Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_content, 1
A+ A A-
03 Jul
Voteaza acest articol
(3 voturi)

Falimentul educational si moral al Romaniei de astazi

Două ştiri aparent fără legătură directă au atras atenţia ieri. Cretinismul naţional extins al generaţiei de azi ce se pregăteşte să calce în viaţă, analfabetă în proporţie majoritară, şi noile detalii ale cazului oribil de proxenetism şi pedofilie în care sunt implicaţi fotbalişti, directori de opinie, bisnissmeni străini şi oameni politici - cu toţii aflaţi în zona imundă a infracţionalităţii sexuale şi a devianţei comportamentale.

În ambele ştiri este vorba de tineri - într-un caz tineri abuzaţi de perverşi pe bani, în celălalt caz - al analizei BAC-ului unde este vorba de sute de mii de tineri idioţi care vor şi ei tot bani, vor să o ducă bine, ca Tuddy a lui Zăvoranaca, expert parlamentar liberal şi libertin - la nivel european - specialist al frecatului rapid şi al ejaculării pe oglinda băii, în faţa camerei de luat vederi.

Ejacularea a devenit şi temă politică dacă ne gândim la PSD şi situaţia lui Vanghelie, cel care a garantat-o inclusiv pe Cati Andronescu, fosta ministreasă pesedistă a învăţământului socialist.

Sex, sex, sex, violenţă şi promiscuitate, etnobotanice şi beţii crâncene în şcoli au devenit temele aproape banalizate, în ultimii ani, ale ştirilor legate de cadrul „educaţional“ românesc. Situaţia de astăzi este de fapt radiografia unui faliment educaţional şi moral totodată - în care sunt de luat în calcul mai multe segmente, nu doar şcoala, ci şi familia, societatea în ansamblul său. Copii puşi pe furat la BAC, pe copiat, sunt infirmi moral, deoarece furtul este doar punctul de plecare al unor alte „căderi“ şi smintiri ce pot duce pe mai departe la violat, la înşelat şi dat în cap la colţul străzii.

Copiii transmit şi preiau lipsa de educaţie, de valori fundamentale şi principii morale „moştenite“ de la părinţii idiotizaţi şi lobotomizaţi sistematic de către mass-media, principalul formator al intervalului ultimelor două decenii de „libertate“. Masa de oameni cinstiţi şi simpli, a celor ce muncesc din răsputeri pentru a-şi educa şi creşte copii în normalitate este agresată zilnic de minoritatea tribunilor, politicieni cu spume la gură şi cu limbaj de şantan, de „vedete tv“ scoase din bordel, de zdrenţe umane de tot felul ce dau sfaturi şi se pricep la toate, de la politică şi bună guvernare, la morală şi educaţie - după ce au supt prin batistă ori au luat-o în gură cu hidrantul.

Presa, media în ansamblul său, tinde să utilizeze exacerbarea instinctelor libidinale de pagina cinci ca adjuvant al măririi tirajelor sau a creşterii audienţei. Se creează un cerc vicios al accentuării acestui tip de mesaj, cu note sexual-orgiastice, în toate produsele media de largă circulaţie. Mesajul pronografic şi „valorile infracţionale“ au invadat sufrageriile de data aceasta, curvetul şi şmenarii pătrunzând prin intermediul televiziunii în fiecare casă, vrând-nevrând. Acum, asistăm, la nivel naţional, la extinderea unei adevărate demenţe a jegului moral, poponarii şi devianţa sexuală ocupând şi strada, în marşuri demonstrative şi sfidătoare în buricul Capitalei, ocrotite de socialistul Oprescu şi păzite cu străşnicie de jandarmi (bisexuali?).

