A+ A A-
06 Apr
Voteaza acest articol
(9 voturi)

Kovesi, tinta Mossad. Reteaua ruso-evreiasca care a jefuit Romania

Misiunile informative preced acțiunile operative - de ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi? Legăturile mafioților evrei cercetați de DNA duc (și) către Moscova...

Cuibul de viespi s-a activat. Reamintesc un articol scris de mine în urmă cu jumătate de an. Despre mafia evreiească și despre extraordinarul curaj al procurorilor DNA de a se lua de cea mai a dracului Mafie de pe Planetă, nu doar din România.

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/739-se-sparge-nucleul-mafiei-n%C4%83stase-ilici-israel

”Se sparge Nucleul Mafiei Năstase - Ilici - Israel?
Aparent zilele astea a avut loc cea mai tare lovitură a DNA din ultimii ani, atac asupra nodului de Rețea ce unește mafia evreiească, clanurile țigănești și kaghebiștii din servicii – punctul de rupere, târfa lui Năstase și a Mafiei evreiești…”
.
Mafia a trecut la acțiune.
O echipă a Mossad mascată sub acoperirea unei firme de hackeri a trecut la acțiuni de supraveghere, penetrare a cercului de familie și de apropiați ai șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, acțiuni de intimidare și amenințare a ”obiectivului” și a apropiaților săi.
Operațiuni ce fac parte din First Level.
Când se ordonă o misiune cu certitudine se stabilește și un Plan Operațional, cu etape și parcurgere graduală.
Deocamdată s-a aplicat soft power - dar la cât de uriașe sunt interesele puse în joc și la ce oligarhi, moguli și criminali internaționali sunt implicați în Dosarul deschis de Laura Codruța Kovesi este de așteptat și urmarea. O urmare contodentă vreau să spun, că acum sunt la modă accidentele nu arma cu lunetă.
.
Abia acum se developează un fapt cert - toate măscările și mizeriile aruncate în cârca șefei DNA de o Haită ce are la vîrf personaje dintre cele mai variate, de la Traian Băsescu la Elena Udrea, jigodiile de la Luju agenția infractorilor, plus ventilatoarele de rahat ale Antenelor care au tocat-o sistematic pe Laura Codruța Kovesi trebuiesc privite în cu totul alt cadru. Cel mai strident comportament și mai condamnabil, în opinia mea, aparține lui Traian Băsescu. Ale cărui legături cu mega mafioți evrei nu sunt deloc o taină, dimpotrivă s-a afișat cu ei și a lucrat direct cu ei. Vom mai vedea în perioada următoare ce surprize mai scot la iveală Panama Leaks și Dosarele DNA pe tema asta.
Deocamdată a intervenit DIICOT, care anchetează patru cetățeni israelieni cadre ale Mossad pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.
Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, foști ofițeri de informații, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011, un dur.
Mafia se pare că are suport instituțional greu.
.
Scurt istoric - de la Ilici încoace
.
Mafia evreiească nu lucrează de azi de ieri în România și de la bun început a fost așezată pe poziții de către Moscova. Prima mișcare din decembrie 1989 i-a adus în prim plan pe artiștii dezinformării pe TVR din 89, Stark si Brateș - cel care l-a indrodus opiniei publice pe Ion Iliescu, triumfător - omul providențial, cică, Salvatorul Național - apoi la braț cu Ilici au apărut Brucan și Petre Roman. Toți cei menționați fiind ruso-evrei aparținători pe linie de familie sau direct Serviciilor rusești sovietice.
Au urmat un puhoi nesfarsit, Soros adus de braț de Ion Iliescu și Brucan, apoi apare pe lângă Petre Roman și tema aurului de la Roșia Montană, via Frank Timiș, rapid piata imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreiești și rusești, armamentul românesc este ciordit de gașca lui Shimon Nahor (fost Herşcovici) - viceamiral al armatei israeliene, care din 1993 a continuat în România traficul de armament, via general maior Florentin Popa de la comanda Direcţiei de Înzestrare a Armatei (poate îi revine o parte din memorie pe tema asta lui Florin Ghiulbenghian) după trecerea în adormire a reţelei Nasser a lui Măgureanu, alături de lt.col. Hary Ene de la SRI şi Kuki Borislavski - consilier al ministrului Apărării Victor Babiuc, cumnat al lui Petre Roman - cel care a dirijat minerii în facultatea de Drept să ne rupă nouă, golanilor legionari oasele că am îndrăznit să strigăm public în Piața Universității că Ilici și toată Haita sunt de la KGB.
