A+ A A-
08 Ian
Voteaza acest articol
(11 voturi)

că tot a fost ziua lui Ion Cel Fără de Mormânt.....

Se tot vorbește de un război micuț, mititel, prin preajmă, anul acesta. Zona militară începe să clipocească. SRI-ul scoate pe țeavă materiale de awarenes pe contraspionaj de te tăvălești pe jos de râs depre cum să identificăm agenții străini și să ne ferim de acțiunile lor malefice - în timp ce chiar în numărul respectiv al revistei lor de ”intelligence” semnează agenți și vectori ai inamicilor. Nici nu-mi mai vine să pun gogomârlă din aia de râs.

Frontierele interne au fost străpunse dușmanul este în primul rând în interior.
Dacă românii, prin absurd, ar avea arme (și eventul coaie), la o primă mobilizare - și înarmare - ar trebui să treacă întâi de toate la lichidarea Clanurilor, Mafiilor și Găștilor - aduse la Putere în România de autorii loviturii din 89, cu Ilici în frunte.
Lovitură a Moscovei precedată de lovitura din 23 august 1944, momentul în care li s-a oferit rușilor pe tavă România fără luptă, ca și în 1989.
În Rusia, Armata a 6-a Germană s-a predat, dar Armata a 3-a Română a luptat și restul forțelor române au fost fie decimate, fie luate în captivitate, sute de mii de ostași pierind în Gulag, prizonieri deja până la semnarea așa zisului armistițiu din septembrie de către nenorocitul ăla de ipochimen de trădător venal de țară, lepra gângavă, bălălăul poponaut și scârnav.
De la trădarea camarilei lui Mihai și predarea Mareșalului Antonescu în ghiarele rușilor a început blestemul României.
Romania de azi nu este suverană, iar această situație începe cu ocuparea țării de către ruși în 1944, cu aportul direct al așa zisului rege Mihai, actual miliardar astăzi, și reocuparea țării în 1989, de către agentura moscovită, cu acordul dragilor de ”americani” - că numai americani n-au fost vreodată alde Kissinger și toți Wolfoviții și Rubinsteinii de după el.
Românii nu mai știu să lupte, au învățat doar să o încaseze.
Cu multă, multă vreme în urmă, cei de pe aceste meleaguri au tot luptat, la Sarmizegetusa, la Posada, la Țebea, la Rovine, la Vaslui, la Codrii Cosminului, la Hunedoara, la Carei, la Târgoviște, Grivița și Smârdan, la Mărășești și în multe alte locuri pământul românesc este sfințit de jertfa celor de dinainte ce și-au dat viața pentru ca ”neamul” de astăzi să-și înfulece micii și berea, holbându-se la mizeriile și pornoabjecția pastorilor de la Antenele Secu, scuipând semințe și belindu-se la isprăvile telesexuale ale lui Borcea sau, eventual, lăcrimând clamoros la discursurile patriotarde ale mimului Securității, saltimbancul ortodoxobscen de zece mii de euroi pe lună, Dan Puric.
Toată lumea se văită de corupția generalizată, dar contribuie la corupție zi de zi, cu tradiționala șpagă și delăsare față de fraudă și ciordeală.
Spațiul public și politic, dar și cel universitar, zona de formare a profesioniștilor și educatorilor, sunt perimetre contaminate iremediabil, minate de impostură, plagiat, nepotism și furăciune din banul public. Universitarii lui Manolescu, Pleșu, Patapievici, Ponta, Oprea, au trecut acum la schilodirea minților copiilor.
Amploarea dezastrului în care se află România de acum este ușor de estimat, nu e nevoie de super studii de economie comparată, de mijloacele speciale ale serviciilor, de analize sociologice sofisticate.
Călăuze nu mai sunt, marii părinți duhovnicești, veteranii de război, bunicii noștri, nu mai sunt, modelele autentice de inspirație românească au dispărut, totul băltește în compromis și jeg și lene intelectuală și superficialitate și găinărie.
Termeni ca altruism, onestitate, respect, devotament, cinste, demnitate, credință, sunt cuvinte sterpe, golite de conținut.
Valorile morale sunt respinse sau ignorate de o societate bolnavă, atinsă de un cancer generalizat, ce-și renegă istoria și trecutul, îndrumată de vectori de genul Liiceanu, Boia, pioni ai unei Haite bine înfiptă, de troica Ilici, Brucan, Pleșu. Haite de alogeni neokominterniști ce au luat cu asalt instituțiile și școlile în timp ce alt gen de Haite, de lumpeni și interlopi și ciorditori și minorități agresive au dat atacul la bază.
Sute de mii de hectare, zeci de mii de imobile din Ardeal și nu numai au intrat în ghiarele străinilor, prin acte și hotărâri ilegale, în timp ce orașe întregi au intrat în metastază, s-au țiganizat, după ce clasa politică a dat semnalul la vârf al împletirii cu Clanurile țigănești, securiștii își primesc tainul de la alde Niro și Bercea și Didilă din Toflea, interlopii și milițienii și aceiași securiștii plus activiștii PCR, renuvelați în capitaliști de tip nou au sărăcit poporul român, l-au dezbinat și aproape că l-au distrus, au fost transferate străinilor de către patrihoții Securității și SRI-ului bogățiile subsolului, pădurile, apele, gazele, petrolul, patrimoniul industrial, cel rămas după tocarea a mii de fabrici transformate în ruine de fier vechi duse de țigani la topitoriile rusești din Transnistria, de la Râbnița, averi uriașe au fost adunate prin jaf și corupție de către o mână de securiști/turnători/infractori - odraslele lor ne scuipă copiii în gură din goana limuzinelor de lux, ne sfidează și ne batjocoresc, zi de zi, de ani și ani.
Vreo cinci milioane de români și-au părăsit țara - iar conform sondajelor recente alte 11 milioane ar pleca oriunde dacă ar avea posibilitatea - altfel se zbat în sărăcie endemică, împovărați de taxe aberante ce servesc umflării bugetului de cheltuieli și pensii speciale pentru „aleși”, oportuniști și profitori - ce nu trăiesc în nevoi și suferințe, ci chiar trăiesc bine, cum le-a urat Băse, ca niște vampiri sugând de sînge tot neamul, cât a mai rămas.
”United we stand” - este o himeră, dezbinare mai acută, mai stridentă și mai profundă ca acum nu cred că s-a mai văzut de mult în istoria noastră recentă. Scepticismul și cinismul și bășcălia au devenit stereotipuri, s-a banalizat ciordeala și bălăcăreala, delăsarea, egoismul și dezbinarea, plus, mai nou, vehemența anticreștină, ca pe timpurile bezbojnicilor creați de NKVD-ul lui Beria, doar că acum urmașii lui Beria și Lenin și Stalin sunt Soros și Mungiu și Makovei cu a sa Ceata brucaniană de la GDS.
Cetatea a rămas fără santinele, dușmanii sunt deja în interior, nu mai există niciun rond militar de noapte care să-i salveze pe civili de exterminare, militarii au ajuns slugi servile ale politrucilor, eroii militari ai României sunt aruncați la gunoi, ba chiar prin lege - ce blasfemie și ce rușine pentru Corpul cadrelor militare - s-a obliterat și interzis până și pomenirea numelui Mareșalului Antonescu. Ion Cel Fără de Mormânt...
Toate astea mi-a venit în gând citind un comentariu, pe net, despre defetism și angajare în caz de război, nu știu cui aparține, dar mi se pare semnificativ și coerent în raport cu situația descrisă.
Mai ales că ne așteaptă în curând evenimente nasoale. Că așa vrea geopolitica și geofizica.
Ar fi cu adevărat teribil să ajungem să ne unim - ca după dezastrul de la Colectiv - fie ca urmare a unui cutremur fie ca urmare a unui război. De regulă în astfel de momente mor tocmai cei mai buni, cei ce se jertfesc pentru a-i salva pe ceilalți, cei curajoși, cei care luptă fără să-și socotească profitul sau pierderile, cei care nu stau pe gânduri și-și împart ce au cu cei aflați în lipsuri.
Jartelele, cei din spatele frontului profită tocmai de astfel de momente. Și prosperă și ajung la putere. Cum vedem acum. N-am avut minte să-i ciuruim în decembrie 89 sau după aceea, duși de nas de sloganul soporific al non violenței - asta în timp ce Ei ne-au crăpat capetele și ne-au rupt oasele și au tras în noi cu gloanțe de război. De aceea, dacă apare vreo buleală, ideea e că ar trebui, de data asta, rapid mătrășiți, cât e moloz și praf în aer.
.
altfel, iată opinia unui tânăr frumos și liber, de pe stradă, care are acum și Guvernul său, Guvernul Străzii, guvernul străinilor mai exact, pe față, nu la fereală ca până acum.