O paradită decerebrată a ajuns să fie făcută poştă ţinând în cârcă audienţa şi tirajele a nu mai puţin de trei trusturi de presă - de la Trustul lui Voiculescu, la Trustul lui Patriciu, dar şi altele de acelaşi fel. Membrii aceleiaşi găşti s-au căţărat pe umerii curvelor siliconate şi trag din toate poziţiile direct în creierii cretinilor de românaşi hipnotizaţi cu secvenţe fierbinţi, cu sex, poponauţi şi manele, îşi îndeasă sarsanalele cu milioane de euro pe o audienţă obţinută exclusiv pe baza acestei reţete. „Libertatea“, „Cancan“-ul lui Buzoianu, profesorul şmenurilor pe energie, mogulul masoneriei şi al securimii de pripas, „Click“, fanionul Holdingului Adevărul al profesorului arhitect Dan Costache, zis Patriciu, unde tronează la loc de cinste mega-profesorul Andrei Pleşu, „moralist „ cu pedigree pecerist şi vârf al unei dilematice reţele educaţionale purtătoare de şorţuleţe masonice, toţi aceşti profesori, moguli şi giga-securişti trăiesc de pe urma uneia ca Bianca Drăguşanu, oferită ca materie de consum la nivel naţional.

Şi nu este singura ştoarfă oferită ca model noilor generaţii de fetiţe care au ajuns să-şi dorească să fie vedete la Big-Brother, adică să se lanseze în viaţă oferindu-le perverşilor bolnavi accesul pe gaura cheii televizuale la fofoloancă, ţâţe, buci - singurele „valori“ de consum ale decerebraţilor care alcătuiesc masa auditorilor acestui gen de show-uri.

Devine din ce în ce mai greu să mai butonezi programele tv, invadate de tot felul de curve neghioabe, care au devenit deja modele la nivel naţional, fie şi dacă ne amintim de o ştire „educaţională“ - cu nişte eleve idioate din Fălticeni, care se scălămbăiau în bucile goale în sălile de clasă şi se lingeau în părţile intime cum le-a arătat căţeaua în călduri a lu’ Bote şi Voiculescu că se face. Modelul educaţional promovat de profesorul Voiculescu şi de ceilalţi profesori menţionaţi prinde la nivel naţional după ce fătucile acestei generaţii decerebrate au aflat că e tare cool să fii ca Bianca, Mihaela, Moni, Simona etc - târâturi toante care însă întorc banii cu găleata, expunându-şi viaţa mizeră şi pulpele pline de celulită non-stop, până ce găsesc un boşorog pervers plin de bani, ca Iri, pe care aşteaptă să-l termine cu abuz de Viagra.

Mutilarea noilor generaţii este (şi) opera părinţilor şi a formatorilor de opinie publică, deoarece copiii sunt lăsaţi de izbelişte la televizor şi pe stradă. De unde se aleg cu ce se pot alege mai rău. Zilnic mass-media bombardează cu nesfârşite istorii de barbarie, furturi, violuri, crime, înşelăciuni, corupţie la nivel înalt. Iar pe deasupra chiar vectorii principali ai haosului moral şi ai monstruozităţii, „exemplele“ de cretinism, de lipsa de cinste şi corectitudine ce definesc decăderea şi părăginirea noastră ca neam ce alunecă la vale, lipsit complet de frâne sunt personaje de influenţă publică, politicieni şi „jurnalişti“.

Cånd directorul postului OTV, Doru Iuga, post tv de la care cică ar urma să se lanseze un Partid al Poporului (mai exact un Partid al Popoului, ori al poponarilor) împreună cu un lider politic, fost preşedinte al PRM Giurgiu şi consilier judeţean sunt surprinşi în cadrul aceleiaşi reţele de pedofilie şi homosexualitate se ridică mai multe semne de întrebare decât în cazul unei „simple“ afaceri infracţionale. Prostituţie, proxenetism, pedofilie sunt doar câteva dintre acuzaţiile aduse grupului infracţional din Capitală şi Ilfov. Cine ştie ce mai urmează şi unde duc firele mizerabilei istorii. Oroarea detaliilor obscene surprinse de anchetatori reprezintă doar un aspect al cazului menţionat. Însă în interceptările poliţiei apare şi un senator. Un legiuitor adică, un personaj politic de vârf. Ar putea fi oare chiar „Tribunul homosexualilor“ senatorul-şef de partid al pidosmicului peremist din Giurgiu, actual euro-parlamentar? Nu ştim încă. Dar ne putem aştepta la orice. Deoarece liderii spaţiului public şi politic sunt generatori principali ai jegului moral extins, ai mizeriei morale endemice, în care se scufundă România.

Pagina Facebook 'George Roncea': https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084

Scrieun comentariu

Se poate introduce HTML

(c) 2012 roncea.net & George Roncea. Toate drepturile rezervate.