A+ A A-
15 Nov
Voteaza acest articol
(5 voturi)

Rusia, agentura evreiească și războiul subteran din SUA - război răbufnit chiar acum la vedere

M-am apucat de această mică notă explicativă, în primul rând pentru că m-am plictisit până la scârbă de comentariile cretine ale unor așa ziși colegi din fosta așa zisă presă despre ”conexiunile lui Putin cu Trump” - ce pleacă absolut toate de la agentul de PR al lui Clinton, Geoană și Ponta, un anume idiot de Podesta căruia am avut ocazia - via directorul său pe Europa - să-i dau muie.

Cum i-am dat muie - scrie aici (m-a cam costat):
http://www.roncea.net/index.php/intelmedia/item/221-ridica-te-gheorghe-ridica-te-ioane
și
http://roncea.net/index.php/foto-video/item/272-cum-l-a-impacat-traian-basescu-pe-victor-roncea-cu-george-george-soros
Le recomand tuturor celor care, după ce citesc asta, mai au tupeul să comenteze despre abilul pitic Putin, fără a avea în vedere plasarea acestuia la pachet cu Haita Soroș să și-o ia singuri la muie. Desigur cum materialul depășește trei rânduri, ceea ce excede puterea de lectură a majorității, muia practic le vine de la sine...
În ce mă privește muie chiar le-am dat unora din Gașca asta plecând de la un pariu pus cu un onorabil domn evreu ce părea un șmecher cam dubios - că nu-i vor ieși combinațiile șefului său în campania cu pricina, și desigur, nu degeaba sunt Tata Omidee, am câștigat.
Gagiul pretindea că lucrează pentru Podesta Group, firma lui Tony Podesta, fratele lui John Podesta, un vârf al fostului regim Clinton, cei doi frati conducand una dintre cele mai mari si mai puternice firme de lobby politic din lume, cu o influenta recunoscuta international si cu contracte cu aproape toate marile trusturi si transnationale, incepand cu WalMart, ce apartine unui alt mare lider al Comunitatii evreiesti - Edgar Bronfman si terminand cu companiile ce se ocupa cu petrol si armament. Edgar si Alfred Moses sunt cei care l-au recrutat pe Geoana la varsta de 16 ani si l-au crescut. Tatal lui Geoana era cel care negocia “afacerea evreieasca”.
Rolul lui Podesta in “rezolvarea” lui Mark Rich, șeful de retea al lui Soroș, a fost major, iar dezvăluirile recente din wikileaks confirmă datele cunoscute până acum.
Gratierea mogului ruso-evreu ce urma să petreacă vreo 130 de ani la pușcărie, după o remarcabilă investigație a FBI a fost semnata de Clinton in ultimele ore ale presedintiei.
”He was indicted in the United States on federal charges of tax evasion (he participated in the biggest tax fraud in U.S. history) and illegally making oil deals with Iran during the Iran hostage crisis. He received a presidential pardon from U.S. President Bill Clinton on 20 January 2001, Clinton's last day in office.”
Mark Rich a murit relativ recent în Elveția, nu înainte de a-l lansa pe traiect pe MRU, beneficiar al unei burse speciale Mark Rich, cu suportul de asemenea special al lui Andrei Pleșu. Investiția s-a dovedit profitabilă, până recent când MRU a trebuit să-și ia tălpășița din SIE și din orice în general ca urmare a participarii sale în operațiunea israeliană de compromitere a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, operațiune desfășurată (și) cu susținerea unui anumit Hellvig, curva lui Dan Voiculescu, pușcăriașul și a unui alt neaoș român, Iohhanis, curva lui Adrian Năstase.
.
Mark Rich nu a contribuit (doar) la educatia fostului sef al SIE, Mihai Razvan Ungureanu, ci a fost un adevărat Guru și pentru mulți alți agenți ai Rețelei. Rich insusi a fost cel care „i-a invatat pe oligarhii rusi sa ocoleasca legile prin suveici internationale de companii off-shore si conturi anonime elvetiene”. Majoritatea firmelor anonime ale acestor „magnati rusi” de origine evreieasca au fost infiintate in cantonul elvetian Zug, unde isi avea Marc Rich resedinta.