Deficitul major de apărare al României pe direcția Est a fost generat de o afacere perfectată de însuşi şeful Directorarului de Securitate al Ministerului Apărării din Israel, Eliezer (Eli) Pincu, evreu născut la Galaţi, care a reușit desfiinţarea ultimelor două brigăzi de rachete operativ tactice cu rază medie de acţiune (ROT) tip SCUD, Volhov sau rachete AA tip Neva de la Tecuci şi Ineu, sute de rachete îmbunătăţite de specialiştii români şi capabile să poarte focoase nucleare sau chimice.
Rachetele au fost cărăbănite în Israel, via portul Constanța gheșeftul a fost de vreun miliard jumate de dolari, iar lucrarea s-a avizat sub ministeriatul lui Gheorghe Tinca la Apărare și a lui Talpeș la SIE. Uite așa am rămas cu praștii, după cum se plângea Băsescu peste ani, cu lacrimi de crocodil, lui Gittenstein, bunul prieten al pămpălăului de Geonă, beizadeaua de general KGB crescut de Edgar Bronfman si Alfred Moses, cei care il numeau pe tatal lui Geoana generalul 2 la suta, deoarece isi tragea procentul din banii varsati de evrei catre Ceausescu, pentru a mijloci ușchirea acestora la mai bine, la capitalism și papa bun, după ce tot neamurile lor au transformat România în lagăr de concentrare, după 1945.
Miliardarul american Edgar Bronfman, conducea Wal-Mart Foundation, deținea Seagrams și Universal Pictures, Polygram Records - unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar în organizatia masonică strict evreiasca - B’nai B’ rith - Bronfman, alaturi de un alt apropiat al lui Geoană, Alfred Moses, fost șef al American Jewish Commitee avea o pozitie importanta ce a servit calității sale politice de sustinator al “democratilor” americani și al stângii laburiste israeliene și de asemene a condus multi ani “Congresului Mondial Evreiesc” pana in 2007, când a ajuns șef Ronald Lauder, patronul lui Adrian Sărbu, pușcăriașul care vroia să ne arunce balconul din Piața Universității în aer, cu dinamită cerută lui Stănculescu de generalul Drăgoi de la SRI, tatăl lui Bogdan Drăgoi, tinerelul finanțist drag al lui Băsescu.
.
Odată cu Umil Constantinescu ne-a venit pe cap și Gruparea lui Arin Stănescu (alias Ariel Shavel), „lichidatorul“ alături de Valeriu Stoica, lider al Partidului Liberal, si Ministru al Justitiei, apropiat al agentului israelieni, Alfred-Liviu Mandler. Echipajul de pradă a distrus o întreagă serie de bănci prin care au fost jefuiți sute de mii de cetățeni români: Bankcoop, Banca Internationala a Religiilor, Banca Albina, Banca de Investitii si Dezvoltare, Banca Fortuna si Dacia Felix, (a carei lichidare a fost oprita pentru a fi cedata apoi grupului israelian al lui Fredy Robinson, devenind Eurombank, preluata de Leumi Le).
Gruparea mafiotă nu s-a oprit aici ci s-a axat pe lichidarea unui vast patrimoniu industrial romanesc.
Au fost rase si facute bucati toate marile repere economice romanesti, cladite de milioane de romani, sclavi.
Cateva dintre intreprinderile mai cunoscute sunt: Siderca Calarasi, Doljchim Craiova, CUG Cluj-Napoca, Romline Constanta, Navrom Constanta, Dunacor Braila, Turnu SA Turnu Magurele, Mercur Oradea, Brafor Brasov, Sidermet Calan (Hunedoara), Tubinox Bucuresti, Ferom Tulcea, Comsuin Braila, Colorom Brasov, UMUC Bucuresti, IMUT Moreni, Metalurgica Aiud, Cesom Dej, Turol Oltenita, Ciprom Ploiesti, IMUM Medgidia, Solventul Timisoara, Rocar Bucuresti etc. plus societatile ne-privatizate din portofoliul AVAS, printre altele si RAFO Onesti sau Tractorul Brasov.
Suma este mult mai mare, in 1989 Romania avea vreo 6000 de intreprinderi semnificative.