”eu nu m-as duce sa mor pentru tara mea dintr-un motiv foarte simplu: nu e a mea.
E a lu' Nastase, si a lu' Iliescu, si a lu' Voiculescu si a unei armate intregi de mici si mari trepadusi.
Cei mai multi dintre co-nationalii mei i-au votat pe unii din acesti trepadusi. Pe altii (Bianca Dragusan, Adi Minune, etc.) i-a adulat si-i hranesc zi de zi cu atentia lor.
E tara lu' Libertatea si Can-Can.
Tara mea a avut nenumarate ocazii sa se intoarca la mine, incepind cu punctul 8 de la Timisoara si terminand cu ne-acceptarea cererii de eliberare a lu' Nastase. Putea sa nu accepte modificarea, in fiecare an, a sistemului de invatamint.
In tara mea nu ajung sa conduca prostii; nu intra in parlament actorii, cintaretii si antrenorii de fotbal.
Si, daca intra, nu accepta sa-si acopere colegii cercetati.
Dupa parerea mea Romania are o singura sansa: Renasterea.”
.
Cam atât. sună bine și cuminte spus, ”Renașterea”, rămâne de văzut dacă mitul păsării Phoenix mai are încă forță, dacă românii mai pot să se reîntregească, să renască, să devină iarăși un neam unit...”Fie să renască numai cel ce har are de-a renaşte, curăţit prin jar, din cenuşa-i proprie şi din propriu-i scrum”...pare un apropo la un incendiu mult mai vast decât cel de la Colectiv
ah, și să nu uit asta:
Bocetul Mariei pentru Ion Cel Fără de Mormânt

https://www.youtube.com/watch?v=xyNdnaKiQy4

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.