Tot in Zug sunt inregistrate si companiile-paravan prin care oligarhii rusi/evrei controlati de Rich si indrumati de familia lui Iacob Rothschild au preluat o felie din economia Romaniei si tot aici sunt inregistrate firmele intermediare ce livreaza Romaniei gazul metan rusesc.
Majoritatea miliardarilor moscoviti au fost creati de Marc Rich, de la „oligarhii“ Igor Ziuzin si Vitali Machitski pana la Oleg Deripaska si Mihai Cernoi, un ruso-israelian locotenent al „mafiei ruse“, cu totii prezenti in afaceri pe pamant romanesc, scormonit pana la epuizarea tuturor resurselor. Patrunderea agenturii si capitalului rusesc s-a realizat cu aportul ofiterilor tradatori din SRI si Armata.
.
Rich era la un moment dat cel mai mare dealer de aluminiu si petrol din Rusia si la inceputul anilor ‘90, printr-una din firmele sale - Philip Brader’s, care a detinut monopolul exporturilor de neferoase din Rusia, a cumparat toata productia anuala de aluminiu si cupru a Rusiei pentru a da un „tun “in SUA. „Tunul “i-a reusit si s-a umplut de multi bani, dar a mai dat si alte tunuri ce l-au adus in final pe mana Justitiei americane care-i pregatise o pedeapsa de vreo 130 de ani de puscarie. A fost gratiat de Clinton, contra unei mite ce a ieșit acum clar la iveală via wikileaks, cu doua ore inainte de incheierea mandatului sau prezidential si dupa ce s-a uschit din SUA si-a stabilit cartierul general in Elvetia.
Locul lui Mark Rich a fost luat de Soroș, liber să circule pe teritoriul SUA.
.
Soros a dovedit de timpuriu un adevarat talent al jocului dublu și al speculațiilor de tot felul, ca și alți membri ai familiei. In 1944, cand nazistii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreiesti care au fost deportate de germani, familia Soros s-a capatuit chiar de pe urma dramei propriilor co-sangeni, deoarece bunicul lui George Soros prinsese o functie oficiala in stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea proprietatilor evreiesti. Tatal acestui bozgor dement, ce se numea Tivadar Schwartz, intial, practicant al Esperanto - limba inventata in 1887, cu scopul de a deveni prima limba globala, a schimbat numele familiei in Soros nume care in esperanta inseamana a creste.
Si a tot crescut Soros.
A crescut ca un fel de parazit mondial, storcând întreaga lume.
Tanarul George Soros s-a uns inițial cu o slujbulita buna, lucrând pentru nazisti, respectiv pentru Judenrat - consiliul evreiesc infiintat de nazisti pentru a le face treburile murdare. In loc ca nazistii sa ii stranga in fiecare zi pe evrei pentru imbarcarea pe trenuri, ei delegau aceasta sarcina criminala acelor evrei care erau gata sa o faca, precum „filantropul“ George Soros.
Odata cu ocupatia sovietica a Budapestei, care a urmat celei germane, situatia familiei s-a albastrit putin, deoarece multi evrei unguri si-au adus aminte ca bunicul lui George Soros era cel care supervizase confiscarea averilor lor. Nepotelu’ Soros a stat bine merci la Budapesta pana s-a hotarat sa plece in Anglia in 1947, unde este educat de Karl Popper, teoretician stangist al „societatii deschise“, apoi din 1956 Soros se stabileste la New York, pe Wall Street, unde inventeaza formula „fondurilor anonime “.
Cadrele „pepinierei Soros” - asa-zisii „bursieri“- au reusit in tarile est-europene, inclusiv in Romania, sa controleze societatea civila si spatiul politic, coordonarea si controlul Fundatiilor sale fiind plasate in mainile unor fosti securisti, lacomi si corupti, obsedati sa-si pastreze privilegiile dobandite cu legitimatia de securisti, gardieni ai Lagarului comunist, atat in Romania, cat si in alte tari din spatiul ex-sovietic.