Acest patrimoniu industrial a intrat pe mana firmelor lichidatoare, in frunte cu cea condusa de Arin Stanescu, Moore Stephens RVA.
Banii obtinuti la negru de firma RVA prin vanzarea pe nimic a activelor lichidate, in schimbul unor grase comisioane, erau luati de sotia lui Arin Stanescu, Liana Stanescu, precum si de fiica acestora, care faceau frecvente drumuri in Israel unde duceau o mare parte din bani.
O alta pârghie importantă a lui Shavel era si Fanel Pavalache, consilier al secretarului guvernului lui Adrian Nastase. Stanescu/Shavel lua firma de lichidare judiciara a nevestei lui Pavalache ca partase la marile lichidari, chiar si la lichidarea Bancii Internationale a Religiilor.
Toate aceste personaje faceau parte din cercul de apropiati ai Elenei Udrea, cerc care-l mai include si pe Daniel Bartolomeu Finis, tot israelian si acesta, si ca si Eliahu Rasin – intimi ai lui Bittner, si mai ales pe Cozmin Gusa, un alt intim al lui Bittner, de pe vremea cand Gușă gravita pe langa Nastase si Duvăz.
Gușa, „creatia” lui Mircea Popa, vechi agent al Moscovei, copilu' de suflet al cadrului GRU Boris Golovin, este cel care a adus-o pe rîndunica - lastoșka pe rusește, adică zdreanță a serviciilor - de Udrea alaturi de el la PSD, de unde a plecat apoi la PNL, cand a devenit evident ca se contureaza un nou centru de putere politica, format insa din aceleasi cadre, doar cu uniformele schimbate, ori intoarse pe dos.
Ne-au mai venit pe cap Tom Lantoș, mereu agitat pe tema Polus Mall și a privatizărilor în beneficiul amicilor săi maghiari evrei, plus cu marele șmen al afacerii “Dracula-Bell Helicopters”, apoi și Phillip Bloom, arestat acu niște ani în State pentru mânării în Irak, plus un mai mic mossadist, Yoav Stern, sotul Oanei Cuzino, amic la catarama cu Viorel Hrebenciuc, plus agenții Levy Nissim și Uri Bidner, călare pe RAFO Onești și la braț cu miliardarul rus Mikhail Fridman, plus miliardarul Sammy Ofer, tatal afaceristului Eyal Ofer, fost șef al Serviciului Secret israelian Shin Beth, de origine din Romania, fost Horowitz, bun amic cu Mazăre, pe biștari grei desigur, plus Bittner la braț cu Udrea-Cocos alăturați echipajul mai vechi Phillipe Bloom - Bogdan Baltazar de la Secu - Videanu - Bodu.
Bloom cu sediul la Ministerul Transporturilor al lui Traian Băsescu a venit și cu prietenul său Fredy Robinson care a ajuns să deţină în România, printre altele, Cazinoul Vernescu, Eurom Bank – fosta Bancă. Dacia Felix – şi postul de televiziune Tele7ABC.
Să nu-l uiăm și pe șmenarul duty-free-urilor Maximilian Katz, care o face acum pe deontologul luptător cu antisemitismul generat tot de gașca sa.
Bittner, sponsorul lui Adrian Năstase și starostele lui Oprea generalul ospătar pus la patru stele de Traian Băsescu, era din liga mare a oligarhilor evrei de origine rusă, cum ar fi Mikhail Fridman, al treilea om, ca bogătie, din spatiul ex-sovietic, cel care a preluat afacerile din Rusia ale lui Marck Rich, șeful lui Soros, și care a oferit mafiei rusesti culoarul de trasnfer al bogatiilor URSS si al statelor ex-sovietice catre Israel.
Bittner nici el n-a venit singurel ci însoțit de Tonya Halpern, nascuta la Bucuresti, dar cu domiciliul in Tel Aviv, pe mână cu Eliahu Rasin, mai plevușcă, dar venit direct din Tel Aviv doar cu o cutie postala cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises Ltd, pușculiță în care a băgat iute iute Hotelurile Opera si Central din Bucuresti, Hotelul Sinaia, Sitraco Center și alte acareturi centrale, pe nimic, via PNT.
S-a mai adăugat tot via Tel Aviv multă altă plevușcă care a crescut, au devenit patroni de televiziuni, cum ar fi Elan Schwartzenberg, pe mână la B1 cu delicatul securist George Păunescu bunul amic al lui Arkadie Volski consilierul economic al lui Putin, dar și cu Sorin Ovidiu Vântu și Maricel Păcuraru, doi țigani strâns conectați via Galați la Vitalie Usturoi, un domn de la GRU, amicul lui Boris Golovin de la KGB, fratili lui Cozmin Gușă.
