Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_content, 1
A+ A A-
11 Aug
Voteaza acest articol
(2 voturi)

Toți oamenii Moscovei…azi, penalul Scutaru master mind-ul moscovit al Legii 217/2015

Povestea Legii 217/2015, Legea anti-Antonescu, lansată de un…Antonescu, supremă ironie și batjocură a Moscovei la adresa noastră. Cine-și imaginează că din întâmplare a fost ales Antonescu să inițieze Legea scrisă de Scutaru se înșeală…rușii au obsesii legate de simbolistică – vezi ”accidentul” de la Katyn…

Agentul cheie al combinațiunii, studiosul George Scutaru, studios ani de zile la...Moscova.
• Dat afară de la Cotroceni în urma unei vizite fulger a directorului FBI.
.
Ținta principală a legii lui Scutaru, nr. 217/2015, este Mareșalul Antonescu...chestiunea Mișcării Legionare era rezolvată de Ion Iliescu, încă din 1991, prin Legea Siguranței Naționale nr 51/1991, prin care atributele și țintele principale ale vechii Securități au fost transmise SRI-ului.
Fantasma legionara a fost activată de Ion Iliescu și Petre Roman pentru prima oară în martie 1990 când au declarat public (New York Times) – că legionarii Gărzii de Fier au fost la originea acțiunilor inițiate de fapt de Budapesta și Moscova, la Târgu Mureș.
A doua activare a fantasmei legionare s-a petrecut în iunie 1990, pentru a justifica utilizarea Armatei și a bestiilor din subterane în Represiunea ordonată tot de Ion Iliescu și Petre Roman, candidatul actual al PNL la Primăria Capitalei. În urma represiunii din iunie 1990 a rezultat un numar de 756 de răniți, peste 1.300 de bucuresteni au fost bătuți și reținuți abuziv (între 2 și 60 de zile), au „rezultat“ 4 morți prin împuscare, 18 răniți prin împușcare recunoscuți oficial, în realitate fiind peste 100 de persoane care au decedat, majoritatea în urma loviturilor primite în cap și în alte părți vitale, lovituri primite de la mineri, în 14-16 iunie.
Rebeliunea legionară a fost marota lui Iliescu și Legea Siguranței naționale a dat mână liberă SRI-ului la nenumărate mizerii la adresa zecilor de mii de foști deținuți politici și a luptătorilor din rezistența armată din munți, în mare parte legionari.
În loc să li se facă statui aceștia au intrat în regim de supraveghere și compromitere prin așa zise acțiuni operative. Strâmbe, legile promovate de Haita lui Ilici au dus la situații absolut hidoase. Lui Ion Gavrilă Ogoranu, luptător cu arma în mână împotriva ocupanților ruși actuala candidată la președinție Monika Makovei i-a refuzat reabilitarea, chiar și după moarte. Ministra Justiției era bazată bine pe Legile lui Ilici, adus de Moscova la putere, în 89.
Concentrarea agenturii moscovite a avut loc mai cu seamă pe figura Mareșalului Antonescu.
Am descris în detaliu aici cum a început, încă din 1990, ”afacerea Antonescu” - Mareșalul Antonescu - ucis simbolic de Adrian Năstase și securiștii kaghebiști de la GDS, centrala neokominternului din România, Rețea fondată de Silviu Brucan, cadru de vârf al NKVD, strămoșul KGB.

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/688-ultimul-mare%C8%99al-ultimul-erou