.
Soros și Mark Rich artizanii Rețelei Oligarhiei sovietice

Soros n-a lucrat singur pe spatiul ex-sovietic. A mai avut si alti membri de Sindicat alaturi, mai mult sau mai putin penali. Conform investigatiilor cercetatorilor americani si europeni (Stefan Lemieszewski, William Engdahl, Mark Burdman, Elisabeth Hellenbroich, Paolo Raimondi, Scott Thompson si altii), cercul Sindicalistilor lui Soros includea familia lui Jacob Rothschild, pe Marc Rich, ca si pe traficantul de arme israelian Shaul Eisenberg si pe „Dirty Rafi “Eytan, ambii conexati laturii financiare a Mossadului. Dupa ce a fost introdus Soros in spatiul ex-sovietic, Shaul Eisenberg a fost acuzat in Uzbekistan de o uriasa frauda si coruptie, trebuind sa dispară.
Să revenim la activitatea Agenturii, respectiv a Rețelei Soroș pe tărâm american. Mai exact să vedem ce face chiar acum Haita lui Soros, gașca comunistă cu directe legături cu Moscova, după cum voi demonstra în continuare.
.
Trump is under attack by 187 organizations directly funded by George Soros - some from the top:
.
Protestele așa zis spontane, anti-Trump au fost de fapt, planificate cu atenție și orchestrate, în prealabil, de către o organizație pro-comunistă numită Coaliția ANSWER, acronym pentru “Act Now to Stop War and End Racism” înființată în 2001 de către Centrul Ramsey Clark - Action International, http://www.discoverthenetworks.org/groupProfile.asp?grpid=6155.
Founded by former Attorney General Ramsey Clarkm in 1991 and staffed by members of the Marxist-Leninist Workers World Party, a Marxist-Leninist vanguard. the International Action Center (IAC) is a fiercely anti-American organization whose creed reads, “Information, Activism, and Resistance to U.S. Militarism, War, and Corporate Greed.”
The driving force behind International ANSWER, IAC is a member organization of Abolition 2000 and the United for Peace and Justice anti-war coalitions. Among IAC's key players are National Co-Director Brian Becker and Western Region Co-Director Richard Becker.
.
Avem de-a face cu un grup format la bază de membri ai Partidului Mondial Muncitoresc, de orientare marxist-leninistă, ce militează pentru ”dictatorship of the proletariat” - nu vă pare cunoscut conceptul?
O parte din bani le veneau de la ”The Vanguard Public Foundation” organizație creată în 1972 de Peter Stern ce oferea bani organizațiilor ce luptau cică pentru "peace and justice" in the U.S. and around the world. ”Viewing the United States as a nation rife with discrimination against minorities and women, Vanguard “strives to eradicate racism in all its manifestations and promote civil rights, economic justice, gender equality and community empowerment.” Other areas of concern are “sexism, homophobia, and environmental degradation.”
Vanguard asta a fost terminată în 2011 ca urmare a descoperirii implicării în fraude.
http://www.discoverthenetworks.org/funderprofile.asp?fndid=5289&category=79
Interesant și aspectul legăturilor dintre Rețeaua comunistă și the Wahhabi lobby ce a susținut ANSWER și Centrul Ramsey Clark.
.
ANSWER a colaborat și cu gruparea Nu în Numele nostru (un proiect al Partidului Comunist Revoluționar) și United pentru Pace și Justiție (un grup pro-Castro dedicat maculării SUA).
Încă de la începuturile sale, ANSWER a descris in mod constant Statele Unite ale Americii ca o națiune rasistă, sexistă, imperialistă, militaristă, vinovată de crime împotriva umanității - cu alte cuvinte, un izvor de rău pur. Exact tiparul propagandei Direcției A a KGB din anii 60.
Organizația de bază din care s-au recrutat vârfurile ANSWER este Workers World Party (WWP) - definită drept o "rețea ultra-stalinistă", ai cărei membri au servit drept "agenți activi de propagandă pentru Serbia, Irak și Coreea de Nord, precum și Cuba, țările care le vizitează în mod repetat Aclamat."