Plus, direct în politică au activat la vedere cadre Mossad cunoscute, de genul lui Tal Silberstein și Arthur Finkelstein, asociaţi cu Remus Truică în mai multe companii. ce au fost intimii și ai PSD și ai PNL și ai PDL, lucrând cu toată lumea și cu Tăriceanu și cu Băsescu. Influența politică nu le-a stricat, dimpotrivă au adus pentru companiile din grupul militar israelian Kardan, creat de un fost șef din serviciile militare din Israel, proprietăție jefuite românilor de către tartorul fostelor întreprinderi de stat spoliate - Sorin Beraru Shmuel, cadru militar israelian. Acestuia i-au fost plasate prin bunăvoința lui Ion Iliescu, patronul total al PSD, și via FPS-ul controlat de Emil Dima, Întreprinderea Filatura Romaneasca de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spații comerciale in București), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea) - zeci de intreprinderi au fost cumparate pe nimic de la FPS (actualul AVAS) și apoi inchise, utilajele au fost date pe mâna țiganilor, la fier vechi, spatiile golite au fost închiriate, s-au ridicat Mall-uri și complexe imobiliare.
Acum, uriașul patrimoniu imobiliar al fugarului Beraru - s-a sustras justiției românești fugind în Israel, este controlat printr-o încrengătura de firme off-shore.
Afacerile vechi s-au concentrat pe retrocedări fraduduloase, cum o arată și DNA-ul - se pare că Benny Steinmetz și Mafia sa evreiească vor mult pământ, multă pădure și dacă se poate tot patrimoniul așa zisei Case regale, evaluat la vreo 4 miliarde.
Dar DNA-ul poate a uitat o altă afacere frauduloasă la fel de ticăloasă, o reiau io pe scurt aici, poate se sesizează Codruța :)
Este vorba de preluarea activelor Fondului Proprietatea de căte amicii unui fost ambasador american dar tare tare de tot prieten, tot cu oamenii rușiilor, gen Geoană, alde Gitenstein, care a venit cu niște "americani" get beget, alde Singer și Greenberg. Fond care controlează zone strategice din economia românească, zona energetică, pe care rușii au pus geana demult.
"Activele cheie din portofoliu: centrala de cărbuni de la Turceni a CE Oltenia, centrala Hidroelectrica de la Porţile de Fier din Drobeta Turnu Severin, a treia cea mai mare hidrocentrală din Europa, reactoarele nucleare ale Nuclearelectrica de la Cernavodă, care împreună produc aproximativ 20% din totalul energiei consumate anual în România, Romgaz (producător de gaz) şi Transgaz (transportator de gaze) care operează în Mediaş, centrul industriei de gaze din România.
Acest Fond și prietenii rusofilului Gitenstein, amploaiatul unui securist penal, Adamescu, pușcăriaș și el, influențează major piața energiei din România.
Și nu doar piața energiei."
Doar în 2013 de exemplu, anul în care Mark Gitenstein a fost numit în conducerea Fondului Proprietatea, o mie de cesionari de drepturi litigioase aleși pe sprânceană au încasat despăgubiri de 1,5 mld. euro în timp ce zecile de mii de proprietari de drept aşteaptă compensațiile ce li se cuvin de ani și ani de zile.
Familia mea se numără printre cele jefuite de comuniști. Evident n-am recuperat nimic, de niciun fel.
Implicarea uneia ca Alina Bică, șefa DIICOT și a multor alți șmecheri legați strîns de servicii, Udrea, Niro, Secu etc în dosarele retrocedărilor pe sprânceană, la mișto, arată nivelul de top al corupției.
În ianuarie 2014 Mark Gitenstein a devenit consilierul special al Astra Asigurări, remunerat cu un salariu lunar de 100.000 de dolari, în subordinea infractorului Adamescu, ex secu, actual capitalist și patron de ziar al Tatianei Alina Muingiu Pippi, cea care ne dă lecții de sexualitate și deontologie, în timp ce-l mângâie duios pe târtiță pe nepoțelul Simion cu Harta Mică, de la Actiunea SIE 2012.