Autorul uciderii simbolice a Mareșalului Antonescu este infractorul Adrian Năstase, Tătucul lui Ponta.
Năstase a emis un act neconstituţional, un abuz sfidător împotriva legii - O.U.G. 31/2002 - ulterior busturile Mareşalului fiind demontate şi distruse. De asemenea au fost redenumite toate străzile din România care purtau numele Mareșalului. Culmea, OUG-ul era realizat cică la insistențe evreiești, însă tocmai Mareșalul a fost cel care i-a salvat pe evreii români de nemți, după cum rezultă chiar din arhivele americane.
Rușii s-au folosit de anumiți evrei, din Rețeaua kominternistă pentru a macula memoria Mareșalului. Dovada că Moscova este în spatele manevrelor legate de numele Mareșalului a fost poziția isterică a rușilor cu privire la Antonescu, ce poate fi citită aici:
Ruşii spumegă din nou: Băsescu ar fi ordonat „Romåni treceţi Prutul!“

http://roncea.net/index.php/geopolitica/item/47-rusii-spumega-din-nou-basescu-ar-fi-ordonat-%E2%80%9Eromani-treceti-prutul%E2%80%9C

și aici:
Cronica KGB

https://www.facebook.com/photo.php?+fbid=181947511858872&l=b87dab451e

- una dintre dovezile ce arată că Mareșalul Antonescu i-a salvat pe evrei de exterminare este textul stenogramei păstrate în Colecția xerografii S.U.A. – Arhiva de război germană – pachetul 18, documentul 6, paginile 59-69.
se poate citi aici:

http://roncea.net/index.php/geopolitica/item/449-%E2%80%9C22-iunie-1941-una-din-zilele-astrale-ale-istoriei-na%C5%A3ionale%E2%80%9D

Spre readucerea aminte a gestului ticălos al infractorului Adrian Năstase...un articol din Ziarul Curentul din anul 2002, marca debutul distrugerii memoriei publice a Mareșalului, la indicația lui Adrian Năstase, servitorul GDS și al KGB.
De la acest moment, a trecut un interval în care treptat memoria Mareșalului a început să treacă dincolo de interdicții. Când în 2012 a izbucnit scandalul iscat de afirmațiile lui Băsescu de apreciere a ordinului Mareșalului – ”Vă ordon treceți Prutul” furia Moscovei a ajuns la paroxism. A fost singura capitală care a reacționat.
Legitimarea prezenței Moscovei în Basarabia și azi se bazează pe așa zisa luptă antifascistă a rușilor împotriva lui Antonescu. Și acum la Chișinău se celebrează oficial de către autoritățile ”filo-europene”, cu toții cadre din agentura rusă, ”eliberarea” Basarabiei de fasciștii români, de Armata Română.
Reașezarea lui Antonescu pe soclul ce i se cuvine ar relegitima Armata Română, ce se află sub blestemul apăsător al decapitării efigiei unuia dintre marii săi conducători.
Reabilitarea lui Antonescu ar fi însemnat și reconfirmarea Ordinului său cu privire la Basarabia.
Patru mareșali mari și lați a avut România, că regele rușilor nu se pune (avea și el uniformă de mareșal la mișto, purtată pe sub medalia primită de la Stalin)…Dintre aceștia, Antonescu a luptat cu cinste în ambele războaie, deși a avut și decizii încă controversate. Mai ales în ce privește regizarea așa numitei Rebeliuni legionare ce a fost în fapt o lovitură de stat militară, cu acceptul Berlinului. Nemții naziști, socialiști internaționaliști pe fond, ce vizau împărțirea și ruperea în bucăți a României nu-i agreau pe legionari, mișcare creștină și naționalistă, centrată exclusiv pe tradiție și Neam și țară.
.
La mai puțin de un an de la scandalul din decembrie 2012 legat de figura Mareșalului agentura moscovită a primit deja instrucțiuni și a trecut la treabă. Legea lui Scutaru a avut un traseu aparte. Intenția asumată era de completare a celebrei OUG 31/2002 a lui Adrian Năstase, Ordonanța anti-Antonescu.
Evident o Ordonanță ar fi putut impune și acum cei aflați la putere.
S-a ales însă o variantă cu o acoperire mai ”legitimă”deoarece analiza opiniei publice după ieșirea publică a lui Băsescu cu privire la Mareșalul Antonescu și regele Mihai, care a făcut să spumege Moscova, la nivel oficial și întreaga agentură moscovită de la București, sincron a arătat susținerea aproape totală a românilor față de aserțiunile pozitive cu privire la Mareșalul Antonescu.
Iniţiativa legislativă Pl nr. L724/2013 a fost introdusă la Senat pe 16 decembrie 2013, cu puţin înainte ca parlamentarii să intre în vacanţa de iarnă.
Iniţiativa lui Scutaru transmisă apoi la Cameră, a devenit PL-x 193/2014. În 22.07.2015 a fost promulgata de Iohhanis prin Decretul nr. 669/2015.
La data adoptării și promulgării nu mai era prezent la vot în Parlament tocmai George Scutaru, eminența cenușie a legii, că lipoveanul Crin Antonescu, de două ori repetent, nu are masă cerebrală și este de altfel, nu de azi de ieri, un om cu grave probleme mintale. Despre târfa penală de Crin și speciala sa apreciere pentru Ilici am scris pe larg aici: http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/269-cine-i-tarfa-penala-de-crin