The Workers World Party (WWP) is a Marxist-Leninist sect that was founded in 1959 by Sam Marcy. Marcy and his followers were members of the Socialist Workers Party (SWP) until 1958).
http://www.discoverthenetworks.org/groupProfile.asp?grpid=6603
”With a membership of approximately 2,000 people, WWP has been extremely effective in organizing the massive anti-war rallies of recent years, some of which have drawn hundreds of thousands of participants.
It is the driving force behind Ramsey Clark’s International Action Center and International ANSWER; WWP activists run both organizations. Several key ANSWER officials — including Brian Becker, Sara Flounders, Teresa Gutierrez, Larry Holmes, and Sarah Sloan — are WWP members.”
.
Un alt organizator cheie al actualelor proteste anti-Trump este un grup numit Socialismul Alternativ, care descrie "sistemul capitalist global" ca fiind "cauza principala a sărăciei, discriminarii, războiului și distrugerii mediului înconjurător.",
Desigur ei spun că dictaturile din Blocul Sovietic doar au pervertit esența pură a socialismului - au întinat valorile comunismului, exact ce zicea Ion Ilici Iliescu despre familia sa adoptivă, familia Ceaușescu înainte să ordone lichidarea părinților săi adoptivi.
http://www.socialistalternative.org/about/
”We see the global capitalist system as the root cause of the economic crisis, poverty, discrimination, war, and environmental destruction.
Socialist Alternative is in political solidarity with the Committee for a Workers’ International, a worldwide socialist organization in 47 countries, on every continent”
.
http://www.socialistworld.net/
Șmecherii ăștia de socialiști cer și bani fraierilor, cam ca șmecherilă de Neicușor Dan - citiți că e de râs, pe undeva:
” Anti-Trump protests
12/11/2016
In less than 24 hours, 40,000 people answered our call
Brian Watson, Socialist Alternative, US

The unthinkable has happened – Donald Trump has won. Further, the Republicans have seized control of both chambers of congress. They are planning to unleash a storm of attacks against the most vulnerable in our society. This cannot stand. We need to stand as one and revive the solidarity in the old labor slogan, “an injury to one, is an injury all.” We need to build the fightback to Trump and the Right.
Within hours of Trump being elected, Socialist Alternative with Socialist Students and Movement for the 99% put out the call for mass protests across the country to unite against sexism and racism and to begin building the movement against Trump and the the billionaire class. In less than 24 hours nearly 40,000 people answered our call!
The numbers of people – mostly young people – who attended in each city is electrifying: New York City had 10,000 people; Philadelphia 6,000; Boston 10,000; Seattle 6,000; and Oakland 5,000. Our protests were a top story on newscasts across the country and internationally – from CNN to The Guardian.
.
This is only the beginning.
Plans are underway for huge nationwide protests around Trump’s inauguration on January 20th and 21st to send a clear message that we reject his right-wing agenda of bigotry and pro-corporate policies. We need to build a grassroots movement against threats to escalate mass deportations of immigrants and a clampdown on muslim communities, among other attacks. Socialist Alternative will be at the forefront of building these demonstrations and organizing broad community coalitions to stand united against bigotry and hate.
But to challenge Trump’s agenda, we need your help. We need the millions of people who stood for Bernie’s political revolution to join in building an independent grassroots movement that can stand against fierce attacks from Trump and the Right. We need to raise $10,000 in the next week to begin building for the Trump inauguration protests being planned across the country. Please contribute $25, $50, or $100 today!
http://www.socialistworld.net/doc/7789
.
Gagii își asumă la vedere fără niciun ocol răspunderea manifestațiilor agresive de stradă, în favoarea duduii lor preferate, Hitllert Clinton, preferată financiar și de saudiții jihadiști.
