Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
A+ A A-
28 Nov
Voteaza acest articol
(2 voturi)

De azi sunt consilierul lui Ponta

... m-am lăsat de alte proiecte politice futile, (doar) la PSD este muit Ilici ca lumea (am trăit s-o văd și p’asta!! – poate-i crapă un stent)
Senzațional, incendiar, exploziv, fabulos - ieri a fost la PSD noaptea cuțitelor lungi, pentru prima oară în istoria partidului s-a strigat "fără comuniști" și "jos Iliescu"! în forul de conducere al partidului.

Pesediștii și-au dat seama că Ilici este un balast care-i trage la fund, mai ceva decât îi trăgea la fund pe toți Adrian Năstase și și-au luat curaj după ce au tras oleacă pe nas parfum de Dubai să-i zică cârpei kaghebiste să se care la dreak și el și toți comuniștii lui.
Pe surse am aflat că membrii Biroului Permanent au strigat și ei din toți bojocii ca și noi cei din Piața Universității acum 24 de ani "nu mai vrem niciun pic președinte (de onoare) bolșevic"!
Cu Ponta în frunte care a pretins că a fost și el în Piața Universității, în 1990, era elev cică și a venit cu clasa, ca să strige alături de golani semipostmortem ca mine, "muie Ilici și ai lui trădătorii neamului"!
Acu' Ponta s-a ofticat maxim că muia s-a luat de la Ilici la el și astfel muie Ponta a ajuns eticheta sa la nivel național ba chiar internațional.
M-am gândit să-i propun lui Ponta un mic amendament la Statutul PSD, ceva ce merită luat în discuția Biroului Permanent, nu discutat pe la colțuri, prin veceuri sau pe holuri, amendament ce i-ar permite statutar să se alinieze, după 24 de ani, formulării concise, pregnante, strigată cu obidă, din toți rărunchii de bucureșteni și în decembrie '89 și în 1990: "fără comuniști"!!
Formulă concludentă, concisă, clare și laconică care a exprimat în chip lapidar temeiul ieșirii în stradă a sute de mii de români. Același temei a fost - după mai bine de 20 de ani - declanșatorul ieșirii masive la vot a milioane de români.
Acum 24 de ani pentru a le închide gura românilor taxați drept huligani/golani, regimul comunist - și cel reprezentat de Ceaușescu și cel așa zis neocomunist/fesenist reprezentat de Iliescu a făcut uz de arme de război. Sau de bâte.
Astăzi s-au încercat alte mijloace și metode, în loc de bâte în cap românilor li s-au aplicat ciomege mediatice, prin Trusturile ventilatoare de rahat controlate de gașca securisto-kaghebistă.
N-a mers.
Milioane de români feisbuciști au devenit generatori de content sau răspânditori de content - ceva gen mașini de scris universale cu carbon copy nesfârșit și au comentat și au tot comentat și au tot dat share share și s-au tot enervat până le-a venit dracii pe ei și s-au mobilizat pentru o mega muie muie la nivel național. I-au tras-o la bot lui Ponta, copiluțu' lui Năstase, la rândul său pupilu' lui Ilici - cum ar veni le-au tras-o tuturor la pachet. Tehnologia frate, fără smartfonuri nu ieșea combinațiunea (pe bune)...
Cumva s-a repetat la altă scară modelul din '96, Ponta încarnându-l pe Ilici și Iohanis pe Umil Constantinescu.
La bilanțul de ieri al PSD, după ce au venit sociologii, oameni cu glagorie nu mestecători de texte propagandistice, să le explice gogomanilor lui Ponta cum stă treaba și care a fost motivul pentru care și-au luat-o atât de tare la bot, pesediștii mai cu simț de conservare au decis în sfârșit să arunce la gunoi balastul.
Pe Ilici, gunoiul bolșevic.
Să încerce cosmetizarea ruperii de trecut, să se renuveleze, reinventeze etc samd formule de PR...
"Fără comuniști" a devenit până și pentru pesediști, o temă de actualitate, nu doar un slogan al celorlalți, nomina odiosa, golanii Pieței Universității. Noua generație născută în caftelile de stradă de după ’89 abia acum capătă confirmare și devine punct de reper. Mai lipsește doar organizarea Congresului viitor al PSD în Piața Universității, cu Ponta la balcon, sub poza lui Marian Munteanu cu plete. Sau a lui Țepeș, ca să-l persifleze pe Crudu Diktator păcăliciul care a promis țepe în Piața Victoriei și s-a ales cu țeapa lui Udrea în dos.