Că veni vorba de nepoței și Tatiana Muingiu, să nu-i uităm și pe nepoțeii lui Brucan, nu e vorba doar de Adrian Severin, iubitul lui activegaynews.ro și al lui Capsali, ci toată gasca de la GDS creata de Saul Bruckner și finantata de Soros in 1990, cu aport major în atacul pe aliniamentul cultural și identitar românesc, de la Gabriel Andreescu și copiluțul său Remus Cernea, la lingăul lui Ilici, Vladimir Tismăneanu, la tovarășul de conspirații KGB la Tescani al lui Ilici, Andrei Pleșu, cu amantele sale despletite, Gabriel Liiceanu și Horia-Roman Patapievici, cu Andrei Cornea, beizadeaua kominternistului Paul Cornea, Andrei Oișteanu (nepotul criminalului Leonte Rautu), Teodor Baconschi cu tăticu aninat prin preajma NKVD, Adrian Cioflancă, Adrian Cioroianu, Monica Macovei, Cristian Preda, Mircea Cărtarescu, Tatiana Alina Muingiu. Cu toții fie alogeni curați, adică evrei pur sânge, fie cu rude în Secu ori CEKA și NKVD - din vremea de aur a conducerii exclusiv evreiești ale acestor agenturi și instrumente ale morții.
Neamurile lor bolșevice au ucis au ucis au ucis iar acum ei ne dau ora exactă, ne spun ce avem voie să citim, să cântăm, ce tricouri să îmbrăcăm și ce cruci să ridicăm ori ba celor uciși de ei.
Poate părea umoristic, sau tragic, depinde, dar nepoțelul lui Ilici și băiețelul lui Adrian Năstase, Victoraș Ponta, penalul, a venit cu o idee mai tare decât toți șmenarii israelieni la un loc. Pur și simplu să punem o președintă evreică peste România, ca să nu ne mai chinuim atâta cu transferurile de bani cu valiza.
În 2010 prin luna mai, unii lideri ai P.S.D. avansau ideea ca româno-israelianca Avital să devină preşedintele României la alegerile din 2014, pe care o vedeau ca o „doamnă de fier de origine evreiască“, „o Margaret Thatcher a României, o mână de fier într-o mănuşă de catifea“.
Exact după o lună de când s-a discutat în „cercurile înalte“ ale P.S.D. această propunere, în iunie 2010, Victor Ponta, în calitate de şef al P.S.D. se întâlnea la New York cu madame Colette Avital, la întrunirea Consiliului Internaţionalei Socialiste, având o lungă discuţie cu aceasta (conform unui comunicat al P.S.D.), Colette Avital deţinând funcţia de secretar general al Partidului Muncii din Israel şi fiind o intimă a centrelor de putere ale lumii.
Interesul lui Ponta la Colette Avital era faptul că aceasta ar avea puternice legături la vârful administraţiei de la Casa Albă, fiind totodată, de câteva decenii, intima preşedintelui israelian Shimon Peres, iar scopul său era „să prezinte americanilor, prin intermediul israelienilor, planul său de revenire a P.S.D. la conducerea României“, dorindu-şi pentru el însuşi „funcţia de prim-ministru, pe care vrea să o ocupe în urma unor alegeri anticipate sau la termen” iar în schimb, ei, frații săi israelieni, să-și ia ce vor.
Ceea ce au și făcut.
Ajuns şef al Partidului Social Democrat din România, Victor Ponta a preluat şi toate conexiunile israeliene ale acestuia, construite de mentorul său politic, Adrian Năstase, conectat via Elan Schwartzenberg la premierul israelian, Bibi Netanyahu. O altă conexiune era cea cu oamenii miliardarului Mordechai (Motti) Zisser, un sionist care este principalul finanţator al Partidului Muncii din Israel şi care deţine în Bucureşti hotelul Radisson Blue (fostul Hotel Bucureşti), ca urmare a unei privatizări frauduloase (via PNTCD).
.
Și sub Umil Constantinescu și sub Băsescu mafia transpartinică și evreiească a prosperat, exact pe tiparul experimentat în Rusia, unde oligarhia evreiească din Cercul Elțîn s-a reconvertit în Cercul de putere al lui Putin. Legăturile - și combinațiunile de miliarde încep să iasă la vedere încet încet via Panama Leaks.
Cu certitudine vor mai veni multe dezvăluiri și despre miliardarii moldoveni ai rușilor de la Chișinău, Boris Birnstein, Voronin, Plahotniuc, Sturza, Filat, care au jefuit și ei ei la greu tot amărâții de români, de data asta din Basarabia.