Multe dintre componentele agendei socialiste alternative corespund perfect cu prioritățile politice ale lui Hillary Clinton, obiectiv principal comun este împingerea Americii tot mai departe spre stânga politică. Inspirația le vine de la celebrul mentor al lui Hillary Clinton, și Obama, lider al ACORN - Saul Alinsky, un comunist satanist declarat de origine ruso-evreiească.
http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=2314
Lenin once said that purpose of a political argument is not to refute your opponent "but to wipe him from the face of the earth." The mission of Alinsky radicals is a mission of destruction.
.
Inspirația activiștilor radicali vine pe filiera Alinsky, tătucu lui Hillary și al cărui adept înflăcărat e și Husseini Obama. El și-a instruit adepții să organizeze necontenit proteste masive, cu mesaje sfidătoare de furie și nemulțumire. ”Astfel de demonstratii trebuiesc concepute pentru a oferi impresia că o mișcare de masă se pregătește să se mute în mare viteză către o dinamică cu mult mai amenințătoare, și că dimensiunea sa actuală nu este decât o fracțiune din ceea ce în cele din urmă va deveni. O impresie de masă, a spus Alinsky, poate fi de durată și de intimidare: "Puterea nu este doar ceea ce ai, ci ceea ce crede inamicul că ai... Amenințarea poate fi mult mai înspăimântătoare decât lucrul în sine. " - este exact esența războiului rece, această din urmă precizare a liderului comunist...
.
When Hillary graduated from Wellesley in 1969, she was offered a job with Alinsky's new training institute in Chicago. She opted instead to enroll at Yale Law School.
Unlike Hillary Clinton, Barack Obama never personally met Saul Alinsky. By the time Alinsky died in 1972, Obama was only 11 years old. But as a young man, he became a master practitioner of Alinsky's methods.
In 1985 a small group of 20-odd churches in Chicago offered Obama a job helping residents of poor, predominantly black, Far South Side neighborhoods. Accepting that opportunity, Obama became Director of the Developing Communities Project, where he worked for the next three years on initiatives that ranged from job training to school reform to hazardous waste cleanup. David Freddoso, author of the 2008 book The Case Against Barack Obama, summarizes Obama's community-organizing efforts as follows:
"He pursued manifestly worthy goals; protecting people from asbestos in government housing projects is obviously a good thing and a responsibility of the government that built them. But [in every case except one] the proposed solution to every problem on the South Side was a distribution of government funds ..."
.
Three of Obama's mentors in Chicago were trained at the Alinsky-founded Industrial Areas Foundation. (The Developing Communities Project itself was an affiliate of the Gamaliel Foundation, whose modus operandi for the creation of “a more just and democratic society” is rooted firmly in the Alinsky method.)
For several years, Obama himself taught workshops on the Alinsky method. Also, beginning in the mid-1980s, Obama worked with ACORN, the Alinskyite grassroots political organization that grew out of George Wiley's National Welfare Rights Organization (NWRO).
Association of Community Organizations for Reform Now (ACORN) - largest radical group in America, with more than 400,000 dues-paying member families and more than 1,200 chapters in 110 U.S. cities as of 2008
http://www.discoverthenetworks.org/groupProfile.asp?grpid=6968
As of October 2008, there were at least 294 front groups, nonprofits, and businesses related to ACORN, the vast majority of which listed their headquarters as: 1024 Elysian Fields Avenue in New Orleans, Louisiana -- the site of a then-defunct funeral home.
But we can gain some idea of ACORN’s revenues (as of 2008) by multiplying the organization’s 400,000+ member families by the $120 annual membership fee, which yields a total of approximately $48 million. According to ACORN's website at the time, "Membership dues and a host of grassroots and chapter-based fundraising programs pay for 70 to 75 percent of the entire organization's budget."
If that was indeed the case, ACORN’s annual intake was at least $64 million. Some of those revenues came in the form of taxpayer dollars furnished by the federal government: Between 1994 and 2008, ACORN received a total of $53 million in federal fundsearmarked for so-called “community organizations.”
.
