Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_content, 1
A+ A A-
28 Jun
Voteaza acest articol
(2 voturi)

28 iunie, ziua când Chișinăul poate rupe botul rusoilor, deocamdată...

Astăzi e o zi simbolică, de mare importanță după 75 de ani de dominație rusească în Basarabia.. Vin alegerile la Chișinău, singurul oraș care contează major în Moldova. Orașul cu cele mai multe cadre KGB ”în rezervă”. Cadre unite intim de-a lungul anilor cu corupții din Secu, SIE și SRI.

Muncind din greu, forțele reunite ale celor menționați au scornit din greu un viermuș, în frunte cu un țigănuș căruia i-au atârnat de gât o pancardă așa zisă a României Mari, din care cu grijă a fost decupată Basarabia istorică. Ani de-a rândul viermușii și țigănușul au defilat cu harta asta, harta lui Brejnev, de fapt. Campania Basarabia Pământ Românesc a așa zișilor noi golani de la SIE-KGB a adus la putere în Orhei pe Ilan Shor, cetățean israelian, agent al Moscovei.
Și la Bălți pe Renato Usatîi de la FSB, fratele gazdei lui Iohhanis la vreme de restriște, în campania electorală, când sasul n-a făcut absolut nimic decât a ingurgitat pufuleții fecaloizi ai lui Vlad Moisescu și a îngânat varză viezure mânz barză pizdă, pentru a părea dac autentic, nu ca dacul albanez de Naumovici, născut de același tătic kaghebist de Năstase, cel care l-a creat pe sas din nimic, din bube, caca, mucegai nemțesc, genul de mucegai cu putoare SS, de pe vremuri.
Mai exact de pe vremea când la 1939, Rusia și Germania băteau palma.
Aztăzi Rusia și Germania sunt îmbârligate mai mult ca oricând.
Ca dovadă semiidiotul nostru de neamț s-a dus la Chișinău, în decembrie 2014, pentru a-i ajuta pe comuniștii rusofoni să câștige procente mai mari. Și au câștigat.
La vremea aceea, ex-evreul bolșevic, după sângele de familie, MRU, declara că ”Prezenţa lui Klaus Iohannis în Republica Moldova poate influenţa hotărâtor votul cetăţenilor moldoveni”.
Exact așa a fost.
În beneficiul cetățenilor moldoveni minoritari ruși, din a căror stirpe se trage și MRU.
Acum, la alegerile de astăzi, avem față în față o târfă comunistă, boarfa milițianului kaghebist Vova Voronin și - contrapus unei lepre a rusoilor, un Chiștoacă, cu zero capacitate comparativ cu unul din unchii săi, Gheorghe Ghimpu, un erou autentic basarabean.
Pentru rusoi data de astăzi este de o importanță simbolică aparte.
Bubosul ăsta tăntălău de Chiștoacă a crescut din absolut nimic decât din imagine ciordită de la Unchiu și din procentele augumentate de Noua Generație crescută cândva de Iurie Roșca pe când încă nu trecuse la FSB ci era (doar și) la SIE și SRI - aripa KGB.
Când a ajuns primar la Chișinău Chiștoacă nu știa nici măcar cine-i puleașcă ăla mizer și corupt de Mihai Ghimpu, unchiul care-l ținea în lanț, ca pe un pudel cu coșuri.
Acum, vrând nevrând moldovenii trebuie să aleagă între bubosul român și târfa rusoilor. Doi candidați, unu mai prost ca altul, cu diferența că boarfa rușilor s-ar putea să fie mai bărbat ca maimuțoiul ”Bucureștiului”.
Miza nu este însă între candidați și nu privește persoanele lor mizere, ridicole, zerobarate. Miza este configurată de rolul major simbolic al zilei de 28 iunie - pentru Rusia.
Citiți documentul și o să înțelegeți.
Ca basarabean, cu scârbă de Chiștoacă ăsta, dar cu memoria victimelor rusoilor, aș vota înghițindu-mi voma, instant, cu puleașcă ăsta, nu cu femela rusoilor, Zinaida flocilor lui Voronin.
Cum nu sunt basarabean deși aș fi putut fi, după ultimul domiciliul al bunicii mele, înainte să ocupe hoardele barbare ale rusoilor Cernăuțiul, nu votez, mai ales că votul contra rusoilor, în Moldova, fără mitralieră, mi se pare o comicărie...
Vom vedea astăzi cât vor să lase rușii spațiu de mișcare buboșilor noștri și vom înțelege rapid, după asta, la ce nivel s-a bătut palma, dacă s-a bătut, la Baku...
Până una alta, virtual, votez decerebratul român bubos de Chiștoacă...iar pe Zinaida s-o fută câinii - cine-a îndrăgi străinii să le fută muma câinii...

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.