Despre trecutul său de turnător și lepră a lui Voiculescu, vărf de Rețea kaghebistă s-a mai scris.
.
În toate paragrafele Legii lui Scutaru există referirea la ”persoanele vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război”.
Definiția trimite direct la Antonescu, nu la Ceaușescu, ca dovadă și precizarea importantă din lege - trimiterea la anul 1945... ”Negarea, contestarea, aprobarea, justificarea (...) genocidului, a crimelor contra umanităţii şi a crimelor de război, astfel cum sunt definite în dreptul internaţional, în Statutul Curţii Penale Internaţionale şi în Carta Tribunalului Militar Internaţional înfiinţat prin Acordul de la Londra, la data de 8 august 1945”
...Antonescu a fost ucis ”legal” de ruși după semnarea Acordului de la Londra. Rușii au fost mereu atenți la acte și la acoperirea în acte a tuturor crimelor și atrocităților.
.
Mareșalul a fost condamnat și executat de bolșevicii ruși, după ce a fost arestat chiar de regele Mihai care l-a predat gărzilor comuniste NKVD ale lui Emil Bodnăraș, conform înțelegerilor cu rușii la data de 23 august 1944. Agenții NKVD la rândul lor, l-au predat armatei sovietice pe 31 august, în ziua când aceasta a intrat în București. Dacă ar fi fost adus la Nurenberg, ca toți colaboratorii lui Hitler, Antonescu ar fi fost fără îndoială achitat, așa cum a fost exonerată și Mișcarea Legionară, ce nu a fost inclusă de Tribunalul de la Nurenberg în rândul organizațiilor fasciste și naziste condamnate public și oficial.
Ca dovadă legionarii din exil au lucrat direct cu NATO, împotriva rușilor sovieticilor.
Tot rușii sunt cei care se răzbună acum pe legionari.
Antonescu a fost ținut prizonier în URSS și ulterior, adus în România și judecat de așa zisul Tribunal al Poporului din București care l-a condamnat la moarte și executat la 1 iulie 1946. La acea vreme toată România era bolșevizată și sub ocupație rusă.
.
Moscova a avut și are în continuare un interes major legat de memoria Mareșalului Antonescu. Moscova are nevoie de validarea și legitimarea uciderii lui Antonescu, singurul conducător al României care a avut curajul de a declara război Rusiei. Moscova, prin toate uneltele sale a căutat obținerea resursei de legalitate a lichidării lui Antonescu.
.
Inițiatorul principal al legii moscovite este George Scutaru, un unicat în presa românească, un briliant al agenturii fostului șef de cabinet al lui Petre Roman, infractorul Adian Sârbu, personaj cu un rol important în dramoleta moscovită din 89. Scutaru a beneficiat de stagii și studii la Moscova, în condițiile în care se știe că aerul Moscovei are darul de a altera plâmânii celor care viețuiesc acolo niște ani.
Alterat ori ba, ca deputat Scutaru a încercat să desființeze DNA-ul și SRI-ul și să decapiteze SPP-ul. Iar pe traseul deputățesc s-a înfiltrat în toate comițiile și comitetele ce aveau de-a face cu structurile de apărare ale României. Și desigur secretar al Grupurilor parlamentare de prietenie cu Federaţia Rusă și Ucraina. A fost introdus în Comisia de Apărare via Patriciu, omul Moscovei dintotdeauna, coleg de lojă masonică (masonii ăștia sun un fel de căcăței ai rușilor, în cea mai mare parte, Moscova le-a dat ”lumina”, cică).
Singurul eveniment major din domeniul Apărării, pe anul acesta, a fost darea afară a lui Scutaru din funcția cheie din domeniul Siguranței naționale, unde fusese numit de Iohhanis deja, la o zi după vizita intempestivă a șefului FBI în România.
Șeful Departamentului pentru Securitate Națională al Administrației Prezidențiale a fost demis instant imediat după aterizarea-fulger executată de James Camey, directorul FBI, la București.
Mutare în plic, serviciile românești făcute de rușine.
Ar fi urmat să fie numit la SIE. Nici aici n-a mai avut loc.
Acum este cercetat penal. Va fi în curând condamnat.
.
Precizarea contextului Legii 217/2015 face parte in seria de istorii destinate imbecililor care tot ventilează istorii fantasmagorice despre implicarea americanilor în combinațiunea pornită de Scutaru.
Dacă Scutaru era ”omul americanilor” nu ajungea atât de rapid în stradă și apoi în arest judiciar. Iar dacă ar fi fost vreodată ”omul americanilor” nu ar fi făcut parte din Biroul Executiv al Alianței coloneilor, APR-ul creat de Măgureanu și susținut de un bun amic al lui Ion Iliescu cu cetățenie multiplă.
Spre amuzament, să zicem, apropo de intoxicări tipic kaghebisto-anteniste-voiculesciene, iată la ce se preta onorabilul liberal, citez dintr-un discurs oficial:
”Acest dublu limbaj este caracteristic pentru preşedintele Traian Băsescu. La finalul mitingului din Piaţa Constituţiei, domnia sa îmbrăţişa mulţimea în acordurile celebrului "imn al golanilor" cântat în 1990 în Piaţa Universităţii. La acea dată, ministrul transporturilor care punea la dispoziţia minerilor garnituri de tren era tot Traian Băsescu.”
Discurs public, din Parlamentul României –