Desigur, George Soroș nu lipsește dintre finanțatorii și ideologii organizației:
”ACORN’s American Institute for Social Justice, Inc. received at least $29,940,576 in foundation grants from 2000-2008. Among the donors were the Bill & Melinda Gates Foundation Trust, the Marguerite Casey Foundation, the McKay Foundation, the Needmor Fund, the Open Society Institute, the Rockefeller Brothers Fund, the Rockefeller Family Fund, the Sandler Family Supporting Foundation, the Wachovia Foundation, the Walter and Elise Haas Fund, the W.K. Kellogg Foundation, and the Woods Fund of Chicago.
.
Deci, o organizație de front comunistă, finanțată de marii oligarhi ai planetei, evrei în mare parte. Organizație cât se poate de coruptă:
A July 2009 congressional report -- titled “Is ACORN Intentionally Structured As a Criminal Enterprise?” -- accused ACORN of massive fraud, money laundering, and racketeering directed from the highest levels of the organization's management.
.
Între membrii de vârf ai ACORN se numără, în Advisory Council - John Podesta (president and CEO of the Center for American Progress), șeful de campanie al lui Hillary Clinton.
"The idea for the Center [CAP] began with discussions in 2002 between [Morton] Halperin and George Soros, the billionaire investor.… Halperin, who heads the office of Soros' Open Society Institute, brought [former Clinton chief of staff] John Podesta into the discussion, and beginning in late 2002 Halperin and Podesta circulated a series of papers to funders."
.
From the moment Barack Obama was elected President in 2008, CAP had more influence on the new administration than did any other organization. One of the more infamous individuals to join the new Obama administration in 2009 (as "green jobs" czar) was CAP Senior Fellow Van Jones, a self-identified revolutionary communist.
O miză majoră a Organizației este lupta cu ”anti-Muslim bigots”.
Pe acești ciudați evrei îi doare ”islamofobia” !!
.
On August 13, 2016, an anonymously-run website (dcleaks.com) released more than 2,500 confidential files from George Soros's Open Society Foundations (OSF), containing evidence of funding that OSF had given to anti-Israel and pro-Islamist organizations.
Among the leaked files was an OSF internal memo from 2011 titled "Extreme Polarization and Breakdown in Civic Discourse," which lamented America's rising "xenophobia and intolerance," and discussed a $200,000 grant that OSF had awarded to the Center for American Progress (CAP) to "research and track the activities" of groups which contend that radical Islam poses a grave threat to America.
http://www.discoverthenetworks.org/groupProfile.asp?grpid=6709
.
Deloc întâmplător, President and CEO of the Center for American Progress și fostul șef al administrației Clinton (Chief of Staff), John Podesta este în directă conexiune financiară cu...Vladimir Putin.
Wikileaks astea atât de blamate au scos la iveală adevărul despre conexiunea rusească - Clanul Clinton - Clanul Putin.
.
”Hillary Clinton’s campaign chairman John Podesta’s membership on the executive board of an energy company, Joule Unlimited, which received millions from a Putin-connected Russian government fund, also included “75,000 common shares,” according to an email exchange uncovered by the Wikileaks hacks”.
Și mai există desigur și Panama Papers investigation, unde apar date smulse de la firma Mossack Fonseca.
.
O altă sursă de folos pe tema banilor Clanului Clinton - și mai ales cu privire la originea acestora, aici:
”In 2000, Bill and Hillary Clinton owed millions of dollars in legal debt. Since then, they’ve earned over $230 million. Where did the money come from? Most people assume that the Clintons amassed their wealth through lucrative book deals and high-six figure fees for speaking gigs. Now, Peter Schweizer shows who is really behind those enormous payments.
In the New York Times bestseller Clinton Cash, he follows the Clinton money trail, revealing the connection between their personal fortune, their “close personal friends,” the Clinton Foundation, foreign nations, and some of the highest ranks of government. Now, with Hillary on the verge of winning the presidential nomination, the questions it raises are more important than ever.
Schweizer reveals the Clintons’ troubling dealings in Kazakhstan, Colombia, Haiti, and other places at the “wild west” fringe of the global economy. In this blockbuster exposé, Schweizer merely presents the troubling facts he’s uncovered. Meticulously researched and scrupulously sourced, filled with headline-making revelations, Clinton Cash raises serious questions of judgment, of possible indebtedness to an array of foreign interests, and ultimately, of fitness for high public office.