Mafia lui Putin a învărtit zeci de miliarde în cea mai săracă țară a Europei, acolo unde beizadeau lui Plahotniuc, un pitic hidos și semicretin, ca și Sturza are limuzină de un milion de euro, din care-i scuipă în gură din mers pe români, ca și beizadelele de la noi ale unora ca Năstase, Cășuneanu, Vîntu ajunși miliardari penali tot pe rețeta ruso-evreiească.
Mafia asta ruso-evreiească și-a tot făcut de cap în România adusă de Ilici inițial, așa cum în Moldova tartorul a fost Piotr Lucinschi, decorat cu Steaua României de Umil Constantinescu, tot evreu după mamă, născut la Tighina.
Mafioții introduși de cei doi președinți kaghebiști, și activiști de partid, cu aceeași școală de Partid, la Moscova, s-au tot tras unii pe alții, însă până la acest moment nimeni nu i-a dat peste degete.
.
Poate începe totuși dekaghebizarea cu agentura evreiească de la noi. avem acum documente și wikileaks-uri ce arată că pentru un alde Kissinger ca și pentru mulți alții ca el cu două patrii cică - Israelul și SUA, mai exista o Patrie secretă în inimioara lor roșie, Rusia iar documentatia declasificata a CIA arată că dintotdeauna un mare numar de transfugi evrei de origine rusa care s-au naturalizat in Statele Unite au simtit dublu si monstruos, partea monstruoasă fiind dedicata mai ales Mamușka Rusia.
Cam cum simte Iurie Roșca prin plămânii săi scindați, unul rusesc și altu nu se știe de care, după cum și-a descris el însuși hidoasa anatomie.
Pana si asa zisul echilibru al „terorii nucleare”invocat se datoreaza tot agenturii ruso-evreiesti ce a livrat Rusiei lui Stalin arma suprema, bomba atomica.
Iar Mossadul, rezulta destul de clar in dezvaluirile singurului defector in viata (inca) din “onorabila” institutie, Victor Ostrovski, a lucrat deseori impotriva “colegilor” americani iar daca avem in vedere ca in Israel a doua limba vorbita este rusa sunt temeiuri pentru a aprecia ca o mare parte dintre activitatilor lobby-ului evreiesc din lume sunt controlate si dirijate de “fratii rusi”.
Pe sectorul intelligence rusii au stat si stau inca la un nivel superior americanilor, reusind sa-i infiltreze pana in gat, cu ajutorul evreilor, la cele mai inalte niveluri, daca avem in vedere ca ștabi din CIA ca Ames ori Nicholson, plus sefi din sectoare operative cheie, orientate cica pe spatiul sovietic...erau de fapt agenti si cadre ce le apartineau tocmai sovieticilor.
Este si una dintre explicatiile aparentei schizofrenii a politicii SUA, reliefata mai ales la clivajul dintre actiunile cu caracter geopolitic promovate de administratiile republicane si deteriorate apoi sau abandonate ori răsucite pe dos de catre administratiile democrate. Caricatura lui Soros, musulmanul komunist popolover Husseini Obama, cel care schuna pe lângă Putin să-l ajute să mai ocupe un mandat prezidențial, ca să facă praf America, este dovada.
.
Mă întreb și eu care sunt americanii ăștia de acum care au cerut-o pe Laura la butoane și o lasă să facă ce face - adică Dekaghebizare și Deratizare? Dacă o vor lăsa din brațe și îi vor suspenda protecția, cu certitudine Laura va avea parte de vreun accident regretabil.
Dacă cei care o păzesc sunt ori ba și ei conserve în conservă vom vedea cât de curând.
.
Mai jos, lapidar și sec, elementele mandatului de arestare a câtorva dintre experții israelieni.

