva ce nu au, ceva ce le lipseşte, dar îi face să fie unici ca nişte eunuci, în felul lor. Şi Hrebenciuc şi Iliescu au definit în felul lor eliptic caracteristica cheie a dioscurilor crescuţi în poala lui Năstase, expertul în ouă.
Iliescu l-a numit pe Ponta cârlan, termenul ce provine din zona de exprimare ciobănească şi înseamnă berbecuţ castrat. Corlăţean apare în telegramele Ambasadei SUA de la Bucureşti, aruncate pe net via wikileaks cu eticheta de «dark horse », pusă pe crupă de Hrebenciuc, alias Javra, cum i se spune duios în PSD. Termenul dark horse, lipit de Hrebenciuc micului Curlăţean, provine din zona curselor de cai, este asociat cu racehorse şi se referă la căluţii de curse care în mod neaşteptat ajung să prindă un final de cursă pe o poziţie bună dând peste cap pariurile pe favoriţi. Toţi căluţii de curse, fie ei dark horse ori ba sunt însă castraţi, nu există armăsari la curse.
Aşadar avem deja un înţeles al selecţiei noii generaţii socialiste de către bătrânii nemernici comunişti aduşi de Moscova la putere în 1989, cu misiunea de a îndeplini planul de lichidare a României. Din data de 20 mai 1990, de la Duminica Orbului, românii tot orbecăiesc. Din acea zi a început dezastrul României, o dată cu aşezarea “democratică”, prin aşa zise alegeri libere a lui Ilici şi a întregului său clan.
Boşorogii de teapa lui Ilici şi Hrebe, de foarte mulţi ani aflaţi în combinaţie în aceeaşi reţea moscovită (a nu se uita că Hrebenciuc media întâlnirile secrete de la Tescani dintre Iliescu şi Pleşu şi Măgureanu) au manevrat din background toate iţele politicii şi o fac şi astăzi. Berbecuţii şi căluţii lor castraţi doar dau din gură, fac figuraţie, sunt trimişi pe afară să behăie, măcane, orăcăie, spârcâie etc, iar aici, la faţa locului membrii clanurilor întemeiate de gaşca lui Ilici se ocupă cu ce ştiu ei mai bine, terminarea românilor şi a României.
Cam ăsta-i bilanţul şi încă nu s-a încheiat suma nenorocilor care ne aşteaptă. Iar la final, nici măcar nu ne vom putea alege cu satisfacţia măruntă de a-i strânge puţin de ouă pe aştia, şeptelul de scopiţi ai lui Ilici şi Hrebenciuc. Orişicât de cât, însă între timp ne-am ales cu bucuria ca «uniţi să ne plimbăm pe bulevarde» măcănind ca raţele, ori ca pinguinii, cu zecile de mii, în loc să le facem o descindere prin vilele unde şi-o freacă ei seara şi prin birourile guvernamentale, unde se freacă între ei că nu degeaba au crescut sub poala lui Năstase.
Iar printre cei crescuţi-creaţi de Năstase se număra şi...Klaus Iohanis, ajuns om politic exclusiv datorită lui Năstase. Cum a ajuns şi cârlanul lui Ilici. Micul Titulescu.
(pentru cei nelămuriţi în privinţa filiaţiei Năstase - Klaus Iohanis, am publicat anterior Protocolul PSD Iohanis, din 2002-2004)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=802067346513549&l=426789a44d
______________________________

Ilustraţia este pictura lui Pieter Brugel cel Bătrân, realizată în 1598, cunoscută sub numele biblic “Orbi conduşi de orbi” şi numele muzeal “Parabola orbilor” - inspirată dupa Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 15 13-14..."sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă."
...cum ar veni dacă suntem atât de orbi încât să ne lăsăm cuprinşi de ignoranţa şi de fals mergem direct la dracu', ceea ce n-ar fi o noutate...dacă în anii 90 mă înjurau feseniştii că spuneam public despre Ilici că e kaghebist, la votarea de Duminica Orbului, acum, în 2014, mă apostrofează tot un fel de fesenişti, neica nimeni, idioţi cu convingeri absolute, deţinători ai Adevărului suprem, că de ce afirm public că şi Ponta şi Iohanis sunt plămădiţi din bube mucegaiuri şi noroi, de aceeaşi mumă, Adrian Năstase, puşcăriaşul, curistul, jefuitorul, ţiganul belfer fătat de kaghebista Coana Secu...
_______________________________

...aşadar, în final muie muie tuturor - şi orbilor şi chiorilor, că m-am plictisit deja de atâta „campanie”, mâine am de cărat o casă, mă mut la curte şi mă apuc de fierărie, meseria mea de bază, că va fi nevoie de ceva coase, ace, brice şi carice

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.