A new documentary to be released will continue to push the revelations in Clinton Cash.”
https://www.amazon.com/Clinton-Cash-Foreign-Governments-Businesses/dp/0062369288
.
Date pe larg despre combinațiunile ruso-clintoniene se găsesc aici, în ceea ce se numește Report Skolkvovo:
http://www.g-a-i.org/u/2016/08/Report-Skolkvovo-08012016.pdf

Raportul de mai sus se intitulează, semnificativ:

FROM RUSSIA WITH MONEY
Hillary Clinton, the Russian Reset, and Cronyism
.
Și mai apare aici și un anumit Anatoli Ciubais, un rusoi jegos, foarte apropiat de Clanul Clinton încă din anii 90, când era prim-ministru adjunct al Rusiei - în epoca Mark Rich, creator a rețelei de oligarhi evrei ce și-au însușit mare parte din bogățiile Rusiei, deține la rândul său 14 la sută din piața imobiliară din România, prin intermediari, mai ales din Israel.
Ciubais conduce Rusnano - the Russian Corporation of Nanotechnologies, companie de suflet a lui Putin.
Precizare: Ciubais este cel care l-a propulsat pe piticul Putin în fruntea FSB.
Banii smulși de oligarhii cei mai importanti ai Rusiei si Ucrainei, majoritatea de origine evreieasca, au fost redirectionati către Israel, locul de refugiu al tuturor acestor prădători. Aliatul cel mai important al lui Putin este Israelul, nu întâmplător.
http://rumafia.com/en/eksklyuziv/
.
Agentul rușilor, Podesta a fost cel care a aruncat praf în ochi imbecililor, inclusiv din România, pentru a masca legăturile sale cu sponsorii de teapa lui Putin.
”In his first remarks since WikiLeaks began releasing thousands of his hacked emails, John D. Podesta, Hillary Clinton’s campaign chairman, said Tuesday that Russian intelligence officials intent on swaying the election to Donald J. Trump had been responsible for the illegal breach into his account.”
.
http://www.nytimes.com/2016/10/12/us/politics/hillary-clinton-emails-wikileaks.html?_r=0
http://www.wsj.com/articles/john-podesta-and-the-russians-1477262565
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/4635
”An email uncovered in the Wikileaks hacks reveals that Hillary Clinton campaign chairman John Podesta’s “75,000 common shares” — obtained from his membership on the executive board of an energy company, Joule Unlimited, which received millions from a Putin-connected Russian government fund — were transferred to his daughter, Megan Rouse.”
.
”Democrat presidential nominee Hillary Clinton and her campaign have tried to deflect from the damning inside information revealed about them in the WikiLeaks email releases by claiming that GOP nominee Donald Trump is connected to the Kremlin. But in a recently released email from the account of Clinton campaign chairman John Podesta, it was proven that, once again, it’s Clinton and her cronies who have Kremlin connections.”
http://thefederalistpapers.org/us/breaking-wikileaks-reveals-putin-owns-podesta
.
În realitate, ceea ce scot acum în evidență datele apărute via wikileaks, dcleaks coroborate cu datele obținute de Marcel Lazăr Leher, românul condamnat pe nedrept la ani grei de pușcărie (evreii care au pătruns în emailurile lui Kovesi au primit doar trei ani cu suspendare!), arată fără putință de tăgadă că Rusia desfășoară prin Rețele combinate o acțiune constantă și continuă, ce durează de zeci de ani, de subminare a SUA, printre uneltele acestui vast proiect numărându-se și ungurul evreu Schwartz, alias Soroș...
.
și cu asta am încheiat, sper, capitolul ”conexiunilor rusești”...cine nu pricepe ori e imbecil, respectiv ”idiot util” vorba lui Lenin, ori are atâta kkat în creier încât nici nu mai are rost să citească ceva, orice, se poate duce singur să-și pună lațul de gât...

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.