 

MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ NR.123 UP
emis in ziua O3 luna 04 anul 2016
JUDECATOR DE DREPTURI SI LIBERTATI BURLAN PUSCAȘ ELENA
de la Tribunalul București Sectia I Penală
Având in vedere incheierea din camera de consiliu din data de 03.04.2016, prin care s-a dispus arestarea preventiva a inculpatului GECLOWICZ DAVID, fiul lui Max si Rosette, născut 1a data de 18.07.1991, in Belgia, Ansvers, domiciliat in Marea Britanie, - detinator a1 pasaportului nr. eliberat de autoritătile belgiene. - in fapt, s-a retinut că pe parcursul lunii martie 2016, DAN ZORELLA si AVI YANUS (ale caror date complete de identicare nu au putut stabilite in acest moment), persoane care ocupau pozitii de conducere in cadrul unei ?rme israeliene, BLACKCUBE, cu puncte de lucru atat in Tel Aviv, Israel cat si in Londra/UK, impreuna cu mai. multi angajati ai frmei, printre care si inculpati, WEINER RON si GECLOWICZ DAVID, au initiat si constituit un grup infractional organizat in scopul comiterii mai multor infractiuni, respectiv infractiuni de hartuire si infractiuni informatice, constand in fapt in efectuarea de multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator si hartuitor, producatoare de terneri, precum si atacuri de tip phishing, in vederea sustragerii credentialelor de acces si ulterior compromiterii de conturi de posta electronica, activitati urmate de violarea secretului corespondentei, copierea si transferul de date a continutului acestora. Mobilul intregii activitati infractionale a gruparii a constat in incercarea de compromitere a imaginii procuromlui șsef al Directiei Nationale Anticoruptie din România, prin incercarea ,,de a gasi activitati de coruptie”.
În cadrul gruparii astfel constituite, WEINER RON avea un rol precis trasat de cei doi Iideri, respectiv inculpatul WEINER RON raspundea dc partea tehnico-informatica a activitatii, detinand cunostintele informatice necesare, ocupandu-se de atacurile de phishing si de compromiterea efectiva a conturilor the e-mail, in timp ce, in prealabil, inculpatul GECLOWICZ DAVID era cel care raspundea de contactarea telefonica a persoanelor din si anturajul persoanei vizate si de obtinerea datelor de Contact necesare, mai precis adresele exacte de e-mail, care in continuare formau tinta atacurilor informatice.
Astfel, in concret, in perioada martie aprilie, in vederea compromiterii respectivelor adrese de posta electronica, din dispozitia acelorasi persoane din conducerea frmei israeliene si beneficiind de complicitatea inculpatului GECLOWICZ DAVID, coinculpatul WEINER RON a exercitat atacuri de tip phishing impotriva celor trei persoane, trimitandw le acestora anumite mesaje electronice inșelatoare care i-au determinat in final sa acceseze link-urile catre paginile false de phishing ce imitau platformele serviciilor de e-mail si sa introduca astfel credentialele de acces ale conturilor, respectiv user-ul si parola aferenta.
În continuarea demersului infractional, inculpatul WEINER RON, introducand fără drept credentialele titularilor legitimi, a accesat in mod repetat si fara drept, (fara autorizarea și consimtamantul detinatorilor si utilizatorilor legitimi), respectiv prin incalcarea masurilor de securitate (id-uri si parolele de autentificare) casutele de e-mail [spatiul alocat de furnizorul de servicii conturilor clientilor), sisteme informatice apartinând unui numar de trei de persoane vatamate.
Dupa ce in prealabil autorul a accesat respectivele conturi on-line si a preluat controlul asupra acestora, a luat astfel cunostinta de informatiile si corespondenta privata stocate in cadrul respectivelor conturi compromise, date informatice pe care le-a copiat si le-a transferat in mod neautorizat in propriul sistem informatic, producandu-se in acest fel modicari inerente in continutul conturilor atacate.
In drept, aceaste fapte intrunesc elementele constitutive ale infractiunilor: - constituirea unui infractional organizat, prevazut de art. 367 alin. 1, 3 Cod penal, pedepsită cu inchisoarea interzicerea unor drepturi - infractiunile de complicitate la acces ilegal la un sistem infomatic, prevăzută de art. 48 C.p. rap art. 360 alin. 1, 2, 3 Cod penal (trei infractiuni), pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7ani.
- infractiunile de complicitate la transfer neautorizat de date informatice, prevazuta de art. 48 C.p. rap Ia art. 364 Cod penal (trei infractiuni), pedepsita cu inchisoarea.

Hai să vedem și noi niște agenți ai Mossadului la închisoare, în România. Dacă evenimentul va avea loc vreodată promit să mă ocup și eu mai îndeaproape de bozgorul Alexandru Florian, principalul vector al antisemitismului din România, că m-am săturat până peste cap de izbucnirile sale kominterniste inspirate de Moscova, generatoare de antisemitism. 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.