A+ A A-
05 Iun
Voteaza acest articol
(3 voturi)

”muie muie Ponta”, sloganul meu preferat, preluat și de DNA

(...de azi i-am luat jobu lu Mama Omida)
29 ianuarie 2015, www.roncea.net

 ”Mai fac un ultim pariu politic pe anul ăsta: va urma și Ponta. În cursul acestui an.”

citat din pasajul de mai jos

”O nesfârșită rotativă de târfe politice s-a creat atunci (ziua de 29 ianuarie, când imbecilii boșorogi de la PNL și PNȚ au semnat pactul cu Satana de Ilici, zi ce a fost începutul sfârșitului României.)
Produsul ultim al acestei Rotative este o buleandră (penala de Udrea) care astăzi a fost adusă cu duba la DNA.
A fost ultimul meu pariu politic câștigat pe anul trecut.
După alte pariuri grele câștigate (m-au cam costat) cu privire la Adrian Năstase, Sorin Ovidiu Vîntu, Voiculescu.
Pentru ea și partenerul ei mai mititel, Viorel Ponta, am creat o secțiune aparte a
site-ului meu. Dosarul Ponta Udrea...

http://roncea.net/index.php/dosarul-ponta-udrea

Cu dedicație la adresa ei și a Găștii am lansat în iulie a anului trecut, La Copac, fosta rezidență a unui rest de rezistență online, sloganul "muie muie Udrea - Ponta".
Mai fac un ultim pariu politic pe anul ăsta: va urma și Ponta.
În cursul acestui an.”
________

După două luni, în data de 2 martie 2015, Victor Viorel Ponta declara:

"Daca se face un dosar in care fata de mine se incepe urmarirea penala, nu am cum sa raman in functia de prim-ministru, sa stau in fiecare dimineata sa dau explicatii cum e cu dosarul.”
________
Azi
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de premierul Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari in care este implicat Dan Sova. Victor Ponta este suspectat de 17 infractiuni de fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si trei infractiuni de conflict de interese. Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a initiat procedura de sesizare a Camerei Deputatilor, pentru formularea cererilor de efectuare a urmaririi penale fata de Viorel Ponta, care are si functia de deputat.
Inscrisurile falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda "copy paste",
Ponta Naumovici a intrat în legendă deja ca specialist in copy-paste dar culmea i-a venit înapoi, DNA il ancheteaza chiar in specializarea lui!...nu o să mai scape niciodată de porecla Copy-Paste de acum încolo și până la pușcărie.

Deocamdată, cu rahatul la cur, Ponta se preface că nu înțelege care sunt acuzațiile și prezintă ca o pizdă gen Udrea, pe FB, ”dovezi” care arată că n-a făcut ceva de care nici nu a fost acuzat. PSD-ul fierbe, penalii lui Ilici pregatesc modificari la Codul penal ca sa-l scape pe Ponta, urgentamd masurile de ciuntire a Codului penal, in favoarea puscariabililor!
Vor intra absolut toți la pârnaie, vă spune Tata Omidee...
________

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/644-deci-muie-muie-udrea-ponta-remember-29-ianuarie-o-zi-deosebit%C4%83-muie-ilici-apropo

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/679-b%C4%83se-udrea-ponta-%C8%99ovasau-b%C4%83t%C4%83lia-dus%C4%83-pentru-salvarea-amantelor-pardon-zdren%C8%9Belor

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.