http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=6293&idm=1%2C29&idl=1

..evident, toată lumea știe că Traian Băsescu, ca orice om politic utiliza/utilizează dublul limbaj. Ăsta e un truism banal. Minciuna ordinară se afla însă în afirmația tranșantă că în 1990 Traian Băsescu ar fi fost ministru al Transporturilor. Minciună sfruntată ventilată la nesfârșit apoi de ventilatoarele de rahat voiculesciene. La originea acestei dezinformări jegoase este onorabilul inițiator al Legii anti – Antonescu, ”ziaristul” moscovit Adrian George Scutaru. Întreaga sa viață s-a desfășurat sub stindardul minciunii, pe tipicul intoxicărilor de manual moscovite. Sub steag străin ar spune unii, greșit, părerea mea.
Străin i-a fost de-o viață stindardul românesc.
Filiera moscovită e mai vastă, desigur nu doar Scutaru este un agent clasic, utilizat (și) la dezinformare și la altă mizerabile combinațiuni.
Vor mai urma și alte mici detalii despre nula calitate de evrei a celor care au fost asociații și susținătorii lui Scutaru în combinațiune.
Să nu uit un mic amănunt – supravegherea celor care în mediul online comentează este parte cea mai groasă – financiar vorbind a Legii…știați că Scutaru s-a lansat în viață pe bizniz cu o firmă de…monitoring media?!
Deși din pârnaie nu-i va fi chiar așa ușor să monitorizeze…iar pe ăilalții, îi putem noi monitoriza cu ușurință, deoarece suntem mult mai mulți și avem morții alături de noi, nu degeaba obsesia bolnavă a bozgorului din fruntea așa zisului Institut Elli Wisell la adresa morților noștri.

Comentarii:

 

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.