A+ A A-
04 Mai
Voteaza acest articol
(4 voturi)

Vă ordon treceți Prutul! - Cavaleria americană - garantul Reîntregii României

Ca și marșul de anul trecut din România, ce s-a abătut intenționat prin Covasna Harghita, fluturând steagul tricolor, spre scrâșnirea dinților bozgorilor, marșul Cavaleriei americane din Moldova are o puternică valoare simbolică.

Și acum, după cum se vede din imagini blindatele americane arborează tricolorul românesc, ceea ce i-a înnebunit pe rusoii scârbavnici care au scrâșnit din măsele cu ochii ieșiți din orbite și spume roșii la gură.
Organele oficiale al rusoilor au făcut clăbuci atât la Moscova cât și la Chișinău. Alde Dodon, maimuțoiul socialist al Moscovei de la Chișinău a venit la granița Noldovei cu o mână de rusoi beți morți, cu pumnii strânși, ce au agitat pancarte scrise analfabet în limba turckmenă și au cerut actele la control americanilor. Asta după ce ocupanților ruși din Transnistria leprele comuniste le-au cerut în genunchi să le dea voie să le lingă izmenele puturoase.
Basarabenii autentici s-au adunat la Ungheni pentru a-i întâmpina pe americani strigând din rărunchi ”Bine ați venit!”. Americani și moldoveni au fluturat împreună stegulețele tricolore.
Regimentul de Dragoons americani a fost constituit în data de 23 May 1836 și este o unitate cu totul aparte a armatei americane fiind the “Longest Active Serving Cavalry Regiment in the United States Army.”
Are baza în Germania și dinamica sa îi permite să se miște rapid spre zona de frontieră a NATO. Este un regiment de prestigiu al SUA iar utilizarea sa aici include un cod, nu foarte greu de decriptat.
Mișcările regimentului de cavalerie reprezintă elemente de diplomație militară, se dau mesaje publice și se imprimă anumite imagini de forță.
Mișcarea de la noi a cavaleriei americane, leagă hotarele României Mari, dizolvă practic frontiera de pe Prut.
Trupele Regimentului 2 Cavalerie al SUA au pornit în data de 2 mai de la Iași spre Batalionul de Geniu de la Negrești, după care s-au îndreptat spre Brigada I de Infanterie Motorizată de la Bălți. Regimentul 2 Cavalerie al SUA execută marşul „DRAGOON PIONEER RIDE” în România şi în Republica Moldova, în vederea participării la exerciţiul de instruire în comun cu militari ai celor două ţări, urmând ca la 9 mai tehnica Regimentului american să fie expusă în Piața Marii Adunări Naționale.
Știe toată lumea ce este pentru rusoi data de 9 mai. Ocazia unor delirante ceremonii dedicate ”victoriei” - în fapt data ocupării Europei de sceleratul Stalin, debutul unui adevărat carnagiu al popoarelor ocupate și supuse regimului barbar ruso-evreiesc-mongoloid de jaf, teroare și exterminare.
Toți agenții acoperiți sau descoperiți ai rusoilor din spațiul politic de la Chișinău își atârnă cocarde rusești - inclusiv imbecilul de Chirtoacă - pentru a-și manifesta public calitatea de lingăi obsceni ai rușilor. De data asta o să le stea în gât cocardele rusești, cu tehnica militară americană în Piața centrală din Chișinău, unde pe vremuri, în 1989, sute de mii de români basarabeni s-au adunat cerând Reîntregirea. Agentura rusă de la București și Chișinău a reușit să sugrume peste două decenii și jumătate acest ideal, vis pentru care generația mea, ca și altele s-a luptat din răsputeri.
Cizma rusescă și gheara agenturii kaghebiste au sufocat acest sfânt ideal.
Vom vedea de acum încolo ce tupeu vor mai avea rusoii să pună gheara în gât românilor.
.
spumele moscoviților, aici:

http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/3255487

https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/405697/v_moldavii_oppozitsiia_zablokirovala_na_ghranitsie_pribyvshuiu_na_uchieniia_kolonnu_voiennoi_tiekhniki_ssha

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.