Partea proastă pentru ei, pesediștii ăștia care vor să se revopsească și nu mai vor tricouri roșii și cu mecla lui Ilici ci eventual din alea cu figurine istorice, rromânești și cu modele de broderii populare este însă Statutul. Fastidios, prolix, cu limbaj de lemn copiat după alte statute, mai vechi, de-ale PCR și PC al URSS, cu ușoare ajustări, statut folosit și de toate formațiunile anexă, gen PRM etc
Totul pleacă de la Statut. Câtă vreme Statutul nu conține de la bun început premisa lustrației, valoarea demonstrativă, de slogan, a aruncării peste bord a lui Ilici nu înseamnă decât (încă) o mișculație de PR a spindoctorilor pe dolari cu care s-a pricopsit Ponta. "Experți" americani care au eșuat în România. Nu pentru prima oară, dacă ne amintim de alde Ziscovici și Tony Podesta.
Drept care, pentru a testa nivelul de sinceritate a lui Ponta, tocma pentru că s-a tot căinat că el n-a fost comunist ba chiar a strigat și el pe când era elev "fără comuniști" și "jos Iliescu" în Piața Universității i-am trimis un amendament de introdus în Statut care ar rezolva problema lustrației și ar proba buna sa credință și asumarea unei reale renuvelări a partidului. Ceva ce numai Seba știe să facă, chirurgical vorbind. Practic am devenit consilierul lui, după cum se vede foarte clar și din poză. Mă va plăti în bitcoin, deși moneda asta e interzisă în China, țărișoara dragă lui și Învățătorului (așa i se spune și lui Năstase dar și lui Iulian Vlad, fostul șef al DSS acum amploaiat la Niro Clan).
Am completat formularul standard, am bătut palma și iată prima mea consiliere adresată lui Vio.
Deci:
„- se propune la Capitolul drepturi și îndatoririi ale membrilor PSD introducerea literei (j) de la Jorj:
- (j) din structurile executive și de conducere ale PSD nu pot face parte persoane care au activat în structuri represive și de conducere ale Statului comunist (Securitate, Parchet, Miliție, PCR) sau din alte structuri similare ale fostului Bloc sovietic
motivații...muie muie”
Avantajul unei astfel de prevederi este că nici Monica Macovei n-ar mai putea candida pentru șefia vreunei organizații de bază măcar a PSD
Să vedem acu’ cât de asertiv e Ponta, parcă văd că va zice că o astfel de propunere este discriminatorie, că încalcă drepturile omului, că aduce a Tribunalul de la Nuremberg, că e restrictivă și nu se încadrează în prevederile Legii partidelor politice, nr. 14/2003 etc samd
Caz în care degeaba și-a luat atâta muie, iar dacă perseverează în satanism bolșevic, înseamnă că mai vrea...deci să-i dăm
Acu’, nu știu ce să zic, nu-s chiar jurist la bază, deși am avut de-a face cu legea, ca să zic așa, întreb și pe alții mai cu glagorie juridică – le pot oferi contra sfaturi bitcoini din ăia evanescenți – oare un astfel de paragraf încalcă ceva, vreo parascovenie, aduce vreo atingere, belește vreun drept fundamental, atacă la Constituție, distruge Planeta, ucide balenele, înverzește căpșunile?
Ca orice consilier de top, ascult și io pe alții mai doxați cu atenție, că nu vreau să aduc prejudicii partidului, să nu se mai poată înscrie la tribunal cu noua formulare...mă gândesc chiar dacă n-ar fi o idee lansarea temei la nivel general: introducerea acestui mic amendament în toate statutele tuturor partidelor ce pretind că vor să se scuture de trecut, să-și refacă virginitatea și să-i dea dracului odată pe toți comuniștii, că și-au trăit traiul și-au mâncat mălaiul, vorba chinezului...

• am pomenit de schimbarea mentalităților și de apariția unei noi generații – cu entuziasm precaut am constatat recent, practic as noapte, în ce măsură unii dintre angajații instituțiilor de ordine publică au devenit cu totul altfel decât milițienii și jandarmii și sepepiștii de pe vremea mea era să zic, că și io-s cam vechi, dar m-am gandit la vremea lui Ilici. sunt foarte mișto și bine crescuți unii dintre noii polițiști, jandarmi, sepepiști, prevenitori și cu bun simț, ceva remarcabil, comparativ cu ce experiențe am avut pe vremuri – și le plac lucrurile bine făcute, dintre cele care-mi plac și mie, ori făcute de mine ...stau cam prost cu țigările, aici trebe musai făcut ceva...

Comentarii:

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.